Su 53% nuolaida išparduodamas mažas belaidis dulkių siurblys su USB jungtimi, idealiai tinkamas ir automobiliui, ir namams, ir net augintiniams  ()

Tai - labai mažas, vos pusę kilogramo sveriantis dulkių siurblys. Jis turi integruotą bateriją, kurią galima įkrauti per USB iš elektros lizdo, išorinės baterijos ar kompiuterio. Tačiau nepaisant savo dydžio jis yra labai funkcionalus - gali rinkti augintinių kailį, valyti automobilį ar baldus. Jis puikiai nusiurbs trupinius nuo jūsų klaviatūros! O permatomo dulkių surinkimo indo viduje slepiasi HEPA filtras.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Galia: Elektrinė galia – 45 W, siurbimo galia - 2,7kPa. 
  • Filtras: HEPA
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,2 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: integruota, įkraunama per USB laidą. Įkrovimas užtrunka 3,5 val.
  • Antgaliai: 3 – šukos, šepetys ir siauras sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 28,00 x 7,50 x 5,00 cm, 0,5 kg.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - €29,35.
  • 53 % nuolaida, nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Portable Handheld Vacuum Cleaner Pet Hair Comb for Home / Car“ - tai mažas belaidis dulkių siurblys, sveriantis vos pusę kilogramo. Toks mažas svoris pasiekiamas todėl, kad visa šio prietaiso konstrukcija - plastikinė, o baterija yra visai nedidelė. Kita vertus, ją įkrauti galima per USB kaip kokį išmanųjį telefoną, o pats siurblys yra stebėtinai funkcionalus.

Kompaktiškas dydis reiškia, kad jį galima naudoti ir automobilyje, ir namuose. Taigi, mašinos salone surinksite smulkiausias atliekas, o namie ar darbo vietoje galėsite kovoti su trupiniais. Gamintojas pasirūpino kokybišku filtru - HEPA filtras efektyviai valo per siurblį tekantį orą nuo dulkių ir bakterijų.

Įdomu tai, kad gamintojas šiam prietaisui numatė ir kitokią paskirtį - gyvūnų priežiūrą. Todėl vienas iš antgalių yra šukos, o pats siurblys veikia pakankamai tyliai. Žinoma, ši funkcija tikrai netiks visiems gyvūnams - kai kurie yra tiesiog per daug baukštūs.

Kiti du antgaliai neabejotinai pasitarnaus. Šepetys padės valant baldus, o siauras antgalis leis pasiekti net ir siauriausius plyšius. 2700 PA siurbimo galios gali pavydėti ir kai kurie robotai dulkių siurbliai, o 200 ml dulkių indas tikrai neprisipildys per greitai. Tai yra tikrai naudingas, nebrangus ir funkcionalus prietaisas, kuris pravers ir prie darbo stalo, ir namie, ir automobilyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(0)
(2)

Komentarai ()