Tokių LED žibintų greičiausiai nesate matę: portabilūs ir prisegami, su judesio davikliais, baterijomis, įkraunami nuo saulės ir super kainos  ()

Labai gera kaina

Super patogumas naudoti ir funkcionalumas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Nuo saulės įkrauni ir prisegami LED žibintai

35,99€ -15€ 35,99€

20,99€

Imu!

iš Kinijos

42%​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: iškart verta pastebėti, kad šiuo metu šie nuostabaus funkcionalumo LED šviestuvai parduodami už stulbinamai gerą kainą.

Jie parduodami iš Kinijos sandėlio ir Cafago garantuoją greitą bei saugų pristatymą į Lietuvą. Sutvarkyti visi mokesčiai. 

Dar verta pažymėti, kad pasiūloje galite rinktis iš dviejų versijų: šviečiančių įprasta balta šviesa arba šiltai balta šviesa.

Vienas iš įdomiausių šių LED šviestuvų privalumų yra jų forma, dizainas, naudojimosi patogumas.

Tai yra tarsi didelis segtukas, kuris yra su saulės elementu ir funkcionaliu LED žibintu.

Tokį daikčiuką galima pasiimti su savimi į keliones, sodybą ar kur tik prireiks šviesos, ir žibintą prisegti praktiškai prie bet kokio daikto.

Šie žibintai yra pilnai pritaikyti naudoti ištisus metus, nebijo karščio bei šalčio ir atsparūs vandeniui bei dulkėms - IP67 reitingas.

Taip pat visi žibintai turi po 72 aukštos kokybės LED šviestukus, dėka kurių vos su vienu žibintu apšviesite 40-50 m2 plotą.

Galia siekia 3,5W, o saulės panelės rodikliai - 5.5V, 250mA. Turime integruotą įkraunamą 3000mAh bateriją, kurios enerijos, gamintojo teigimu, užtenka visai nakčiai. Jei kartais pritrūktų saulės šviesos, tai bateriją galima įkrauti ir per USB jungtį, pravartus dalykas.

Kaip ir tai, kad LED šviestuvas aprūpintas judesio davikliais ir palaiko 4 švietimo režimus: 2 skirti užfiksavus judėjimui ir 2 nuolatiniams švietimui (kai aplinkoje sutemsta).

Šviestuvas yra 190 * 100 * 115mm dydžio ir sveria 319gr. Kompaktiškas ir kokybiškas daiktas už puikią kainą. Paskubėkite pasinaudoti proga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(2)
(5)

Komentarai ()