Vienas iš geriausių pasiūlymų „Juodojo penktadienio“ proga - 128 GB talpos „SanDisk CZ600 USB 3.0“ atmintukas parduodamas už fantastiškai gerą kainą  (4)

Cafago išplatino labai intriguojantį pasiūlymą „Juodojo penktadienio“ proga. Puikiai atrodantis ir 128 GB talpos „SanDisk“ atmintukas dabar kainuoja rekordiškai mažai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

  • Dabar šį 128 GB talpos „SanDisk CZ600 USB 3.0“ atmintuką galima įsigyti vos už 20,89 eurus.
  • Jokių atsiuntimo mokesčių + į Lietuvą pristatys per 12-20 darbo dienų.
  • Amazon toks kainuoja per 50€

Kuo ypatingas „SanDisk CZ600 USB 3.0“?

Na, o dabar kiek detaliau pažiūrėkime kuo šis „SanDisk CZ600 USB 3.0“ atmintukas išsiskiria iš kitų, juolab, kad tokių naudingų daikčiukų yra devynios galybės.

Beabejo, pats pirmas dalykas yra jo kaina - taip pigiai 128GB USB atmintuko su USB 3.0 lengvai negausite. 

Kitas dalykas yra jo išties labai gražus dizainas. Žinoma, tai skonio reikalas, bet reikia pripažinti, kad šio „SanDisk CZ600 USB 3.0“ atmintuko išvaizda šiek tiek primena žaidimų pelių bei klaviatūrų dizaino sprendimus.

O ir turimas specialus slankiklis, kuris išstumia atmintuko jungtį į iššorę bei vėl ją paslepia yra puikus sprendimas. Kiek kartų yra tekę pamesti USB atmintukų jungtis apsaugančius dangtelius? Tikrai ne vieną kartą. Su šiuo atmintuku to tiesiog nebus – paprasta ir tuo pačiu itin patogu.

Kitas svarbus dalykas, kad „SanDisk CZ600 USB 3.0“ atmintukas yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų, tad gamintojas šiam atmintukui suteikia net 5-erių metų garantiją. Taip pat jūsų duomenys, dėl naudojamo slaptažodžio, bus kuo puikiausiai apsaugoti nuo nepageidaujamų akių.

Kalbant konkrečiai apie techninius dalykus, yra ypač svarbu pabrėžti, kad tai yra ne „USB 2.0“, o „USB 3.0“ atmintukas. Koks skirtumas? Iš tikrųjų, tai labai didelis.

Šiuo metu yra įvairių jungčių tipų ir maksimalus duomenų perdavimo greitis tiesiogiai priklauso nuo USB tipo, tačiau kuo naujesnis USB tipas, tuo greitesnis duomenų perdavimas.

O „SanDisk CZ600 USB 3.0“ atmintukas būtent ir užtikrina vieną sparčiausių duomenų perdavimo greičių, kuris, lyginant su „USB 2.0“, yra 15 kartų didesnis. Tad jūsų duomenys bus perkelti greitai ir kokybiškai.

Šis, kompaktiškų išmatavimų (126 x 75 x 5 mm) USB atmintukas yra puikus pasirinkimas tiems, kuriems reikia patikimo įrenginio perkelti duomenims ir juos saugoti. Gražaus dizaino ir patogaus naudojimosi „SanDisk CZ600 USB 3.0“ atmintukas taps puikiu pasirinkimu.

Dar daugiau pasiiūlymų „Juodojo penktadienio“ išpardavimo proga

Taip pat Cafago siūlo pasižvalgyti ir po jų plačią „Juodojo penktadienio“ išpardavimo pasiūlą. Nuo prekių gausos tiesiog raibsta akys ir čia net pats išrankiausias pirkėjas gali sau rasti kažką įdomaus ir dar už itin gerą kainą.

Gausybė nuolaidų, įvairių akcijų, žaidimų, įspūdingų prizų, tarp kurių ir išmanieji laikrodžiai, bei galimybė puikiai žinomų ir vertinamų „Anet 3D“ spausdintuvų įsigyti su ženkliomis nuolaidomis ir dar iš Vokietijos sandėlio, kas reiškia, kad nebus jokių muito mokesčių. Visą detalią informaciją rasite apsilankę oficialioje Cafago interneto svetainėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(5)
(10)

Komentarai (4)