TOP 5 įdomiausi daiktai iš Kinijos: iš Lenkijos sandėlio vienos perkamiausių svarstyklių, daugiafunkcinis rotorinis įrankis su galybe priedų, puikiai vertinamas universalus baterijų testeris ir specialus LED apšvietimas durims (Video)  (1)

Kinijos rinkoje - labai daug įdomybių. Štai 5 įdomūs ir funkcionalūs daiktai, kurie stebina kaina:

- iš Lenkijos sandėlio išmaniosios svarstyklės – už €35,60;

- rotorinio įrankio rinkinys su 23 % nuolaida;

- baterijų lygio tikrintuvas su 19 % nuolaida;

- mažas LED šviestuvas su judesio jutikliu – su 18 % nuolaida;

- „Bluetooth“ šakotuvas už €23,48.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniosios svarstyklės iš Lenkijos sandėlio „YUNMAI Mini 2“

6% nuolaida | Iš Lenkijos sandėlio | €35,60

Tai – išmaniosios asmeninės svarstyklės. Jų veikimo amplitudė – nuo 3 iki 150 kg (tikslumas – 0,1-0,3 kg). Modernaus dizaino svarstyklės yra gana plonos ir dera prie bet kurio vonios kambario. Jos naudoja tris AA standarto baterijas. Tačiau, aišku, išmaniomis jos vadinamos ne be reikalo.

Pagrindinį išmatavimą – svorį – pamatysite paslėptame LED ekrane, kurio net neįmanoma pamatyti, kai jis nėra įjungtas. Tačiau „YUNMAI Mini 2“ gali kur kas daugiau. Šis prietaisas taip pat matuoja KMI, kūno riebalus, fizinį amžių, kaulų masę, vandens koncentraciją ir kitus parametrus. Iš viso sužinosite net 10 skirtingų išmatavimų. Juos svarstyklės sužino matuodamos kūno varžą per keturis paviršiuje esančius elektrodus ir pateikia išmaniojoje programėlėje.

Su išmaniuoju telefonu „YUNMAI Mini 2“ bendrauja „Bluetooth 4.0“ ryšiu. Svarstyklėmis gali naudotis visa šeima – jos palaiko kelis naudotojus.

Šiuo metu „YUNMAI Mini 2“ taikoma nuolaida ir jos kainuoja €35,60. Dar €9,05 kainuos siuntimas į Lietuvą.

„YUNMAI Mini 2“ yra puikiai vertinamos Gearbest.com portale. Čia vidutinis „YUNMAI Mini 2“ pirkėjų įvertinimas siekia 4,77 žvaigždutes iš 5. Štai ką pasakojo keli pirkėjai:

  • Christos: „Puikios svarstyklės matuoja kur kas daugiau nei vien svorį. Labai lengva įdiegti programėlę ir sužinoti apie kūno riebalus, baltymus, vandens kiekį, kūno masės indeksą, kaulų masę ir daug kitų parametrų. Pridedamos instrukcijos, kurios paaiškina kaip naudotis svarstyklėmis – jos labai paprastos“.
  • Norticx: „Svarstykles galima naudoti ir be jokių programėlių (galite tiesiog atsistoti ant svarstyklių), bet galima naudotis ir „Yunmai“ programėle, kuri gali būti susieta su „Google Fit“. Veikia puikiai.“
  • RR: „Atrodo taip, kaip reklamuojama. Gera programėlė. Baterijos nėra pridedamos. Palyginau su kitomis svarstyklėmis – atrodo, kad veikia pakankamai tiksliai. Duomenys nėra sinchronizuojami su „Xiaomi“ apyranke ar programėle“.

Smulkiems darbams skirtas daugiafunkcinis įrankis su daugybe priedų - „WLXY P - 800 80pcs High Speed Rotary Tool Kit“

23 % nuolaida | €26,70

Tai – rotorinis įrankis su daugybe priedų. Pats rotorinis įrankis pasižymi reguliuojamu sukimosi greičiu – pasiekia net 12 tūkstančių apsisukimų per minutę greitį, bet gali suktis ir gerokai lėčiau. Jis yra skirtas patiems įvairiausiems smulkiems darbams – gali pjauti, gręžti skyles, poliruoti, graviruoti, šlifuoti. Aišku, tam reikalingi antgaliai.

Rinkinyje – net 80 skirtingų dalių, tarp kurių – medžio ir metalo pjovimo diskai, šlifavimo diskai, vieliniai šepečiai, šlifavimo ir poliravimo galvutės ir kiti įrankiai. Antgaliai lengvai keičiami – tereikia nuspausti galvutės fiksavimo mygtuką ir pasukti griebtuvo žiedą. Tai yra labai patogus įrankių rinkinys tiems, kurių hobiai apima darbą su smulkiomis detalėmis. Šiam rotorinio įrankio rinkiniui šiuo metu taikoma 23 % nuolaida ir jis kainuoja €26,70. Siuntimas į Lietuvą nemokamas.

Šis rinkinys Gearbest.com portale šiuo metu turi 4,79 žvaigždučių vidutinį pirkėjų įvertinimą. Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • Marius Ovidiu: „Labai praktiškas rinkinys, kai reikia dirbti su kuo nors labai mažu. Reguliuojamas greitis leidžia dirbti su skirtingomis medžiagomis. Labai lengva naudoti, turi daug priedų. Pati dėžutė yra labai gera“.
  • Vl4dim1r: „Gera kokybė, didelis antgalių ir keičiamų diskų pasirinkimas. Nedidelis svoris, todėl nepavargsta ranka. Nenaudoja baterijų, todėl nereikia rūpintis jų įkrovimu. Greitis keičiasi net nesukiojant reguliatoriaus jungiklio, bet kol kas tai nebuvo problema. Variklis įkaista per 10 minučių, todėl leidžiu jam atvėsti“.
  • Encarnacion: „Rinkinyje – visko po truputį. Gali būti naudojamas gręžimui, šlifavimui, poliravimui, graviravimui, drožinėjimui ir pjovimui. Galima dirbti su medžiu, plastiku ir metalu. Nėra labai galingas, todėl dirbant su kietomis medžiagomis reikia kantrybės. Pats įrankis yra lengvas ir patogus. Dėklas yra praktiškas ir tvirtas“.

Universalus baterijų lygio tikrintuvas „Dry Battery Capacity Digital Power Tester“

19 % nuolaida | €8,01

Tai – baterijų lygio tikrintuvas. Kaip dažnai susiduriate su tinkamai neveikiančiu prietaisu ir nežinote, ar tai baterijų kaltė? O galbūt tiesiog norite patikrinti skirtingų gamintojų siūlomas baterijas? Tam ir skirtas šis prietaisas.

Šis įrenginys gali patikrinti įvairių baterijų įkrovimo lygį. Jis tinka C, AA, AAA, d ir N standartų baterijoms, taip pat 9V elementams ir net mažytėms 1,55 V baterijoms, dažnai sutinkamoms laikrodžiuose ir kituose mažuose prietaisuose. Baterijos lygis parodomas paprastame LCD ekrane. Šis baterijų lygio tikrintuvas dabar parduodamas su 19 % nuolaida už €8,01. Dar 22 centus kainuos siuntimas į Lietuvą.

Gearbest.com naudotojai šiam įrenginiui vidutiniškai skyrė 4,85 žvaigždutes iš 5. Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • Orlando: „Kartais prireikia laiko nustatyti, kodėl kai kurie prietaisai neveikia – ar dėl baterijos, ar dėl kitų priežasčių. Šis baterijų tikrintuvas leidžia tai sužinoti labai lengvai. Labai naudingas prietaisas, vertas savo kainos.“
  • Noah: „Veikia su įvairiomis baterijomis. Man labai patinka dizainas. Leidžia sužinoti, ar jau tikrai laikas pakeisti bateriją. Tiesiog naudingas prietaisas kasdieniniame gyvenime.“
  • disciplina1803: „Labai geras, naudingas daiktas. Rekomenduoju. Leidžia patikrinti baterijų įkrovą. Taip sužinai, ar problema yra prietaisas ar tik jo baterija“.

Specialiai durims ir spintelėms sukurtas LED švestuvas „L0403 Infrared Sensor Cabinet Lamp“

18 % nuolaida | €4,77

Tai – mažas LED šviestuvas su judesio davikliu. Jis turi 4 LED elementus ir naudoja vieną AA standarto bateriją. Šis prietaisas yra sukurtas durims ir spintelėms.

Geriausia tai, kad šis įrenginys turi judesio daviklį. Tai reiškia, kad vos pateksite į jo matymo lauką, įsijungs šviesa. Ji užges po 5 sekundžių, kai 3 metrų atstumu nuo jutiklio nebeliks judesio. Šis šviestuvas padės surasti rakto skylutę, spintelių rankenėles, kabliuką, ant kurio kabinate raktus ar kitus dažnai naudojamus daiktus.

Šiuo metu šiam šviestuvui taikoma 18 % nuolaida ir jis kainuoja €4,77. Į Lietuvą šis prietaisas siunčiamas nemokamai.

Pirkėjai šiam šviestuvui Gearbest.com portale vidutiniškai skiria 4,83 žvaigždutes iš 5. Štai kas rašoma keliuose atsiliepimuose:

  • Vip4o: „Dirba darbą, kuriam ir yra sukurtas. Šviečia ryškiai, jutiklis yra gana jautrus. Naudoja vieną AA tipo bateriją. Pakuotėje yra dvipusė lipni juosta, todėl šį šviestuvą labai paprasta įrengti. Geras ir pigus daiktas“.
  • Pedro: „Naudoju jau 3 mėnesius, įrengiau lauke ant vartų. Ant jo lyja, šviečia saulė, bet kol kas veikia gerai. Baiminausi, kad šviestuvas įsijunginės per dažnai, bet judesio jutiklio veikimo nuotolis yra toks, kokio ir reikia. Tikrai rekomenduoju“.
  • Emil Oprita: „Pigus, kokybė nebloga. Gal šiek tiek per didelis, bet už tokią kainą negaliu skųstis. Dirba savo darbą. Pažiūrėsim, ar baterija tarnaus ilgai“.

Kaip dalintis muzika ar garsu XXI amžiuje? „Bluetooth“ signalo šakotuvas „BW - 107 Wireless Bluetooth Audio Sharing Transmitter“

€23,48

Tai – „Bluetooth“ signalo šakotuvas. Dalintis muzika galima įvairiais būdais. Populiariausias – tiesiog naudoti kolonėles, tačiau tuomet muzika gali erzinti tuos, kurie nenori jos girdėti. Taip pat galima naudoti paprastus šakotuvus ir laidines ausines, tačiau tai – labai senamadiškas metodas. „Bluetooth“ signalo šakotuvas yra skirtas šiems laikams ir tai yra tikrai naudingas prietaisas.

Prie BW-107 galima prijungti vieną telefoną ir tris poras ausinių. Taigi, net trys žmonės gali klausytis tos pačios muzikos iš vieno prietaiso. Žinoma, šis įrenginys nėra sukurtas specialiai muzikai, jį galima panaudoti ir žaidimams ar kitoms funkcijoms, kurioms reikia „Bluetooth“ ryšio.

BW-107 turi integruotą 650 mAh bateriją, kurios pakanka 4-5 valandoms. „Bluetooth“ ryšio nuotolis – 5-8 metrai. Kiekvienas kanalas yra įjungiamas atskirai – turi atskirą mygtuką.

Šiuo metu „Bluetooth“ signalo šakotuvas BW-107 kainuoja €23,48 ir į Lietuvą yra siunčiamas nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(3)
(-2)

Komentarai (1)