[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo rinkinys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jie išdarinėja (Video)  ()

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Labai ribotas kiekis



© Gamintojo nuotr.

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo rinkinys

465,99€ -307,90€ 465,99€

158,09€

Imu!

iš Vokietijos

67 %​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cafago

Svarbu: šiuo metu šis nuostabus rinkinukas parduodamas iš Vokietijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą. 

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad parduodami paskutiniai vienetai, tad paskubėkite pasinaudoti proga.

Kas čia per daiktas ir kam jis skirtas?

Tai yra hotbox tipo portabilus automobilio įlenkimų šalinimo rinkinys.

Panašius prietaisus, tik dar galingesnius, turinčius daugiau visokių galimybių ir nepalyginamai brangesnius naudoja profesionalai autoservisų darbuotojai.

Tačiau pastaraisiais metais jau drąsiai eiliniams vartotojams siūlomi ir paprastesni bei gerokai pigesni štai tokie įlenkimų šalinimo įrenginiai, kuriais ir paprasta naudotis, ir pasiekiamas puikus rezultatas.

Šis aparatas jungiamas į 220-230V, 50/60Hz elektros tinklą, maitinimo laido ilgis 1,6 metrai, aparato galia siekia įspūdingus 1,38kW. Net ir Lietuvoje parduodami panašūs įrenginiai su kelis kartus mažesniais galios rodikliais kainuoja kur kas brangiau. Tad čia nuostabus variantas.

Prietaisas ypač efektyvus šalinant mažus įlenkimus, atsiradusius dėl, pavyzdžiui, krušos padarytos žalos. Su šiuo įrankiu galite naudoti indukciją, kad pašalintumėte nedidelius automobilių stovėjimo aikštelės įlenkimus ir įlenkimus, atsiradusius dėl krintančių varveklių, transporto pažeidimus ir įlenkimus, atsiradusius dėl kitų išorinių pažeidimų.

Akimirksniu pašalinsite nedidelius įlenkimus ant dažyto automobilio paviršiaus, nepažeisdami pačių dažų.

Koks čia veikimo principas?

Indukcija iš pradžių tik šildo metalą. (Dažai ir kiti polimerai ant kėbulo nedega kaitinant iki 200 °C.) Kaitinant metalas susitraukia, todėl esant nedideliam pažeidimui atkuriama pirminė kėbulo profilio forma.

Kad išvengtumėte perkaitimo, prieš tęsdami paviršiaus tvarkymą, po kiekvieno naudojimo turite leisti korpuso metalui atvėsti.

Įrenginys iš esmės pritaikomas naudoti praktiškai per kelias sekundes. Labai patogus ir paprastas naudojimas. Su skaitmeniniu ekranu ir santykiniu laiko ir galios nustatymų valdymu. Sutaupo laiko, nes nereikia ardyti jokių transporto priemonės dalių. Nepažeidžiami dažai, todėl sutaupote dažymo išlaidas. Jokių eksploatacinių medžiagų. Jokių papildomų išlaidų, kurias sumokėtumėte profesionalams už papildomus darbus ir kt. privalumai.

Nuostabus daikčiukas ir viskas atrodo dar įspūdingiau pamačius, kaip realiomis sąlygomis darbuojasi tokio tipo įrenginiai. Štai šiame vaizdo įraše labai puikiai pademonstruojamas analogiško įrenginio veikimas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()