Geras, bet trumpas pasiūlymas iš Čekijos sandėlio - belaidis dulkių siurblys su 2200 mAh baterija, besisukančiu šepečiu, ergonomišku dizainu, dviguba nuolaida ir labai gera kaina („Alfawise HC - 1D03“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Alfawise HC - 1D03“ - tai belaidis dulkių siurblys, kurį galima naudoti ir namie, ir automobilyje. Jis turi 2200 mAh bateriją, kurios pakanka 25 minutėms. Valymu rūpinasi besisukantis šepetys, kuris, kaip teigia pirkėjai, puikiai surenka plaukus, ciklonas ir HEPA filtras. Pirkėjai teigia, kad šis įrenginys puikiai tinka biurams ir nedideliems namams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Galia: Elektrinė galia – 140 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,65 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh. 3 valandų įkrovimas suteikia 25 minutes darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys 3 viename, papildomas antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 31,50 x 23,00 x 11,80 cm, 1,6 kg.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest galutinė kaina - 79.91€ 
  • Galioja dvi nuolaidos - iš karto matoma 19% nuolaida (su ja kaina 88.79€) ir papildoma nuolaida, suteikiama užsakymo metu - siurblys kainuoja daugiau nei 78.14€, tad automatiškai suteikiama papildoma 8.88€ nuolaida
  • iš Čekijos sandėlio, siuntimas į Lietuvą - €4,85 Expedited Shipping metodu

„Alfawise HC - 1D03“ – tai belaidis rankinis dulkių siurblys, tinkantis tiek namams, tiek automobiliui. Sakydami „namams“ turime omenyje visus namus – „Alfawise HC - 1D03“ padės išvalyti visų tipų grindis, nusiurbs dulkes nuo sienų, baldų ir užuolaidų. Toks lankstumas pasiekiamas ergonomiško dizaino, 1,6 kg svorio ir daugiafunkcinio antgalio su besisukančiu šepečiu dėka. Besisukantis šepetys ypač naudingas, kuomet reikia nuo grindų pakelti didesnes šiukšles, pavyzdžiui, popieriausi atplaišas ar plaukus.

Kitas antgalis yra gana siauras, tinka sunkiai pasiekiamoms vietoms.

„Alfawise HC - 1D03“ pravers ir automobilyje – ilgas vamzdis gali būti numontuojamas, kad prietaisas taptų kur kas kompaktiškesnis. Mažoje konfigūracijoje „Alfawise HC - 1D03“ puikiai išvalys visą automobilio saloną – tam turėsite 25 minutes.

Būtent tiek laiko tarnauja pilnai įkrauta 2200 mAh baterija. Įkrovimui jai reikia 3 valandų, tačiau tai galima atlikti bet kada, kai įrenginys yra nenaudojamas. Ilsėtis „Alfawise HC - 1D03“ gali pakabintas ant sienos – tam yra skirtas specialus kablys.

„Alfawise HC - 1D03“ turi ir daugiau įdomių bruožų. Visų pirma, HEPA filtrui padeda ir ciklonas, kurį galite pamatyti – 0,65 litrų talpos dulkių surinkimo cilindras yra permatomas. Pats siurblys pasiekia 7000 Pa siurbimo galią – tokia ji yra nepasiekiama jokiems robotams-dulkių siurbliams ir ne vienam tradiciniam prietaisui.

„Alfawise HC - 1D03“ pasižymi puikia ergonomika – jį patogu laikyti ir naudoti, o pats plastikinis korpusas yra lygus ir stilingas. Antgalyje taip pat yra nedidelis žibintas valomos vietos apšvietimui. Tiesa, jei reikėtų išskirti kokį nors trūkumą, tai „Alfawise HC - 1D03“ yra gana triukšmingas – veikiant didžiausiu galingumu, jo skleidžiamo garso lygis pasiekia 83 dB.

Kita vertus, pirkėjai jį vis tiek vertina labai palankiai.

Vertinimai

Šiuo metu Gearbest.com portale „Alfawise HC - 1D03“ yra surinkęs vidutinį 4,9 žvaigždučių pirkėjų įvertinimą, tačiau savo nuomonę kol kas pateikė tik 10 žmonių. Štai ką keletas iš jų pasakojo:

  • Callie – „Šis mažytis siurblys yra būtent tai, ko mums reikėjo nedideliam biurui. Jis lengvai susiurbia mažas popieriaus atplaišas su besisukančiu šepečiu – jų nepakėlė kiti prietaisai, kurie tokio šepečio neturėjo. Užima labai mažai vietos ir puikiai tenkina mūsų poreikius. Besisukiojantis antgalis yra labai naudingas lendant į sunkiai pasiekiamas vietas – palenda ir į nedidelius tarpus“.
  • Damon – „Gyvenu mažam bute, man nereikia siurbti didelio ploto. Turiu dvi kates, kurios šeriasi kaip pašėlusios ir dar iš dėžės mėto savo kraiką. Mano grindys yra laminatas, šiek tiek medinių grindų ir kilimas. Mažas šepetys sukasi kaip pašėlęs, surenka plaukus, kailį ir kitas daleles iš mano kilimo. Prietaisas yra lengvas, lengvai sukiojasi, galima atlikti aštrius posūkius siaurose vietose“.
  • Vance – „Merginos, jūs turbūt jaučiatės kaip ir aš. Kambariuose visada daug plaukų, kuriuos sunku surinkti. Nuo to laiko, kai įsigijau šį siurblį jis žymiai sumažino šią problemą. Dabar savo kambarį siurbiu kartą per dieną – kaskart apsilankę mano namuose juos surasite švarius“.
  • Szabolcs – „Puikus gaminys, paprastas naudoti. Pasižymi gera kaina ir surinkimo kokybe. Nereikia jokio laido. Antgalis su besisukančiu šepečiu ir LED šviesa veikia gerai“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()