Skelbiama 62% nuolaida tiesiog neįtikėtinai matavimo ruletei su integruotu skaičiuotuvu: tradicinė matavimo juosta, vertikalus ir horizontalus gulsčiukas, lazerinė projekcija ir net skaičiuotuvas matavimo rezultatams (Specifikacijos, Video)  ()

Tai universalus atstumo matuoklis turintis integruotą matavimo ruletę ir ant sienos taip pat galintis projektuoti lazerinę liniją, kuri itin praverčia kabinant paveikslus ar kitus daiktus ant sienos. Šis matavimo prietaisas dar garsėja korpuse esančiu skaičiuotuvu, kurio pagalba bet kada galima greitai atlikti matematines operacines tiesiog neatsitraukiant nuo pagrindinio matavimo darbo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai

  • Matavimo ruletės ilgis: 3 metrai.
  • Lazerio galingumas: 4,5 mW.
  • Papildomos funkcijos: integruotas skaičiuotuvas; turi lazerinę projektuojamą matavimo liniją; aprūpintas vertikalios ir horizontalios padėties gulsčiuku; specialus laikiklis, kuris leidžia šį matavimo prietaisą pritvirtinti prie vertikalių paviršių.
  • Maitinimas: 2x AA baterijos skaičiuotuvui; 1x LR44 baterija lazerinei projektuojamai linijai.
  • Matmenys ir svoris: 15,2 x 5,8 x 3,3 cm; 180 g.

Kaina

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest“ – 8,88 €.
  • Dabar parduodamas su 62% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Palyginimui – panašaus funkcionalumo, bet be skaičiuotuvo parduodama ruletė Lietuvoje kainuoja 22€

Nesvarbu gyvenate bute ar nuosavame name, tačiau po ranka turėti funkcionalus matavimo prietaisus yra naudinga tikrai visada. Pastaruosius dabar vis dažniau ryžtasi gaminti kinai. Pavyzdžiui, dar visai neseniai rašėme apie matavimo ruletę „Vson Telescopic“ su LCD ekranu (11,54 €), o anksčiau rekomendavome ir skaitmeninę naujos kartos matavimo ruletę „Measure King 3-in-1“ (14,50 €).

Skaitytojams, kurie kartu nori turėti ne tik matavimo ruletę, bet dar ir gulsčiuką, galimai dar labiau patiks šis funkcionalus matavimo prietaisas „Creative Multi-function Calculator Laser Level Tape Measure“

Įdomiausia yra tai, kad šis įrenginys turi tiek horizontalios, tiek vertikalios padėties gulsčiuką, o standartinės matavimo ruletės ilgis atitinkamai siekia 3 metrus.

Bene įdomiausia šio matavimo prietaiso funkcija – integruotas skaičiuotuvas. Būtent jo pagalba tiesiog neatsitraukdami nuo pagrindinės veiklos galėsite iš karto atlikti standartines matematines operacijas. Skaičiavimo rezultatai šiuo atveju būna iš karto pateikiami integruotame LCD ekrane.

Galiausiai svarbu paminėti dar ir tai, kad šis universalus atstumo matuoklis gali pasigirti integruotu 4,5 mW lazeriu. Jo pagalba ant sienos galima projektuoti tiek vertikalią, tiek horizontalią liniją, kuri itin praverčia tada, kai ant sienos reikia lygiai pakabinti paveikslą ar spintelę. Tai ne tik naudingas, bet dar ir laiką taupantis sprendimas, nes tikslumo reikalaujančias užduotis naudojantis šiuo prietaisu dabar tiesiog galima lengvai atlikti be aplinkinių pagalbos.

Identiško funkcionalumo matavimo ruletės Lietuvoje turbūt nerasite iš viso. Net ir pasaulyje tai netradicinis sprendimas, o už tokią kainą – iš vis unikalus pasiūlymas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(5)
(-5)

Komentarai ()