Kinijos turgelio stebuklai: tikra svajonė tiems, kam patinka piešti – grafinis planšetinis kompiuteris, kuris suderinamas su daugybe grafikos programų, turi 5080 LPI skiriamąją gebą ir net 8192 skirtingo slėgio lygius („Huion New 1060 Plus“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (1)

„Huion New 1060 Plus“ – tai ekonominės klasės piešimui skirtas planšetinis kompiuteris, kuris gali pasigirti net 8192 skirtingais slėgio lygiais, 5080 LPI siekiančia skiriamąją geba bei 254 x 158,8 mm dydžio aktyvia piešimui skirta sritimi. Be to, ši grafinė planšetė ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes yra pilnai pritaikyta tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Huion New 1060 Plus“ specifikacijos

  • Skiriamoji geba: 5080 LPI.
  • Slėgio lygiai: 8192.
  • Atsakymo rodiklis (rašiklis): 233 PPS.
  • Aktyvi sritis: 254 x 158,8 mm.
  • Tikslumas: + / - 0,3 mm.
  • Sąsaja: USB.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Matmenys ir svoris: 36 x 24 x 1 cm; 770 g.

„Huion New 1060 Plus“ kaina

  • „Gearbest“64,60 €.
  • Dabar parduodama su 8% nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu nemokamai.
  • Lietuvoje galima rasti alternatyvų, tačiau jų kainos dažniausiai prasideda bent nuo 100 €.

Kaip visa tai atrodo praktikoje puikiai iliustruoja žemiau pateiktas vaizdo įrašas.

O čia - planšeto išpakavimas:

Piešiniais ant popieriaus lapo nieko nenustebinsi. Toks metodas visuotinai pripažintas ir yra maksimaliai patikimas, tačiau skaitmeninės technologijos pradeda keisti mūsų įpročius. Piešimui skirti planšetiniai kompiuteriai atveria kur kas platesnes galimybes, o kas svarbiausia iš karto leidžia skaitmenizuoti meno kūrinius. Jeigu esate vienas iš tų skaitytojų, kuris gali, moka ir mėgsta piešti, tuomet būtinai rekomenduojame pasidomėti grafiniu planšetiniu kompiuteriu „Huion New 1060 Plus“.

Šis piešimui skirtinas planšetinis kompiuteris daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl savo gero tikslumo, kurį šiuo atveju pavyksta pasiekti kokybiško rašiklio pagalba. Jis ypatingas tuo, nes yra suderinamas net su 8192 skirtingais slėgio lygiais.

Reikšmingu prie „Huion New 1060 Plus“ grafinio planšeto pridedamo rašiklio privalumu taip pat tampa dar tai, kad jis yra pilnai pritaikytas tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams. Toks sprendimas „Huion New 1060 Plus“ suteikia maksimalų lankstumą, todėl esant reikalui šis grafinis planšetinis kompiuteris pilnumoje gali būti naudojamas tiek švietimo įstaigose, tiek biuruose.

Galiausiai norisi pridėti ir tai, kad „Huion New 1060 Plus“ turi net 254 x 158,8 mm dydžio aktyvią piešimui skirtą sritį. Nors tai neprilygsta A4 lapo matmenims (297 x 210 mm), tačiau „Huion New 1060 Plus“ dydžio tikrai pilnai pakanka kokybiškiems piešiniams įgyvendinti skaitmeniniu formatu. Taip yra todėl, nes kompiuteryje nupieštus objektus bet kada galite lengvai išdidinti ar perkelti ant kito lapo.

„Huion New 1060 Plus“ atsiliepimai

Piešimui skirtų planšetinių kompiuterių pasirinkimas Kinijoje yra santykinai platus, tačiau ne visos jos turi tokį populiarumą kaip „Huion New 1060 Plus“. Bendras šios grafinės planšetės pirkėjų vertinimas siekia net 4,72 žvaigždutes iš 5 galimų. Tai parodo, kad didžioji dalis pirkėjų „Huion New 1060 Plus“ dažniausiai skiria maksimalų įvertinimą.

  • Bri. Nupirkau „Huion New 1060 Plus“ savo dukrai. Ji yra be galo patenkinta šia grafine planšete ir jau spėjo man pademonstruoti kaip paprasta ja naudotis. Piešimas ant „Huion New 1060 Plus“ mažai kuo skiriasi nuo piešimo ant popieriaus, o pačios planšetė korpuso matmenys yra tiesiog idealūs. Manau, kad „Huion New 1060 Plus“ puikiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek profesionalams.
  • Beathas. Santykinai greitais pristatymas, puikus įpakavimas. Turiu pagirti „Huion New 1060 Plus“ surinkimo kokybę, konkurencingą kainą, tačiau taip pat norėtųsi, kad komplekte pridedamas tušinukas būtų jautresnis. Vis dėlto atsižvelgus į kainą, tokie priekaištai skamba nekorektiškai. Mano nuomone, „Huion New 1060 Plus“ yra puiki grafinė planšetė tiems pirkėjams, kurie dar tik pradeda gilintis į šios rinkos subtilybes.
  • Andrzej. Puikiai veikia su „Windows 10“, pilnai pritaikyta tiek dešiniarankiams, tiek kairiarankiams. Esu maloniai nustebęs, kad komplekte pridedamą rašiklį galima pilnai įkrauti vos per 2 valandas, o po to juo galima naudotis daugiau nei 400 valandų. Viską apibendrinus tikrai nesigailiu savo pasirinkimu, todėl laisvai galėčiau rekomenduoti „Huion New 1060 Plus“ savo draugams ir artimiesiems.
  • Alexandra. Labai geras kokybės, galimybių ir kainos santykis. Šis piešimui skirtas planšetinis kompiuteris atkeliauja su 8 GB SD kortele, kurioje taip pat rasite ir kompiuteriui reikalingas tvarkykles (angl. drivers). Esu maloniai nustebinta, kad „Huion New 1060 Plus“ yra pilnai suderinama su tokiomis atviro kodo programomis, kaip „Inkscape“, „GIMP“ ar „Blender“.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(7)
(-6)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: