Kinijos turgelio stebuklai: Valentino dienai skirta akcija - įdomaus funkcionalumo vaizdo registratoriai, išskirtiniai laikrodžiai ir net išmanusis vos už 59 € (Foto, Video)  (4)

Stebėti technologijų rinkoje vykstančius pokyčius galima praktiškai kiekvieną dieną. Žinoma, dalis tų sprendimų laikui bėgant visiškai nepasiteisina, o kai kurie tampa praktiškai nepakeičiamais. Analogiškos tendencijos vyrauja ir elektroninių prekių kategorijoje. Vis dėlto įvairių aksesuarų skaičius yra toks didelis, kad Lietuvos parduotuvės tiesiog yra nepajėgios pateikti visą pasiūlą savo pirkėjams. Tačiau tai nėra didelė problema, kadangi lietuviai vis drąsiau apsipirkinėja ir įvairiose Kinijos elektroninėse parduotuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šią savaitę nestandartinių nukainuotų įvairių elektroninių aksesuarų tikrai vertėtų pasidairyti Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengtame išpardavime „The Best Valentine’s Day Gifts“.

Būtent pastarajame elektronika šį kartą yra skirstoma į atskiras kategorijas atsižvelgiant į kainą, kuri šiuo atveju svyruoja 10 – 150 eurų ribose. Sakysite, jog apie Valentino dieną dar anksti galvoti? Tuomet prisiminkite, kad norint gauti prekes iš Kinijos be jokių papildomų mokesčių, siuntimas užtruks beveik mėnesį laiko. Tad išsirinkti dovanas – pats tas laikas!

Vaizdo registratorius „GT300“

Prekių kategorijoje iki 25 dolerių šį kartą daug dėmesio susilaukia 15 eurų kainuojantis vaizdo registratorius „GT300“. Pirkėjus jis labiausiai domina dėl itin paprasto tvirtinimo mechanizmo, įdiegtos vaizdo stabilizavimo sistemos bei integruoto judesio daviklio bei „G-Sensor“ jutiklio.

Šis jutiklis ypatingas tuo, nes reaguoja į staigų judesį, pavyzdžiui, į netikėtą stabdymą ar didelį pagreitėjimą. Kitaip sakant, tai signalizuoja apie potencialų eismo įvykį, todėl vaizdo registratorius „GT300“ esant tokioms situacijoms įrašinėti vaizdą pradeda tiesiog automatiškai.

Išmanusis laikrodis „KingWear KW18“

Kategorijoje iki 50 dolerių ypatingai daug dėmesio susilaukia 45 eurus kainuojantis išmanusis laikrodis „KingWear KW18“.

Žinoma, pastarasis kaip ir dauguma kitų kiniškų išmaniųjų laikrodžių geba skaičiuoti nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, rodo įvairius pranešimus iš socialinių tinklų, fiksuoja miego kokybę, o esant poreikiui netgi gali informuoti apie per mažą fizinį aktyvumą.

Vis dėlto šiuo atveju didžiausias „KingWear KW18“ privalumas yra tai, kad šis išmanusis laikrodis turi ne tik SIM kortelės, bet taip pat ir TF tipo atminties kortelės lizdus.

Būtent dėl šių techninių ypatybių „KingWear KW18“ gali būti naudojamas tiek skambučiams, tiek kaip pilnavertis muzikos grotuvas, nes TF kortelė išmaniojo laikrodžio vidinę 128 MB atmintį leidžia praplėsti dar 16 GB.

Išmanusis telefonas „UMI ROME X“

Nors tai skambės kiek netikėtai, bet kategorijoje iki 100 dolerių „Gearbest“ šį kartą turi išskirtinį pasiūlymą, t. y. išmanųjį telefoną „UMI ROME X“ vos 59 eurus.

Žinoma, už tokią pinigų sumą stebuklų tikėtis nevertėtų, bet kaip ekonominės klasės išmanusis telefonas „UMI ROME X“ lūkesčius tikrai pateisina, nes turi integruotą keturių branduolių „MediaTek MTK6580“ centrinį procesorių, „Mali-400 MP“ vaizdo plokštę bei 1 GB operatyviąją RAM atmintinę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai (4)