Kinijos turgelio stebuklai: didžiulis „Xiaomi“ produktų išpardavimas – nuo išmaniųjų telefonų iki kokybiškos garso technikos, išorinių akumuliatorių, LED lempučių ir daugybės kitų įdomybių  ()

„Xiaomi“ – tai bene vienas geriausių šiandieninių pavyzdžių, kaip mažai kam žinomas Kinijos gamintojas per labai trumpą laiką sugeba sukurti ir išplėtoti savo verslą bene visame pasaulyje. Be to, „Xiaomi“ savo patrauklumą per trumpą laiką sugebėjo įrodyti ne tik pirkėjams, bet net ir potencialiems darbuotojams – į šią Kinijos kompaniją persikelia vis daugiau darbuotojų net ir iš „Google“ korporacijos. Ir nors „Xiaomi“ prekinis ženklas daugumai pirkėjų Lietuvoje asocijuojasi tik su išmaniaisiais telefonais, tai yra tik viena iš daugelio prekių kategorijų, kurias šiuo metu siūlo šis itin sparčiai populiarėjantis Kinijos gamintojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gerą galimybę vienoje vietoje susipažinti su visa „Xiaomi“ produkcija šiuo metu siūlo Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“. Šios elektroninės parduotuvės surengtame „Xiaomi Products Center“ išpardavime, be jokios abejonės, yra pristatomi ir išmanieji telefonai, tačiau greta jų svetainės lankytojai taip pat turi progą susipažinti dar su penkiomis „Xiaomi“ prekių kategorijomis.

Pavyzdžiui, Kinijoje labai populiarūs „Xiaomi“ kuriami išoriniai energijos akumuliatoriai (angl. power banks). Ir tai labai logiška, nes jie šiuo metu rinkoje yra ne tik vieni talpiausių, bet tuo pačiu ir vieni pigiausių. Pavyzdžiui, šiuo metu išorinį įkroviklį-akumuliatorių „Xiaomi Mi“ su 20000 mAh talpa dabar galima įsigyti už 29 JAV dolerius. Pasak „Xiaomi“, naudojant šį įkroviklį-akumuliatorių „iPhone 6“ išmanųjį telefoną galima įkrauti net 7 kartus.

Galbūt tai skamba kiek ir netikėtai, tačiau Kinijos gamintojas „Xiaomi“ taip pat siūlo ir visą eilę pačių įvairiausių garso technikos sprendimų. Pavyzdžiui, išorinę iki 10 valandų be įkrovos veikiančią garso kolonėlę „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 Speaker“ dabar galima įsigyti už 20 JAV dolerių, o ypač kokybiškai garsą atkuriančias ausines „Xiaomi Foldable HiFi Headphone“ už 105 JAV dolerius.

Svarbu pabrėžti, kad itin daug dėmesio Kinijos gamintojas „Xiaomi“ skiria ir įvairiems namų automatizavimo bei priežiūros sprendimams. Pavyzdžiui, įvairius dirvožemio parametrus (pH, drėgme, temperatūra ir t.t.) stebintis daviklis „Xiaomi Mi Plant Flowers Tester Light Monitor“ elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu yra parduodamas už 17 JAV dolerių, o išmaniąją nuotoliniu būdu valdomą LED lemputę „Xiaomi Yeelight E27 Smart LED Bulb“ dabar galima įsigyti už 13 JAV dolerių.

Ir tai yra tik dalis pavyzdžių ką šiuo metu galima įsigyti „Xiaomi Products Center“ surengto išpardavimo metu. Atsižvelgiant į simpatiškas kainas akcijos metu, dabar pats metas pasižvalgyti po „Xiaomi“ pasiūlymus – net jei ir nieko nepirksite, bent jau susipažinti su šio garsaus gamintojo asortimentu verta – maža kas, gal kažko prireiks ateityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(32)
(9)
(23)

Komentarai ()