Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinės išvaizdos atmintinė su USB 3.0 jungtimi, itin simpatiška WiFi kamera namų stebėjimui bei išmanusis laikrodis su SIM kortele (Foto, Video)  (1)

Kinijoje technologijų rinkos segmente šiuo metu bando įsitvirtinti itin daug bendrovių. Vis dėlto konkurencija šiuo atveju yra tokia didelė, kad išlikti gali tik patys stipriausi. Savaime suprantama, kad šis geriausiai Kinijoje vertinamų kompanijų sąrašas nuolatos kinta, tačiau suprasti kas šiuo metu yra „ant bangos“ gali padėti kinų elektroninių parduotuvių nuolatos organizuojami išpardavimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, šią savaitę Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengtame geriausių prekinių ženklų išpardavime „Battle Of The Brands“ galima susipažinti net su 18 gamintojų.

Kadangi šį kartą įvairių pasiūlymų skaičius yra itin didelis, nusprendėme atrinkti tris įdomiausius produktus, kurie skaitytoją gali sudominti nepriklausomai nuo jo amžiaus grupės.

 

Itin sparti ir originali USB atmintinė

Labai tikėtina, kad kiekvienuose namuose ar biure surasime USB atmintinę, tačiau dalis jų greičiausiai bus morališkai pasenusios. Kitaip sakant, USB 3.0 tipo jungtis kompiuteriuose yra integruojama jau bent keletą metų, tačiau didžiausia problema yra ta, kad senos USB atmintinės yra sukurtos remiantis USB 2.0 standartu, todėl teoriškai duomenis geba perduoti tik teorine 60 MB/s sparta.

Būtent dabar yra puiki galimybė atsinaujinti, kadangi 64 GB talpos metalinio korpuso USB atmintinę „Mixza Tohaoll CMD - U1“ su USB 3.0 standarto jungtimi elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiuo metu galima įsigyti vos už 18 eurų. Pastaroji, pasak gamintojo, užtikrina iki 100 MB/s duomenų skaitymo spartą, o duomenis įrašyti teoriškai gali net 80 MB/s sparta.

WiFi kamera namų stebėjimui ir domofonui

Šią savaitę daug pirkėjų dėmesio taip pat susilaukia 26 eurus kainuojanti belaidė itin kompaktiško dydžio 720p raiškos (1280 x 720) kamera „Sricam SP009C“.

Ši WiFi kamera yra suderinama net su 128 GB talpos atminties kortelėmis, turi naktinį pašvietimą, o kas svarbiausia gali būti stebima naudojantis tiek „Android“ ar „iOS“ išmaniaisiais telefonais, tiek kompiuteriu su „Windows“ operacine sistema.

Svarbu pabrėžti, kad į „Sricam SP009C“ taip pat yra integruotas mikrofonas bei garsiakalbis, o tai leidžia šią IP kamerą naudoti kaip tam tikrą bendravimo priemonę. Kitaip sakant, tokia kamera esant reikalui gali pasitarnauti netgi ir kaip primityvus domofonas.

Tiesa, panaudojimo galimybių yra ir daugiau - nuo namų stebėjimo iki mažų vaikų priežiūros, tad jas riboja nebent fantazija. Kaip ir ką siūlo pats kameros gamintojas, išvysite jo sukurtose iliustracijose, kurios papildomų komentarų nereikalauja.

Išmanusis laikrodis su SIM kortele

 

Galiausiai skaitytojams rekomenduojame atkreipti dėmesį į „NO.1 G4“ išmanųjį laikrodį už 32 eurus.

Pastarasis daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl savo dizaino, primenančio klasikinį įprastą laikrodį, todėl atrodančio solidžiai prie bet kokios aprangos. Nežiūrint to, pirkėjai taip pat itin akcentuoja tai, kad „NO.1 G4“ gali būti naudojamas net ir tada, kai šalia nėra išmaniojo telefono, o tai gerokai praplečia jo galimybes. Dažniausiai išmanieji laikrodžiai be telefono patampa invalidais, o „NO.1 G4“ yra maloni išimtis.

Tai tampa įmanoma todėl, nes šis išmanusis laikrodis turi integruotą SIM kortelės lizdą ir yra aprūpintas „Android“ operacine sistema. Būtent dėl šių priežasčių „NO.1 G4“ puikiai tinka pokalbiams, tačiau funkcionali platforma šį išmanųjį laikrodį taip pat leidžia naudoti ir kaip įprastinį fizinį aktyvumo asistentą (padeda sekti miego kokybę, skaičiuoja nueitus žingsnius ir turi kitas funkcijas, kurios yra įprastos visiems fizinio aktyvumo prietaisams) ar netgi kaip MP3 muzikos grotuvą.

Taigi, klasikinio dizaino, savarankiškas, universalus ir itin pigus laikrodis - mažų mažiausiai vertas apsvarstymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai (1)