Kinijos turgelio stebuklai: naujos kartos „Xiaomi“ elektrinis atsuktuvas su 56 skirtingų galvučių komplektu, itin stilingas šiuolaikinis stalinis šviestuvas ir stipriai atpigusios sportinės ausinės (Video)  ()

Greičiausiai dar pamenate tą faktą, kaip birželio antroje pusėje pateikėme informaciją apie „11.11“ savo dydžiu prilygstantį išpardavimą „6.18“. Norime priminti, kad šią savaitę turite paskutinę galimybę pasinaudoti šio bene didžiausio vasaros išpardavimo pasiūlymais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiausio vasaros išpardavimo metu vyksta daug teminių akcijų. Šį kartą pasidomėti „Saving Won't Last Long“ pasiūlymais rekomenduojame visiems skaitytojams, kadangi šiame išpardavime galite rasti tiek naujų, tiek pirkėjų jau tarptautiniu mastu itin gerai įvertintų prekių.

Naujos kartos elektrinis atsuktuvas „Xiaomi Wowstick 1F+“

Jeigu esate vienas iš tų skaitytojų, kuris save gali priskirti elektronikos mėgėjų ratui, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame pasidomėti naujos kartos su nuolaida už 34 eurus parduodamu elektriniu atsuktuvu „Xiaomi Wowstick 1F+“.

Šis iš tvirto aliuminio pagamintas atsuktuvas yra aprūpintas ličio jonų baterija ir pas pirkėją iš karto atkeliauja net su 56 skirtingų galvučių komplektu. Pasak gamintojo, šis galvučių komplektas pravers ardant ne tik išmaniuosius telefonus ar kompiuterius, bet ir kietuosius diskus, barzdaskutes, dronus ir kitus pačius įvairiausius smulkius elektroninius aksesuarus.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi Wowstick 1F+“ turi integruotus tris LED, kurie itin praverčia tuomet, kai tenka dirbti prastai apšviestose patalpose.

Stalinis šviestuvas „Coowoo U1“ su USB jungtimis

Jeigu ieškote minimalistinės, tačiau itin šiuolaikiškai atrodančios stalinės lempos, tuomet šią savaitę būtinai rekomenduojame atkreipti dėmesį į 27 eurus su nuolaida kainuojančią naujos kartos stalinę lempą „Coowoo U1“.

Šiuo atveju svarbu pabrėžti tai, kad „Coowoo U1“ yra aprūpinta 4000 K spalvinę temperatūrą skleidžiančiais LED. Būtent tokios spalvos šviesa puikiai tinka tiek dirbant prie stalo, tiek norint sukurti minimalistinį apšvietimą patalpoje.

Stalinis šviestuvas „Coowoo U1“ ypatingas yra dar ir dėl tos priežasties, nes turi integruotą 4000 mAh talpos bateriją. Būtent toks sprendimas be papildomos įkrovos „Coowoo U1“ ir visiškai be jokių laidų leidžia naudoti net iki 8 valandų. Galiausiai įdomu ir tai, kad „Coowoo U1“ taip pat dar turi dvi USB jungtis, kurias šiuo atveju galima naudoti kitų elektroninių įrenginių baterijoms įkrauti.

Sportinės belaidės „Xiaomi Wireless Bluetooth“ ausinės

Šį kartą taip pat dar norisi priminti „Xiaomi“ aktyviems žmonėms sukurtas ypatingas ausines „Xiaomi Wireless Bluetooth“, kurios yra patogios, patvarios, atkuria aukštos kokybės garsą, išsiskiria funkcionalumu bei pasižymi itin gera kaina.

Būtent šiuo metu šioms ausinėms yra taikoma ypatinga nuolaida, todėl dabar jas galite įsigyti vos už 18 eurų. Palyginimui, dar pernai už „Xiaomi Wireless Bluetooth“ tekdavo mokėti beveik 26 eurus.

Galiausiai norime priminti dar ir tai, kad pirkėjų tarptautiniu mastu jau įvertintose ausinėse „Xiaomi Wireless Bluetooth“ panaudoti garsiakalbiai yra santykinai jautrūs, turi nepriklausomos garso kameros struktūrą ir metalo kompozito diafragmą. Tai reiškia, kad atkuriamas garsas yra stabilus, realistiškas, o žemi dažniai – gana stiprūs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(5)
(-1)

Komentarai ()