Super daiktas mėgstantiems nuotykius! Puikios kainos ir galimybių „Lenovo N7“ radijo stotelės - ribotas kiekis (Video)  ()

Gera kaina

Žinomo gamintojo produktas

Pritaikytas Vakarų rinkai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Lenovo N7“

69,99€ -43,96€ 69,99€

26,03€

Imu!

iš Kinijos

mažiausia kaina

nemokamai į Lietuvą pristatys per 10-25 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: puikios kokybės ir kainos originalios „Lenovo N7“ radijo stotelės. Už tokią kainą parduodamas vienos stotelės komplektas, tad dvi stotelės kainuos 52,06€.

Greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai, nieko papildomai daryti nereikia. Ribotas kiekis.

Ką sugeba „Lenovo N7“?

Radijo stotelė yra labai naudingas prietaisas. Šiais laikais visi nešiojamės telefonus, tačiau kartais iš jų mažai naudos. Ruošiatės stovyklauti, su draugais leisitės į žygį, o gal mėgstate aktyvų laisvalaikį gamtoje? „Lenovo N7“ puikiai pasitarnaus.

Ji turi atskirai pritvirtinamą anteną. Ji yra pakankamai ilga, kad užtikrintų stabilų ryšį iki 5 km atstumu (atviroje vietoje), mažiausias atstumas yra 1 km. Pastatų viduje signalas keliauja per 7 aukštus.

Lengvai persijungiama per 16 kanalų, reguliuojamas garso lygis. SOS mygtukas ir kt. Patogi radijo stotelė, leidžianti palaikyti stabilų ryšį ir girdėti lengvai suprantamą pašnekovo balsą.

Gamintojas garantuoja puikią perduodamo garso kokybę. Yra ausinių ir papildomo mikrofono galimybės.

Komplekte taip pat yra segtukas, leidžiantis pritvirtinti radijo stotelę prie diržo.

5W galios „Lenovo N7“ naudoja įkraunamą bateriją, kuri garantuoja ilgą įrangos tarnavimo laiką, nerizikuojant prarasti ryšį. Naudojant įprastai 1,5 dienos, o budėjimo režime iki 3 dienų. Rinkinyje yra įkroviklis.

„Lenovo N7“ yra tvirto korpuso, atspari drėgmei, kompaktiška - 115 x 53 x 28mm. Tad rinkinys tvirtai pagamintas ir nebijo nepalankių oro sąlygų. Šaunus daiktas.

Judant miške ar kalnuose dažnai neužtenka naudotis paprastu telefonu, kuriuo bendraujame, nes kyla pavojus netekti ryšio. Toks rinkinys puikiai tiks žaisti vaikams ar šeimos kelionėms, pvz.: kalnuose, dviračių kelionių metu ar sportuojantiems žmonėms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(3)
(-1)

Komentarai ()