TOP 10 geriausių nuolaidų savaitės pabaigai: iš Čekijos sandėlio galingiausias tokios kainos robotas siurblys, nuolaidų kuponai neodimio magnetui, vaizdo projektoriui ir „Xiaomi“ žaidimų telefonui (Video, 2019 m. 2 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pabaigai:

- 20 % nuolaida robotui siurbliui „Alfawise V8S“ (iš Čekijos sandėlio)

- 21 % nuolaida lobių ieškotojų magnetui „Neodymium Magnetic Salvage Ring Deep Sea Fishing Magnet“ (su nuolaidos kuponu)

- 19 % nuolaida vaizdo projektoriui „Excelvan YG300“ (su nuolaidos kuponu)

- 25 % nuolaida naujos kartos belaidėms ausinėms „Alfawise Mini True Wireless“ (su nuolaidos kuponu)

- 33 % nuolaida žaidimų telefonui „Black Shark SKR-H0“ (su nuolaidos kuponu)

- 26 % nuolaida belaidėms ausinėms „Meizu EP-51“

- 39 % nuolaida išmaniajam LED šviestuvui „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 37 % nuolaida į judesius reaguojančiai LED juostai „KPSSDD Gesture Sensor Light Strip“

- 35 % nuolaida kraujospūdžio matuokliui „Xiaomi Mijia iHealth Blood Pressure Monitor“

- 8 % nuolaida perkamiausiai atminties kortelei - „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Čekijos sandėlio siūlomas pigiausias robotas siurblys su 1300 PA - „Alfawise V8S“

125.16€ | 20 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Alfawise V8S“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise V8S“ - tai dulkių siurblys-robotas su dviem pakraščių šepetėliais ir ilgiausiu ritininiu šepetėliu rinkoje. Jis gali pasigirti 1300 PA siurbimo galia ir 2600 mAh baterija. Nors išmanių funkcijų neturi, pulteliu valdomas „Alfawise V8S“ savo sensorių pagalba pasirenka optimaliausią trajektoriją ir valo labai efektyviai. Pirkėjai džiaugiasi, kad jis puikiai surenka plaukus ir yra labai plonas.

Roboto-dulkių siurblio ieškojau kurį laiką, nes po nugaros operacijos darbas paprastu dulkių siurbliu nebėra toks paprastas. Įsigijau šį ir esu labai patenkintas. Jis yra plonas, lengvai palenda po spintelėmis, lovomis, kitais baldais. Net į siaurus tarpus, kur su įprastu dulkių siurblių nepasiekdavau. Jis veikia labai tyliai ir aš net nepastebiu, kad jis veikia. (FrancisBenoir)

Kaina

Tikrinta 2019 01 11

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 125.16€
  • Iš Čekijos sandėlio, 20 % nuolaida - tai mažiausia kada nors užfiksuota kaina ir šiuo metu tai neabejotinai pigiausias dulkių siurblys su 1300PA siurbimo galia.

„Alfawise V8S“ – tai nebrangus dulkių siurblys robotas, iš kitų konkurentų išsiskiriantis išskirtiniu galingumu - 1300 PA siurbimo galią turi tik siurbliai, kainuojantis apie 200€. O kuo didesnė siurbimo galia, tuo geriau išvalo kilimus ir nuo grindų pakelia siunkesnius nešvarumus, tokius kaip kruopos ar smėlis.

Vos pažvelgę į jį pastebėsite ir keletą kitų privalumų. Visų pirma, jis neatrodo kaip pigus prietaisas. Tai yra svarbu, nes nemažai laiko šie dulkių siurbliai praleidžia įkrovimo stotelėse, kurios dažnai būna kambariuose. Apie tai, kad „Alfawise V8S“ yra nebrangus dulkių siurblys, leidžia nuspėti ir išmaniųjų funkcijų nebuvimas – šis robotas niekaip nebendrauja su išmaniuoju telefonu.

Alfawise V8S“ nesudaro patalpų žemėlapių – jis tiesiog valo taisyklingu zigzagu pasinaudodamas savo jutikliais. Jis taip pat neplauna grindų. Jis neturi jokios vandens talpos, prie jo nekabinama šluostė. Tačiau kalbant apie šias funkcijas reikia paminėti du dalykus:

  • Pirma, daugelis jų nepasiges.
  • Antra, „Alfawise V8S“ iš tiesų yra pigiausias robotas - dulkių siurblys Kinijos rinkoje, turintis 1300 PA siurbimo galią.

Negalima nepaminėti ir to, kad dabar jo kaina yra viena mažiausių per visą pardavimo laikotarpį ir tikėtina, kad ateityje ji didės. Todėl pakalbėkime apie tai, ką „Alfawise V8S“ daro.

„Alfawise V8S“ – labai našus dulkių siurblys-robotas. Jo siurbimo galia siekia 1300 PA – to pakanka dulkėms, plaukams ir smulkioms dalelėms surinkti. Prie valymo prisideda ir du kampų šepetėliai bei 19,1 cm ilgio ritininis šepetėlis, kuris, kaip teigia gamintojas, yra didžiausias rinkoje. Šis dulkių siurblys turi pakankamai didelę talpą dulkėms – 350 ml dėžutės dažnai tuštinti nereikės, o standartinis dulkių filtras pasirūpins, kad oras būtų švarus.

Šis prietaisas turi keturis režimus. Vietos režimas leidžia siurbliui išvalyti konkrečią vietą, kurioje, pavyzdžiui, netyčia pribarstėte trupinių. Perimetro režimas išvalo kambančio pakraščius, o planinis – visą teritoriją išvalo zigzagu. Galiausiai, automatinis režimas suderina visas šias funkcijas. „Alfawise V8S“ yra valdomas pridedamu valdymo pulteliu.

Geriausia tai, kad „Alfawise V8S“ važinėja taisyklingu zigzagu, nepalikdamas neišvalytų plotų. Taip užtikrinama viso kambario švara ir optimalus valymo laikas. „Alfawise V8S“ turi 2600 mAh bateriją, kuri užtikrina iki 120 minučių trukmės valymo laiką. Po to robotas sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur per 4-6 valandas jo baterijos yra visiškai įkraunamos. Įdomu tai, kad „Alfawise V8S“ prie įkroviklio gali būti prijungtas ir tiesiogiai, be įkrovimo stotelės.

„Alfawise V8S“ turi visus apsauginius jutiklius – jis nenukris nuo laiptų ir be reikalo nesitrankys į baldus. Jis pats nuspręs, į kokius tarpus gali įlysti, o kuriuose yra per didelis pavojus įstrigti. Dėl to ir dėl visų kitų priežasčių „Alfawise V8S“ yra labai gerai vertinamas pirkėjų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (6 vertinimai)
  • Galia: 1300PA siurbimo galia, kurios užtenka susiurbti dulkėms, plaukams ir net įvairioms kruopoms ar smėliui.
  • Režimai: 4 valymo režimai: automatinis, perimetro, vietos ir planinis.
  • Virtualus patalpų žemėlapis: nėra.
  • Garsas: 65 dB.
  • Filtras: įprastas dulkių filtras.
  • Apsaugos: jutikliai saugo nuo trankymosi į baldus, giroskopas užtikrina taisyklingą zigzagą.
  • Dulkių dėžutės talpa:  350 ml.
  • Vandens talpa: 0 ml;
  • Baterija: 2600 mAh; veikimo trukmė iki 120 min.; automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės.
  • Išskirtinės savybės: itin galingas, 19,1 cm ilgio ritinitis šepetys, itin tylus veikimas, taisyklingas zigzagas, važiuoja į 15 laipsnių įkalnę, įveikia 1,5 cm aukščio kliūtis.
  • Pakuotė: siurblys robotas su priedais, nuotolinio valdymo pultelis, maitinimo adapteris su stotele.
  • Matmenys ir svoris: 32.00 x 32.00 x 8.00 cm, 2,6 kg.

Dabartinė 125.16€ kaina yra mažiausia šio roboto siurblio kainų istorijoje:

2. Nuolaidų kuponas magnetui lobių ieškotojams „Neodymium Magnetic Salvage Ring Deep Sea Fishing Magnet“

4.47€ | 21 % nuolaida | su nuolaidos kuponu GBHGND42 | 4.37 balai iš 5 (19 vertinimai)

Stiprus ir patogus magnetas lobių ieškotojams ar panaudojamas tiesiog paprasčiausiai buityje. Vienas jo kraštas yra visiškai plokščias, o prie kito yra pritaisyta kilpelė. Prie jos pririšus virvę šiuo magnetu iš vandens telkinių galima traukti įvairius pamestus metalinius daiktus. Galbūt tai skamba kaip keistas hobis, tačiau taip įdomybių ieško tūkstančiai žmonių.

Pats neodimio magnetas yra labai stiprus. Jis yra sumontuotas rūdims atspariame apsauginiame plieniniame korpuse, nes neodimis yra pakankamai trapus. Siūlomos kelios magneto versijos ir, gamintojo teigimu, stipriausia iš jų gali pakelti net 163 kg.

Niekas iš pirkėjų nebandė kelti tokios masės svorio, tad neaišku ar tai yra tiesa. Didžioji dalis magnetą naudojo mažų daiktų pakėlimui iš sunkiai prieinamų vietų ir teigia, kad jis veikia puikiai. 

Tiesa, vienas pirkėjas pastebi, kad didžiausio magneto kėlimo galia gali būti perdėta -  štai ką rašo labiausiai skeptiškas pirkėjas:

Viename vaizdo įraše mačiau, kaip moteris naudodama du tokius magnetus prisitraukia prie sunkvežimio. Kiekvienas iš šių magnetų, kaip teigiama, gali išlaikyti 163 kg, tačiau gali būti, kad tai yra klaida – man tai panašiau į 16,3 kg. Yra keturi skirtingi dydžiai, galbūt didžiausias magnetas pakelia tokį svorį, mano turimas mažiausias NJ42 – tikrai ne. (Marc)

3. Nuolaidų kuponas vaizdo projektoriui „Excelvan YG300“

28.61€ | 19 % nuolaida | su nuolaidos kuponu GBAFFYL465 | „Excelvan YG300“ specifikacijos, atsiliepimai

„Excelvan YG300“ – tai itin kompaktiškas, labai mobilus vaizdo projektorius, kuris turi ne tik HDMI jungtį, bet ir Micro SD kortelės lizdą skirtą vaizdo įrašų peržiūrai. Šis vaizdo projektorius garsėja patogia vartotojo sąsaja ir pirkėjų vertinimas yra ne tik dėl komplekte pridedamo nuotolinio valdymo pultelio bei dėl integruotų garso kolonėlių, bet ir dėl labai geros kainos.

Mažas, kokybiškas ir gerai veikiantis vaizdo projektorius už visiems prieinamą kainą. Įvertinus šiuos aspektus tenka sutikti, kad „Excelvan YG300“ vaizdo kokybė taip pat labai gera, tačiau, žinoma, ji neprilygsta žymiai brangiau kainuojantiems projektoriams. Vis dėlto, jeigu projektų dažnai tenka nešioti iš vienos vietos į kitą, tuomet geresnį variantą už „Excelvan YG300“ sunkiai surasite. (Gabe)

Kaina

Tikrinta 2019 01 11

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“28.61€.
  • Su nuolaidos kuponu GBAFFYL465
  • Parduodamas su 19% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.

Kokybiški vaizdo projektoriai vis dar išlieka prabangos preke – aukščiausios kokybės įranga gali kainuoti daugiau nei tūkstantį eurų, tad tokias investicijas gali pateisinti tik dažnas projektoriaus naudojimas. O ką tuomet naudoti jei projektoriaus prireikia tik retais atvejais, namuose su draugais ar šeima peržiūrint nuotraukas ar filmus? Išsirinkti geros kainos variantas yra labai sunku – visi pigūs projektoriai turi vienokių ar kitokių trūkumų, tad reikia labai tiksliai žinoti, kokie parametrai yra patys svarbiausi.

Jei jums aktualūs maži gabaritai ir labai gera kaina, tuomet rekomenduojame atkreipti dėmesį į „Excelvan YG300“. Už tokią kainą geresnio projektoriaus tikėtis iš vis neverta - dar pigiau kainuoja jau tik specializuoti nuotraukų ar šventinio apšvietimo projektoriai.

O išskirtinė „Excelvan YG300“ savybė - itin geras mobilumas. Dar visai neseniai vaizdo projektoriai buvo gana dideli įrenginiai, tačiau dabar rinkoje tikrai galima įsigyti geru mobilumu išsiskiriančius vaizdo projektorius ir beveik etaloninis jų pavyzdys yra „Excelvan YG300“ – jo korpuso matmenys siekia vos 13 x 8,5 x 4,5 centimetrus, o svoris – 246 gramus.

Dideliu „Excelvan YG300“ privalumu tampa integruota HDMI vaizdo įvestis. Toks sprendimas patogus dėl tos priežasties, kad be jokių papildomų adapterių prie projektoriaus lengvai leidžia prijungti praktiškai bet kokį įrenginį. Tuo tarpu tai atvejais, kai prie „Excelvan YG300“ vaizdo projektoriaus norisi prijungti išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį, tereikia atskirai įsigyti MHL tipo kabelį.

Gamintojas pristatydamas „Excelvan YG300“ vaizdo projektorių taip pat akcentuoja, kad jis išsiskiria unikalia aušinimo sistema, kuri yra tylesnė už konkurentų. Projektorių aušinimas – tikrai aktualus klausimas, juk nesinori garsiai ūžiančio įrenginio, kuris trukdytų klausytis garso takelio. Šiuo atveju svarbu pabrėžti, kad jos pagalba yra užtikrinamas ne tik geras „Excelvan YG300“ aušinimas, bet ir santykinai tylus šios vaizdo projektoriaus darbas.

Galiausiai reikia paminėti šio projektoriaus galimybę vaizdą projektuoti beveik 3 metrų atstumu – tokiam mažam projektoriui tai solidus atstumas. Visgi rekomenduojamas atstumas yra kiek mažesnis ir siekia 0,8-2 metrus. Su šiuo projektoriumi neprarandant kokybės galima pasiekti 220“ projekcijos dydį ant sienos.

Be to, pagirti norisi ir unikalią gamintojo sukurtą vartotojo sąsaja, kuri naudojant Micro SD kortelę paprastai leidžia peržiūrėti ir atskirti ne tik vaizdo įrašus, bet ir nuotraukas, muziką ar kitas rinkmenas.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.73 balai iš 5 (15 vertinimai)
  • Ryškumas: 500 liumenų.
  • Lempa: LED, 24 W, 30000 val.
  • Raiška: standartas - 320 x 240px, supranta iki 1080P - gali apdoroti HD vaizdo įrašus (1920 x 1080).
  • Projekcinis vaizdo dydis: 220“ kai projektorius nutolęs 2.82m.
  • Vaizdo formatas: 16:9 arba 4:3.
  • Atstumas nuo ekrano: 1 – 3,8 m.
  • Garsiakalbis: yra.
  • Procesorius: informacija nepateikiama.
  • Atmintis: informacija nepateikiama.
  • OS: neturi, tačiau išsiskiria patogia gamintojo siūloma vartotojo sąsaja.
  • Jungtys: HDMI, USB, Micro SD, AV.
  • Valdymas: nuotolinis pultelis.
  • Išmatavimai ir masė: 13 x 8,5 x 4,5 cm; 246 g.

4. Nuolaidų kuponas naujos kartos belaidėms ausinėms „Alfawise Mini True Wireless“

20.56€ | 25 % nuolaida | su nuolaidos kuponu GBAFFYL467 | „Alfawise Mini True Wireless“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise Mini True Wireless“ – tai naujos kartos belaidės į ausies kanalą įstatomos ausinės, kurios bene labiausiai garsėja dėl integruoto „Bluetooth 5.0“ ryšio modulio bei komplekte pridedamo net 2100 mAh talpos įkrovimo stotelės-dėklo. Naudojant šią iš aliuminio lydinio pagamintą įkrovimo stotelę „Alfawise Mini True Wireless“ ausinės galima įkrauti daugiau nei 21 kartą.

„Alfawise Mini True Wireless“ atrodo taip, lyg tai būtų aukščiausios klasės belaidės ausinės. Puiki garso kokybė, lengvas naudojimas, ilgai laikanti baterija, ergonomiškas dizainas. Trumpai tariant, esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu ir tikrai „Alfawise Mini True Wireless“ belaides ausines galiu rekomenduoti bet kam. (Ahmet)

Kaina

Tikrinta 2019 01 11

  • Lietuvoje neparduodamos.
  • „Gearbest“20.56€.
  • Su nuolaidos kuponu GBAFFYL467 (galioja juodos spalvos ausinėms)
  • Parduodamos su 25 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamos nemokamai.

Už garsių prekinių ženklų belaides ausines tenka mokėti tikrai daug. Vis dėlto praktika rodo, kad Kinijoje yra bent keli gamintojai, kurie už visiems prieinamą kainą dabar jau tikrai gali pasiūlyti kokybiškai tiek aukštus, tiek žemus dažnius atkuriančias ausines. Bene naujausiu tai patvirtinančiu produktu šiuo metu tampa „Alfawise Mini True Wireless“ belaidės ausinės.

Šios ausinės geba atkurti 20 Hz – 20 kHz dažnių ruožą, išsiskiria 93 dB jautrumu ir 16 omų varža. Dėka integruoto Bluetooth 5.0 ryšio modulio „Alfawise Mini True Wireless“ geba užtikrinti stabilų bei patikimą duomenų perdavimą, kuris šiuo atveju yra pastebimai stabilesnis nei Bluetooth 4.0 atveju.

Gana ilgą laiką „Alfawise A1“ buvo pristatomos kaip vienos geriausios šio gamintojo belaidės ausinės. Tačiau naujos kartos belaidės ausinės „Alfawise Mini True Wireless“ šią nusistovėjusią tvarką keičia iš pagrindų. Pavyzdžiui, jeigu „Alfawise Mini True Wireless“ belaidžių ausinių 2100 mAh talpos įkrovos stotelė šias ausines gali įkrauti daugiau nei 21 kartą, tai „Alfawise A1“ atveju šis rodiklis siekia vos 3 – 4 kartus.

„Alfawise Mini True Wireless“ taip pat siūlo dar labiau ergonomišką bei patogų dizainą ir reikšmingą privalumą prieš „Alfawise A1“ belaides ausines dar įgyja dėl tos priežasties, nes turi keičiamus ausinių antgalius. Be to, „Alfawise Mini True Wireless“ įkrovimo stotelę dėl didelės baterijos talpos yra patogu naudoti ne tik ausinėms, bet ir išmaniojo telefono baterijai įkrauti.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.85 balai iš 5 (142 vertinimai)
  • Tipas: visiškai belaidės/įstatomos į ausis. Ant korpuso esantis sensorinis mygtukas leis atsakyti į skambučius, perjungti ar sustabdyti grojančią dainą, šalia jo yra mikrofonas.
  • Pagrindinė paskirtis: tinka sportuojantiems ir aktyvų gyvenimo būdą gyvenantiems žmonėms, taip pat kasdienai, išskyrus dienas, kai lyja (nėra atsparios vandeniui).
  • Skambėjimas: gerai atkuria žemus ir vidutinius dažnius dėka naudojamos naujos kartos duomenų perdavimo technologijos „Bluetooth 5.0“.
  • Dažnis: 20 Hz – 20 kHz.
  • Baterija: 3 valandos muzikos klausymui, 2,5 valandos pokalbiams, įkrovimo stotelė ausines gali įkrauti daugiau nei 21 kartą.
  • Ryšiai ir jungtys: „Bluetooth 5.0“ sąsaja; mikrofonas; magnetiniai elektrodai įkrovimui, „Micro USB“ lizdas įkrovimo stotelėje.
  • Išskirtinės savybės: vienas mygtukas visoms funkcijoms, iš aliuminio lydinio pagaminta įkrovimo stotelė su išorine baterija, ergonomiškas dizainas – gerai įstatomos į ausies kanalą, keičiami ausinės atgaliai.
  • Korpusas: plastikas su minkštos gumos antgaliais.
  • Komplektacija: ausinės, įkrovimo stotelė-dėklas (2100 mAh), USB laidas, 3 vnt. ausinių atgalių ir instrukcijos anglų kalba.
  • Matmenys ir masė:  9 x 5,6 x 2 cm; 100 g.

5. Nuolaidų kuponas žaidimų telefonui „Black Shark SKR-H0“

396.66€ | 33 % nuolaida | su nuolaidos kuponu GBSA0003„Black Shark SKR-H0“ specifikacijos

„Black Shark SKR-H0“ išmanųjį telefoną itin greitai įvertino žaidimų mėgėjai. Žinoma, prie to reikšmingai prisideda labai geras „Black Shark SKR-H0“ našumas. Vis dėlto žaidimų mėgėjus intriguoja dar ir tai, kad kartu su šiuo išmaniuoju telefonu taip pat dar atkeliauja ir specialus valdymo pultelis, kuris prie „Black Shark SKR-H0“ yra prijungiamas Bluetooth ryšiu.

Kaina

Tikrinta 2019 01 11

8/128 GB

  • „Gearbest“396.66€.
  • Su nuolaidos kuponu GBSA0003 sutaupoma 17.88€
  • Parduodamas su 33 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 3.30€.
  • „GeekBuying“ - 519.23€

6/64 GB

  • „GeekBuying“ - 432.69€
  • „Gearbest“ - 532.18€
  • Į Lietuvą siunčia už 3.30€ Priority Line būdu.

Galite prijungti „Black Shark“ valdymo pultą, kuris labai panašus į Nintendo Switch. Gamintojas skelbia, kad pirmi 50 000 pirkėjų gaus jį nemokamai, vėliau už jį teks mokėti papildomai apie 25-30€. Valdymo pultas turi 340 mAh akumuliatorių ir jungiasi su telefonu per Bluetooth.

Šiuo atveju įdomu yra ir tai, kad šiame išmaniajame telefone gamintojas nusprendė integruoti net tris mikrofonus. Būtent toks sprendimas leidžia užtikrinti gerą garso kokybę jūsų pašnekovui esant bet kokioms situacijoms. Be to, šis sprendimas praverčia ir žaidžiant žaidimus, kurių metu, pavyzdžiui, nuolatos tenka kalbėtis su kitais žaidžiančiais kolegomis.

Pristatydamas „Black Shark SKR-H0“ gamintojas, be jokios abejonės, visuomet akcentuoja ir integruotos aušinimo skysčiu sistemos privalumus. Pasak gamintojo, pastaroji sistema leidžia sumažinti CPU temperatūrą net iki 8 oC, o to šiuo atveju pilnai pakanka, kad centrinio procesoriaus taktinį dažnį būtų galima padidinti net apie 70%. Beje, šios aušinimo sistemos pagalba CPU sukuriamos šilumos išsklaidymą taip pat pavyksta padidinti net 20 kartų.

Black Shark turi tik vieną garsiakalbį, tačiau ausinė veikia kaip antrasis ir taip gaunamas Biso stereo garsas.

Kairėje rasite „Shark“ mygtuką, kuris skirtas visą aparatinį galingumą perduoti jūsų žaidimui. Taip gausite visą turimą galią.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Black Shark SKR-H0“ integruota 4000 mAh talpos baterija yra suderinama su greitos įkrovos techniniu sprendimu „Quick Charge 3.0“. Įdomu ir tai, kad šis išmanusis telefonas net ir turėdamas techniškai pažangią aparatinę įrangą vis tiek išlieka santykinai kompaktiškas (16,1 x 7,54 x 0,93 cm) bei lengvas (190 g).

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.86 balai iš 5 (36 vertinimai)
  • Pagal apžvalgas - tai geras telefonas: suminis apžvalgų reitingas 4,2 balai iš 5
  • Ekranas: 5,99 colių įstrižainės IPS technologijos ekranas (2160 x 1080px), 18:9 kraštinių santykis, 97% ekrano ir priekinio rėmelio santykis.
  • Procesorius: aukščiausios klasės 8 branduolių 2.8GHz „Qualcomm Snapdragon 845“ centrinis procesorius. Unikali aušinimo skysčiu sistema – leidžia sumažintį CPU temperatūrą net 8° C laipsniais, todėl centrinio procesoriaus taktinį dažnį būtų galima padidinti net apie 70% ir tuo pačiu net 20 kartų didesnis šilumos išsklaidymas.
  • Vaizdo plokštė: „Andreno 630“.
  • Atmintis: 8 GB RAM 64 GB arba 128 GB vidinė duomenų atmintis. Išorinės microSD kortelės lizdo nėra.
  • Kameros: dviguba galinė kamera: 20 MP su diafragma f/1.75  ir 12 MP su diafragma f/1.75. 6P lęšiai ir dviguba LED blykstė. Pirmosios pikselio dydis 1,25µm, tuo tarpu antrosios - 1µm. Vienguba priekinė 20 MP kamera.
  • OS: „Android 8.1“ operacinė sistema su JOY naudojimo sąsaja.
  • Baterija: 4000 mAh talpos baterija.
  • Autorizacija: piršto antspaudų skaitytuvas.
  • Jungtys: USB C tipo jungtis.
  • Ryšiai: Bluetooth 5.0, 4G LTE bei WiFi 802.11ac ryšio moduliai. Visi 4G dažniai Lietuvoje (FDD-LTE: B1 / 3 / 4 / 5 / 7 / 8 / 20, TDD-LTE: B34 / 38 / 39 / 40 / 41). GPS, Glonass, Beidou, AGPS. Išskirtinė X tipo antenų technologija, kuri garantuoja stabilų ryšį nepriklausomai nuo to kaip rankoje laikysite išmanųjį telefoną.
  • Jutikliai: akselerometras, e-kompasas.
  • Korpusas: metalas.
  • Išskirtinės savybės: tai pirmasis „Xiaomi“ telefonas, sukurtas specialiai žaidimams - išskirtinis dizainas, kuris puikiai tinka tiek pamišusiems dėl žaidimų, tiek kasdieniniam naudojimui.
  • Matmenys ir masė: 16.10 x 7.54 x 0.93 cm; 190 g.

6. Nuolaida belaidėms ausinėms „Meizu EP-51“

21.45€ | 26 % nuolaida | 4.69 balai iš 5 (312 vertinimai)

Belaidės į ausis įstatomos ausinės dažniausiai yra reklamuojamos kaip puikiai tinkančios sportuojantiems. Stilingos „Meizu EP-51“ ausinės nėra išimtis. Jos aktyviai sportuojančius žmones vilioja ne tik savo patraukliu dizainu, geromis muzikos atkūrimo savybėmis ir patvarumu, bet ir gera kaina.

„Meizu EP-51“ belaidės ausinės yra sukurtos taip, kad tvirtai laikytųsi ausyse net bėgiojant. Galima išsirinkti raudonos ir juodos spalvų derinį arba visiškai baltą dizainą. Ausinių korpusas yra pagamintas iš metalo, už kurio slepiasi stiprus magnetas - nenaudojamas ausines galima sujungti tarpusavyje, kad jos nuo kaklo nenukristų ir nebūtų pamestos.

Atrodo šios ausinės neprastai, ypač jei pasirinksite raudonos spalvos laidą. Ryški spalva dera prie metalinio korpuso ir neatrodo pigiai. Žinoma, ausines rinktis vien pagal dizainą nėra protinga.

Geros ausinės visų pirma turi gerai groti muziką, kitaip bus bevertės. Gamintojas teigia, kad „Meizu EP-51“ panaudojo ypatingą garsiakalbių montavimo metodą, kuris leidžia užtikrinti, kad žemi dažniai bus grojami stipriai, bet ir aukštų dažnių diapazonas bus gana platus. „Meizu“ teigia, kad negirdėti ir jokių trikdžių, dažnai pasitaikančių pigiose „Bluetooth“ ausinėse.

Žinoma, ausinės prie išmaniojo telefono laidu nėra jungiamos, tačiau tarp jų laidas yra. Ant jo sumontuoti garso reguliavimo mygtukai ir mikrofonas pokalbiams telefonu. 60mAh baterijos turėtų pakakti maždaug 6 valandoms nepertraukiamo grojimo - to tikrai užteks bet kokiai treniruotei.

Į ausis įstatomos ausinės dažnai kritikuojamos dėl nepatvarumo. Laidai trūkinėja ir susimazgo, o galiausiai viena ausinė nustoja groti. „Meizu EP-51“ turi itin stiprų, elastinga danga dengtą laidą, kuris neturėtų susimazgyti ir tikrai nenutrūks. Prie ausinių jis dar sustiprintas, kad netyčia nebūtų ištrauktas ar nulaužtas.

„Meizu EP-51“ yra atsparios vandeniui ir prakaitui, o ir metalinis magnetinis korpusas yra gana tvirtas. Pakuotėje rasite dar tris poras ausinių antgalių ir patogų dėklą.

7. Iš Čekijos sandėlio perkamiausias išmanusis LED šviestuvas „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“

80.46€ | 39 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | „Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light“ yra išmanusis LED šviestuvas, skleidžiantis net 2200Lm šviesos srautą ir turinti itin aukštą spalvų perdavimo indeksą (Ra95). Šviestuvą galima valdyti per išmanųjį telefoną, pavyzdžiui, galima keisti jo skleidžiamos šviesos temperatūrą nuo 2700K iki 6000K. Dar viena išskirtinė jo savybė - labai greitas montavimas ir kompaktiškas dydis - puikiai tinka žemesnėms luboms. Daugelis atsiliepimų pažymi puikią šviesos kokybę, paprastą ir funkcionalų valdymą, o montavimas yra vienas juokas.

Esu visiškai patenkintas šiuo produktu. Puikus apšvietimas, galima pasirinkti keletą skirtingų režimų per programėlę arba valdyti su sieniniu jungikliu. Taip pat itin gerai, kad lempa atsimena paskutinį režimą, tad nereikia kiekvieną kartą iš naujo nustatynėti švietimo režimo ir tai ypač praverčia nakties metu. Negaliu sulaukti kada mano šalyje ši lempa palaikys Amazon Alexa arba Google Home balso asistentą ir šviesą galėsiu valdyti balsu. Ketinu nusipirkti dar dvi lempas kitiems kambariams. (Gianluca)

Kaina

Tikrinta 2019 01 11

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest 80.46€
  • 39 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio, už pristatymą reikės sumokėti 5.29€.
  • Aliexpress - 126.32€
  • Šviestuvas 95.79 eurai + 30.53 eurai už pristatymą iš Kinijos sandėlio.

„Puiki lempa su paprastu pritvirtinimu. Ji naudoja push-in mechanizmą, kurio dėka pritvirtinami laidai. Tereikia paspausti mygtuką ir laidai saugiai bei greitai pritvirtinimi. Svarbu atkreipti dėmesį, kad laidai būtų nepažeisti ir nesiliestų prie metalinio lempos korpuso. Norint pačią lempą pritvirtinti prie lubų, tereikės išgręžti dvi skylutes ir ją pritivirtinti su pakuotėje esančiais varžteliais, kurių pilnai užtenka išlaikyti šiai lengvai lempai. 480 mm pločio lempoje šviesa pasiskirsto tolygiai ir nėra tokios srities, kuri būtų ryškesnė nei likusios. Pats naudoju šilčiausią spalvų temperatūrą (2700K) ir didžiausią ryškumą, nors galima pasirinkti ir kitus nustatymus: 2700 – 3500 – 4000 – 5500 – 6500 Kelvinus. Viskas priklauso nuo asmeninio skonio ir kokia veikla užsiimate. Taip pat labai geras dalykas, kad galima nustatyti konkretų režimą ir lempa jį atsimena net tada, kai yra išjungta. Kitas smagus dalykas, kad lempą galima valdyti keliais skirtingais būdais: su balso asistentu, išmaniąja programėle ir nuotolinio valdymo pulteliu. Taip pat galima vieną šviestuvą valdyti su skirtingais nuotolinio valdymo pulteliais arba su vienu valdymo pulteliu valdyti visas namuose esančias lempas – labai patogus sprendimas. Apskritai, tai puikus produktas ir palyginus tą kainą, kurią sumokėjau, vargiai rasčiau kažką geriau. O, dar pamiršau paminėti ir CRI – spalvų perdavimo indeksą – kuris yra labai aukštas (Ra95). Jūs iškart pastebėsite skirtumą tarp 20 dolerių kainuojančios lempos ir šios lempos. Nors šios pigios lempos turi įvairių spalvų temperatūrų diapazonus, bet net nepriartėja prie tokios apšvietimo kokybės, kaip kad ši lempa. Aš įsirengiau 12 tokių Yeelight lempų ir neturiu nei vienos problemos su jomis. Puikus produktas už gerą kainą.“ (T. Sawyer)

8. Nuolaida į judesius reaguojančiai LED juostai „KPSSDD Gesture Sensor Light Strip“

5.36€ | 37 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (65 vertinimai)

Tai - į judesius reaguojanti LED juosta skirta akcentiniam ar funkcionaliam namų apšvietimui. Ši juostelė nugarinėje pusėje turi lipnų paviršių, kuris leidžia ją labai greitai įrengti bet kur. Labiausiai ji tiks po lentyna, spintelėje, aplink veidrodį ar prie kitų baldų. Juk būtų taip malonu atidaryti spintelę ir rasti ją gerai apšviestą.

Ši juostelė skleidžia 6000 K šviesą, kuri yra praktiškai visiškai balta. Valdymas judesiu veikia labai paprastai - tereikia pamojuoti priešais judesio daviklį maždaug 5 cm atstumu ir šviesa įsijungs. Judindami ranką priešais įjungtą LED juostą, galėsite reguliuoti šviesos intensyvumą.

Pati juostelė yra 100 cm ilgio (157 cm įskaitant laidą), bet turi net 60 LED, kurių šviesa paskleidžiama 180 laipsnių kampu. Kitame juostelės gale yra USB laidas - šis šviestuvas naudoja 5V energiją. Tai reiškia, kad ši juostelė yra pakankamai mobili.

Štai ką pasakojo šios juostelės pirkėjai:

Tausoja energiją. Naudoju išorinę bateriją, kuri nėra didelė, bet jos pakanka 3 savaitėms. Geriausia tai, kad mano lėlių namelis dabar puikiai atrodo tamsoje. (Tiffany)

9. Nuolaida kraujospūdžio matuokliui „Xiaomi Mijia iHealth Blood Pressure Monitor“

29.50€ | 35 % nuolaida | „Xiaomi Mijia iHealth Blood Pressure Monitor“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ – tai šiuolaikinis Bluetooth ryšiu valdomas kraujo spaudimo matuoklis, kuris kraujo spaudimo matavimus fiksuoja tiesiai išmaniajame telefone. Šis kraujo spaudimo matuoklis garsėja savo kompaktiškais matmenimis ir papildomomis funkcijomis, kurios, pavyzdžiui, leidžia nuotoliniu būdu pasidalinti kraujo spaudimo matavimo rezultatais su gydytoju ar šeimos nariais.

Labai išmanus prietaisas už visiems prieinamą kainą, o kas svarbiausia lengvai paruošiamas darbui net ir be instrukcijos pagalbos. Mane maloniai džiugina ilgai laikanti baterija ir galimybė, kuri leidžia kraujo spaudimo matavimo rezultatais iš karto pasidalinti su kitais šeimos nariais ar daktaru. (Clrskies)

Kaina

Tikrinta 2019 01 11

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“ 29.50€.
  • Dabar parduodamas su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Yra įtrauktas į „Top Brand New Year Deals“ išpardavimo pasiūlymų sąrašą.

Dabartinis gyvenimo ritmas reikalauja pasirūpinti savo sveikata iš anksto. Pripažinkite, kad prireikus kraujo spaudimo matuoklio skubėti jį įsigyti tą pačią dieną bus ne pats geriausias sprendimas. Norėdami užbėgti įvykiams už akių šį kartą rekomenduojame atkreipti dėmesį į šiuolaikinį naujos kartos kraujo spaudimo matuoklį „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“. Tai pats populiariausias kraujo spaudimo matuoklis iš Kinijos, perkamas visame pasaulyje.

Pastarasis kraujo spaudimo matuoklis garsėja tuo, nes yra valdomas tik išmaniuoju telefonu naudojantis Bluetooth ryšiu. Kitaip sakant, ant „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ nerasite nei LCD ekrano, nei daugybės mygtukų, nes visas valdymas šiuo atveju yra perkeltas į išmaniojo telefono taikomąją programą. Tai yra itin patogus sprendimas, kuris padeda optimizuoti šio šiuolaikinio kraujo spaudimo matuoklio korpuso matmenis (11,5 x 11,5 x 6,65 cm).

Kaip jau buvo galima suprati, šis kraujo spaudimo matuoklis matavimo rezultatus saugo išmaniajame telefone. Tai iš ties naudinga funkcija, kuriai papildomos naudos dar prideda ir tas faktorius, kad kraujo spaudimo matavimo rezultatais bet kada nuotoliniu būdu galima pasidalinti su daktaru ar šeimos nariais. Be to, taikomoji programa taip pat pateikia įvairius patarimus po kiekvieno atlikto kraujo spaudimo matavimo.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ turi integruotą 2200 mAh talpos bateriją, kurios energijos pakanka daugiau nei 500 kraujo spaudimo matavimas atlikti. Gamintojas tvirtina, kad „Xiaomi Mijia iHealth BP3L“ baterijos energijos įprastai turėtų pakakti daugiau nei 5 mėnesiams. Negana to, šis kraujo spaudimo matuoklis naudoja standartinę Micro USB jungtį, todėl esant reikalui jis gali būti įkrautas net ir naudojant išmaniojo telefono kelioninį USB adapterį.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.95 balai iš 5 (19 vertinimai)
  • Matavimo rėžiai: 0 – 40 kPa (0 – 300 mmHg).
  • Skiriamoji geba: 0,133 kPa (1 mmHg).
  • Matavimo tikslumas: +/- 0,4 kPa, +/- 3 mmHg.
  • Žasto apimtis: 22 – 30 cm.
  • Pulso dažnio matavimo rėžiai: 40 – 180 kartų/min.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.0
  • Maitinimas: 5V (DC), 1A.
  • Baterija: integruota, 2200 mAh.
  • Suderinamumas: su „Android“ ir „iOS“ išmaniaisiais telefonais.
  • Papildomos funkcijos: veikia su išmaniuoju telefonu; galimybė pasidalinti kraujo spaudimo matavimo rezultatais su kitais; įkraunamas naudojant standartinę Micro USB jungtį.
  • Matmenys ir svoris: 11,5 x 11,5 x 6,65 cm; 361 g.

10. Nuolaida perkamiausiai atminties kortelei - „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

3.84€ | 8 % nuolaida | 4.84 balai iš 5 (1536 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: