Galingi procesoriai, daug vidinės atminties, atsparūs vandeniui ir galima skambinti bei rašyti žinutes: iki 58 proc. siekiančiomis nuolaidomis Cafago siūlo vienas už kitą šaunesnius išmaniuosius laikrodžius (Video)  ()

Cafago pasiūlymai:

1. „Kospet Hope 4G“ išmanusis laikrodis – 3GB/32GB, IP67 standartas ir LTE 4G modulis

2. „Kospet Brave 4G LTE“ išmanusis laikrodis – 2GB/16GB, IP68 standartas ir LTE 4G modulis

3. „OUKITEL W3“ išmanusis laikrodis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. „Kospet Hope 4G“ išmanusis laikrodis – 3GB/32GB, IP67 standartas ir LTE 4G modulis

Dabar šiam įspūdingų parametrų išmaniajam laikrodžiui taikoma 58 proc. nuolaida ir jis parduodamas už 122,17 eurus.

Nemokamas siuntimas į Lietuvą per 7-20 darbo dienų.

Pažvelgus į „Kospet Hope 4G“ parametrus atrodo, kad tai išmanusis telefonas, o ne išmanusis laikrodis. Čia sutinkami tokie terminai ir galimybės, kuriomis gali pasigirti labai retas išmanusis laikrodis.

Po metalo ir keramikos korpusu įtaisytas 1,25 GHz „MTK6739“ procesorius, 32 GB RAM ir 32 GB ROM, 620 mAh talpos baterija, 8 MP kamera, įdedama nanoSIM kortelė (palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius), palaiko GPS ir GLONASS navigacines sistemas, „WiFi“ (2,4 ir 5 GHz), „Bluetooth 4.0“, yra atsparus vandeniui (IP67 standartas) ir darbuojasi su „Android 7.1.1“ operacine sistema.

Tikrai skamba, kaip išmaniojo telefono aprašymas, bet tai yra išmanusis laikrodis. Labai šaunus išmanusis laikrodis.

Be visų šių gėrybių jis, žinoma, palaiko ir visus įmanomus išmaniojo laikrodžio atributus: matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, palaiko 9 skirtingus sporto režimus (bėgimas, futbolas, badmintonas ir kt.) ir taip toliau.

„Kospet Hope 4G“ turi 1,39 colių AMOLED spalvotą (400 x 400 raiškos) ir į prisilietimus reaguojantį ekraną ir keičiamą silikoninę apyrankę.

Žinoma, laikrodis palaiko įvairius garso, vaizdo, nuotraukų formatus, garsiakalbį, mikrofoną, automatinį programinės įrangos atnaujinimą, su juo galima skambinti ir rašyti žinutes, fotografuoti, yra suderinamas su „Android 5.1“/„iOS8“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis ir tereikės atsisiųsti „Wiiwatch2“ programėlę.

Palaiko daugybę kalbų, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų, vokiečių ir kt. Puikus išmanusis telefonas, į kurį netgi galima atsisiųsti programėlių iš „Google Play“ parduotuvės.

2. „Kospet Brave 4G LTE“ išmanusis laikrodis – 2GB/16GB, IP68 standartas ir LTE 4G modulis

Dar vienam puikiam „Kospet“ išmaniajam laikrodžiui taikoma 56 proc. nuolaida ir jis parduodamas už 88,99 eurus.

Nemokamas siuntimas į Lietuvą per 7-20 darbo dienų.

„Kospet Brave 4G LTE“ taip pat pasižymi puikiomis techninėmis savybėmis ir kainuoja mažiau dėl to, kad turi kiek mažiau RAM bei ROM, ekranas truputi mažesnis ir dėl dar keleto dalykų.

Kalbant detaliau, tai „Kospet Brave 4G LTE“ korpusas yra iš tvirto plastiko, silikoninė ir keičiama apyrankė, 1,3 colių dydžio spalvotas TFT IPS (240 x 240) ekranas, MTK6737 procesorius, 2 GB RAM ir 16 GB ROM, LTE modulis (palaiko nanoSIM kortelę ir praktiškai visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius – tik B40 nėra), GPS bei A-GPS, „WiFi“ (2,4 GHz), „Bluetooth 4.0“, 620 mAh talpos baterija, atsparus vandeniui (IP68 standartas) ir darbuojasi su „Android 6.0“ operacine sistema.

„Kospet Brave 4G LTE“ suderinamas su „Android 6.0“/„iOS 11.0“ ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis.

Taip pat palaiko muziką, orus, žibintuvėlį, žemėlapį, kraujo spaudimą, galima skambinti ir rašyti žinutes, atsisiųsti programėlių, palaiko įvairias sporto šakas, skaičiuoja žingsnius, seka širdies ritmą ir taip toliau.

„Kospet Brave 4G LTE“ yra dar vienas puikus išmanusis telefonas, kurio parametrai yra šiek tiek kuklesni, palyginus su „Kospet Hope 4G“, tačiau užtikrina tikrai nemažiau naudingų funkcijų.

3. „OUKITEL W3“ išmanusis laikrodis

Šiam išmaniajam laikrodžiui taikoma 31 proc. nuolaida ir jis parduodamas už 27,86 eurus.

Nemokamas siuntimas į Lietuvą per 7-20 darbo dienų.

Nors tai pigiausias išmanusis laikrodis iš šios trijulės, bet jis irgi yra ganėtinai įdomus. Žinoma, su juo nepavyks skambinti ir rašyti žinučių – tik atmesti skambučius ir ekrane pasižiūrėti kas ir ką parašė, tačiau daugeliu kitų aspektų, tai yra ne ką prastesnis išmanusis pagalbininkas.

Jis užtikrina įvairias ir naudingas funkcijas: seka širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies suvartojimą kraujyje, primena pajudėti, praneša apie gautas žinutes ir skambučius, stebi miego kokybę, informuoja apie orus, palaiko įvairias sporto rūšis, nuotolinį kameros valdymą ir taip toliau.

Taip pat smagu, kad galima rinktis įvairius laikrodžio dirželius: metalinį arba odos.

Metalo ir plastiko korpusas, o 1,3 colių TFT ekranas yra spalvotas ir gamintojas teigia, jog informacija yra gerai matoma bet kokiu oru.

Aprūpintas „Nordic N52832“ lustu, 512 KB RAM ir 8 MB ROM, palaiko „Bluetooth 4.0“ ryšį ir yra suderinamas su „Android 4.4“/„iOS 8“ bei naujesnėmis operacinėmis sistemomis. Belieka atsisiųsti „Hey Band“ programėlę, kuri palaiko įvairias kalbas: anglų, rusų, lenkų, vokiečių ir kt.

Gamintojas taip pat nurodo, kad „OUKITEL W3“ išmanusis laikrodis aprūpintas 230 mAh talpos baterija, kurios energijos budėjimo režime užteks iki 30 dienų, ir yra atsparus vandeniui. Nors koks yra konkretus standartas neaišku ir rekomenduojama su šiuo laikrodžiu neplaukioti bei nesimaudyti duše.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()