„Aš tokių žibintuvėlių nusipirkau jau dešimt vienetų – dovanojau juos draugams bei artimiesiems ir visi, kurie juos gavo dovanų, liko labai patenkinti“: įdomiausi pirkėjų atsiliepimai apie „Nitecore TIP CRI“ žibintuvėlį (Video)  (3)

„Nitecore TIP CRI“ žibintuvėliai yra tiesiog išskirtiniai - itin mažo dydžio, labiau primenantys raktų pakabukus nei žibintuvėlius, tačiau yra itin tvirti, iš metalinio korpuso, lengvai valdomi ir pasižymi itin ryškia šviesa. Iš vis - „Nitecore“ kompanija garsėja labai aukšta produktų kokybe ir šie žibintuvėliai tik patvirtina gerą kompanijos vardą. „Nitecore TIP CRI“ turi microUSB laidu įkraunamą talpią bateriją, palaiko skirtingus švietimo režimus ir susilaukia labai daug gerų pirkėjų atsiliepimų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šioje „Nitecore TIP CRI“ atsiliepimų suvestinėje rasite koncentruotą informaciją ką kalba šį žibintuvėlį įsigiję pirkėjai. Kas jiems patinka bei į ką rekomenduoja atkreipti dėmesį.

Buvo peržiūrėti ir atrinkti atsiliepimai iš vienų populiariausių internetinių parduotuvių - Gearbest.com ir Aliexpress.com.

Pateikiame tik pačią esmę ir naudingiausią informaciją. Taip pat pateikti keli pažodiniai atsiliepimai, kurie atspindi bendras nuotaikas ir požiūrį į „Nitecore TIP CRI“ žibintuvėlį.

„Nitecore TIP CRI“ žibintuvėlio pagaminimo kokybė, techniniai dalykai, veikimas ir bendri pastebėjimai

  • Pirkėjai teigia, kad prekė atkeliavo gana greitai bei saugiai supakuota. Pakuotėje yra pats žibintuvėlis, žiedas ir segiklis. Deja, bet microUSB laido nėra, dėl ko pirkėjai kiek stebisi (K.S., Razvan, Gabe, V***n), tačiau daugelis iš mūsų namuose tikrai turime tokį įrenginį, kuris drauge turėtų ir microUSB laidą.
  • Pastebima, kad šis žibintuvėlis yra įdomios stačiakampio formos ir galima pasirinkti iš įvairių spalvų. Pats žibintuvėlis atsparus smūgiams, dulkėms ir vandeniui (IP54 standartas), nors ir nepatariama jo šlapinti (aggnik, Onedin), pagamintas iš anodizuoto aliuminio ir dėl jo pagaminimo kokybės pirkėjai neturi nusiskundimų (Bidyut, A***V, M.Jelydan, M***a, Michael, Khugo).
  • Pastebima, kad galima pasirinkti iš dviejų skirtingų žibintuvėlių versijų. Turintį „Nichia NVSL219B“ arba „Cree XP-G2 S3“ spinduolį (emiterį). Skirtumas tarp jų yra tas, kad „Cree XP-G2 S3“ užtikrina šviesesnę, šaltesnę, bet ryškesnę šviesą, o su „Nichia NVSL219B“ spinduoliu šviesa bus šiltesnė. Ties šiuo dalyku pirkėjų nuomonės išsiskiria ir vieniems patinka viena žibintuvėlio versija, o kitiems kita – viskas priklauso nuo asmeninio požiūrio (Sudla, K***v, dalton, F***o).
  • Žibintuvėlis palaiko du švietimo režimus: dieninį ir naktinį, bei turi 4 skirtingus švietimo ryškumo režimus: Low, Mid, High ir trumpam galima įjungti Turbo (Володья, Лев, Chad).
  • Pats režimų valdymas yra gana paprastas. Tėra du mygtukai: išjungimo/įjungimo ir švietimo režimų valdymo mygtukas. Norint įjungti Turbo režimą reikia paspausti ir truputi palaikyti švietimo režimų valdymo mygtuką. Geras dalykas ir tas, kad žibintuvėlis įsimena paskutinį švietimo režimą, išskyrus Turbo režimą (Bruno, gyapo, D***r).
  • Naudinga funkcija ir ta, kad žibintuvėlį galima užblokuoti. Vienu metu reikia nuspausti abu žibintuvėlio mygtukus ir jis užsiblokuoja. Tai ypač naudinga norint išvengti netyčinio žibintuvėlio įsijungimo bei siekiant sutaupyti 500 mAh talpos baterijos energijos. Norint atblokuoti žibintuvėlį reikia vėl vienu metu nuspausti abu mygtukus (Александр, Patrick, A***o, ROBERT).
  • Kiek dar liko baterijos energijos galima suprasti pagal LED švieselių mirksėjimą: 3 švieselių sumirksėjai reiškia, kad baterija beveik pilna, 2 sumirksėjimai – baterijos liko iki pusės, o 1 sumirksėjimas reiškia, kad baterija baigia išsekti. Taip pat įsižiebs raudonos spalvos indikatorius, kai baterijos energijos liks itin nedaug (Santos, Philip, Balazs).
  • Prijungus žibintuvėlį krautis, užsižiebia raudonos spalvos indikatorius, kuris informuoja, kad baterija yra įkraunama, o kai ji pilnai įkrauta – užsižiebia žalia spalva (Dmitry, bsoplinger).
  • Didžioji dalis pirkėjų yra labai patenkinti šiuo žibintuvėliu, jo pagaminimo kokybe, švietimo režimų gausa ir ryškia šviesa, valdymo paprastumu bei patrauklia kaina (Gromislaw, Alex, E***a, Nikolay, Mr. V, THOROS).

Štai keletas „Nitecore TIP CRI“ žibintuvėlį įsigijusių pirkėjų atsiliepimų, kurie atspindi bendras nuotaikas ir esminius pastebėjimus:

Mikhail – „Aš tokių žibintuvėlių nusipirkau jau dešimt vienetų – dovanojau juos draugams bei artimiesiems ir visi, kurie juos gavo dovanų, liko labai patenkinti. Patogus ir paprastas valdymas, įkraunamas per microUSB jungtį, darbuojasi ganėtinai ilgai, ryškiai šviečia. Yra versija su natūralia ir šiltesne spalva – Nichia NVSL219B spinduoliu, kurio CRI yra didesnis nei 95. Su tokiu spinduoliu būtų sunku rasti geriau šviečianti žibintuvėlį. Žibintuvėlis turi tris skirtingus švietimo ryškumo režimus ir vieną ultrą režimą – jis aktyvuojamas vienu metu paspaudus abu valdymo mygtukus. Taip pat yra du švietimo režimai: dieninis – žibintuvėlis šviečia 30 sekundžių ir pats automatiškai išsijungia, tai ypač naudinga jei reikia kažkur trumpai pašviesti ar žibintuvėlis netyčia įsijungtų jūsų kišenėje; ir naktinis – šviečia tol, kol jo neišjungiate. Galima patikrinti kiek dar liko baterijos energijos. Greitai paspaudus švietimo režimų perjungimo mygtuką, ant žibintuvėlio korpuso įsižiebia švieselės: 3 sumirksėjimai reiškia, kad baterija beveik pilna, 2 – apie puse baterijos, 1 – baterija beveik išsikrovusi. Dar verta paminėti, kad pakuotėje taip pat yra žiedas, skirtas raktų pakabinimui, tiesa, sakyčiau, kad jis galėtų būti tvirtesnis. Po pusės metų aš jį turėjau pakeisti. Žinoma, tai nėra kritinis trūkumas, o tik menkas nesklandumas. Taip pat reikia pasakyti, kad šį žibintuvėlį aš su savimi nešiojausi praktiškai nuolatos, tai per daug ir nereikėtų stebėtis, kad šį žiedą turėjau pakeisti kitu. Bendrai, jį galima įsigyti bet kurioje parduotuvėje, o dėl pačio žibintuvėlio neturiu jokių nusiskundimų.“

Marc S – „Šiuo žibintuvėliu naudojuosi jau trys savaitės ir tai tapo mano kasdieniu palydovu. Aš jį naudoju intensyviai ir nepastebėjau jokių stiklo įbrėžimų, o šviesos ryškumas, kaip tokio mažo prietaiso, yra stebėtinai stiprus net ir neįjungus Turbo režimo. Dažniausiai naudoju antrąjį švietimo ryškumo režimą iš esančių keturių, kuris yra pakankamai ryškus, kad eidamas nakties metu viską ryškiai ir aiškiai matyčiau. Vienintelis minusas, kad jo įkrovimas man atrodo, kad trunka ilgokai, bet apskritai, tai puikus žibintuvėlis kasdieniam naudojimui – rekomenduoju.“

Gooman – „Puikus žibintuvėlis. Švietimo ryškumu praktiškai neatsilieka nuo mano turimo Convoy S2+, o jei dar atsižvelgsite į tai, kad Nitecore yra gerokai mažesnis, tai jis – išvis idealus pasirinkimas. Pakuotė labai graži, viduje rasite įvairiomis kalbomis parašytą instrukciją. Žibintuvėlis palaiko daugybę švietimo režimų, kuriuos jau detaliai ir aiškiai aptarė kiti pirkėjai. Aš jiems taip pat pritariu dėl žibintuvėlio žiedo, kad tai turbūt pagrindinis ir vienintelis šio įrenginio minusas. Šis žiedas didelio pasitikėjimo nekelia, bet ei, juk esmė yra kaip veikia ir šviečia žibintuvėlis, o jis tai daro fantastiškai puikiai.“

Patrick – „Vienas iš geresnių mano turimų žibintuvėlių su gausybe privalumų: galinga ir maloni akiai šviesa; mažas, lengvas ir kompaktiškas, todėl puikiai telpa kelnių kišenėje ir galima drąsiai įsidėti jį į burną ir darbuotis abejomis rankomis; patogūs ir pagal konkrečią situaciją naudingi švietimo režimai; tinkamas įvairiomis aplinkybėmis; estetiškai gražus; ilgaamžis įrenginys; microUSB įkrovimas, tad nereikia pirkti baterijų. Rekomenduoju.“

Pablo – „Tai geriausias žibintuvėlis kokį esu iki šiol įsigijęs. Jis pagamintas iš metalo, bet yra lengvas ir mažesnis nei atrodo nuotraukose. Patogus nešiotis drauge su raktais. Palaiko tris režimus: Low, Mid, High ir trumpam galima įjungti Turbo režimą. Visi veikia be priekaištų. Pasirinkau žibintuvėlio versiją su Nichia NVSL219B spinduoliu, kadangi jo šviesa yra malonesnė, šiltesnė ir daiktai yra natūralesnių spalvų, tad ką nors pametus yra lengviau juos rasti. Visgi, pastebėjau porą minusų: microUSB jungtis galėtų turėti kokį nors plastikinį dangtelį, nes dabar yra visiškai atvira ir į ją gali patekti vandens ar dulkių; taip pat žibintuvėliui būnant drauge su raktais kelnių kišenėje ant jo paviršiaus gana greitai atsiranda subraižymų. Nepaisant šių trūkumų, tai yra vienas geriausių žibintuvėlių.“

Gabe – „Aš pasirinkau Cree spinduolį turinčią žibintuvėlio versija, kuri šviečia ryškiau nei Nichia. Aukštas CRI rodiklis yra gerai, bet man mažame žibintuvėlyje šviesos ryškumas yra svarbiau. O jis šiame žibintuvėlyje yra nuostabus – Turbo režimas (360 liumenų) gali apšviesti visą kambarį. Pagaminimo kokybė puiki, patogus nešioti ir naudotis, didelis žibintuvėlio spalvų pasirinkimas yra taip pat šaunu. Iš minusų: mano žibintuvėlyje gana sunkiai įžiūrimas LED indikatorius, kuris informuoja apie baterijos energijos lygį; pakuotėje nėra įkrovimo laido. Visais kitais atžvilgiais tai puikus žibintuvėlis.“

Vlad – „Aš pasirinkau žibintuvėlį su Cree XP-G2 spinduoliu, kuris užtikrina ryškią, baltą šviesą be mėlynų atspalvių. Šis žibintuvėlis yra kiek didesnis nei mano turimas Nitecore Tube, bet Nitecore TIP CRI žibintuvėlio Mid švietimo režimas duoda daugiau šviesos nei Tube pasirinkus High, o ir ir šviečia 6 valandomis ilgiau nei pirmtakas. Tai nuostabu. Turbo režimas taip pat labai gerai, bet realiai tai High režimo yra daugiau nei pakankamai. Nitecore TIP užtikrina platų ir pastovų šviesos srautą, gerai, kad yra baterijos energijos indikatorius. Tikrai rekomenduoju šį žibintuvėlį.“

Nemanja – „Aš esu didelis įvairių žibintuvėlių gerbėjas ir iš pradžių abejojau šio žibintuvėlio švietimo ryškumo galimybėmis. Tačiau po trijų savaičių intensyvaus naudojimosi galiu pasakyti, kad tai nuostabus žibintuvėlis – aš jo baterijos dar nė karto neįkroviau, o jis vis dar veikia. Trys švietimo režimai ir papildomas Turbo veikia puikia. Pastarasis yra išvis beprotiškas, jį įjungus šis žibintuvėlis šviečia ryškiau nei daugelis mano kitų, įprasto dydžio žibintuvėlių. Įsigiję šį žibintuvėlį jūs tikrai nesuklysite.“

Išsami „Nitecore TIP CRI“ žibintuvėlio apžvalga, palyginimas su „Nitecore TIP“ bei kitais žibintuvėliais ir detalus testavimas:

Kaina ir sąlygos

Gearbest:

Aliexpress

  • „Nitecore TIP CRI“ žibintuvėliai kainuoja apie 25 eurus.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(17)
(5)

Komentarai (3)