Kinijos turgelio stebuklai: naujas išpardavimas siūlo loteriją ir visą šūsnį atpigintų telefonų, kompiuterių, planšetų, išmaniųjų laikrodžių, apyrankių bei kito gėrio (Video)  ()

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ įpusėjusį rudens sezoną pasitinka ne tik su nauja produkcija, bet ir su naujais, įdomiais išpardavimais. Būtent vienas tokių vyksta šiuo metu. Išpardavimas „Today‘s Deal“ ypatingas tikrai ne tik dėl to, kad jo metu tam tikrą produkciją galima įsigyti su ženkliomis nuolaidomis, bet ir dėl to, kad kiekvienas Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ pirkėjas taip pat gali tapti ir potencialiu loterijos laimėtoju.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O „Gearbest“ rengiamos loterijos sąlygos šį kartą kaip niekada paprastos. Norint dalyvauti išpardavimo „Today‘s Deal“ metu rengiamoje loterijoje, tereikia šioje Kinijos elektroninėje parduotuvėje apsipirkti už ne mažiau nei 40 JAV dolerių (spalio 17 d. – spalio 21 d. periodu) bei pasidalinti išpardavimo nuoroda viename iš socialinių tinklų.

Įvykdžius šias sąlygas telieka laukti spalio 22 dienos, kada ir bus apdovanoti 6 laimingieji. Deja, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ kol kas tiksliai neatskleidžia kokios dovanos laukia nugalėtojų, tačiau iš „Today‘s Deal“ puslapyje paliktų užuominų panašu, kad tai bus išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai bei veiksmo kameros.

Žinoma, vien dėl tokios loterijos pirkti daiktus būtų kvaila – pirmiausia verta apsižvalgyti ar iš vis yra kažko reikalingo ir už tinkamą kainą. Taigi, ką tokio siūlo „Today‘s Deal“ išpardavimas? Kaip jau ir įprastai „Gearbest“ parduotuvėje, išpardavimo metu galima įsigyti pačios įvairiausios elektronikos - išmaniųjų telefonų, nešiojamų ir planšetinių kompiuterių, išmanių laikrodžių ir apyrankių, vaizdo kamerų, TV priedėlių ir kitokio gėrio - visko ir neišvardinsi, bet turbūt ir neverta - geriau pačiam vieną kartą pamatyti , nei 100 kartų išgirsti. Tačiau atkreipsime dėmesį į kelis mūsų nuomone, įdomesnius produktus.

Visų pirma, kaip niekada daug pirkėjų dėmesio šį kartą susilaukia 96 JAV dolerius kainuojantis išmanusis laikrodis „NO.1 D5+“. Pastarasis kiekvieną potencialų pirkėją sužavi savo klasikiniu, įprastą laikrodį primenančių dizainu. Tuo pačiu šis išmanusis laikrodis ypatingas dar ir dėl to, kad turi net 8 GB vidinės atminties ir taip pat yra aprūpintas nano SIM kortelės jungtimi, o tai reiškia, kad jį naudoti yra įmanoma net ir neturint išmaniojo telefono.

„Today‘s Deal“ išpardavime taip pat galima rasti nemažai išmaniųjų telefonų bei planšetinių kompiuterių. Pavyzdžiui, kaip vieną įdomesnių išmaniųjų telefonų šį kartą galima paminėti 144 JAV dolerių kainuojantį „Bluboo Maya Max“. Jis labiausiai stebina ir išsiskiria tuo, kad turi 6 colių įstrižainės ekraną, o kas įdomiausia, taip pat yra komplektuojamas su itin talpia net 4200 mAh talpos baterija.

Taip pat verta atkreipti dėmesį į virtualios realybės akinius „PIMAX 4K UHD Virtual Reality 3D PC Headset“, kainuojančius 293 JAV dolerius. Aišku, tai ne „Oculus Rift“ ir ne „HTC Vive“ - identiškos kokybės tikėtis neverta, bet ir šitų kaina siekia 800 JAV dolerius. O tai gerokai per brangu vien dėl pabandymo ar paprasčiausio susipažinimo su virtualia realybe. Tad šia prasme kinų pasiūlymas visai įdomus - bent jau patirti, ką tai reiškia virtuali realybė tikrai bus galima.

Kaip jau įprasta tokioms akcijoms, taip ir „Today‘s Deal“ išpardavimo prekių likučiai yra labai riboti. Taigi, jeigu susidomėjote vienu ar kitu produktu ilgai laukti tikrai neverta, nes savo norimo daikto kitą dieną paprasčiausiai jau galite ir neberasti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(7)
(-5)

Komentarai ()