Populiarusis lazerinis atstumo matuoklis KXL-D80 su puikiais atsiliepimais: „Niekur nerasite kito tokio įrenginio su maksimalia +/- 1 mm paklaida“ (Video)  (1)

Lazerinis atstumo matuoklis yra labai naudingas įrankis. Jis labai greitai ir lengvai gali išmatuoti didelius atstumus vos vieno mygtuko paspaudimu. Anksčiau tokia įranga buvo prieinama tik profesionalams, tačiau dabar geri atstumo matuokliai yra pakankamai pigūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • KXL-D80 yra nedidelis, mobilus ir biudžetinis lazerinis atstumo matuoklis.
  • Maksimalus išmatuojamas atstumas – 80 m;
  • Matavimo vienetai - metrai;
  • Papildomos funkcijos – ploto ir tūrio skaičiavimas, trečios trikampio kraštinės apskaičiavimas pagal Pitagoro teoremą;
  • Atsparumas vandeniui ir dulkėms – IP54;
  • Svoris – 70 g;
  • Baterijos – 2X AAA.

Kaina

  • KXL-D80 yra biudžetinės klasės atstumo matuoklis. Šiuo metu Gearbest.com portale jam taikoma 31 % nuolaida ir jis kainoja €19,73.
    Tačiau jį galima įsigyti kur kas pigiau - Gearbest siūlo kuponą 40%offGB50 (galioja iki liepos 30 d. arba tol, kol liks prekių su šia nuolaida), kurį įvedus suteikia 40% nuolaidą, tačiau yra viena sąlyga - užsakoma suma turi pasiekti 50$. 

    Ką tai reiškia? Išsamiai skaitykite čia (Jei pirksite tris lazerinius atstumo matuoklius, turėtumėte mokėti €59.19, bet įvedus nuolaidos kodą, gaunate -€23.67 nuolaidą, o galutinė kaina nukrenta iki €35.52)

Lazerinis atstumo matuoklis yra daug patogesnis už matavimo juostą ir veikia kur kas greičiau - tereikia įrenginį nukreipti į kokį nors paviršių ir ekrane pamatysite atstumą iki jo.

Lazeriniai atstumo matuokliai nėra patys tiksliausi įrankiai, tačiau idealiomis sąlygomis net ir pigių lazerinių atstumo matuoklių paklaida neturėtų peržengti 10 cm.

Lazeriniai atstumo matuokliai geriau tinka matuoti ilgesnius atstumus, kur juostos ir liniuotės yra nepraktiškos.

KXL-D80 yra išties paprastas įrenginys. Tereikia jį įjungti ir nuspausti paleidimo mygtuką. Tuomet įrenginio priekyje esantis lazeris paleis spindulį ir išmatuos laiką iki jo atspindžio sugrįžimo. Žinoma, jis keliauja šviesos greičiu, todėl sugrįžta praktiškai iš karto ir atstumą pamatysite iš karto.

KXL-D80 turi ir kelias papildomas funkcijas. Pavyzdžiui, išmatavus dvi įsivaizduojamo trikampio kraštines jis pats apskaičiuos trečiosios ilgį. Šis įrenginys taip pat gali apskaičiuoti plotą pagal du matavimus ar tūrį pagal tris. Tai tikrai pravers įvairiose situacijose, pavyzdžiui, remontuojant namus.

Beje, statybų dulkių KXL-D80 nebijo, kaip ir lengvo lietaus - jis atitinka IP54 standartą. Biudžetinės klasės įrankiai tuo ir skiriasi nuo profesionalių, nes nėra tokie fiziškai tvirti. Tačiau šis yra pakankamai geras, labai lengvas ir tenkinantis daugelį žmonių poreikių. Tai matyti ir žmonių įvertinimuose - Gearbest.com portale KXL-D80 yra surinkęs 4,87 žvaigždutes iš 5. Pagrindinis jo trūkumas - sudėtinga matuoti lauke saulėtą dieną.

Vertinimai

KXL-D80 yra puikiai vertinamas pirkėjų. Štai ką keletas Gearbest pirkėjų turėjo pasakyti:

  • Marius – „Pirma, įspūdį daro tikslumas. Niekur nerasite kito tokio įrenginio su maksimalia +/- 1 mm paklaida. Antra, jame yra gulsčiukas. Trečia, balti skaitmenys juodame fone ekrane yra geriausiai matomi. Prie to dar pridėkite gumuotą tvirtą plastiko korpusą, papildomas matematines funkcijas, leidžiančias apskaičiuoti plotą, turį ir net pritaikyti Pitagoro teoremą, maksimalų 80 metrų atstumą ir turėsite geriausią įrankį. Būtinas ir mėgėjams, ir profesionalams“
  • Michele – „1. Labai paprasta naudoti. 2. Labai tikslūs matavimai. 3. Tvirta konstrukcija. 4. Puikus pirkinys, tikrai rekomenduoju. 5. Greitas pristatymas“.
  • Grzegorz – „Uždarose patalpose veikia be problemų. Įrenginys gali matuoti atstumą, plotą, tūrį, įstrižainę pagal du matavimus, gali sudėti ir atimti matavimus. Ekranas labai ryškus, aš labai patenkintas pirkiniu“
  • Cadmadman – „Tai puikus mažas įrenginys, labai lengvas ir paprastas naudoti. Prieš tai turėjau žinomo gamintojo matuoklį, kuris sugedo. Įrenginys veikia greitai, nereikia skaityti instrukcijų. Jis man labai praverčia – lyg turėčiau padėjėją, kuris laiko kitą juostos galą. Tai reiškia, kad šis įrankis man sutaupo pinigų ir pagerina efektyvumą“.

Pirkėjai iš Lietuvos:

  • Saulius. Turiu tokį - paklaida kartais 1 cm, ne mm.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(9)
(11)
(-2)

Komentarai (1)