„Amazon“ bestseleris atkeliavo į Lietuvą: kuo toks ypatingas robotas siurblys „DEEBOT SLIM2“ ir kas ta „ECOVACS“ kompanija? (Video)  ()

„Black Friday“ arba „juodojo penktadienio“ išpardavimas visada pasiūlo išskirtinių galimybių labai pigiai įsigyti tikrai gerų daiktų. Neabejotinai tokių pasiūlymų bus daug ir šį penktadienį Lietuvoje, o apie vieną iš jų reikia parašyti atskirai. Per šį visame pasaulyje vykstantį masinį prekių išpardavimą Lietuvoje bus galima įsigyti tikrą šių metų „Amazon“ bestselerį – „ECOVACS“ robotą dulkių siurblį „DEEBOT SLIM2“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pranešama, kad „juodojo penktadienio“ išpardavimo metu robotas siurblys „DEEBOT SLIM2“ kainuos vos 149 eurus, kai įprastai jo kaina siekia bent 190 eurų.

Šią akciją galite rasti Varlė, Pigu, Bigbox, Elektromarkt ir kituose didžiuosiuose prekybos centruose.

Naujausias „ECOVACS“ šedevras: „DEEBOT SLIM2“

O kuo šis robotas siurblys toks ypatingas, kad nusipelnė atskiro dėmesio? Visų pirma, tai naujausios kartos „ECOVACS“ robotas, tuoj po anonso tiesiog šluojamas iš lentynų. Pagal pardavimų apimtis „Amazon“ parduotuvėje „DEEBOT SLIM2“ jau tapo tikru šio rudens bestseleriu. Sprendžiant iš pasaulinės sėkmės - tai geriausią kainos ir kokybės santykį turintis siurblys robotas vidutinėje kainų grupėje.

Kodėl „DEEBOT SLIM2“ taip lengvai užkariavo pirkėjų širdis? Visų pirma, jis labai patogiai valomas ir prižiūrimas, be to, turi visą eilę įspūdingų technologinių sprendimų.

Pavyzdžiui, jau vien iš pavadinimo galima suprasti, kad „DEEBOT SLIM2“ yra itin plonas robotas – jo aukštis siekia vos 5,7 centimetrus. Tai yra vienas ploniausių robotų dulkių siurblių rinkoje ir tai yra itin svarbu, norint, kad siurblys išvalytų visus namų kampelius po baldais.

Taip pat šis robotas dulkių siurblys idealiai pritaikytas tiems, kas namuose laiko naminių gyvūnų. „DEEBOT SLIM2“ turi specialią siurbimo galvą, kuri neapsivelia plaukais, todėl itin paprasta prižiūrėti ir valyti robotą. Būtent toks plaukų valymas iki šiol labiausiai erzindavo robotų savininkus. 

Kaip ir dera šiuolaikiniam robotui, „DEEBOT SLIM2“ turi galybę jutiklių, tad jis saugiai apvažiuoja visus baldus, nesitranko į jų paviršius ir aišku, nėra jokios rizikos, kad nukris nuo laiptų.  Negalima pamiršti itin talpios baterijos, kurios užtenka iki 110 min. darbo. O tiek dažniausiai pakanka išvalyti apie 100 kv.m.

Be to, šis robotas turi šluostę, tad ne tik siurbia nešvarumus, bet ir išplauna grindis.

O svarbiausia, jis turi labai patogų valdymą per išmanųjį telefoną – galima ne tik per nuotolį aktyvuoti robotą, bet ir nustatyti jo režimus, valymo tvarkaraščius ar stebėti kaip jam sekasi darbuotis.

Taigi, „DEEBOT SLIM2“ yra labai greitas, landus (vos 5.7 cm aukščio), taupus (pasižymi itin geru kainos bei kokybės santykiu) ir išmanus robotas (turi „APP control“ valdymo galimybę), kurį pamils visi pirkėjai dėl lengvo valymo ir jo sugebėjimų. Tai gali būti puiki kalėdinė dovana.

Neabejotinai apie robotą dar parašysime išsamiau, tačiau norint suprasti, kokį potencialą turi šis mažylis, reikia įvertinti ir tai, kuo ypatinga yra pati „ECOVACS“ kompanija.

„ECOVACS“ – galiūnas robotų rinkoje: Nr.1 Amazone, Vokietijoje, Kinijoje, Nr.2 Europoje, Latvijoje ir Nr.3 visame pasaulyje

Visame pasaulyje žaibiškai išgarsėjęs „ECOVACS“ prekės ženklas egzistuoja jau daugiau kaip 20 metų ir dabar yra puikiai žinoma visame pasaulyje dėl itin geros kainos ir kokybės produktų, palengvinančių daugelio žmonių gyvenimą.

Kompanijos atėjimas į robotų dulkių siurblių rinką buvo labai greitas ir labai sėkmingas. Jau po metų rinkoje atsirado dabar turbūt mažai kam girdėti „DEEBOOT 5“ serijos robotai dulkių siurbliai. Tačiau nuo jų viskas ir prasidėjo.

„ECOVACS“ kompanija ilgai netrukusi rinkai pradėjo siūlyti vis naujesnius, vis platesniam vartotojų ratui pritaikytus dulkių siurblius, kurie kiekvienais metais pasižymėjo pažangiausiomis technologijomis.

Pajutusi sėkmę nuo 2006 metų kompanija pradėjo stipriai investuoti į šios technologijos vystymą ir kasmet rinkai pasiūlo daugiau, kaip po 20 naujų robotų. Pažangias inovacijas ir kiekvienam regionui pritaikytus produktus užtikrina kompanijos Mokslinių tyrimų ir plėtros centre (MTPC) įkurta moderni laboratorija. Ji yra įkurta visai šalia pačios „ECOVACS“ produktų gamyklos, tad pats procesas – nuo tyrimų iki masinės gamybos – labai stipriai sutrumpėja, tad pažangūs produktai itin greitai pasiekia plačiąją rinką.

Kompanija ypatingą dėmesį skiria savo technologijų kokybei, jų tobulinimui ir jau dabar MTPC dirba daugiau nei 100-as aukščiausio lygio inžinierių bei įvairių sričių specialistų. Būtent jie, po daugiau nei 10-ies metų tyrimų ir kasmet sukuriamų naujų inžinerinių sprendimų, gali pasigirti dabar turintys daugiau nei 1000 patentų Kinijoje ir už jos ribų.

Tikėtina, kad tarp šių mokslininkų yra ir tokių, kurie čia atsidūrė dėl „ECOVACS“ kompanijos taikomų įvairių socialinių iniciatyvų bei ypač didelio dėmesio moksleiviams ir studentams. Kompanija nuolatos organizuoja įvairius technologijų konkursus, yra padėjusi įkurti robotų muziejų ir kas svarbiausia – bakalauro studentai turi realią galimybę „ECOVACS“ kompanijoje atlikti stažuotes ir įgyti itin svarbių praktinių žinių robotikos pasaulyje bei gauti darbo pasiūlymų.

Ne nuošalyje lieka ir dėmesys aplinkai – kompanija ant savo gamyklos yra įrengusi saulės elektrinę, kuri patenkina beveik trečdalį gamyklos energetinių poreikių ir taip prisideda prie Žemės resursų tausojimo.

Prie viso to verta paminėti, kad kompanija pradėjo gaminti ir daugiau žmonių buitį palengvinančių ir gyvenimo kokybę gerinančių įrenginių. Dabar be „DEEBOOT“ robotų siurblių, yra puikiai žinomi ir kiti „ECOVACS“ kompanijos gaminiai, kaip „ATMOBOT“ namų oro valytuvai, „WINBOT“ langų valytuvai ir net „BENEBOT“ apsipirkimo asistentai.

Kompanija nuolatos plečiasi ir to tikrai nebūtų be aukštos kokybės gaminių, kurie labai vertinami visame pasaulyje.

Dabar „ECOVACS“ išplėtė savo vidaus rinką Kinijoje ir įsteigė stiprias dukterines pardavimų įmones tokiose šalyse, kaip Japonija, Vokietija ir JAV. Be to, bendrovė išplėtė savo pardavimus į tokias rinkas ir regionus, kaip Kanadą, Čekiją, Prancūziją, Iraną, Malaiziją, Lenkiją, Ispaniją, Šveicariją ir daugelį kitų.

Nenuostabu, kad per pastaruosius 5-erius metus Azijos-Ramiojo vandenyno regione kompanijos gaminamų robotų dulkių siurblių rinkos dalis padvigubėjo, o skaičiuojant nuo 2010 metų – tai yra vienvaldis rinkos lyderis, pagal tokius augimo tempus.

Remiantis „Euromonitor International“, 2017-aisiais metais „ECOVACS“ kompanija šiame regione tapo nenuginčijamu rinkos lyderiu robotų dulkių siurblių kategorijoje. Pagal pačios „ECOVACS“ kompanijos duomenis, dabar ji jau yra Nr.1 Amazone, Vokietijoje, Kinijoje, Nr.2 Europoje, Latvijoje ir Nr.3 visame pasaulyje.

Tad „ECOVACS“ kompanija yra rimtas, stiprus ir ilgą kelią nuėjęs robotų dulkių siurblių gamintojas, kurio produktai vis labiau populiarėja visame pasaulyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()