TOP 5 naujausi ir įdomiausi daiktai iš Kinijos: su įspūdingomis nuolaidomis siūlomas dar neregėtos konstrukcijos veržliaraktis, įpjovimams atsparios „supermeno“ rankovės ir net taktinis LED žibintuvėlis su išorinės baterijos funkcija bei kitomis gudrybėmis (Video)  ()

Tradiciškai iš Kinijos atrinkome naujus ir labai įdomius naudingų daiktų pasiūlymus, kokių nerasite Lietuvoje, bet jie visi siunčiami į Lietuvą:

- 53 % nuolaida dar nematytam itin universaliam veržliarakčiui;

- 49 % nuolaida „supermeno“ įpjovimams atsparioms rankovėms;

- automatiškai posūkį rodantis išmanusis galinis dviračio žibintas;

- 41 % nuolaida į muziką reaguojančiai LED dekoracijai;

- 50 % nuolaida taktiniam žibintuvėliui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Unikalus veržliaraktis, kuris atsuks bet kokią 12-20 mm veržlę

53 % nuolaida | €13,18.

„Multifunctional Adjustable Hexagon Open Spanner Wrench“ - tai universalus veržliaraktis. Veržliarakčius nagingi žmonės naudoja praktiškai kiekvieną dieną ir jų reikia pakankamai daug. Juk skirtingoje technikoje naudojama labai daug skirtingo dydžio varžtų ir veržlių. Garaže galima turėti labai plačią kolekciją, bet juk visų veržliarakčių visur nesivežiosi. Tam ir buvo sukurtas šis universalus veržliaraktis.

Jis veikia gana paprastai - panašiai kaip replės. Spausdami rankenas jūs uždarote spaustuvus aplink varžto galvą ar veržlę, o tada jį galite pasukti. Tai yra gana paprasta, bet kartu ir geniali sistema.

Šis veržliaraktis tinka visiems varžtams ir veržlėms, kurių dydis - 12-20 mm. Net nesvarbu, ar tai yra milimetrais ar colio dalimis matuojamas varžtas (amerikietiškas ar europietiškas) - šis veržliaraktis gali pasukti bet kokį. 

Šis įrankis yra pagamintas iš aukštos kokybės ir labai kieto plieno. Rankenos yra gumuotos, kad rankos neslystų ir juo būtų patogiau naudotis. Šis veržliaraktis sveria 200 gramų.

Taigi, jį verta turėti ir automobilyje, ir dviračio įrankių krepšyje. Šiam veržliarakčiui šiuo metu taikoma 53 % nuolaida ir jis kainuoja €13,18. Į Lietuvą jis atkeliaus nemokamai.

2. Sužeidimams ir įpjovimams atsparios „supermeno“ rankovės su itin tvirta medžiaga ir nerūdijančio plieno gijomis

49 % nuolaida | €13,18.

„Pair of Safety Cut-resistant Arm Sleeve Wear-resisting Gardening Tool Gloves“ tai įpjovimams atsparios rankovės. Gamintojas skambiai vadina, kad jos kiekvieną žmogų gali paversti į „supermeną“. Tokie gaminiai dabar yra itin populiarūs, nes žmonės vis labiau rūpinasi savo saugumu. Ir tikrai ne be reikalo - šios rankovės tiesiog neįmanoma netyčia įpjauti įprastu peiliu.

Šios rankovės yra pagamintos iš polietileno pluošto, kuris yra labai tvirtas, bet kartu ir lankstus. Į šį sintetinį audinį įpintos plonos nerūdijančio plieno gijos, kurios ir suteikia apsaugą nuo įpjovimų. Todėl šios rankovės yra labai naudingos dirbant su metalu, taisant automobilius, darbuojantis sode.

Aišku, stebuklų nebūna - užgulus su elektriniais įrankiais po tam tikro laiko ši medžiaga neatlaikytų. Ko gero ji neapsaugo ir nuo stiprių smūgių kirviu ar labai aštrių dūrių. Ir jei labai norėsite ją suniokoti, tai padėję šios medžiagos sluoksnį ant kokio nors kieto medinio paviršiaus, gerokai pasistengę ją galėtumėte perrėžti ir su labai aštriu peiliu. Tačiau netyčia tikrai neįsipjausite.

 

Šiuo metu šioms apsauginėms rankovėms taikoma 49 % nuolaida  ir jos kainuoja €13,18. Siuntimas į Lietuvą nieko nekainuoja.

3. Universalus galinis dviračio žibintas, kuris automatiškai pajunta posūkį ir iš karto rodo posūkio signalą

€13,08.

„Intelligent Bicycle Direction Indicator Light“ - tai universalus galinis dviračio žibintas, tvirtinamas prie sėdynės strypo. Šį žibintą sudaro 64 atskiros švieselės, bendras šviesos intensyvumas - 80 liumenų. Aišku, šis žibintas skirtas ne kelio apšvietimui, o tam, kad pagerintų dviratininko matomumą. Tai ypač svarbu dabar, kuomet vakarai vis ilgėja. Tačiau šis žibintas ne tik mirksi - jis dar turi ir posūkių signalus.

Važiuojant įprastai, šis žibintas tik mirksės raudonai, perspėdamas kitus eismo dalyvius apie ne visai lengvai pastebimą dviratininką. Tačiau, kai dviratis ima sukti, daviklis žibinte tai pajunta ir parodo posūkio signalą. Tai - papildoma informacija iš paskos važiuojantiems vairuotojams.

Šis įrenginys naudoja 1200 mAh bateriją, kurios pakaks tikrai ilgam laikui. Gerai ir tai, kad šį žibintą labai paprasta sumontuoti - tam pridedamas specialus dirželis. Šis žibintas sveria 100 gramų.

Šis žibintas kainuoja €13,08. Dar 11 centų kainuoja siuntimas į Lietuvą.

4. Dekoratyvus LED šviestuvas, kuris reaguoja į muzikos ritmą: galima naudoti automobilyje arba bet kur kitur

41 % nuolaida | €26,37.

„LED Sound Control Music Decorative Light for Car Rear Windshield“ - tai dekoratyvus LED šviestuvas, pasižymintis spalvingumu ir muzikinės tematikos paveikslėliais. Ir ne be reikalo - šios šviesos reaguoja į muzikos ritmą ir veikia pagal jį.

Gamintojas pataria šį šviestuvą naudoti automobilyje ant galinio stiklo. Todėl jo pagrindas yra permatomas, o rinkinyje yra automobilinis kištukas. Tačiau jei norite, galite jį panaudoti ir kitur - tam prireiks tik nedidelių modifikacijų.

Ši LED panelė turi lipnią nugarėlę ir yra pakankamai lanksti. Ji yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, todėl neturėtų greitai sugesti. Gerai ir tai, kad LED technologija nenaudoja daug elektros energijos.

Šiai į muziką reaguojančiai LED dekoracijai šiuo metu taikoma 41 % nuolaida ir ji kainuoja €26,37. Į Lietuvą šis pirkinys atkeliaus nemokamai.

5. Taktinis LED žibintuvėlis: galima naudoti kaip įprastą, kaip remontui skirtą, kaip avarinį signalą, kaip stiklo daužtuvą ir net kaip išorinę bateriją

50 % nuolaida | €16,87.

„LED Tactical Flashlight Solar Powered Torch“ - tai taktinis LED žibintuvėlis. Tikriausiai susimąstėte, kas tai per daiktas, tačiau iš tiesų viskas paprasta. Tai - net keli daiktai viename. Aišku, pirmiausia tai - galingas ir funkcionalus žibintuvėlis.

Šio žibintuvėlio centre - LED elementas, tačiau šone jų surasite dar kelis. Šoninis šviestuvas šviesą paskleidžia platesniu kampu, todėl jį patogu naudoti ten, kur nėra daug vietos. Pavyzdžiui, po automobiliu. Greitai šio žibintuvėlio energija neišseks, nes jis turi 2000 mAh bateriją.

Tačiau žibintuvėlis netampa taktiniu dėl savo LED. Šis dar turi ir kitus automobilyje reikalingus daiktus. Pavyzdžiui, saugos diržo peilį, stiklo daužtuvą, o ir šoniniai LED gali šviesti raudonai - pastaroji funkcija suteiks saugumo, jei naktį sustosite kelyje. Pačiame žibintuvėlio gale rasite dar porą staigmenų.

Čia rasite kompasą, o atsukę dangtelį su juo pastebėsite ir USB lizdą - šis žibintuvėlis veikia ir kaip išorinė baterija, leidžianti įkrauti išmaniuosius įrenginius. Šiam taktiniam žibintuvėliui dabar taikoma 50 % nuolaida ir jis kainuoja €16,87.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()