Kodėl geriausiai vertinamos kiniškos belaidės ausinės QCY QY19 turi jungiamąjį laidą ir kuo toks sprendimas yra geresnis už visiškai belaides ausines  ()

Belaidės ausinės šiuo metu yra vienos iš pačių perkamiausių ir tai nekeista, nes tai be galo patogus sprendimas. Tačiau verta žinoti, jog belaidės ausinės būna kelių skirtingų tipų - kiekvienas su savais privalumais ir trūkumais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visų pirma, belaidės ausinės būna dedamos ant ausų ar įstatomos į ausis. Geriausias garsas visada gaunamas iš didesnių ausinių, tad dedamos ant ausų turi nepaneigiamų privalumų norintiems geriausio skambesio. Ieškant tokių ausinių šią savaitę geriausias pasiūlymas yra iš „Bluedio“ - su ženklia nuolaida siūlomos naujos kartos „Bluedio T4S“ pagal kokybę lyginamos net su 10 kartų brangesnėmis ir vienomis iš geriausių pasaulyje ausinių. Tačiau tokios ausinės yra didelės, būna sunkesnes ir nepatogios sportuojant ar daug judant po miestą. 

Tokiais atvejais vienintelis sprendimas - į ausis įstatomos belaidės ausinės. Tačiau ne visos į ausis įstatomos belaidės ausinės yra vienodos.  Vienas iš akivaizdžiausių skirtumų yra, kad ir kaip keistai tai nuskambėtų, pats laidas. Pavyzdžiui, puikiai apžvalgininkų vertinamos ir jau mūsų aprašytos visiškai belaidės QCY Q29 ausinės neturi jokio laido, o štai geriausiai tarp belaidžių ausinių pirkėjų vertinamos QCY QY19 turi abi ausinių puses jungiantį laidą. Kokius privalumus ir tūkumus jis suteikia?

Dažniausiai teigiama, kad į ausis įstatomas ausines laidas jungia tam, kad jos galėtų dalintis baterijomis. Visgi, dažniausiai skirtingose ausinių pusėse vis tiek yra atskiros baterijos, kaip QCY QY19 modelyje. Taip yra todėl, kad laido viduryje kabantis didelis baterijų modulis būtų tiesiog nemalonus. Laidas turi kiek kitą paskirtį.

Visiškai belaidės į ausis įstatomos ausinės dažnai susiduria su sąsajos problemomis, kuomet viena ausinių pusė prisijungia geriau nei kita. O kartais labai svarbu žinoti konkrečią procedūrą, kaip yra QCY Q29 atveju - apie tai jau rašėme. Taigi, laidas užtikrina, kad ausinės visada veiks gerai, o jas prijungti prie telefono bus labai lengva. Tačiau laidas turi ir daugiau privalumų.

Rašydami apie visiškai belaides QCY Q29 ausines minėjome, kad belaidės ausinės, kurias jungia laidas, vienu įkrovimu groja ilgiau. Taip yra dėl Bluetooth imtuvų/siųstuvų - visiškai belaidėse ausinėse jų būna du (po viena kiekvienoje ausinėje), o tose, kurias jungia laidas - tik vienas (kita ausinė signalą gauna per laidą). Tai juntamai sutaupo energiją.  

Be to, QCY QY19 ausines sunkiau pamesti, nes vienai pusei iškritus, kita vis dar kabos ant jūsų kaklo. Ant laido jos taip pat turi valdymo mygtukus ir mikrofoną - juos pasiekti bus lengviau, jei esate pratę prie laidinių ausinių.

Visgi, QCY QY19 turi kur kas daugiau privalumų nei vien laidą - ne veltui jos yra vertinamos geriuasiai tarp visų į ausį įkišamų belaidžių ausinių. 

Šios ausinės turi 74 mAh baterijas, kurių pakaks maždaug 6 valandų grojimui (visiškai belaidės QCY Q29 groja perpus trumpiau). QCY QY19 puikiai tinka sportuojantiems, nes turi kabliukus, kurie ausines tvirtai laiko ausų kaušeliuose. Šios ausinės taip pat yra atsparios vandeniui - atitinka IPX4 reitingą, kuris apsaugo nuo smulkaus lietaus ir prakaito.

Galiausiai, teigiama, kad QCY QY19 groja pakankamai gerai. Pirkėjai jas vertina net labai palankiai, džiaugdamiesi trukdžių ir triukšmo nebuvimu. Tačiau bene geriausias šių ausinių bruožas vis tiek yra kaina. QCY QY19 šiuo metu pritaikyta nuolaida, todėl jos kainuoja vos  €22.

Ar tai reiškia, kad visiškai belaidės ausinės yra niekam tikusios? Tikrai ne - jei naudojate šalmą ar norite visiškai nematomų ausinių, kurias paslėps kepurė ar ilgi plaukai, tuomet vienintelė išeitis - visiškai belaidės ausinės, tokios kaip jau minėtos QCY Q29.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(9)
(-5)

Komentarai ()

Susijusios žymos: