3D garso technologija, laisvų rankų įranga, du aktyvūs 52 mm ir du pasyvūs žemų dažnių garsiakalbiai, 3000 mAh baterija ir pati mažiausia kaina tarp visų „Bluedio“ kolonėlių  ()

„Bluedio“ yra gerai žinomas mobilios garso technikos gamintojas. Kompaniją išgarsino įperkamos aukštos kokybės belaidės ausinės ir 3D garso technologija. Geriausia tai, kad viskas - už prieinamą kainą. Bet kaip skamba viena iš pigiausių „Bluedio“ belaidžių kolonėlių? Pasirodo, „Bluedio BS – 5“ turi gausybę privalumų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai ko reikėtų tikėtis iš vienos iš pigiausių „Bluedio“ belaidžių kolonėlių, parduodamų Gearbest.com portale?

Visų pirma, aišku, ji turi pilnai plastikinį korpusą, kuris nepasižymi kokiais nors išskirtinai gražiais bruožais. Visgi, paprastoji „Bluedio BS – 5“ atrodo visai padoriai.

Abi korpuso puses, tiek su garsiakalbiais, tiek su pasyviais žemų dažnių elementais, dengia tankūs tinkleliai, o viršuje yra valdymo mygtukai.

Nereikėtų pamanyti, kad „Bluedio BS – 5“ bus sunku klausytis. Ši kolonėlė turi du įprastus 52 mm garsiakalbius priekyje ir porą pasyvių žemų dažnių garsiakalbių gale. Taigi, kaip teigiama, ši kolonėlė puikiai atkuria visą dažnių spektrą.

Savaime aišku, „Bluedio“ pasirūpino ir giriama 3D garso technologija, kuri ypač praverčia žiūrint filmus. 

Neteks skųstis ir „Bluedio BS – 5“ funkcionalumu. „Bluetooth 4.1“ technologija užtikrina greitą ir stabilų ryšį, kuris tausoja baterijos energiją. Ji taip pat leidžia kolonėlei nuo įrenginio nutolti per 10 metrų atstumą. „Bluedio BS – 5“ turi 3000 mAh bateriją, kurios pakaks 5 darbo valandoms.

 

Šios kolonėlės viršuje yra eilė mygtukų, kurie leidžia trumpam išjungti garsą, perjungti dainą, pagarsinti muziką ir pakelti telefono ragelį. Taip, „Bluedio BS – 5“ veikia ir kaip laisvų rankų įranga. Tai ypač pravers jei šią kolonėlę naudosite savo darbo vietoje.

Gamintojas nenurodo „Bluedio BS – 5“ atsparumo vandeniui reitingo, tačiau teigiama, kad šis įrenginys nebijo aplinkos drėgmės ir dulkių. 

Šiuo metu su nuolaida „Bluedio BS – 5“ kainuoja €35. Tai nėra didelė kaina už dviejų įprastinių ir dviejų žemo dažnio garsiakalbių belaidę kolonėlę su 3000 mAh baterija ir 3D garso efektu. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()