Išskirtinis, naujos kartos „Google“ sertifikuotas TV priedėlis su „Android 9.0“, praktiškai garantuotais atnaujinimais, 4K raiška ir labai gerai atsiliepimais („MECOOL KM3“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai, Video)  (4)

„MECOOL KM3“ – tai „Google“ sertifikuotas TV priedėlis, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes turi pilnavertį suderinamumą su „Google Cast“ ir taip pat atkeliauja su naujausios kartos „Android 9.0“ operacine sistema, kuri ateityje atnaujinimus gaus tiesiog automatiškai. Į šį TV priedėlį gali būti įdiegta dauguma populiariausių „Android“ taikomųjų programų, o „Google Home“ funkcionalumas nuotoliniu būdu leidžia valdyti kitus įrenginius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „MECOOL KM3“ specifikacija

  • Garsas ir vaizdas: 4K raiškaH.265, HDR palaikymas.
  • Procesorius: 4 branduolių „Amlogic S905X2“.
  • Vaizdo plokštė: „ARM Cortex-A53“.
  • Atmintis: 4 GB DDR4 tipo RAM; 64 GB ROM; Micro SD kortelė iki 32 GB.
  • Ryšiai: WiFi (2,4 GHz + 5 GHz), Bluetooth 4.1, Ethernet (100 Mbps, RJ-45).
  • OS: „Android 9.0“, su galimybe atnaujinimus gauti ir ateityje.
  • Išskirtinės savybės: Google Certified kategorijai priklausantis įrenginys; Google Cast palaikymas, OS atnaujinimai; HDR palaikymas; Google Home integracija; nuotolinis valdymo pultelis.
  • Kalba: tarptautinė versija.
  • Korpusas: pagamintas iš plastiko.
  • Jungtys: HDMI 2.0, RJ-45, AV, 1 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, Micro SD lizdas.
  • Komplektacija: HDMI kabelis, Europos rinkai pritaikytas maitinimas, nuotolinis valdymo pultelis.
  • Matmenys ir masė: 10,9 x 10,8 x 1,66 cm, 130 g.

„MECOOL KM3“ kaina

  • Gearbest“ – 62,03 €.
  • Parduodamas su 23% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai registruotu paštu.
  • Lietuvoje nepraduodamas.

Daugelis TV priedėlių Kinijoje siūlo panašų funkcionalumą. Vis dėlto kai kurie iš jų yra išskirtiniai dėl tos priežasties, nes yra sertifikuoti „Google“ korporacijos. Būtent tokį statusą turi ir labai palankiai vertinamas naujos kartos TV priedėlis „MECOOL KM3“.

Pradėti norėtųsi nuo to, kad „MECOOL KM3“ yra vienas iš pirmųjų TV priedėlių rinkoje, kuris iš karto atkeliauja su įdiegta „Android 9.0“ operacine sistema. Negana to, gamintojas jau dabar pažada, jog „MECOOL KM3“ ir toliau sulauks oficialių „Android“ platformos atnaujinimų iš „Google“.

Tuo tarpu „Google“ sertifikavimas patvirtina, kad „MECOOL KM3“ turi pilnavertį suderinamumą su „Google Cast“ techniniu sprendimu. Šios technologijos pagalba galima lengvai perduoti įvairaus tipo skaitmeninį turinį iš išmaniojo telefono, kompiuterio ar planšeto į TV priedėlį vos kelių mygtukų paspaudimu. Taigi, šiuo atveju už tą pačią kainą tarsi pavyksta įsigyti du įrenginius. Trumpai tariant, „MECOOL KM3“ – tai TV priedėlis, kuris taip pat atstoja ir „Google Chromecast“ adapterį.

TV priedėlis pas pirkėją iš karto atkeliauja su nuotoliniu valdymo pulteliu, kuris itin praverčia dėl tos priežasties, nes leidžia valdyti „MECOOL KM3“ balsu. Šis sprendimas praverčia ne tik ieškant filmų ar serialų, bet net ir tada, kai norite sužinoti orų prognozes. Kitaip sakant, paieška balsu šiuo atveju veikia kaip išmanusis „Google“ asistentas.

Galiausiai norisi pridėti, kad naujausios kartos „Android 9.0“ operacinė sistema „MECOOL KM3“ TV priedėliui suteikia prieigą prie itin plataus taikomųjų programų asortimento. Gamintojas tvirtina, kad šis TV priedėlis yra pilnai suderinamas su tokiomis taikomosiomis programomis, kaip „YouTube“, „Spotify“, „HBO“ ar „VEVO“.

„MECOOL KM3“ atsiliepimai

TV priedėlis „MECOOL KM3“ vis dar išlieka santykinai nauju produktu, tačiau pirmieji pirkėjų vertinimai kol kas nuteikia labai optimistiškai. Įdomu, kad visi „MECOOL KM3“ įsigiję pirkėjai šiam TV priedėliui visada skiria 5 žvaigždučių įvertinimą, kas reiškia, jog „MECOOL KM3“ šiuo metu turi maksimalų galimą įvertinimą.

  • Audrey. Vertinant kainos ir kokybės santykį rasti priekaištų „MECOOL KM3“ praktiškai neįmanoma. Negana to, kad šis TV priedėlis leidžia žiūrėti filmus ir serialus, jis taip pat puikiai tinka ir tiesioginės televizijos transliacijoms. Be to, „MECOOL KM3“ puikiai susidoroja su aukštosios raiškos vaizdo įrašais.
  • Kevin. Dviejų dažnių WiFi palaikymas, Bluetooth ryšio galimybė ir dar galimybė naudoti standartinį interneto kabelį. Man patinka tai, kad šis TV priedėlis neturi ekrano. „MECOOL KM3“ esamą darbo režimą puikiai perteikia integruotas LED. Esu pilnai patenkintas savo pasirinkimu įsigyti šį TV priedėlį.
  • Emily. Man labai patinka galimybė, kuri leidžia valdyti šį TV priedėlį balsu naudojant nuotolinį valdymo pultelį. Dabar tiesiog užtenka balsu pasakyti kokį serialą noriu žiūrėti ir „MECOOL KM3“ jį paleidžia tiesiog automatiškai. Tai iš tiesų išmani ir labai patogi funkcija.
  • Beryl. Gera kaina, greitas pristatymas. Šį TV priedėlį pasirinkau dėl gerų techninių charakteristikų ir turiu pripažinti, kad mano pasirinkimas pasiteisino su kaupu. Dabar galiu be jokių problemų mėgauti 4K raiškos vaizdo įrašais ir greitu operacinės sistemos darbu.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(6)
(-1)

Komentarai (4)