Iš Vokietijos ir tik nuo 28€ akumuliatoriniai genėtuvai ir akumuliatoriniai pjūklai su 2 baterijomis - super įrenginiai namams ir sodyboms  ()

Super geros kainos!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

1) 21V portabilus akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

2) „KKmoon 21V“ akumuliatorinis genėtuvas su 2 baterijomis - nuostabus daiktas turintiems sodybą ir auginantiems augalus


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

21V portabilus akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

67,19€ -38,88€ 67,19€

28,31€

Imu!

iš Vokietijos

58% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Čia turime mobilaus ir kompaktiško akumuliatorinio pjūklo pasiūlymą. Ir šiuo metu TomTop juos parduoda iš Vokietijos sandėlio, tad greitas bei nemokamas pristatymas į Lietuvą. Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti.

Tuo pačiu viename komplekte iškart atkeliauja net dvi 21V/1200mAh talpos baterijos su įkrovikliu. Puiku, kad komplekte yra dvi baterijos. Tai leis šiuo pjūklu darbuotis ilgai. Viena baterija įkraunama per 1,5 val.

Komplekte yra 6 colių dydžio pjovimo juosta bei atitinkama grandinė, darbinis greitis yra 5m/s.

Pardavėjas tvirtina, kad grandinės įtempimas yra reguliuojamas, tačiau neužsimena apie pačios grandinės tepimą.

Panašu, kad to šis modelis to nepalaiko, tad čia išvada paprasta: su tokiu pjūklu galima pjauti nestoras šakas ir atlikti trumpus pjovimo darbus.

Tad jis yra skirtas naudoti sode medžių genėjimui. Dabar obelytės nėra didelės, šakos nėra storos, tad jas pilnai toks pjūklas nupjaus ir taip kur kas patogiau, nei pjauti su rankiniu pjūkliuku.

Gamintojas teigia, kad pjūklas pagamintas iš kokybiškų ABS+metalo medžiagų ir sveria vos 1,1 kg, kas taip pat yra pliusas. Besidarbuojant tokiu įrenginiu rankos nepavargs.

Kompaktiškas akumuliatorinis pjūklas, kuris pravers dirbant sode ir tais atvejais, kai reikės greitai ir patogiai ką nors nupjauti besidarbuojant namuose, atliekant remontą ir panašiai. 

   
Rekordinė kaina!

„KKmoon 21V“ akumuliatorinis genėtuvas

95,99€ -50,88€ 95,99€

45,11€

Imu!

iš Vokietijos

54% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

 

Svarbu: šiuo metu TomTop šiuos puikios kainos ir praktiškus įrenginius parduoda iš Vokietijos sandėlio, tad greitas bei nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tuo pačiu viename komplekte iškart atkeliauja net dvi 21V (2000mAh)  baterijos su įkrovikliu ir laikymo lagaminas, tad komplekto kaina tiesiog nuostabi.

„KKmoon 21V“ yra akumuliatorinis genėtuvas ir puiku, kad iškart gausime net dvi 21V (2000mAh) baterijas.

Su viena baterija galima darbuotis apie 4-5 val., tad 2 baterijų užteks visai darbo dienai. Baterija įkraunama per maždaug 1,5 val.

Gamintojas tvirtina, kad „KKmoon 21V“ pagamintas iš kokybiškų medžiagų: metalo ir plastiko korpuso. Su bešepetėliniu 100W elektros varikliu (momentinė galia iki 800W).

Peiliukai pagaminti iš kokybiško SK5 plieno - yra labai stiprūs, tvirti, atsparūs korozijai ir dilimui. Galima nukirpti iki 30mm storio šakas.

„KKmoon 21V“ - rimtas įrenginys ir labai pravartus visiems, turintiems sodybą, auginantiems augalus. 

Toks kompaktiškas - 252 * 91 * 55mm - genėtuvas itin pravers genint vaismedžių šakas, vaiskrūmius, prižiūrint vynuoges, bonsus, skinant derlių ir t.t.

Paprastas ir lengvas naudojimas, bei net iki 8–10 kartų efektyvesnis darbas, palyginus su tradiciniais genėtuvais.

Tokio įrenginio suteikiama genėjimo kokybė yra žymiai aukštesnė, palyginus su įprastais sekatoriais. Ilgai genint ranka pavargsta ir genėjimo kokybė krenta, atsiranda brokas, šakų pažeidimai, dėl ko gali į augalus įsimesti ligos ir taip augalams padaryti daugiau žalos nei naudos.

„KKmoon 21V“ dirba visą laiką tuo pačiu tempu ir leidžia pasiekti ženkliai geresnį efektą.

Labai naudingas daiktas ir dabar jo komplektas parduodamas už puikią kainą. Paskubėkite pasinaudoti puikia proga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: