TOP 10 geriausių pasiūlymų savaitės pradžiai: nuolaidų kuponai ir geriausia kaina galingiausiam „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukui, naujos kartos langų valymo robotui ir geriausiam vaizdo registratoriui už tokią kainą (Video, 2019 m. 16 savaitė)  ()

Geriausi kainų pasiūlymai savaitės pradžiai:

- 12 % nuolaida naujos kartos rankiniam belaidžiam siurbliui „Alfawise FJ166A“

- 27 % nuolaida naujos kartos langų valymo robotui „Alfawise WS-960“ (su nuolaidos kuponu)

- 20 % nuolaida naujos kartos „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukui (su nuolaidos kuponu)

- 35 % nuolaida naujos kartos automobiliniam FM moduliatoriui „Alfawise QC3.0“

- 45 % nuolaida vienam geriausių LED šviestuvų „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ (su nuolaidos kuponu)

- 29 % nuolaida elektriniam dviračiui „FIIDO D1“ (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponu)

- 29 % nuolaida „Xiaomi“ ukulelei „Xiaomi Populele“ (su nuolaidos kuponu)

- 25 % nuolaida vaizdo registratoriui „Alfawise G70“ (su nuolaidos kuponu)

- 30 % nuolaida automatiniam muilo dozatoriui „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

- 38 % nuolaida išoriniam diskui „Wankeyun WS1608“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Su 12 % nuolaida siūlomas naujos kartos rankinis belaidis siurblys „Alfawise FJ166A“

98.89€ | 12 % nuolaida„Alfawise FJ166A“ specifikacijos, atsiliepimai

„Alfawise FJ166A“ - tai belaidis rankinis dulkių siurblys su HEPA filtru, 7000 Pa siurbimo galia ir 2200 mAh baterija. Šis dulkių siurblys pasitarnaus valant grindis, kilimus, baldus ir net automobilį - turi visus tam reikalingus priedus. Su įkrauta baterija jis veikia 20-40 minučių, priklausomai nuo pasirinktos galios. Pirkėjai džiaugiasi patogiu dizainu, lengvai išvaloma dulkių talpa, baterija ir antgaliais.

Visapusiškai geras daiktas. Daro tai, ką turi daryti, ir daro tai gerai. Tikimės, kad veiks labai ilgą laiką – baterija yra išimama, net ją galima pakeisti. Baterija net nustačius maksimalaus stiprumo siurbimą veikia tiek laiko, kiek ir keturis kartus brangesnių siurblių. Tikrai rekomenduoju. (Grossi)

„Alfawise FJ166A“ apžvalga, testų rezultatai

Asmeniniai įspūdžiai išbandžius dabar nė 100€ nekainuojantį 7000 PA siurbimo galios belaidį dulkių siurblį su HEPA filtru „Alfawise FJ166A“

Kaina

Tikrinta 2019 04 16

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“ - 98.89€.
  • Siuntimas į Lietuvą - 11.91€.

Kinijoje siūloma labai daug įvairių rankinių dulkių siurblių, bet ne visi jie turi tiek daug priedų ir tik vienetai iš jų kainuoja pigiau nei 100€. 

O jei norite įsitikinti, kad perkate tikrai gerą daiktą, reikia ir apžvalgų, o išsamias apžvalgas turi vos keli siurbliai iš naujų kiniškų modelių.

Šia prasme „Alfawise FJ166A“ yra unikalus - jau rašėme išsamią testavimo apžvalgą, kurioje matėsi labai geri siurblio darbo rezultatai, o dabartinis kainos pasiūlymas yra praktiškai be konkurencijos. 

„Alfawise FJ166A“ galia siekia 130 W, tačiau tai mažai ką pasako. Jums svarbiau žinoti tai, kad siurbimo galia siekia net 7 kPa – tai yra triskart daugiau nei robotų dulkių siurblių. FJ166A turi išimamą 2200 mAh talpos ličio jonų bateriją, kuri gali būti pilnai įkrauta per 4-5 valandas. Tuomet jos veikimas priklauso nuo pasirinktos galios – kartą įkrautas šis siurblys veiks 20-40 minučių. Apie baterijos likutį informuoja LED indikatorius.

Ištuštinti „Alfawise FJ166A“ dulkių talpą bus labai lengva – čia nėra jokių maišelių. Ją taip pat galėsite lengvai išplauti. „Alfawise FJ166A“ turi keturių lygių filtravimo sistemą – oras pirmiausia yra įsukamas ciklone, tada pereina tinklą, tuomet yra filtruojamas HEPA filtru, o galiausiai yra pašalinamas per tankią kempinę.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.94 balai iš 5 (32 vertinimai)
  • Galia: Elektrinė galia – 130 W, siurbimo galia – 7000 Pa.
  • Filtras: ciklonas ir HEPA.
  • Dulkių dėžutės talpa:  0,5 l, naudojamas permatomas daugkartinis indas.
  • Baterija: 2200 mAh; 4-5 valandų įkrovimas suteikia 20-40 minučių darbo.
  • Triukšmas: 83 dB.
  • Antgaliai: besisukantis šepetys, šepetys su didele anga, antgalis sunkiai pasiekiamoms vietoms.
  • Matmenys ir masė: 109 x 22 x 34 cm, 2,8 kg.

2. Su nuolaidos kuponu siūlomas naujos kartos langų valymo robotas „Alfawise WS-960“

167.22€ | 27 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBA43094„Alfawise WS-960“ specifikacijos, atsiliepimai

Turbūt geriausias langų valymo robotų pasiūlymas šiuo metu. „Alfawise WS-960“ – tai atnaujinta „Alfawise WS-860“ langų valymo roboto versija, kuri pasižymi pakeistu dizainu, mažesniu korpusu ir įdiegtu unikaliu lango rėmo kraštus aptinkančiu techniniu sprendimu. Be to, šis langų valymo robotas pasižymi 2800 Pa vakuuminio siurbimo galia, kuri šį robotą tvirtai išlaikytų prie stiklo net ir tuomet, jeigu prie jo būtų pakabintas 7 kg svorio vandens butelis.

Tai yra tiesiog nuostabus produktas. Šis langų valymo robotas ne tik valo, bet ir blizgina langus. „Alfawise WS-960“ man tapo tikru išsigelbėjimu. Tik dabar pradedu suprasti kiek laiko sugaišdavau vien tam, kad nuvalyčiau langus. Su šiuo robotu jau nuvaliau 25 langus ir esu be galo patenkinta rezultatu. (Seigafolava)

Kaina

Tikrinta 2019 04 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“167.22€
  • Su nuolaidos kuponu GBA43094.
  • Siunčia nemokamai
  • Palyginimui: ankstesnės kartos „Alfawise WS - 860“ kainuoja 185€, iš Čekijos sandėlio

Vietinis Kinijos gamintojas „Alfawise“ pamažu tampa langų valymo robotų ekspertu. Dar visai neseniai rašėme apie „Alfawise WS-860“ langų valymo robotą, tačiau šiuo metu jau galima įsigyti ir naujos kartos langų valymo robotą „Alfawise WS-960“.

Pagal vakuuminio siurbimo galią (2800 Pa) ir sukuriamą triukšmo lygį (60 dB) šie langų valymo robotai yra lygiaverčiai. Jie taip pat turi panašios talpos baterijas, todėl nutrūkus tiesioginiam elektros energijos tiekimui šie langų valymo robotai dar gali veikti apie 30 minučių.

Esminis skirtumas, kuris leidžia „Alfawise WS-960“ įgyti pranašumą ne tik prieš „Alfawise WS-860“, bet ir kitus kiniškus langų valymo robotus yra susijęs su nauju techniniu sprendimu. Pastarosios technologijos dėka „Alfawise WS-960“ geriau nei bet kada anksčiau jaučia lango rėmo kraštus. Praktika rodo, kad kiti langų valymo robotai dėl šios technologijos trūkumo gali užstrikti lango kraštinių susidūrimo vietoje, tačiau „Alfawise WS-960“ to pavyksta išvengti valant tiek didelius, tiek mažus langus.

Be to, „Alfawise WS-960“ dar turi kraštuose integruotus 360 laipsnių kampu aplink savo ašį besisukiojančius ratukus. Šių ratukų pagalba „Alfawise WS-960“ langų valymo robotas tampa ne tik maksimaliai tikslus, bet ir kur kas labiau manevringas nei kiti langų valymo robotai.

Gamintojas taip pat tvirtina, kad „Alfawise WS-960“ geba langus nuvalyti kur kas švariau nei kiti langų valymo robotai dėl tos priežasties, nes jis visų pirma nuo lango paviršiaus pašalina dulkes, o tik po to imasi langų valymo. Negana to, „Alfawise WS-960“ šluostė taip pat gali pasigirti geromis vandens sugėrimo savybėmis, kas leidžia nuo stiklo paviršiaus pašalinti net ir mažiausius vandens lašelius – tai padeda išvengti išdžiūvusių vandens taškelių ant stiklo.

Kaip reikšmingu „Alfawise WS-960“ atnaujinimu šį langų valymo robotą lyginant su „Alfawise WS-860“ galima laikyti sumažėjusius korpuso matmenis. Pavyzdžiui, jeigu senesnės kartos robotas yra 25,2 x 25,2 x 7 cm dydžio, tai „Alfawise WS-960“ korpuso matmenys jau siekia 23 x 23 x 9,3 cm. Tai atitinkamai gali praversti valant mažesnius langus. Gamintojas tvirtina, kad  „Alfawise WS-960“ yra puikiai tinkamas langams nuo 0,25 m2 iki 25 m2 valyti.

Taigi, didelių reikšmingų pasikeitimų tarp „Alfawise WS-960“ ir „Alfawise WS-860“ nėra, tačiau įvertinus dar mažesnę kainą rinktis naujesnį modelį greičiausiai bus labiau racionalus sprendimas. Ir taip elgtis reikėtų dėl to, nes jis atkeliauja su geriau lango rėmo kraštus aptinkančiu mechanizmu ir dar taip pat turi mažesnius korpuso matmenis. Tuo tarpu daugiau skirtumų galbūt paaiškės tada, kai šiuo abu langų valymo robotus kartu palygins užsienio apžvalgininkai.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.88 balai iš 5 (15 vertinimai)
  • Galia:  vakuuminio siurbimo galia – 2800 Pa.
  • Valymo greitis: nenurodomas.
  • Valymo būdas: mikropluošto šluostė, tvirtinama prie roboto pagrindo.
  • Valdymas: pulteliu arba ant korpuso įmontuotais mygtukais.
  • Triukšmo lygis: 60 dB.
  • Maitinimas: turi iki 30 minučių veikiančią bateriją, bet visada privalo būti prijungtas maitinimo laidas.
  • Išskirtinės savybės: labai tylus, tinkamas valyti itin dideliems langams, turi naujos kartos techninį sprendimą, kuris padeda geriau aptikti lango rėmo kraštus.
  • Matmenys ir masė: 23 x 23 x 9,3 cm; 1,27 kg.

3. Su nuolaidos kuponu ir geriausia kaina iki šiol naujos kartos „Xiaomi Mijia Pro“ paspirtukas

512.43€ | 20 % nuolaida + nuolaidos kuponas BGPRO0001„Xiaomi Mijia Pro“ specifikacijos

Tai pats naujausias ir galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas, dabar siūlomas už pačią geriausią kainą iki šiol. „Xiaomi Mijia Pro“ - buvo pristatytas šių metų vasario 18 dieną. Kaip jau galima suprasti, naujasis paspirtukas yra ankstesniojo „Xiaomi M365“ atnaujinimas. Pasižiūrėkime ką kompanija atnaujino ir ką gali pasiūlyti naujasis modelis. Kokias naujas funkcijas užtikrina „Pro“ versija.

Kaina

Tikrinta 2019 04 16

  • Lietuvoje neparduodamas
  • Gearbest - 512.43€
  • Nuolaidos kuponas BGPRO0001
  • Į Lietuvą siunčia nemokamai.
  • Aliexpress - geriausia kaina su pristaymu į Lietuvą - 531,56€ 

Pirmiausiai greitai prisiminkime kuo pasižymi šis, neįtikėtinai visame pasaulyje populiarus elektrinis paspirtukas (angl. scooter - Lietuvoje vieni jį vadina motoroleriu, o kiti paspirtuku. VLKK išaiškinimas aut. past.).

„Xiaomi M365“ turi 250W galios (momentinė jėga 500W) variklį, kurio didžiausias sukimo momentas siekia 16nm.

Maksimalus greitis siekia 25 km/h, o su pilna baterija galima nuvažiuoti iki 30 kilometrų (įjungus taupymo režimą).

Paspirtuką maitina įkraunam 280Wh ličio jonų baterija (pagaminta „LG“). Jai įkrauti nuo 0 iki 100 proc. reikia maždaug 5,5 val. ir baterijos talpos būklę galima stebėti ant vairo esančiuose LED indikatoriuose.

Vienas iš pagrindinių šio elektrinio paspirtuko privalumų yra jo kompaktiškas dydis ir galimybė jį sulankstyti. Tad su juo patogu keliauti į darbą, mokslus ir tiesiog važinėtis po miestą bei neapriboti savo judėjimo galimybių.

Saugumas šiame paspirtuke taip pat yra labai svarbus faktorius ir jis turi pneumatines padangas, dvigubą stabdžių sistemą, LED priekinius ir galinius žibintus. Tad saugumo priemonės yra aukščiausio lygio.

„M365“ elektriniu paspirtuku gali važinėtis iki 100 kg svorio žmonės ir palyginus su kitais konkurentais, tai yra vienas geriausių elektrinių paspirtukų. Todėl jis ir yra toks populiarus.

Tai kuo gi „Xiaomi M365“ skiriasi nuo „Xiaomi Mijia Pro“? Turbūt viską geriausiai pasako ši palyginamoji elektrinių paspirtukų lentelė.

Bendrai, „Xiaomi Mijia Pro“ išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų.

„Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo lengvesnis ir kompaktiškesnio dizaino.

„Xiaomi Mijia Pro“ jau yra valdymo skydelis ir jame galima matyti šešis bazinius dalykus: įskaitant realų greitį, baterijos energijos kiekį, nuvažiuojamą atstumą ir kt.

Tokio dalyko „M365“ neturi ir tenka galvoti, kaip pritvirtinti išmanųjį telefoną, jei norime programėlėje matyti šiuos parametrus. Programėlę galima naudoti tiek iš Xiaomi, tiek ir kitokias, pvz GPS Speedometer and Odometer

Beje, „Pro“ versija taip pat palaiko išmaniąją programėlę.

Taip pat valdymo skydelyje yra įjungimo/išjungimo mygtukas. Pastarąjį tereikia trumpai nuspausti ir įjungiamas „Pro“ paspirtukas, o norint jį išjungti, reikia nuspausti maitinimo mygtuką ir jį palaikyti 3 sekundes.

Verta paminėti ir tai, kad „Pro“ versijoje jau yra trys važiavimų režimai: energijos taupymo, standartinio ir sporto režimai. Atitinkamai keičiasi ir maksimalus paspirtuko greitis.

Kalbant apie „Pro“ bateriją, tai jis turi 474Wh, 18650 formato ličio jonų bateriją. Baterijos energijos užteks iki 45 km ir „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Kaip ir „M365“, taip ir „Pro“ yra sulankstomas bei gali būti patogiai transportuojamas. Tiesa, „Pro“ yra lengvesnis ir sveria 14,2 kg., o tai yra dar vienas jo privalumų.

Akivaizdu, jog „Pro“ turi nemažai atnaujinimų: galingesnę bateriją, didesnį nuvažiuojamą atstumą, turi valdymo ekraną ir yra lengvesnis už pirmtaką. Rimti privalumai.

Vienas iš minusiukų, kad galingesnę „Pro“ bateriją pilnai įkrauti užtruks 8-9 valandas, kai „M365“ ją įkrauti užtrunka apie 5,5 valandos. Tačiau už tai gaunama papildomus 15 km.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir tikėtina, jog bus labai populiarus elektrinis paspirtukas.

Dabartinė 512.43€ kaina yra mažiausia šio elektrinio paspirtuko kainų istorijoje:

4. Su 35 % nuolaida siūlomas naujos kartos automobilinis FM moduliatorius „Alfawise QC3.0“

11.68€ | 35 % nuolaida„Alfawise QC3.0“ specifikacijos, atsiliepimai

Tai naujos kartos automobilinis FM moduliatorius, kuris bene labiausiai ypatingas tampa dėl integruoto Bluetooth 4.2 ryšio modulio. Šis automobilio aksesuaras taip pat palaiko „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą, kurio pagalba elektroninių įrenginių baterijas galima įkrauti bene 4 kartus greičiau nei naudojant įprastą standartinę USB jungtį.

Šį FM moduliatorių jau buvau išbandęs dar prieš jį įsigydamas, todėl puikiai žinojau ko tikėtis. Turiu pripažinti, kad jis veikia kur kas geriau nei kiti FM moduliatoriai iš Kinijos. Garso kokybė taip pat puiki, o ryšio signalas visuomet maksimaliai stiprus. Trumpai tariant, tai tiesiog yra puikus pasirinkimas už labai gerą kainą. Rekomenduoju. (Bruce)

Kaina

Tikrinta 2019 04 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“11.68€.
  • Dabar parduodamas su 35 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas už 0.21€.

Automobiliai FM moduliatoriai jau nieko nestebina, tačiau įvertinus senstelėjusį Lietuvos automobilių parką kai kuriems tai gali tapti tikru išsigelbėjimu. Apie populiariausius FM moduliatorius iš Kinijos jau esame rašę anksčiau, tačiau labai panašu, kad „Alfawise QC3.0“ artimiausiu metu taps nauju hitu.

Praktika rodo, kad FM moduliatoriai bent jau iki šiol nepasižymėjo itin gera atkuriama garso kokybe. Vis dėlto „Alfawise QC3.0“ gali tapti malonia išimtimi, kadangi šis FM moduliatorius turi integruotą Bluetooth 4.2 ryšio modulį.

Priminsime, kad anksčiau pristatyti FM moduliatoriai dažniausiai naudoja morališkai pasenusią Bluetooth 3.0 versiją. Tuo tarpu ketvirtoje Bluetooth versijoje buvo pristatyta nemažai naujų techninių sprendimų, kurie leidžia pasiekti ne tik geresnį informacijos suspaudimo lygį, bet dar ir padeda sukurti stabilesnį ryšio kanalą, kas galutiniame rezultate leidžia mėgautis geresnes garso kokybe.

Būtina pabrėžti ir tai, kad „Alfawise QC3.0“ FM moduliatorius taip pat palaiko populiariausius muzikos formatus (WMA, WAV, APE, FLAC ir t. t.). Trumpai tariant, nuo šiol jums nereikės rūpintis kokio formato muzikos rinkmenas kelti į Micro SD kortelę ar USB atmintinę, nes „Alfawise QC3.0“ tiesiog sugebės susidoroti su bet kuriuo populiariu muzikos formatu automatiškai.

„Alfawise QC3.0“ kaip ir kiekvienas kitas FM moduliatorius iš Kinijos ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes tuo pačiu metu gali būti naudojamas ir elektroninių įrenginių baterijai įkrauti. Įvertinus „Alfawise QC3.0“ matmenis maloniai stebina tas faktas, jog šis FM moduliatorius turi net dvi USB jungtis. Be to viena iš jų palaiko „Quick Charge 3.0“ techninį sprendimą, kurio pagalba elektroninių įrenginių baterijas galima įkrauti bene 4 kartus greičiau nei naudojant įprastą standartinę USB jungtį.

FM moduliatorius „Alfawise QC3.0“ taip pat išsiskiria elegantišku korpuso dizainu, kuro galimybes šiuo atveju leidžia dar labiau išplėsti integruotas LED pašvietimas. Jo dėka automobilyje galima sukurti išskirtinę atmosferą. Ši funkcija pilnai atitiks kiekvieno poreikius dėl tos priežasties, nes šis LED pašvietimas siūlo net šešias skirtingas pašvietimo spalvas.

Galiausiai gamintojas tvirtina, jog „Alfawise QC3.0“ yra suderinamas su daugeliu išmaniajame telefone diegiamų taikomųjų programų. Šis sprendimas naudingas dėl tos priežasties, nes tiesiog naudojant ant „Alfawise QC3.0“ korpuso esančius mygtukus leis perjungti dainą, o esant reikalui padės atsiliepti ir į telefono skambutį. Be to, „Alfawise QC3.0“ taip pat yra suderinamas su tokiais išmaniais asistentais, kaip „Siri“ ar „Google Now“.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.91 balai iš 5 (11 vertinimai)
  • Pagrindinės funkcijos: laisvų rankų įranga, FM moduliacija, išmaniųjų prietaisų įkrovimas.
  • Papildomos funkcijos: rodoma automobilio elektros sistemos įtampa, GPS nurodymai iš mobilaus telefono per automobilio garsiakalbius, suderinamumas su išmaniajame telefone diegiamomis taikomosiomis programomis, suderinamumas išmaniajame telefone integruotu virtualiu asistentu.
  • Ekranas: LCD tipo, rodo FM moduliacijos dažnį ir automobilio elektros sistemos įtampą.
  • Apsaugos: nuo temperatūros, įtampos, srovės šuolių ir trumpo jungimo.
  • Ryšiai: Bluetooth 4.2.
  • Jungtys: 2x USB ir „Micro SD“ lizdas.
  • Dydis ir svoris: 8 x 3,4 x 3,4 cm, 38 g.

5. Su nuolaidos kuponu ir geriausia kaina iki šiol siūlomas vienas geriausių LED šviestuvų „Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“

62.93€ | 45 % nuolaida + nuolaidos kuponas GBLED932701 | „Xiaomi Mijia Zhirui“ specifikacijos, atsiliepimai

„Xiaomi Mijia Zhirui“ – tai vienas įdomiausių šviestuvų iš Kinijos, bet retai kada atpingantis iki tokios geros kainos. Įvertinus tai, kad jis siunčiamas nemokamai, tai turbūt pats geriausias kainos pasiūlymas šiam šviestuvui iki šiol.  

Tai nuotoliniu būdu per „Bluetooth“ arba „WiFi“ valdomas ant lubų kabinamas LED šviestuvas, kuris gali skleisti norimo ryškumo bei pasirinktos spalvinės temperatūros šviesą. „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali būti valdoma tiek išmaniuoju telefonu, tiek specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu ir taip pat daug teigiamų atsiliepimų susilaukia dėl labai paprasto montavimo.

Puikus šviestuvas, kuris turi keturis darbo režimus. Įdomiausia yra tai, kad „Xiaomi Mijia Zhirui“ gali keisti spalvos temperatūrą automatiškai. Pavyzdžiui, „Xiaomi Mijia Zhirui“ vasarą dienos metus skleidžia šaltai baltą šviesą, o atėjus vakarui arba žiemos metu pradeda naudoti šiltesnį gelsvos spalvos apšvietimą. (David)

Kaina

Tikrinta 2019 04 16

„Xiaomi Mijia PHILIPS Zhirui“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“62.93€
  • Su nuolaidos kuponu GBLED932701
  • 45 % nuolaida, į Lietuvą siunčiama „Priority Line“, siuntimas nemokamas.
  • „AliExpress“ - 74.51€.
  • Siuntimas papildomai kainuoja apie 80-90€.
  • „Xiaomi Mijia Zhirui“ pirkdami „Gearbest“ dabar galite sutaupyti apie 95€.

„Xiaomi Zhirui Transmitter“ kaina

  • Lietuvoje neparduodamas
  • „Gearbest“17.98€
  • 13 % nuolaida,  siunčiama į Lietuvą neregistruotu paštu už 0.19 €

Patalpos apšvietimui keliame vis didesniu reikalavimus. Šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad LED su šia užduotimi susitvarko be didelių problemų. Pavyzdžiui, ant lubų kabinamas LED šviestuvas „Xiaomi Mijia Zhirui“ yra ne tik labai galingas ir stilingas šviestuvas, bet esant poreikiui dabar leidžia keisti ir apšvietimo ryškumą, ir skleidžiamą šviesos spalvinę temperatūrą.

„Xiaomi Mijia Zhirui“ šviestuvas yra atsparus dulkėms (IP60) ir taip pat gali būti valdoma ne tik išmaniuoju telefonu, bet taip pat ir specialiu nuotoliniu valdymo pulteliu „Xiaomi Zhirui Transmitter“.

Šis nuotolinis valdymo pultelis yra perkamas atskirai, bet jį įsigyti tikrai verta – jame yra integruoti temperatūros ir drėgmės davikliai.

„Xiaomi Zhirui Transmitter“ yra susiejamas su išmaniuoju telefonu, kas reiškia, kad patalpos drėgmė ir temperatūrą galėsite matyti tiesiog išmaniojo telefono ekrane. Tačiau šie davikliai panaudojami ne tik pranešimams apie temperatūrą ar drėgmę – pagal šią informaciją galima iš karto automatiškai nustatyti šviestuvo elgseną: vėstant patalpai, šviestuvas skleidžia vis šiltesnę spalvą. Nors tai kambario nepašildo, bet sukuria kur kas jaukesnę atmosferą.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus 4.84 balai iš 5 (521 vertinimai)
  • Šviesos srautas: 3000 liumenų (atitinka 2 kaitrines lemputes po 100W).
  • Spalvinė temperatūra: 2700 – 5700 K.
  • Galingumas: 33 W.
  • LED: 64 LED, 82 Ra
  • Patalpos dydžio rekomendacijos: 10 – 20 m2.
  • Tvirtinimo būdas: paviršinis ant lubų
  • Išskirtinės funkcijos: valdoma išmaniuoju telefonu per Bluetooth ir WiFi; atspari dulkėms (IP60); gali būti susiejama su fiziniu aktyvumo asistentu „Xiaomi Mi Band“, gali būti valdomas su išmaniuoju pulteliu „Xiaomi Zhirui Transmitter“.
  • Matmenys ir svoris: 49,5 x 49,9 x 5,4 cm; 1,63 kg.

6. Iš Lenkijos sandėlio ir su nuolaidos kuponu siūlomas elektrinis dviratis „FIIDO D1“

432.42€ | 29 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + nuolaidos kuponas GBFD0004 | „FIIDO D1“ specifikacijos

Labai geras pasiūlymas elektriniam dviračiui „FIIDO D1“ su 10,4 Ah talpos baterija - šis modelis dabar kainuoja gerokai pigiau net už 7.8Ah versiją, siūlomas su nuolaidos kuponu iš Lenkijos sandėlio, tad ateis labai greitai ir be jokios rizikos dėl mokesčių. Jei ieškote mobilaus, sulankstomo elektrinio dviračio meistui, toks variantas - vienas iš geriausių, koks tik šiuo metu siūlomas rinkoje.  

„Taip, jis nepakeis kalnų dviračio ar lenktyninio dviračio. Tačiau FIIDO D1 yra puikus pasirinkimas tiems, kurie mieste ketina važinėti į darbą, mokyklą, studijuoti ar tiesiog į bet kurią kitą vietą ir atgal. Paskaičiavau 20 kilometrų kelionės savikainą ir ji gaunasi vos 80 euro centų. („FIIDO D1“ apžvalga)

Kaina

Tikrinta 2019 04 16

7,8 Ah versija

  • Gearbest - 440.51€;
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • pristatymas į Lietuvą 41€.

10,4 Ah versija

  • Gearbest - 432.42€
  • Iš Lenkijos sandėlio
  • Su nuolaidos kuponu GBFD0004
  • 29 % nuolaida, pristatymas į Lietuvą už 41.09€

Apžvalgininkas su šiuo elektriniu ir sulankstomu „FIIDO D1“ dviračiu važinėja jau praktiškai mėnuo laiko, jį detaliai išbandė ir yra pasirengęs pasidalyti savo įžvalgomis bei testų rezultatais.

Verta paminėti, kad „FIIDO D1“ yra dviejų versijų: su 7,8 Ah ir 10,4 Ah baterijomis.

Apžvalgininkas testavo „FIIDO D1“, kuris maitinamas 7,8 Ah baterijomis.

Bharat‘as teigia, kad nors iš Gearbest reikėjo palaukti 35 dienas kol iš Kinijos atgabeno „FIIDO D1“ dviratį, tačiau pakuotė į Vokietiją atkeliavo tvarkinga ir nepažeista.

Beliko iš pakuotės išimti „FIIDO D1“, jį sulankstyti į tinkamą važiavimui poziciją, įkrauti jo bateriją (7,8 Ah) ir tada keliauti jį išbandyti.

Pakuotėje be pačio „FIIDO D1“ elektrinio ir sulankstomo dviračio taip pat pat yra visi reikalingi raktai, tad jų pirkti atskirai nereikės.

Taip pat yra trumpa ir vizualiai aiškiai pateikta naudojimosi instrukcija, detalios specifikacijos ir elektrinio dviračio baterijos įkroviklis.

Apžvalgininkui ypač patinka tai, kad „FIIDO D1“ yra itin kompaktiškai sulankstomas – jo pedalai, vairo konstrukcija ir galinis ratas yra sulenkiami, o sėdynė nuleidžiama ir po tokių veiksmų „FIIDO D1“ stipriai sumažėja bei gali tilpti net po stalu arba būti tiesiog laikomas kambaryje.

Bharat‘ui patinka ir tai, kad ant dviračio konstrukcijos yra silikoniniai lipdukai, kurie, kai dviratis yra sulankstytas, apsaugo jo konstrukciją nuo subraižymų. Tad metalinio korpuso dalys tiesiogiai viena kitos neliečia.

„FIIDO D1“ korpusas yra pagamintas iš tvirto aliuminio ir galima itin lengvai keisti sėdynės ir vairo konstrukcijos aukštį.

Kalbant apie patį vairą, tai jis yra aprūpintas galybe mygtukų. Kairėje jo pusėje yra priekinio LED žibinto įjungimas, važiavimų pasirinkimas („Electric“ – vien elektra, „Moped“ – pusiau elektra ir žmogaus jėga, „Manpower“ – vien žmogaus jėga), garsinis signalas, stabdis ir dėklas išmaniajam telefonui, kuriame yra netgi USB įkrovimo jungtis. Tai ypač praktiškas gamintojo sprendimas ir baigiant išsekti telefono baterijai, ją galima įkrauti iš „FIIDO D1“.

Kitoje vairo pusėje yra „FIIDO D1“ įjungimo mygtukas, stabdis, akceleratorius ir LCD ekranėlis, kuriame galima matyti kiek liko baterijos energijos.

Pilna baterija – 4 padalos ir gamintojas nurodo, kad jai nukritus 25 %, sumažėja viena padala. Visgi apžvalgininkas pataria, ypač jei numatoma ilgesnė kelionė, pilnai įkrauti „FIIDO D1“ dviračio bateriją net jei ekrane matomos dar dvi padalos.

Kai sulankstomas dviratis, galima įdėmiau apžiūrėti ir „FIIDO D1“ baterijų sistemą ir apžvalgininkui patinka, kad esant norui, ją galima lengvai pakeisti.

Ant „FIIDO D1“ galinio rato įtaisytas 250 W elektrinis variklis ir gamintojas teigia, kad maksimalus dviračio greitis siekia 25 km/h. Taip pat su juo gali važiuoti žmogus, kuris sveria ne daugiau, kaip 120 kilogramų.

Parke ir esant nedidelėms įkalnėms, dviratis pasiekė iki 20 km/h greitį, o važiuojant nuokalne ir nelygiu keliu – beveik 25 km/h.

Kitame parke Bharat‘as su dviračiu važiavo per žolę, akmenuotą kelią ir į įkalnę. Šiuo atveju „FIIDO D1“ greitis siekė nuo 12 iki 15 km/h ir tai nėra itin įspūdingi rezultatai, tačiau bendrai jis įkalnes įveikia gerai ir reikia atsiminti, kad „FIIDO D1“ skirtas važinėtis tam pritaikytais dviračių takais.

7. Su nuolaidos kuponu siūloma „Xiaomi“ ukulelė „Xiaomi Populele“

71.92€ | 29 % nuolaida + nuolaidos kuponas IT$TH999XPA | „Xiaomi Populele“ specifikacijos

„Xiaomi“ yra garsus elektronikos gamintojas, bet ar nustebsite sužinoję, kad šiuo prekiniu ženklu puošiami ir muzikos instrumentai? Ši keturstygė Havajų gitara, geriau žinoma tiesiog ukulelės vardu, yra išmani - ji turi „Bluetooth“ modulį ir programėlę, kuri padės išmokti groti.

Kaina

Tikrinta 2019 04 16

  • Lietuvoje neparduodama
  • Gearbest - 71.92€
  • Su nuolaidos kuponu IT$TH999XPA

Iš tiesų, daugybė žmonių kadaise norėjo groti kokiu nors instrumentu. Styginiai, aišku, niekada nepraranda populiarumo, nes juk taip paprasta pasiimti gitarą ar ukulelę  prie laužo ir pagroti savo draugams.

„Xiaomi Populele“ yra išmanus instrumentas su „Bluetooth“ moduliu. Jis leidžia prisijungti prie specialios programėlės išmaniajame telefone, kuri vaizdine informacija moko groti šiuo instrumentu.

Programėlė yra didžioji dalis malonumo. Ji turi kelis režimus, kurie palaipsniui mokys groti ukulele. Pati ukulelė taip pat nėra tradicinė - ji turi LED elementus, kurie nurodo, kur dėti pirštus, kurias stygas spausti. Programėlė pateiks naudingų patarimų, o žaidimo režimas padės pasikartoti išmoktas pamokas.

Ukulelė iš tiesų nėra sudėtingas instrumentas, nes turi tik keturias stygas. Tačiau programėlė padės jas tinkamai suderinti ir pateiks daug naudingų pamokų. Tarp jų - ritmo pratimai, akordai ir keli šimtai melodijų. Visa tai itin patiks vaikams, tačiau ir suaugusieji gali pasimokyti.

„Xiaomi Populele“ yra išvaizdus instrumentas. Jos korpusas yra pagamintas iš uosio ir pušies medienos. Nailoninės stygos tikrai nėra pačios tvirčiausios, tačiau puikiai tinka pradedantiesiems. „Xiaomi Populele“ turi 800mAh bateriją. Kadangi ji naudojama tik „Bluetooth“ moduliui ir LED elementams, jos pakanka net 10 valandų.

„Xiaomi Populele“ yra puiki dovana ir vaikams, ir suaugusiesiems. Su instrumentu rankose ir laikas greičiau prabėga, ir nuotaika geresnė.

8. Su nuolaidos kuponu siūlomas vaizdo registratorius „Alfawise G70“

38.66€ | 32 % nuolaida + nuolaidos kuponas MAG70BPT„Alfawise G70“ specifikacijos

Turbūt geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą. „Alfawise G70“ - nebrangus vaizdo registratorius, filmuojantis HD raiška ir turintis F1.5 diafragmą. 2,45 colių IPS ekranas leidžia tiksliai nustatyti filmavimo kampą, o 170 laipsnių objektyvas leis užfiksuoti viską, kas vyksta priešais automobilį. „Alfawise G70“ neturi baterijos - vietoje jos tvarkingam vaizdo įrašų užbaigimui naudoja kondensatorius, kurie yra saugesni. „Alfawise G70“ filmuoja gerai ir tamsiu paros metu, o valdyti jį labai paprasta ir telefonu, ir mygtukais ant korpuso.

„Rinkdamasis tarp šių dviejų vaizdo registratorių, aš visgi likčiau prie Alfawise G70 - geresnis procesorius, didesnis matymo kampas, ekranas, vaizdo išvestis ir jį galima prijungti net prie televizoriaus“. („Alfawise G70“ apžvalga, palyginimas su „Xiaomi 70mai“)

Galbūt net pats geriausias vaizdo registratorius už tokią kainą? Štai ką reiškia F/1.5 diafragma realybėje ir koks vaizdas būna dieną ir naktį („Alfawise G70“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi Yi Smart“, Video)

Kaina

Tikrinta 2019 04 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • Gearbest - 38.66€.
  • Su nuolaidos kuponu MAG70BPT
  • 32 % nuolaida, siuntimas į Lietuvą - 0.87€.
  • Palyginimui - pagrindinis konkurentas „Xiaomi 70mai“ dabar siūlomas už 35.96€, o Lietuvoje vaizdo registratorius su F1.6 kainuoja daugiau nei 100€.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 4.82 balai iš 5 (22 vertinimai)
  • Rezoliucija, vaizdo kokybė: 1080P (1920 X 1080P), HD raiška; 30 kadrų per sekundę.
  • Kamera: 2 MP raiška; F1.5 diafragma; objektyvo apžvalgos kampas – 170 laipsnių.
  • Atmintis: „microSD“ kortelė, iki 64 GB talpos.
  • Ekranas: 2,45 colių IPS, 432 x 240 rezoliucija.
  • Valdymas: mygtukais po ekranu arba telefono programėle per „Wi-FI“.
  • Papildomos savybės: automatinis vaizdo įrašymas, smūgių jutiklis, „Wi-Fi“ sąsaja, judesio daviklis.
  • Baterija: integruotas kondensatorius – skirtas tik tvarkingam failo užbaigimui, kuomet nutrūksta elektros tiekimas.
  • Jungtys: „microSD“ kortelės lizdas, „microUSB“  ir HDMI.
  • Komplektavimas: registratorius, siurbtukas, dvipusė lipni juosta, USB laidas, automobilinis įkroviklis, statinio krūvio lipdukas, instrukcijos anglų kalba.
  • Išmatavimai ir svoris: 7,00 x 5,00 x 3,50 cm, 61 gramas.

„Alfawise G70“ – tai kompaktiškas automobilinis vaizdo registratorius. Tokie įrenginiai yra skirti ne tik fiksuoti kelionės įspūdžiams, bet dažniausiai rinkti įrodymus, kurie gali praversti eismo įvykio atveju. Žinoma, kartais tiesiog pasitaiko užfiksuoti juokingų ar tiesiog neįprastų situacijų, bet vistiek, neverta tikėtis identiškos vaizdo kokybės kaip kad filmuotumėte su veiksmo kamera. 

„Alfawise G70“ turi 2 MP „Sony“ jutiklį, kuris leidžia filmuoti 1920 X 1080P raiška 30 kadrų per sekundę greičiu. „Alfawise G70“ yra biudžetinis vaizdo registratorius, bet už savo kainą siūlantis net labai gerus parametrus. Viena iš svarbiausių jo stiprybių - net F1.5 diafragma. Ji užtikrina pakankamai šviesų ir ryškų vaizdą, net prasto apšvietimo sąlygomis, o 170 laipsnių objektyvas leidžia užfiksuoti didelį plotą, todėl pro šio registratoriaus akis neprasprūs joks veiksmas kelyje.

Vaizdo įrašai bei garsas (šis įrenginys turi mikrofoną), įrašomi į „MicroSD“ kortelę, kurios dydis – iki 64 GB. Atminties tikrai nepritrūks, nes  „Alfawise G70“, kaip ir kiti vaizdo registratoriai, įrašo cikliškai – nauji įrašai keičia senus.

Įdomu tai, kad „Alfawise G70“ neturi baterijos. Ji iš tiesų yra reikalinga, nes niekas tvarkingai neišjungia vaizdo registratorių – jis pats išsijungia, kuomet išjungiamas automobilio degimas. Toks staigus elektros tiekimo nutrūkimas reiškia, kad įrenginys nespės tvarkingai užbaigti vaizdo įrašo ir jis tiesiog nebus išsaugotas arba failas bus sugadintas.

Kad to nebūtų, vienas iš pačių populiariausių vidutinės klasės registratorių „Xiaomi 70mai“ turi 240 mAh bateriją, kurios pakanka keliolikai minučių. Tuo tarpu „Alfawise G70“ turi tik kondensatorių, kuris išsikrauna per kelias akimirkas, tačiau to visiškai pakanka failo užbaigimui ir tai net labai įdomus gamintojo sprendimas. Pirmiausia, tai leido sumažinti registratoriaus kainą išlaikant labai geras optikos savybes ir tuo pačiu kondensatorius tokiame įrenginyje yra kur kas ekologiškesnis, saugesnis, ilgaamžiškesnis, atsparesnis aplinkos poveikiui.

Verta pastebėti, jog „Alfawise G70“ leidžia parametrus nustatyti ne tik per ekraną, bet ir naudojantis išmaniuoju telefonu, kaip kad „Xiaomi 70mai“.

Jei jau prakalbome apie „Xiaomi 70mai“, tai reikėtų pridurti, kad tai – pagal visiškai kitokią filosofiją sukurtas registratorius. Jis net neturi ekrano, kai „Alfawise G70“ yra ginkluotas 2,45 colių IPS. Ekranas praverčia peržiūrint vaizdo įrašus ir nustatant kameros kampą. Abu įrenginiai tai gali atlikti ir prisijungę prie telefono „Wi-Fi“ ryšiu, tačiau ekranas suteikia papildomo funkcionalumo. Kita vertus, abu įrenginiai naudoja tą patį „Sony IMX 323“ jutiklį, filmuoja tokia pat raiška, tuo pačiu greičiu. „Xiaomi 70mai“ turi tik kiek siauresnio kampo, 130 laipsnių objektyvą ir vos F2. 2 diafragmą. Tad pagal optines savybes „Alfawise G70“ gerokai pralenkia savo pagrindinį konkurentą.

9. Su 30 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD - 1806“ su purškimo funkcija

15.28€ | 30 % nuolaida

Tai – automatinis muilo dozatorius, kurio nereikia liesti. Pakaks pakišti rankas po snapeliu ir įrenginys vos po 0,25 s ims purkšti muilo putas. Kadangi purškiamas ne grynas skystas muilas, o oru praturtintos putos, pavyks sutaupyti muilo. Šis dozatorius gali būti naudojamas ir vonios kambaryje, ir virtuvėje.

„Alfawise AD - 1806“ turi 280 ml muilo talpą. Vos tik ją pripildysite, dozatoriaus nebereikės liesti kol ji ištuštės. Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Galima pasirinkti vieną iš dviejų  greičio nustatymų.

„Alfawise AD – 1806“ naudoja 4 AA standarto baterijas. Pats įrenginys atitinka IPX4 atsparumo vandeniui standartą, todėl gali drąsiai dienas leisti ant kriauklės krašto. Gerai ir tai, kad nedidelė muilo pompa veikia labai tyliai – šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą.

„Alfawise AD – 1806“ yra puikus patobulinimas kiekvienam vonios kambariui.

Dabartinė 15.28€ kaina yra mažiausia šio muilo dozatoriaus kainų istorijoje:

10. Su 38 % nuolaida ir mažiausia kaina siūlomas išorinis diskas „Wankeyun WS1608“

98.89€ | 38 % nuolaida„Wankeyun WS1608“ specifikacijos, atsiliepimai

„Wankeyun WS1608“ – tai prie kompiuterinio namų tinklo prijungimas išorinis diskų valdiklis, kuriame saugomą informaciją lengvai galima pasiekti tiek iš kompiuterio, tiek iš išmaniojo telefono (nepriklausomai nuo to esate namie ar išvykę). Šis išorinių diskų valdiklis yra aprūpintas 8 GB eMMC tipo vidine atmintimi, tačiau ją bet kada galima plėsti pasinaudojus dviem integruotomis USB jungtimis.

Aš nusipirkau šį įrenginį, kad galėčiau sukurti atsargines nuotraukas ir vaizdo įrašus mano „iOS“ ir „Android“ įrenginiuose atostogų metu. Jis puikiai tinka tokio tipo failų saugojimams. Didelės apimties vaizdo įrašus rekomenduoju įkelti rankiniu būdu. Bendrai paėmus įrenginys man patko, rekomenduoju. (Lauren.R)

Kaina

Tikrinta 2019 04 16

  • Lietuvoje neparduodamas.
  • „Gearbest“98.89€.
  • Dabar parduodamas su 38 % nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.

Kiekvieną dieną vis labiau tampame priklausomi nuo skaitmeninių duomenų. Praktika rodo, kad daugelis juos nori pasiekti nepriklausomai nuo savo esamos buvimo vietos. Taip puikiai paaiškina debesų kompiuterijos sprendimų populiarumą. Jeigu norite turėti privačią nuotoliniu būdu pasiekiamą duomenų saugyklą savo namuose, rekomenduojame pasidomėti „Wankeyun WS1608“ išoriniu disku.

Išorinis diskas „Wankeyun WS1608“ yra ypatingas dėl tos priežasties, nes leidžia tiesiog savo namuose turėti privačia debesų kompiuterijos principais veikiančią duomenų saugyklą. Trumpai tariant, „Wankeyun WS1608“ yra jungimas prie kompiuterinio namų tinklo, todėl jame saugomus duomenis lengvai galima pasiekti tiek iš kompiuterio, tiek iš išmaniojo telefono. Ir šiuo atveju visiškai nėra svarbu ar būsite namuose, ar biure, ar kitoje pasaulio šalyje.

Prie to paties dar norisi pridėti ir tai, kad toks sprendimas itin patiks tiems, kurie nenori savo skaitmeninių duomenų patikėti trečiųjų šalių paslaugų tiekėjams. Duomenų perdavimas interneto tinklu naudojantis „Wankeyun WS1608“ taip pat yra maksimaliai saugus, nes šioje duomenų saugykloje yra įdiegti papildomi saugumo mechanizmai, kurie atitinkamai kiekvieną kartą užtikrina ryšio kanalo šifravimą.

Visi šie techniniai sprendimai garantuoja, jog „Wankeyun WS1608“ savininkas būtų vienintelis skaitmeninių duomenų valdytojas, nepaliekant jokios galimybės juos tikrinti, peržiūrėti ar kitaip paveikti trečiosioms šalims.

Prie kompiuterinio namų tinklo prijungiamą išorinį diską „Wankeyun WS1608“ dar norisi pagirti ir dėl to, nes jis turi integruotą 1 Gbps spartos RJ-45 jungtį. Tai reiškia, kad šioje duomenų saugykloje saugomus duomenis visada galėsite pasiekti maksimalia įmanoma sparta ir visiškai nesvarbu nuotoliniu būdu norėsite peržiūrėti nuotraukas ar aukštosios HD raiškos filmą.

Gerą „Wankeyun WS1608“ našumą šiuo atveju pavyksta pasiekti dėka integruoto keturių branduolių centrinio procesoriaus bei 1 GB operatyviosios RAM atmintinės. Šie sprendimai garantuoja, kad dažniausiai naudojamos rinkmenos nuolatos bus saugomos greitos prieigos laikinojoje „cache“ atmintyje, o tai reiškia, jog jas visada galėsite pasiekti tiesiog akimirksniu.

Be to, „Wankeyun WS1608“ dar turi dvi USB jungtis, kas esant reikalui leidžia išplėsti šio išorinio disko talpą prie jo, pavyzdžiui, prijungiant kitus išorinius diskus iki 8 TB talpos. Galiausiai norisi pridėti, kad „Wankeyun WS1608“ ypatingas tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi specialų vaizdo įrašų dekodavimo lustą, kuris garantuoja, jog saugomus filmus esant reikalui be jokių problemų galėsite peržiūrėti ir senesnės kartos televizoriuose.

Trumpai:

  • Pagal pirkėjų vertinimus - 5 balai iš 5 (10 vertinimai)
  • Disko talpa: 8 GB (eMMC).
  • RAM atmintis: 1 GB (DDR3).
  • Jungtys: RJ-45, 2x USB, SD.
  • Operacinė sistema: Linux
  • Papildomos funkcijos: išorinių diskų pajungimas iki 8 TB talpos, perduodamų duomenų šifravimas; gigabitinė (1 Gbps) tinklo sąsaja; lengva rinkmenų prieiga naudojant išmanųjį telefoną; intelektualus rinkmenų filtravimas pagal formatą; automatinis SD kortelės duomenų kopijos sukūrimas.
  • Matmenys ir svoris: 14,5 x 9 x 4,3 cm; 350 g.

Dabartinė 98.89€ kaina yra mažiausia šio išorinio disko kainų istorijoje:

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: