TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: išparduodamas skaitmeninis USB mikroskopas, iš Čekijos sandėlio vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų ir perkamiausias buitinis oro valytuvas (Video, 2019 m. 14 savaitė)  (1)

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 28 % nuolaida skaitmeniniam mikroskopui su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

- 25 % nuolaida vienam iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“ (iš Čekijos sandėlio)

- 16 % nuolaida perkamiausiam buitiniam oro valytuvui „Alfawise P1“ (iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 12 % nuolaida automatiniam naktiniam šviestuvui „Utorch 009PLUS 9“

- 14 % nuolaida perkamiausiai LCD rašymo lentai - vaikams ir suaugusiems: „Wicue 12 inch LCD Drawing Tablet from Xiaomi youpin“

- 23 % nuolaida perkamiausiai atminties kortelei „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

- 12 % nuolaida barzdaskutei „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“

- 17 % nuolaida itin geros kainos ir funkcionalumo rinkiniui „Half Time Drill Driver Steel Bit Screwdriver Head Joint Tool Kit“

- 22 % nuolaida planšetiniam kompiuteriui „Alldocube M5X“

- 27 % nuolaida USB įkrovikliui ir FM moduliatoriui „Alfawise Dual USB Ports Bluetooth 4.2 Car Charger FM Transmitter“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su 28 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas skaitmeninis mikroskopas su 1600 padidinimu ir USB jungtimi „1600X Digital Microscope“

12.60€ | 28 % nuolaida | „1600X Digital Microscope“ specifikacijos, atsiliepimai

„1600X Digital Microscope“ – tai mobilus USB mikroskopas, kurio didinimo diapazonas bent jau oficialiai siekia iki 1600 kartų. Geri atsiliepimai, labai gera kaina, patogus naudojimo būdas ir rezultatas - pirmoji pozicija savaitės perkamausių TOPe. Šis mikroskopas gali būti lengvai prijungiamas tiek prie kompiuterio, tiek prie išmaniojo telefono ir tampa puikiu pagalbininku atliekant litavimo darbus bei praverčia tada, kai norisi geriau suprasti ir išarčiau pamatyti įvairių daiktų bei medžiagų struktūras. Be to, šis mikroskopas gali tapti puikia dovana smalsiems vaikams.

Pamatęs įpakavimą sudvejojau, kad toks mažas daiktas gali atstoti įprasto mikroskopo funkcionalumą. Vis dėlto visos abejonės dingta iš karto, vos tik išbandai „1600X Digital Microscope“. Šis skaitmeninis mikroskopas veikia puikiai tiek su naujais, tiek su senais kompiuteriais. Rekomenduoju kiekvienam smalsiam pirkėjui. (Alex)

Kaina

Tikrinta 2019 04 02

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“12.60€.
  • Tai mažiausia kaina.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Būtina pabrėžti, kad „1600X Digital Microscope“ mikroskopas ypatingas tampa dar dėl tos priežasties, nes šalia 2 megapikselių kameros turi ir 8 LED. Pastarųjų LED pagalba yra sukuriamas pakankamo stiprumo apšvietimas, kuris yra tiesiog būtinas stebint įvairius objektus iš labai arti. Jeigu esant tam tikroms situacijoms apšvietimas yra nereikalingas, jį galima tiesiog išjungti.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad šio mikroskopo komplekte yra pridedamas specialius stovas, kuris leidžia „1600X Digital Microscope“ pastatyti tiesiog ant stalo ar kito lygaus paviršiaus. Be to, šis stovas yra aprūpintas 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu, kuris šiuo atveju leidžia „1600X Digital Microscope“ orientuoti erdvėje pagal kiekvieno asmeninius poreikius.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.59 balai iš 5 (34 vertinimai)
  • Kamera: 2 MP.
  • Didinimo diapazonas: 1600X.
  • Filmavimo formatas: AVI.
  • Apšvietimas: 8 LED.
  • Laikiklis: statomas ant stalo, su 360 laipsnių aplink savo ašį besisukančiu mechanizmu.
  • Maitinimas: USB jungtis.
  • Matmenys ir svoris: 11 x 3,3 x 3,3 cm; 230 g.

Dabartinė 12.60€ kaina yra mažiausia šio mikroskopo kainų istorijoje:

2. Iš Čekijos sandėlio siūlomas vienas iš pačių geriausių išmaniųjų LED šviestuvų - „Yeelight YLXD01YL“

59.40€ | 25 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.87 balai iš 5 (1386 vertinimai)

Pristatant „Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL“ norisi pabrėžti tai, jog tai pats populiariausias LED šviestuvas iš Kinijos, dabar įtrauktas į išpardavimą. Šioje LED panelėje (32 x 32 x 7,3 cm) yra integruota net 240 vienetų „Osram“ šviesos diodų. Būtent to šiuo atveju pakanka, kad „Xiaomi Yeelight Smart“ LED panelė galėtų skleisti ne tik skirtingos spalvinės temperatūros (2700 K – 6500 K), bet tuo pačiu ir kintančio ryškumo šviesą (0,1 lm – 2000 lm ribose).

Šiuo metu tai turbūt vienas geriausių išmaniųjų šviestuvų iš Kinijos: beveik 1400 atsiliepimų, „Red Dot“ bei „IF Award“ apdovanojimai, pirkėjų pagyros ir labai teigiamas apžvalgininkų įvertinimas („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Vienas geriausių išmaniųjų LED šviestuvų iš Kinijos? „Po mėnesio naudojimo neradau nei vieno objektyvaus trūkumo - pagaminta labai kokybiškai, išskirtinė šviesos kokybė, puikios išmaniosios funkcijos“ („Xiaomi Yeelight Smart YLXD01YL 320“ apžvalga, Video)

Čia svarbu pabrėžti, kad įprastai „Xiaomi Yeelight Smart“ yra valdoma naudojantis komplekte pridedamu nuotoliniu pulteliu, tačiau atkreipkite dėmesį ir į tai, kad ši LED panelė taip pat turi integruotus Bluetooth ir WiFi ryšio modulius. Būtent toks sprendimas leidžia „Xiaomi Yeelight Smart“ valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir naudojant tokius išmaniesiems namams pritaikytus sprendimus, kaip „Google Home“ ar „Amazon Alexa“.

Pristatydamas „Xiaomi Yeelight Smart“ gamintojas mėgsta akcentuoti dar ir tai, kad pastaroji LED panelė pasižymi savo ilgaamžiškumu (~25000 valandų), specialiu gerą aušinimą garantuojančiu korpusu, lengvu montavimu, atsparumu dulkėms (IP60) bei kitais programiškai realizuotais sprendimais, kurie ženkliai išplečia vartotojo patirtį.

Pavyzdžiui, jeigu naudojate „Xiaomi Mi Band 2“ arba „Xiaomi Mi Band 3“, tai šiuo atveju jums itin pravers šiame fiziniame aktyvumo asistente integruota miego sekimo funkcija. Būtent pagal ją „Xiaomi Yeelight Smart“ gali automatiškai identifikuoti jog jau miegate ir tuomet automatiškai išjungti LED apšvietimą patalpoje.

Taigi, „Yeelight YLXD01YL“ gali būti valdomas ir programėle, ir pulteliu, tačiau pasiekiama didesnė šviesos temperatūra (iki 6500 K) ir žemesnis intensyvumas (iki 2200 lm). Tačiau pasižymi itin aukštu spalvų atkūrimo indeksu CRI - 95.

Šis šviestuvas yra pastebimai mažesnis už daugelį Kinijoje parduodamų išmaniųjų šviestuvų, tačiau dėl savo ryškumo vis tiek rekomenduojamas 15-20 kvadratinių metrų kambariams. Kita vertus, jis yra storesnis ir atitinka IP60 atsparumo lygį. Tai reiškia, kad jį galima naudoti ir vonios kambaryje, o į vidų nepateks uodai.

Kuo „Yeelight YLXD01YL“ skiriasi nuo „Yeelight JIAOYUE YLXD05YL“ ir „Yeelight JIAOYUE YLXD02YL“, galite susipažinti čia.

3. Iš Čekijos sandėlio su nuolaidos kuponu siūlomas perkamiausias buitinis oro valytuvas „Alfawise P1“

36€ | 16 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBAQ0002„Alfawise P1“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai kompaktiškas buitinis oro grynintuvas, skirtas mažoms ir vidutinio ploto patalpoms. Per valandą per savo trijų sluoksnių filtrą jis praleidžia 80 kubinių metrų oro, pašalindamas žiedadulkes, gyvūnų plaukelius, dulkes ir net pelėsių poras. Geriausia tai, kad šis prietaisas yra labai mažas, o jo skleidžiamas triukšmas net užmigti netrukdo. Pirkėjai džiaugiasi dingusiomis alergijomis, tyliu veikimu ir pranykusiais nemaloniais kvapais.

„Negaliu pakęsti rūkančių kaimynų ir šis mažas oro valytuvas išgelbėjo mane iš beviltiškos padėties“. Įdomiausi „Alfawise P1“ atsiliepimai (Video)

Kol kas veikia gerai. Norėjau išbandyti šį įrenginį, todėl visai prie jo surūkiau cigaretę. Po 5 minučių sugrįžo mano vaikinas, todėl paprašiau jo užmerkti akis ir įeiti į kambarį. Liepiau jam giliai įkvėpti ir pasakyti, ar užuodžia cigaretes. Jis sakė, kad neužuodžia. Tuomet jam parodžiau mūsų naująjį oro grynintuvą. Kol kas jis veikia gerai, bet jį turiu tik keletą dienų. (Robetta)

Kaina

Tikrinta 2019 04 02

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 36€
  • Iš Čekijos sandėlio, su nuolaidos kuponu GBAQ0002
  • 16 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 5.26€.
  • Naujas filtras kainuoja 11.70€.

Šis įrenginys yra skirtas būtent tam, kam ir pagalvojote – išvalyti kambario orą. Jo dydis yra toks, kad pats įrenginys galėtų be didelių problemų nuolat stovėti ant jūsų darbo stalo ar net spintelės prie lovos – „Alfawise P1“ pjūvis yra 16 x 16 cm kvadratas.

Gyvenamojo oro išvalymas yra labai svarbus dalykas sveikatai. Tai nepakeičia vėdinimo - vėdinti kambarius yra būtina, bet gyvenant mieste ir vėdinant kambarį, iš lauko patenka daugybė kietųjų dalelių ir kitų teršalų. Ypač žiemos metu, kai prasideda šildymo sezonas. Be to, namų viduje kaupiasi dulkės, alergenai, provokuojantys įvairias imuninės sistemos reakcijas, dažnai pasireiškiančias nuovargiu, bendru silpnumu, galvos svaigimu.

Tačiau neapsigaukite dėl dydžio – „Alfawise P1“ yra labai efektyvus oro grynintuvas. Jis turi 15 W variklį, kuris yra taupus ir, svarbiausia, dirba gana tyliai. Galima pasirinkti vieną iš dviejų greičių – žemasis leidžia sumažinti triukšmą iki 35 dB, o aukštasis verčia prietaisą skleisti 45-51 dB triukšmą. Bet kuriuo atveju, šis garsas yra pakankamai nedidelis – prie jo ir užmigti tikrai įmanoma.

„Alfawise P1“ orą valo stebėtinai našiai – per valandą gali išvalyti 80 kubinių metrų. Gamintojas teigia, kad per 60 minučių „Alfawise P1“ 8,5 kvadratinių metrų ploto kambario orą gali išvalyti net 4 kartus. Ir daro tai pakankamai neblogai savo trijų sluoksnių filtro pagalba.

Pirmasis sluoksnis – tai polipropileno tinklelis, kuris šalina žiedadulkes. Antrasis – HEPA filtras, kuris šalina dulkes ir labai smulkias daleles, įskaitant  pelėsio sporas. Trečiasis filtras – tai aktyvintos anglies kempinė, kuri šalina nemalonius kvapus. Ir nemanykite, kad niekur nerasite šių filtrų pirkti – jų tikrai yra.

Vieno „Alfawise P1“ filtro turėtų pakakti 3000 valandų arba maždaug 4 mėnesiams. Apie būtinybę keisti filtrą praneš pats prietaisas – ims mirksėti įjungimo mygtuko lemputė. Naujas filtras, kurį pakeisti labai lengva, šiuo metu kainuoja 9.73€, nes taikoma 16 % nuolaida. Net ir be jokių nuolaidų šis filtras kainuotų mažiau nei 12 eurų.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.78 balai iš 5 (72 vertinimai)
  • Paskirtis: dulkių, žiedadulkių, nemalonių kvapų, sporų ir gyvūnų plaukų pašalinimas iš oro mažose ir vidutinio dydžio patalpose.
  • Galia: 15 W.
  • Našumas: 80 kubinių metrų per valandą.
  • Garsas: 35 dB lėtesniu greičiu ir 45-51 dB greitesniu režimu.
  • Filtras: aktyvuotos anglies filtras, HEPA dulkių filtras ir polipropileno filtras.
  • Filtro gyvavimo laikas: 3000 valandų (apie 4 mėnesiai).
  • Matmenys ir masė: 16,00 x 16,00 x 25,00 cm, 1,54 kg.

4. Su 12 % nuolaida siūlomas automatinis naktinis šviestuvas „Utorch 009PLUS 9“

3.60€ | 12 % nuolaida | 4.79 balai iš 5 (1344 vertinimai)

Tai - mažas ir labai pigus LED šviestuvas su judesio davikliu, kurį daugelis perka turbūt vien dėl eksperimento pasiteisins ar ne. Šis prietaisas sveria vos 62 gramus, nes yra pagamintas iš lengvo plastiko, o jo skersmuo siekia 10 cm. Tai reiškia, kad šį šviestuvą lengvai sumontuosite spintelėje ar kokiame tamsiame koridoriaus kampe. Montavimui padės ir tai, kad įrenginio nugarėlėje yra stipri dvipusė lipni juosta ir magnetas.

Daug lūkesčių į šį pirkinį nedėjau, bet mano nuostabai jis veikia be priekaištų. Šviesos intensyvumas mano skoniui yra tobulas. Priklijavau vieną gėrimų spintelėje ir kaskart ją atidaręs džiaugiuosi šia malonia šviesa. Esu labai patenkintas šiuo gaminiu. Kaip trūkumus galiu išskirti tik tai, kad šis šviestuvas neveikia dienos šviesoje. (Siddharth Chauhan)

Įrenginio viduje - 6 LED elementai, kurie skleidžia šiltą arba baltą šviesą. Energijos jie semiasi iš trijų AAA baterijų. Jos yra naudojamos itin taupiai dėl judesio daviklio.

Šis šviestuvas įsijungia vos pajutęs judesius, o po 15-20 sekundžių išsijungia, jei jo akiratyje niekas nebejuda.

Geriausia tai, kad gamintojas skaičiuoja, jog dėl LED ilgaamžiškumo šis prietaisas turėtų tarnauti net 50 tūkstančių valandų. Tai - labai ilgas laikas, turint omenyje, kad jis ne visada bus įjungtas - juk tokie maži šviestuvai labiausiai praverčia prie laiptų, spintelėse ar knygų lentynose.

Labai maloniai nustebintas kokybe ir funkcionalumu. Vieną įrengiau vonioje po veidrodžio spintele, kad apšviestų visą kambarį tiems vidurnakčio vizitams. Dar porą priklijavau po virtuvės spintelėmis. Labai malonu, kad nereikia įjungti pagrindinio apšvietimo ir dirginti savo akis labai ryškia šviesa. (J)

5. Su 14 % nuolaida siūloma perkamiausia LCD rašymo lenta - vaikams ir suaugusiems: „Wicue 12 inch LCD Drawing Tablet from Xiaomi youpin“

22.05€ | 14 % nuolaida | 5 balai iš 5 (3 vertinimai)

Šiuo metu tai turbūt pati populiariausia LCD lenta iš Kinijos turgelio. Tai - itin plona ir lengva LCD rašymo lenta. Jos svoris - 215 gramų, tačiau pagrindiniai įrenginio komponentai sudaro labai mažą jo dalį. Įdomu tai, kad nors ši rašymo lenta naudoja CR2016 bateriją, iš tiesų tai nėra elektroninis prietaisas.

„Ji yra didelė, lengva, patogi naudotis ir tikrai pravers auklėjant vaikus. Bus sutaupyta gausybė sąsiuvinių ir rašiklių. Su šia rašymo lenta viskas gerokai paprasčiau ir švariau. Įjungei ekrano užraktą, davei vaikui užduotį ir viskas. Lai jis ugdo savo rašyseną ar tiesiog lavina fantaziją ir piešia. Puikus pagalbininkas.“ „Wicue 10“ apžvalga

Tokios LCD rašymo lentos baterijų energiją naudoja tik tuomet, kai ateina laikas piešinį ar užrašą ištrinti. Piešiant įprastai kristalai tiesiog reaguoja į spaudimą ir pakeičia savo orientaciją taip, kad matomos žalios spalvos žymės. Paleidus silpną elektros srovę kristalai vėl susirikiuoja tvarkingai ir piešinys dingsta. Todėl šis įrenginys turi vos vieną mygtuką, skirtą viso ekrano išvalymui.

Jau rašėme išsamią „Xiaomi Wicue 10 inch LCD Tablet“ ir „Xiaomi Wicue 12 inch LCD Tablet“ apžvalgą ir kaip galėjote suprasti, tarp šių dviejų LCD rašymo lentų yra tam tikrų skirtumų ir susidaro toks įspūdis, kad „Wicue 10“ yra labiau skirta naudoti vaikams. Ji yra kiek mažesnė ir lengvesnė. Na, o „Wicue 12“ yra labiau orientuota į suaugusiuosius. Ji yra didesnė, sunkesnė, savo korpuse turi specialią vietą rašikliui ir gale yra magnetai, kurie padės ją pritvirtinti prie šaldytuvo.

„Wicue 10“ įrenginys labai patiks vaikams, nes ant jo galima piešti valandų valandas neieškant naujo popieriaus lapo. „Wicue 12“ puikiai tinka užrašams ar rašteliams rašyti, todėl gerai, jog nugarėlėje jis turi stiprų magnetą, kuris leidžia įrenginį pritvirtinti prie šaldytuvo.

Rašymo lentos padeda išvengti popieriaus atliekų, todėl tai yra ir ekologiškas pasirinkimas. Jos beveik nenaudoja energijos, yra lengvos ir patogios. Jausmas rašant ant tokios lentos yra tarsi rašant ant kiek slidesnio popieriaus.

6. Su 23 % nuolaida siūloma perkamiausia atminties kortelė „Alfawise 32GB Micro SD Class 10 UHS-1 Memory Card“

4.05€ | 23 % nuolaida | 4.84 balai iš 5 (3087 vertinimai)

Tai turbūt pati pigiausia pasaulyje 32 GB „microSD“ standarto atminties kortelė. Tai - paprastas daiktas, kuris yra reikalingas ir išmaniesiems telefonams, ir fotoaparatams, ir kameroms, ir automobiliniams vaizdo registratoriams. Ši nėra ypatingai didelė, tačiau ji pasižymi  80MB/s sparta.

7. Su 12 % nuolaida siūloma itin populiari barzdaskutė „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“

40.50€ | 12 % nuolaida„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ yra viena perkamiausių barzdaskučių visame pasaulyje – tai šiuolaikinė elektrinė vyriška barzdaskutė, kuri daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl ergonomiško dizaino, vandeniui atsparaus korpuso (IPX7) ir gerą skutimą garantuojančių dviejų dalių skutimosi peiliukų. Be to, ši barzdaskutė gali pasigirti galingu varikliu bei dviem darbo režimais, todėl puikiai tinka net ir labai vešliai barzdai skusti.

Ji puikiai ir greitai nuskuta keleto dienų barzdą ir dėl 360 laipsnių kampu besisukančios galvos puikiai prisitaiko prie veido kontūrų. „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ apžvalga

Puikus dizainas, gera surinkimo kokybė, originalus produktas už visiems prieinamą kainą. Man labai patinka integruota greito skutimosi funkcija, įdiegti saugos mechanizmai ir „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ atsparumas vandeniui. (Polar7)

Kaina

Tikrinta 2019 04 02

  • Lietuvoje - 50 €.
  • „Gearbest“40.50€.
  • Dabar parduodamas su 12 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama registruotu paštu už 0.72€.

Greičiausiai sutiksite, kad be barzdaskutės išsiversti yra gana sunku, o ypatingai tada, kai tenka prižiūrėti vešlesnę barzdą. Su nepatogumais dažnai susiduria ir tie, kurių veido oda yra jautresnė nei įprastai.

Tokių nesusipratimų dabar išvengti tikrai galima, jeigu nuspręsite įsigyti šiuo metu vieną perkamiausių barzdaskučių Kinijoje „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ – Gearbest parduotuvėje tai pati populiariausia barzdaskutė iš visų daugybės pasiūlymų. Būtina pabrėžti, kad elektrinę barzdaskutę „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ dabar galite įsigyti ir Lietuvoje, tačiau už pastarąją nusiteikite mokėti bent jau 15 ar 20 eurų daugiau nei Kinijoje.

„Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ didelio susidomėjimo susilaukia dėl unikalių dviejų dalių peiliukų. Pastaruosius sudaro du apskritimo formos peiliukai kiekvienoje iš trijų ašių. Toks sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tuo pačiu laiko momentu leidžia skusti didesnį barzdos plotą. Gamintojas tvirtina, kad šie dviejų dalių peiliukai skutimo plotą padidina bene dvigubai.

Svarbu pabrėžti, kad ši elektrinė barzdaskutė dar gali pasigirti integruotu „Mabuchi Motor 260“ tipo varikliu. Jis ypatingas dėl tos priežasties, nes turi dvi pavaras. Toks sprendimas leidžia pasirinkti viena iš dviejų galimų skutimosi režimų. Vienas jų siūlo įprastą skutimo greitį, o tuo tarpu kitas barzdą leidžia skustis 3,9 m/s sparta. Pastarasis režimas tampa ypatingai naudingas tada, jeigu turite itin vešlią barzdą.

Galiausiai norisi pabrėžti dar ir tai, kad „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ elektrinė barzdaskutė yra pilnai atspari vandeniui. Šią „Xiaomi Mijia MJTXD01SKS“ savybę taip pat patvirtina suteiktas IPX7 sertifikatas. Būtent šis aspektas yra reikšmingas dėl tos priežasties, nes leidžia barzdaskutę naudoti ne tik sausam, bet ir šlapiam skutimuisi, pavyzdžiui, su putomis.

Trumpai:

8. Su 17 % nuolaida siūlomas itin geros kainos ir funkcionalumo rinkinys „Half Time Drill Driver Steel Bit Screwdriver Head Joint Tool Kit“

9.27€ | 17 % nuolaida | 4.94 balai iš 5 (31 vertinimai)

Tai labai patogus ir sparčiai išpopuliarėjęs atsuktuvų rinkinys elektriniam suktuvui. Patogioje, kompaktiškoje plastikinėje dėžutėje rasite 16 atsuktuvų galvučių. Tai - skirtingo dydžio bei tipo kryžminiai atsuktuvai bei skirtingo dydžio plokštieji atsuktuvai. Tačiau ir tai dar ne viskas.

Rinkinyje rasite ir porą smulkių grąžtų su reguliuojamais gilintuvais. Taigi, gamintojas žino, kad meistrai pirmiausia išgręžia skylę, o tuomet į ją įsuka varžtą. Tačiau antgalius keisti greitai nusibosta, todėl rinkinyje rasite ir specialų priedą, kuris leis vienu metu į elektrinį suktuvą įstatyti į grąžtą, ir atsuktuvo galvutę.

Tai - labai paprastas išradimas. Tiesiog šio ilgiklio gale yra dviejų galvučių laikiklis, kurį galima pasukti 180 laipsnių kampu. Taigi, vos išgręžę skylę šį laikiklį pasukate ir galite įsukti varžtą. Nereikės atpalaiduoti griebtuvo ar ieškoti kažkur padėtos galvutės, kurią dar ką tik turėjote.

9. Su 22 % nuolaida siūlomas planšetinis kompiuteris „Alldocube M5X“

162€ | 22 % nuolaida | „Alldocube M5X“ specifikacijos

„Alldocube M5X“ – tai naujos kartos planšetinis kompiuteris, kuris garsėja kokybišku 10,1 colių įstrižainės ekranu (2560 x 1600), įdiegta „Android 8.0“ operacine sistema bei pilnaverčiu 4G LTE palaikymu. Pranašumą šiam planšetiniam kompiuteriui taip pat suteikia talpi 6600 mAh baterija bei du integruoti garsiakalbiai su nepriklausomais stiprintuvais.

„Tad Alldocube M5X stipriai nesiskiria nuo Alldocube M5. Išliko tas pats dizainas, garso kokybė, ryšiai ir kameros. Kalbant apie tai, kad Alldocube M5X turi naujesnį ir galingesnį procesorių bei vaizdo plokštės dažnis aukštesnis, testų rezultatai rodo, kad reikšmingai didelio skirtumo tarp šių planšetinių kompiuterių nėra. Jie abu veikia puikiai ir su jais galima žaisti praktiškai visus žaidimus.“ „Alldocube M5X“ apžvalga

Kaina

Tikrinta 2019 04 02

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 162€.
  • Nemokamas siuntimas registruotu paštu.

Šio planšetinio kompiuterio kokybę bene geriausiai patvirtina kokybiškas 10,1 colių įstrižainės ekranas, kurio raiška siekia net 2560 x 1600. Gamintojas tvirtina, jog šis ekranas išsiskiria labai mažomis energijos sąnaudomis ir yra pilnai pritaikytas naudoti su „ARM Mali-T880 MP4“ vaizdo plokšte apdorojant aukštos kokybės grafiką.

„Alldocube M5X“ ypatingas yra dėl tos priežasties, nes turi ne tik GPS, bet dar ir 4G LTE ryšio modulį. Būtent tai reiškia, kad šiuo planšetiniu kompiuteriu pilnavertiškai galima naudotis ne tik namuose, bet ir kelionių metu. Norisi atkreipti dėmesį, kad integruotą 4G LTE ryšio modulį kol kas turi retas planšetinis kompiuteris. Tuo tarpu galimybė naudotis GPS navigacijos sistema kiniškuose planšetiniuose kompiuteriuose yra sutinkama dar rečiau.

Dar vienas labai įdomus ir retai kur sutinkamas sprendimas - planšetiniame kompiuteryje integruoti garsiakalbiai su nepriklausomais galios stiprintuvais. Gamintojas teigia, kad tai leido pasiekti itin aukštos kokybės ir garsą.

Galiausiai būtina paminėti, jog „Alldocube M5X“ planšetinis kompiuteris puikiai tinka ne tik žaidimams, bet ir muzikos klausymui ar filmų peržiūrai. Visa tai tampa įmanoma dėka talpios 6600 mAh baterijos.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.83 balai iš 5 (18 vertinimai)
  • Ekranas: 10,1 colio, 2560 x 1600 raiškos, IPS technologijos.
  • Procesorius: 10 branduolių „MediaTek Helio X27“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Mali-T880 MP4“.
  • Atmintis: 4 GB RAM, 64 GB ROM duomenų atminties, Micro SD kortelės palaikymas iki 128 GB.
  • Kameros: 5 MP galinė kamera su autofokusavimu ir LED blykste; 2 MP priekinė kamera.
  • OS: Android 8.1 (Oreo).
  • Baterija: 6600 mAh.
  • Jungtys: Micro USB.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2, WiFi 802.11ac, GPS, A-GPS ir GLONASS ryšio moduliai, LTE palaikymas (B1 / B2 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20 / B40).
  • Jutikliai: akselerometras, giroskopas, G-sensorius.
  • Korpusas: plastikinis.
  • Išskirtinės savybės: du integruoti garsiakalbiai; GPS ir LTE palaikymas; gerai laikanti baterija.
  • Matmenys ir masė: 24 x 17 x 0,85 cm; 510 g.

10. Su 27 % nuolaida siūlomas USB įkroviklis ir FM moduliatorius „Alfawise Dual USB Ports Bluetooth 4.2 Car Charger FM Transmitter“

9.90€ | 27 % nuolaida | 4.91 balai iš 5 (102 vertinimai)

Tai - daugiafunkcinis automobilinis prietaisas su išmaniųjų įrenginių įkrovikliu, FM moduliatoriumi, įtampos matuokliu ir laisvų rankų įranga. Jis iš tiesų pravers daugelyje automobilių, turinčių 12 ar 24 voltų sistemas. Iš principo, tai pigesnė Xiaomi ROIDMI 3S versija su papildomu ekranu, kokio neturi Xiaomi gaminys. 

Visų pirma tai - automobilinis įkroviklis su dviem USB lizdais. Tačiau USB galima panaudoti ir atmintinei, nes šis įrenginys veikia ir kaip FM moduliatorius. Tai reiškia, kad tiesiai iš USB rakto skaitomą muziką jis radijo bangomis (87.5 - 108.0MHz) gali perduoti į automobilio stereo sistemą - taip muziką girdėsite per įprastas automobilio kolonėles. Ši funkcija veikia ir naudojant išmanųjį telefoną - tereikės prisijungti per „Bluetooth“.

Telefonas suteiks ir kitą privalumą - laisvų rankų įrangą. „Bluetooth“ veikimo nuotolis - net 10 metrų, todėl bus sunku prarasti ryšį sėdint automobilyje. Įrenginio ekranas nuolat rodys akumuliatoriaus būklę, o šone esantys mygtukai leis pakelti ragelį ar praleisti dainą.

Savo telefoną galiu prijungti labai lengvai. Aišku, reikia nepamiršti nustatyti ir automobilinio radijo imtuvo dažnį, kad girdėtųsi muzika. Dabar džiaugiuosi laisvų rankų įrangos privalumais – taip vairuoti kur kas saugiau. (Francis)




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(7)
(-6)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: