[EU+Kuponai] „Roborock“ siurblių išpardavimas! Net iki 200€ pigiau nei Lietuvoje - labai ribotas kiekis (Video)  ()

„Roborock Vacuum Cleaners Flash Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantija

1) „Roborock Dyad Pro“ - belaidis siurblys, sutvarkantis bet kokią betvarkę

2) „Roborock S8“ - beprotiškų galimybių naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys

3) „Roborock S7 Pro Ultra“ - fantastiškų galimybių robotas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad prasideda „Roborock“ siurblių išpardavimas!

Nuostabi proga sau ir mylimiesiems už pačias geriausias kainas įsigyti puikiai apžvalgininkų ir pirkėjų vertinamų geriausių „Roborock“ siurblių.

Primename, kad el. parduotuvė produktus parduoda iš Europos sandėlių, tad greitas pristatymas į Lietuvą ir sutvarkyti visi mokesčiai.

O dabar pasižiūrėkime į keletą ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„Roborock Dyad Pro“ - belaidis siurblys, sutvarkantis bet kokią betvarkę

  • Dabar su siuntimu tik 349€ (Lietuvoje nėra)
  • Kuponas: 3rUfVtnf
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

Naujausias kompanijos modelis; 260W; 17kPa; DyadPower™ unikali valymo galva su 3 voleliais; puikiai išvalo bet kokią taršą; 900ml švaraus ir 770ml nešvaraus vandens talpos; RevoBrush™ patentuota po darbo savęs išplovimo ir išdžiovinimo sistema; DirTech jutiklis - siurblys sugeba įvertinti valomų paviršių situaciją, nešvarumų kiekį, ir automatiškai parinkti vandens padavimo bei siurbimo lygius; LED indikatorius parodo, kur gi reikia papildomo valymo; įvairūs valymo režimai; LED valdymo-informacinė panelė; vienu įkrovimu leis dirbti iki 43 min. ir išvalyti iki 300m2 plotą; APP.

„Roborock S8“ - beprotiškų galimybių naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys

  • Dabar su siuntimu tik 579€ (Lietuvoje nėra)
  • Kuponas: N7WVBQ67
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

„Roborock S8“ išsaugojo pačias geriausias pirmtakų savybes ir įgavo labai rimtų patobulinimų: monstrinis 6000Pa; dvigubas DuoRoller šepetys; automatinis plovimo priedo pakėlimas-nuleidimas, dėka gausos jutiklių fiksuoja kiliminę dangą ir pakelia plovimo priedą, nuvažiavęs nuo kilimo vėl jį nuleidžia, tad pilnas plovimas ir siurbimas vienu metu; VibraRise Mopping technologija - plovimo priedas per minutę vibruoja net 3000 kartų, tad čia turime normalų grindų plovimą, o ne tiesiog šluostymą, kaip kituose robotuose; 400ml sausų atliekų ir 300ml švaraus vandens talpų užteks išvalyti ir dideles erdves; patobulinta ir lazerinė navigacijos sistema bei 3D objektų vengimo technologija, už ką gavo prestižinius TUV Rheinland sertifikatus; papildomos šaunios funkcijos APP, kaip - automatiškai pasiūlomos ir galimos probleminės patalpų vietos; piešiami žemėlapiai 6 kartus greičiau nei ankstesnėse versijose, turime ir kelių aukštų žemėlapių palaikymo funkciją, galima nurodyti netgi kokiu konkrečiu laiku įkrauti roboto bateriją​; ir kt.

„Roborock S7 Pro Ultra“ - fantastiškų galimybių robotas

  • Dabar su siuntimu tik 819€ (Lietuvoje nuo 1040€)
  • Kuponas: AhBYeyZh
  • Europos sandėliai
  • 2 metų garantija

1000W; 5100Pa; 5200mAh; vienu metu plauna ir siurbia; VibraRise plovimo techninis sprendimas; privažiavęs kilimą automatiškai pakelia plaušinę, o nuvažiavęs nuo kilimo ją vėl nuleidžia; išskirtinė atliekų surinkimo stotelė su atskiromis talpomis švariam ir nešvariam vandeniui, čia automatiškai yra išplaunama plaušinė, švariu vandeniu pripildomas roboto vandens bakelis, išsiurbiamos sausos atliekos; APP su galybe funkcijų, tarp kurių 3D ir kelių aukštų žemėlapiai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: