[Vokietija] „Fantastiška Android planšetė!“ Apžvalgininkas sužavėtas. Didžiulis 12,1 colių 2,5K ekranas, 8+256GB, Snapdragon 6 Gen 1 ir kt. Ribotas kiekis (Video, „HONOR Pad 9“)  ()

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Maksimali kokybė

Puikūs apžvalgininko vertinimai


„HONOR Pad 9“
„HONOR Pad 9“
© Gamintojo nuotr.

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„HONOR Pad 9“

(8+256GB, 12,1 colių, 120Hz ir kt.)

669,59€ -418,50€ 669,59€

251,09€

Imu!

iš Vokietijos

63 %​ nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai pristatys į Lietuvą per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko TomTop

Svarbu: šiuo metu TomTop šias planšetes parduoda už labai gerą kainą. Iš Vokietijos į Lietuvą pristatys vos per keletą dienų. Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti.

Kuo gali pasigirti „HONOR Pad 9“ planšetės?

Štai šioje ypatingai geroje apžvalgoje galite detaliai sužinoti, ką sugeba naujoji planšetė. Ir daugybę tokių įrenginių išbandęs apžvalgininkas yra sužavėtas:

„Fantastiška planšetė. Nuostabus dizainas, super ekranas, galinga, baterija didelė ir greitai įkraunama, įspūdingi garsiakalbiai, labai sklandus veikimas. Android 13 veikia puikiai, gauname visas reikalingas APP. Man čia pritrūko tik tai, kad planšetė nepalaiko atminties kortelės ir nėra 3,5mm (ausinių) jungties. Bet viską apibendrinus, tai - fantastiška Android planšetė už tokią kainą.“

„HONOR Pad 9“ gali pasigirti daugybe privalumų ir štai patys svarbiausi, kuriuos norisi paminėti.

Vientisas metalinis dizainas - metaliniame korpuse, su užapvalintais kampais, pritaikyta anoduoto smėliavimo technologija, kuri suteikia subtilų prisilietimą ir labai patogu laikyti rankoje. 555 gr. svoris, storis tik 6,96 mm.

Nauja Magic OS 7.2 - gamintojo programinė įranga, kurios pagrindas Android 13, suteikia visus Android privalumus ir papildomų originalių gamintojo sukurtų dalykėlių.

Pavyzdžiui, darbalaukio išdėstymas, kai galima greitai ir patogiai pasiekti norimas programėles ir didelius aplankus. Vienu metu ekrane matyti kelias atidarytas programėles aplankus, kas palengvina darbą.

Galingas procesorius ir daug atminties - Snapdragon 6 Gen 1 (4nm) CPU užtikrins, kad smagiai veiks ir nauji žaidimai, daug resursų reikalaujančios APP. 

Integruotus 8GB RAM galima nustatymuose padidinti dar papildomais virtualiais 8GB. Vidinė atminties talpykla yra 256GB, tad tilps daugybė jūsų nuotraukų, APP ir kitos svarbios informacijos.

12,1 colio 2,5K ekranas - įspūdingos kokybės ekranas suteikia pavyzdinio lygio vizualinį malonumą.

Taip pat turime 120Hz vaizdo atsinaujinimo dažnį, dėl kurio informacija ekrane juda dar sklandžiau ir žymiai maloniau naudotis šia planšete.

Mažai mėlynos šviesos + be mirgėjimo - dvigubo akių apsaugos sertifikatas su integruotais keliais akių apsaugos režimais užtikrina visapusišką jūsų akių apsaugą visais lygmenimis.

8 garsiakalbiai - tarp jų yra ir žemųjų dažnių garsiakalbio garso blokas. Toks garsiakalbių rinkinys garantuoja puikų garsą klausytis muzikos, tinklalaidžių, žiūrėti filmus, serialus, žaisti žaidimus ir kitaip pramogauti.

Dar svarbūs privalumai - čia turime 13MP (4K@30fps, 1080p@30fps) galinę ir 8MP priekinę kameras; talpią 8300 mAh bateriją (vienu įkrovimu iki 11 val.) su 35W greituoju įkrovimu; WiFi (2,4/5GHz), Bluetooth 5.1 belaidžius ryšius ir kt.

Apibendrinus, „HONOR Pad 9“ yra kokybiška, puikaus dizaino, labai gerų savybių, pajėgi planšetė. Labai tiks tiek vaikams mokytis, pramogauti, tiek ir suaugusiems atlikti darbus, paskaityti naujienas, pažiūrėti/pasiklausyti mėgstamų laidų, žaisti naujausius žaidimus ir pan.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: