Tam, kad namai būtų saugūs - stulbinamų galimybių ir kainos namų apsaugos 433MHz + WiFi + GSM sistema: valdoma iš bet kurio pasaulio taško  ()

Ypatingai gera kaina

Pilnas komplektas

Galima papildomai prijungti daviklių

Superinis valdymas ir galimybės


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

 Išmani namų saugumo sistema

(433MHz + WiFi + GSM, gausus rinkinys su visais davikliais ir valdymo pulteliais)

118,58€ -66,59€ 118,58€

51,99€

Imu!

iš Kinijos

mažiausia kaina

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: nuostabus rinkinukas užtikrinti maksimalią namų apsaugą - žinosite, kas dedasi namuose, kad ir kur bebūtumėte.

Greitas rinkinio pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

Ką sugeba ir kam skirta tokia sistema?

Jūsų namai - jūsų tvirtovė. Kiekvienas privalome pasirūpinti savo namų saugumu. Dėl to rinkoje yra gausybė skirtingų apsaugos sistemų. Visgi, daugeliui jų reikia specialistų pagalbos įrengimui arba saugos tarnybos paslaugų. Ir štai Cafago parduodama sistema yra kiek kitokia - ji yra visai pigi, išmani, ją įsirengsite patys, o namų saugumas gulės jūsų pačių kišenėje.

Iš esmės, tai – keli įrenginiai, prijungti prie centrinės valdymo stotelės, kuriuos galite valdyti per atstumą. Kadangi ši sistema palaiko „Wi-Fi“ ir mobiliojo ryšio prieigą, pranešimus apie, pavyzdžiui, atidarytas duris ar nenumatytus judesius kokiame nors kambaryje, gausite tiesiai į telefoną. Pranešimai siunčiami trumposiomis žinutėmis bei pranešimais į specialią Tuya programėlę.

Puikus dalykas ir tas, kad šią sistemą galima išplėsti papildomais įrenginiais – centrinė valdymo stotis jų palaiko visą šimtą.

Tai gali būti judesio davikliai, įvairūs atidarytų langų ir durų jutikliai ir kita įranga. Programėlė leidžia pilnai valdyti visą sistemą, sudaryti jautrumo zonas, tvarkaraščius, pridėti/išimti vartotojus, keisti slaptažodžius ir t.t.

Įdomu tai, kad prie šios sistemos galima prijungti ne tik saugumą palaikančius įrenginius, bet ir kitus, kurie dirba 433MHz dažniu. Tai gali būti ir išmanūs kištukiniai lizdai, leidžiantys kai kuriuos prietaisus (pavyzdžiui, oro kondicionierių ar šildytuvą) įjungti/išjungti per atstumą. Tai leidžia sukurti iš tiesų išmanius, per atstumą valdomus namus. Sugrįžę po darbų rasite įjungtą šildytuvą, o ir dėl saugumo bus šiek tiek ramiau.

Galima prijungti ir IP kameras, tad viskas veikia itin puikiai: namiškiui ištinka bėda, jis pultelyje paspaudžia SOS mygtuką, automatiškai į telefoną ateina pranešimas (arba skambutis - galima ir tai pasirinkti), iškart prisijungę APP matote, kas vyksta, iškviečiate pagalbą ir/arba patys skubate namo.

Valdymo stotelė turi 2,4 colių TFT LCD ekraną, kuriame matysite pagrindines įrenginio funkcijas bei parinktis.

Nors šis įrenginys jungiamas prie elektros tinklo, jis turi ir 500 mAh bateriją, kuri užtikrina veikimą net nutrūkus elektros tiekimui.

Tačiau ir tai dar ne viskas. Centrinė stotelė veikia ir kaip telefonas. Joje yra mikrofonas ir garsiakalbis, todėl esant reikalui galima per ją pasikalbėti su namiškiais. Galima palikti įrašytą 20 sek. garsinį pranešimą.

Joje taip pat yra ir SOS mygtukas, kuris naudojamas ištikus nelaimei. Apie jo paspaudimą informuojami visi prie sistemos prijungti išmanieji telefonai. Toks mygtukas taip pat yra ir distanciniame pultelyje, kas itin pravartu greitai informuoti namiškius apie problemas.

Be daviklių, pakuotėje dar pridedama ir signalizacija, kuri automatiškai suveikia kam nors, be jūsų žinios, patekus į namus pro duris ar langus - ten, kur sumontuosite daviklius. Ji išjungiama suvedus slaptažodį.

Taip pat palaikomas valdymas balsu, su Amazon Alexa ir Google Home. Ir tai tik dalis pačių įdomiausių savybių. Visą išsamią informaciją rasite paspaudę šią nuorodą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()