Kinijos turgelio stebuklai: išmaniųjų telefonų išpardavimas ir trys geriausi telefonai iki 150 € ribos (Foto, Video)  (7)

Išmaniųjų telefonų pasiūla Kinijoje yra neįtikėtinai plati. Vis dėlto noras sukurti kažką subtilesnio jau atsirado ir kinams, todėl pigių kiniškų išmaniųjų telefonų pasiūla sparčiai mažėja, o tai reiškia, kad Kinijoje įsigyti išmanųjį telefoną už mažiau nei 150 eurų darosi vis sunkiau ir sunkiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengtame išpardavime „Top Smartphone Deals“ brangesnių biudžetinės klasės išmaniųjų telefonų pasirinkimas iš tiesų platus, tačiau itin taupiems pirkėjams gerų pasiūlymų skaičius šį kartą yra gerokai kuklesnis.

„Doogee X9 Pro“: į „Samsung Galaxy“ panašus išmanusis už itin simpatišką kainą

Ieškantiems kiek įmanoma paprastesnio išmaniojo telefono, šį kartą rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Doogee X9 Pro“.

Pastarasis išmanusis telefonas šiuo metu Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ kainuoja vos 90 eurų, tačiau dizaino aspektu greičiausiai nenuviltų net ir pačių išrankiausių pirkėjų.

Išmanusis telefonas „Doogee X9 Pro“ dėka užapvalintų kraštų, ekrano apsaugai naudojamo 2.5D tipo apsauginio stiklo bei metalinio rėmelio tampa itin panašus į aukštosios klasės „Samsung Galaxy“ išmaniuosius telefonus.

Vis dėlto 1280 x 720 taškų raiškos ekrano bei integruotos 2 GB operatyviosios RAM atmintinės šiuo metu jau užteks tikrai ne visiems poreikiams, ypač mėgstantiems žaidimus. Tačiau baziniams dalykams pilnai pakaks 4 branduolių, 1,3 GHz taktinio dažniaus MTK6737 procesoriaus galimybių. Kiek kuklokai atrodo 16 GB talpos ROM atmintis, tačiau ją galima padidinti išorine 128 GB kortele.

„Siswoo R8“ išmanusis: HD ekranas, 3GB RAM ir tik keliais eurais didesnė kaina

Reiklesniems pirkėjams galime parekomenduoti „Siswoo R8“ išmanųjį telefoną už 109 eurus.

Nors kaina šiuo atveju skiriasi ne tiek ir daug, bet to pakanka, kad šis išmanusis telefonas jau galėtų pasigirti ne tik 3 GB operatyviąją RAM atmintine, bet ir aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekranu.

Priešingai nei minėtasis išmanusis telefonas „Doogee X9 Pro“ su 8 megapikselių kamera, „Siswoo R8“ išmanusis taip pat tampa ypatingas dar ir tuo, nes jau turi integruotą kur kas geresnės kokybės 13 megapikselių kamerą.

Taip pat „Siswoo R8“ turi ir daugiau ROM - 32 GB bei 8 branduolių procesorių MTK6595, dirbančiu 2,0 GHz dažniu.

Pasak gamintojo, atlikti testai rodo, jog pagal spartą „Siswoo R8“ lenkia net ir senesnės kartos flagmanus, tokius kaip „Samsung Galaxy S5“, „Samsung Note 4“ ir pan.

„Cubot Cheetah 2“: geriausias akcijos išmanusis iki 150€ ribos

Galiausiai visi tie, kurie nepagailės 146 eurų, šiuo metu gali įsigyti išmanųjį telefoną „Cubot Cheetah 2“.

Šis išmanusis telefonas pirkėjų dėmesio bene labiausiai susilaukia dėl integruotos „Samsung“ 13 megapikselių kameros, tačiau taip pat itin teigiamai yra vertinamas ir dėl praktiškai kraštinio rėmelio neturinčio 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekrano.

Priešingai nei anksčiau aptartieji išmanieji telefonai, „Cubot Cheetah 2“ ypatingas tampa ir dėl našiausio 64 bitų centrinio procesoriaus „MediaTek  MTK6753“, integruotos USB C tipo jungties bei savo galinio dangtelio su „IMD“ technologija, kuri leidžia pastarąjį apsaugoti nuo netikėtų įbrėžimų.

Kaip ir dera tikėtis, šis telefonas turi 3 GB RAM, 32 GB ROM, kurią galima praplėsti su išorine kortele iki 128 GB.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(12)
(11)
(1)

Komentarai (7)