[Kuponas] Iš Vokietijos monstrinės lazerinės graviravimo staklės: net 120W, automatinė oro valdymo sistema, papildomai „turbinamos“ ir t.t. (Video, „SCULPFUN S30 PRO MAX“)  ()

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Aukščiausios klasės produktas su išskirtiniais techniniais sprendimais


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„SCULPFUN S30 PRO MAX“

891,84€ -192,84€ 981,84€

699€

Imu!

iš Vokietijos

Kuponas: TFS30PRO

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: „SCULPFUN S30 PRO MAX“ yra naujausios būtent tokių produktų segmente besispecializuojančio ir apžvalgininkų labai giriamo gamintojo lazerinės graviravimo staklės arba tiesiog lazerinis graviruoklis.

Ir čia būtina pažymėti, kad TomTop šį modelį parduoda už mažiausią kainą rinkoje.

Lietuvoje „SCULPFUN S30 PRO MAX“ išvis nerasite, o kitose el. parduotuvėse už jas prašoma bent nuo 750 eurų, o kai kur perkopia ir 1000 eurų ribą.

Taip pat puiku yra tai, kad stakles TomTop parduoda iš Vokietijos, tad 100 proc. garantija dėl saugaus ir greito pristatymo, sutvarkyti visi mokesčiai.

Paskubėkite pasinaudoti išskirtine proga ir įsigyti aukščiausios klasės lazerinį graviruoklį rinkoje.

Kuo pasižymi „SCULPFUN S30 PRO MAX“?

Visas išsamias technines savybes rasite TomTop parduotuvėje pateikiamame šio produkto aprašyme. O mes peržvelgsime pačias įdomiausias ir labiausiai šį lazerinį graviruoklį iš konkurentų išskiriančias savybes.

Lazerinis graviruoklis „paturbinamas“.

Tikrai taip, papildomai galima įsigyti įvairiausių dalių (pavyzdys foto žemiau) ir taip šį monstrą dar labiau pagerinti, ar lengvai pakeisti esamas detales į tokias, kurios patenkins jūsų asmeninius poreikius. Super dalykas. Taip nereikia pirkti naujų staklių, o tiesiog patobulinamos jau esamos.

Keičiamas apsauginis lęšis.

„S30 PRO MAX“ naudojamas naujoviškas keičiamas apsauginis lęšis, kuris labai pagerina lazerio tarnavimo laiką, kuris yra daugiau nei 10 kartų ilgesnis nei kitų įprastų lazerių. Kai lęšis sugadinamas arba po ilgalaikio naudojimo susidėvi, jį galima pakeisti nauju ir atgauti pilną galią.

Įmontuotas aukšto slėgio pagalbinis oro antgalis.

„S30 PRO MAX“ įrengtas pažangus aukšto slėgio oro pagalbinis metalo antgalis, kuris gali generuoti 30l/min aukšto slėgio oro srautą, todėl labai padidėja pjovimo efektyvumas, o pjovimo greitis yra daugiau nei 5 kartus didesnis nei lazeriniuose graviruokliuose be oro pagalbinio antgalio.

Automatiškai valdoma oro padavimo pagalbinė sistema

„S30 PRO MAX“ įrengta 32 bitų oro valdymo pagalbinė plokštė ir oro pompa, kuri graviravimo metu LightBurn programinėje įrangoje įdiegtu M8 mygtuku gali protingai valdyti oro pagalbinį jungiklį, todėl graviravimas ir pjaustymas yra labai švarus ir labai tinka išskirtinėms dovanoms gaminti.

Itin plonas 20W lazeris.

Taikant itin plono lazerio formavimo technologiją, lazerio fokusas yra plonas kaip plaukelis ir labai galingas graviravimui ar pjovimui.

„S30 PRO MAX“ elektrinė galia 120W, paties lazerio net 20W, lazerio bangos ilgis 455±5 nm, fokusavimas 0,08 x 0,1 mm, tikslumas 0,005 mm. Puikūs rodikliai, kas reiškia, jog šis įrenginys idealiai tinka profesionalams.

Išplečiamas graviravimo plotas.

Originalus darbinis plotas yra apie 410 x 400 mm. Turi XY ašies plečiamąją konstrukciją, todėl galite įsigyti Y ašies išplėtimo rinkinį ir išplėsti graviravimo plotą iki 935 x 400 mm; įsigiję XY ašies išplėtimo rinkinį galite išplėsti graviravimo plotą iki 935 x 905 mm, todėl galėsite geriau atlikti didelio ploto graviravimo ar pjaustymo darbus.

Stačiakampė matavimo liniuotė.

X ir Y ašyse yra tikslios skalės linijos, sudarančios stačiakampę matavimo liniuotę, kuria patogu greitai išmatuoti graviruojamo objekto dydį.

Pramoninio lygio pjovimo tikslumas

Itin tvirtas ir itin tikslus X ašies linijinis slankusis bėgis leidžia pasiekti pramoninio lygio graviravimo tikslumą. „S30 PRO MAX“ graviravimo staklėse nėra banguojančio rašto, kuris atsiranda įprastose graviravimo staklėse.

Tvirtas ir patvarus aliuminio lydinio rėmas.

Pagamintas iš didelio atsparumo aliuminio lydinio, jo rėmas gali atlaikyti iki 50 kg svorį be pažeidimų ir yra labai patvarus. Rėmas gali būti naudojamas ilgą laiką ir išlaikyti didelį tikslumą.

Graviravimo medžiaga: visų rūšių mediena (įskaitant graikinį riešutą, vyšnią ir kitą didelio tankio medieną), MDF, kartonas, plastikas, oda, PCB plokštė, aliuminio oksidas, 304 nerūdijantis plienas, keramika, tamsus akmuo ir kt.

Pjovimo medžiaga: visų rūšių mediena (įskaitant graikinį riešutą, vyšnią ir kitą didelio tankio medieną), MDF, akrilo plokštė, kartonas, neaustinė medžiaga, bambukas, oda, kai kurios plastikinės plokštės, PCB plokštės ir kt.

Valdymo programinė įranga: LightBurn (su oro pagalbine funkcija M8), LaserGRBL, Benbox, GrblController, LiteFire, palaiko Windows ir MAC OS.

Palaikomi failų formatai: NC, BMP, JPG, PNG, DXF ir kiti vaizdų formatai.

Duomenų perdavimo būdas: USB jungtis arba Bluetooth belaidis ryšys.

Ir čia pateikėme tik pačias svarbiausias ir išskirtiniausias „SCULPFUN S30 PRO MAX“ savybes. Apibendrinus, monstrinės lazerinės graviravimo staklės. Tiesiog topinės. Geriausia, kas yra rinkoje. Ir tą drąsiai tvirtina patyrę tokių įrenginių apžvalgininkai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: