Kinijos turgelio stebuklai: ieškantiems „2-in-1“ transformerių, TV priedelių ar NUC kompiuterių, kviečiame į „VOYO“ produkcijos išpardavimą su nuolaidomis iki 70%  (2)

Elektroniką gaminančių Kinijos bendrovių yra daugiau nei pakankamai, tačiau tik dalis jų sugeba išlįsti į dienos šviesą ir tapti žinomomis už savo šalies ribų. Tai pasiekti nėra taip lengva, nes technologijų rinkoje konkurencija šiuo metu yra itin didelė. Ir nors dauguma kinų į platesnius vandenius išplaukti stengiasi gamindami išmaniuosius telefonus, dalis jų pasirenka kiek kitokį kelią.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, mažai kam žinomas Kinijos gamintojas „VOYO“ šiuo metu yra susitelkęs į „2-in-1“ tipo kompiuterių, TV priedėlių bei NUC tipo kompiuterių gamybą. Nors pasirinkta kiek nestandartinė kryptis, tačiau gamintojas sulaukia puikių vertinimų iš vietinių pirkėjų ir išskirtinio palaikymo iš Kinijos elektroninių parduotuvių. Pavyzdžiui, Kinijos elektroninė parduotuvė  „Gearbest“ sukūrė vien tik „VOYO“ gaminamai produkcijai skirtą specialų puslapį „VOYO Official Store“.

Apsilankius šiame „Gearbest“ elektroninės parduotuvės puslapyje galima ne tik susipažinti su populiariausia „VOYO“ produkcija, tačiau taip pat ir įsigyti reikiamą prekę už labai patrauklią kainą – daugumai produktų skelbiamos solidžios nuolaidos iki 70%. Žodžiu, šią savaitę prasidėjo tikras „VOYO“ produkcijos išpardavimas, tad pasižvalgykime kartu, ką čia įdomesnio galima surasti.

Pavyzdžiui, 13,3 colių „2-in-1“ tipo hibridą „VOYO VBook V3“ šiuo metu galima įsigyti už 275 JAV dolerius. Tiesa, kaina didina siuntimo išlaidos – nors daug „Gearbest“ produktų į Lietuvą atkeliauja nemokamai, didesnių daiktų siuntimas jau kainuoja. Tad už „VOYO VBook V3“  siuntimą teks papildomai sumokėti 22$ ir bendra kompiuterio kaina pasieks 297 JAV dolerius. Nežiūrit tokio pabrangimo, kompiuteris vis tiek išlieka įdomus pagal kainą ir galimybes: yra aprūpintas tiek talpia 10 000 mAh baterija, tiek 4G ryšio moduliu, tiek 64 GB eMMC tipo vidine atmintimi, 4 GB RAM bei aukštosios raiškos (1920 x 1080) IPS technologijos ekranu..

Tuo tarpu kaip kitą pirkėjų itin teigiamai įvertintą produktą galima paminėti NUC tipo kompiuterį „VOYO V3“. Jis Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu kainuoja 177 JAV dolerius. Šiuo atveju į akis labiausiai krenta plonas bei kokybiškas iš stiklo bei aliuminio pagamintas „VOYO V3“ korpusas, tačiau NUC galima pagirti ir už techninę dalį: iš konkurentų išsiskiria ne tik dėl savo „Intel Cherry Trail X7-Z8700“ centrinio procesoriaus, 4GB RAM, bet ir dėl 128 GB talpos SSD tipo disko. Nors šis mažylis kalnų nenuvers, bet atsižvelgiant į kainą, tikrai įdomus ir vertas dėmesio žaisliukas.

Taip pat dėmesį verta atkreipti ir į „VOYO V2“ TV priedėlį. Pastarasis labiausiai stebina dėl to, kad yra parduodamas su „Windows“ operacine sistema ir negana to taip pat geba apdoroti 4K raišką. Jis išsiskiria dar ir tuo, kad turi integruotą vidinę 5000 mAh talpos bateriją bei daugiau nei pakankamą TV priedėliui „Intel Baytrail T Z3735“ centrinį procesorių. Ir visa tai už tikrai simpatišką kainą – šiuo metu „VOYO V2“ tekainuoja 105 JAV dolerius. Tenka pripažinti, jog už tokią kainą surasti geresnių analogų bus gana sunku.


Ir tai tik keli charakteringi pavyzdžiai, kuo didžiuojasi „VOYO“. Bent jau su tokiomis nuolaidomis „VOYO“ produkcija tikrai verta dėmesio, jei tik iš vis, yra poreikis tokių daiktų. Tai turbūt viena iš strategijų populiarinant kompanijos vardą - geriau mažesnis pelnas šiandien, bet didesnis žinomumas rytoj. Ir jei produkcija nenuvils pirkėjo, ši strategija pasiteisins 100%.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai (2)