Vos 6,9 mm storio, pilno ekrano, galingas telefonas ir kainuoja tik 99 dolerius? Prasidėjęs oficialus išankstinis „Vernee M6“ užsakymas truks itin trumpai (Video)  ()

Naujasis „Vernee M6“ pilno ekrano tipo telefonas startavo su 129 dolerių išankstine užsakymo kaina, tačiau jį galima įsigyti ir dar pigiau. Kompanija skelbia, kad nuo balandžio 3 iki 9 dienos, kiekvieną dieną pirmi 5 klientai, kurie pateiks „Vernee M6“ užsakymą, šį telefoną gaus už 99 dolerius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kompanija itin džiaugiasi naujuoju savo kūriniu, „Vernee M6“ išmaniuoju telefonu. Šis telefonas turi 5,7 colių įstrižainės pilno tipo ekraną, kurio formatas yra 18:9, o pats ekrano santykis su visu telefonu siekia daugiau kaip 80 %.

Palyginus su 5,2 colių įstrižainės (16:9) „Vernee M5“ ekranu, „Vernee M6“ telefonas suteiks daugiau patogios vizualinės patirties. Telefono ekrane matoma žymiai daugiau detalių.

Ir kaip teigia gamintojas, su „Vernee M6“ išmaniuoju telefonu galima patirti nepaprastą vizualinį malonumą už istoriškai žemą kainą.

„Vernee M6“ išmanusis telefonas yra vos 6,9 mm storio su metaliniu 2.5D korpusu. Bendra telefono išvaizda yra ne tik graži bei stilinga, bet ir užtikrinama, kad „M6“ telefonas yra itin patogus laikyti ir neslysta iš rankų.

„Vernee M6“ išsiskiria ir pagerintu kameros veikimu. Galinė kamera atnaujinta iki 16 MP, o greitas fokusavimas, kuris trunka 0,2 sekundės, gali padaryti vaizdą aiškų ir stabilų itin greitai. Telefone yra integruoti keli fotografavimo režimai, tad pagal situaciją ir asmeninį poreikį leidžia pasirinkti patį paprasčiausią ir tinkamiausią fotografavimo būdą.

Priekinė kamera atnaujinta iki 13 MP. Kompanija teigia, kad „Vernee M6“ naudoja integruotą „smart beauty effect 2.0“ technologiją, todėl asmenukės, lyginant su „Vernee M5“ išmaniuoju telefonu, yra dar kokybiškesnės, gražesnės ir natūralesnės.

Kalbant apie telefono operacinę sistemą, čia „Vernee“ kompanija taip pat pasidarbavo. Patobulinta ir optimizuota „VOS“ operacinė sistema, kurios pagrindas yra „Android 7.0“, užtikrina, kad darbas „Vernee M6“ telefone vyksta sklandžiai ir stabiliai.

Telefonas aprūpintas 8-nių branduolių 64 bitų našiu ir naudojančiu mažai energijos procesoriumi. O 4 GB RAM ir 64 GB ROM užtikrina sklandų telefono darbą be jokio atsilikimo ir lengvai susitvarko su daug resursų reikalaujančiais žaidimais. Smagi detalė yra ir ta, kad „Vernee M6“ telefonas palaiko 128 GB talpos papildomą aminties kortelę.

Baterijos tarnavimas, kaip teigia gamintojas, buvo gerokai patobulintas. Panaudotas gilus techninės ir programinės įrangos optimizavimas, o atnaujintoje „VOS“ operacinėje sistemoje atsiradus energijos saugojimo režimui („power saving mode“) 3300 mAh talpos baterijos užtenka 24 valandų visiškai kokybiškam, normaliam ir save neribojančiam darbui. O budėjimo režime baterijos energijos užteks net 10 dienų.

Dar daugiau informacijos apie „Vernee M6“ išmanųjį telefoną ir šio išankstinio užsakymo sąlygas galite sužinoti apsilankę oficialioje „Vernee“ kompanijos svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()