Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kokie yra automatiškai veikiančio „Xiaomi“ maišytuvo trūkumai, geriausia apžvalgininko testuota garso kolonėlė ir neįtikėtiną daugybę funkcijų turintis vaizdo registratorius (13 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šiais laikais atsirado itin daug žmonių, kurie prisistato esantys apžvalgininkais ir viešai skelbia savo nuomonę apie vieną ar kitą daiktą. Kai kuriais atvejais, tai būna labai kokybiškai padarytos ir informatyvios apžvalgos, iš kurių aiškiai matyti visi pliusai bei minusai. Kitais atvejais, tai tėra mūsų laiko gaišinimas ir nieko doro jose nei parodo, nei pasako, o tik atkartoja tai – kas jau ir taip pateikta internetinėje parduotuvėje. Kiekvienam visko peržiūrėti ir atsirinkinėti pelus nuo grūdų tiesiog neįmanoma, tad pasistengėme atrinkti įdomesnes apžvalgas, kurios galbūt bus naudingos susipažįstant su technologijomis ar renkantis daiktus. Šioje savaitės apžvalgų panoramoje rasite tik pačias įdomiausias ir informatyviausias praėjusios savaitės apžvalgas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Automatiškai veikiantis „Xiaomi“ maišytuvo antgalis su IR davikliu „Induction Water Saver from Xiaomi“

Aliexpress - 21,65 € ; Gearbest - 24,91 €.

Visai neseniai skelbėme šio daikto apžvalgą ir jos apžvalgininkas itin teigiamai atsiliepė apie šį įdomų prietaisą.

Visgi, pasirodo, kad yra ir tam tikrų minusų, kurių jis nepaminėjo arba tiesiog dar nepastebėjo. Šis apžvalgininkas teigia, kad pats prietaisas yra labai kokybiškai pagamintas ir veikia tinkamai, bet yra tam tikrų trūkumų, kuriuos vertėtų žinoti prieš perkant. Pavyzdžiui, jam paleidžia tik šaltą arba karštą vandenį. 

„Bandžiau reguliuoti, bet po 10 minučių viskas vis tiek grįžta į senas vėžes - mano supratimu, taip nutinka dėl nevienodo slėgio tarp šalto ir karšto vandens vamzdžių ir jei pas jus slėgis taip pat skiriasi, ši problema labai tikėtina, irgi bus. Taip pat man nepatinka, kad tik 10 cm atstumu sureaguoja į judesį - taip nepatogu plauti stiklinę ir reikėtų, kad sureaguotų esant kokiems 15 cm. Be to, automatinė apsauga nuo vandens tekėjimo suveikia po 3 minučių. Jei per tą laiką nepajudinsite rankos, pats Induction Water Saver from Xiaomi išsijungs. Manau, kad per ilgas laiko tarpas. Šiaip tai yra geras daiktas, jį pritaikysiu sodo namelyje, kur bus patogus dalykas nusiplauti rankas tiek vaikams, tiek ir seneliams, bet namuose naudoti nėra tinkamas.“

Garso įranga

Šią savaitę apie garso įrangą turime net 5 apžvalgas. Ir įdomiausios turbūt yra apie garso kolonėles.

Gero garso kolonėlė „Havit E30 TWS“

Aliexpress - 90,21 €.

Štai šioje apžvalgoje pasakojama apie labai kokybišką ir gero garso kolonėlę „Havit E30 TWS“, kuri yra kompaktiška, belaidė, nešiojama drauge su savimi, atspari vandeniui (IPX7 standartas), turi 5200 mAh talpos bateriją, palaiko Bluetooth, NFC, Siri balso asistentą ir t.t.

Apžvalgininkas apie ją atsiliepia itin pozityviai:

„Puiki pagaminimo kokybė, labai geras garsas, mikrofonas, veikimo atstumas. Kaip už 100 dolerių, tai yra itin gera kolonėlė. Ir jei tik galite sau leisti - įsigykite dvi tokias kolonėles. Turėsite itin daug garso ir jas galėsite naudoti bet kur, net kaip kompiuterio garso įrangą. Testavau daugybę tokio tipo kolonėlių, bet tokio gero garso dar nebuvo.“

Karaoke tipo kolonėlė „Blitzwolf BW-KS1“

Aliexpress - 71,04 €.

Sekančioje apžvalgoje pristatomas Lietuvoje turbūt kiek neįprastas, bet įdomus daiktas - karaoke tipo kolonėlė, kuri bus įdomi vakarėliuose ar draugų/giminų šventėse - „Blitzwolf BW-KS1“.

Apžvalgininkui patinka, kad ši kolonėlė yra tvirto aliuminio korpuso, turi ekranėlį, 20W galios, turi 3600 mAh bateriją, yra AUX, USB, Bluetooth, galingas garsas ir kas svarbiausia - nereikia jokių papildomų laidų.

Mikrofonas yra belaidis, tad galima laisvai judėti. Dažnu atveju kituose tokio pobūdžio įrenginiuose mikrofonas su kolonėle būna sujungtas laidu ir apriboja judesių laisvę. Šiuo atveju viskas gerokai patogiau.

„New i10 TWS, i12 TWS, i13 TWS“ ausinių palyginimas

Aliexpress: senesnė i10 TWS versija - 26,77 €, nauja i10 TWS versija - 27,06 €, i12 TWS - 24,34 €, i13 TWS - 26,16 €.

Likusios apžvalgos - apie ausines. Iš jų labai informatyvi ir įdomi apie belaides ausines - „New i10 TWS, i12 TWS, i13 TWS“ ausinių palyginimas.

Kaip galite matyti, šių ausinių kainos yra praktiškai identiškos. Ir logiškai mąstant, jų kokybė turėtų būti panaši. Bet juk skiriasi modelių pavadinimai ir kiekvienas ausinių atnaujinimas tarsi turėtų pasižymėti geresnėmis savybėmis, lyginant su pirmtaku. Apžvalgininkas teigia, kad ne visai taip.

Jis tarpusavyje išsamiai palygina šias ausines, jų dėkliukų dydį, išvaizdą ir pagrindinis dėmesys skiriamas muzikos kokybei.

  • naujoji i10 versijoje daug žemų tonų ir jos yra labai garsios ausinės,
  • i12 - nėra žemų tonų ir viskas skiriama vidutiniams ir aukštiems,
  • i13 - prieinama išvados, kad yra vidutiniškas garsas.

Tad viską įvertinęs bei pasvėręs - lieka prie senesnės i10 versijos, bet jei neturite jokių, tada rekomenduotų naująją i10.

Laidinės ausinės „KZ AS10 5BA HiFi Stereo Earphone“

Aliexpress - nuo 39 €; Gearbest - 44,95 €.

Sekanti itin įdomi ir kontreti apžvalga yra apie laidines ausines „KZ AS10 5BA HiFi Stereo Earphone“.

„KZ“ yra gana gerai žinoma kompanija, gaminanti gana neįprasto dizaino ausines. Ji tikrai geba išsiskirti iš milžiniškos ausinių pasiūlos ir ne vien tik išvaizda.

Apžvalgininkas teigia, kad tai pačios geriausios ir prabangiausios ausinės iš „KZ“ kompanijos. Išskirtinumas tas, kad iš viso jos turi net 10 subalansuotos armatūros pavaras-transduktorius. Tad kiekvienai ausinei tenka po 5 ir tai reiškia, kad kiekviena pavara skirtai skirtingiems garsams atkurti: aukštiems, žemiems ir taip toliau.

„Labai subalansuotas garsas, puikus derinys tarp žemų, aukštų ir vidutinių tonų. Viską įvertinus, šios ausinės neatrodo jau tokios brangios, kai palyginu su panašiais analogais.“

Per kaulus grojančios ausinės „Bone Conduction TWE“ ir „Discrete TWE“.

Gearbest: „Bone Conduction TWE“ 8,15 €, „Discrete TWE“ 16,52 €.

Ir paskutinioji šios savaitės garso įrangos apžvalga, kuri taip pat verta dėmesio. Joje apžvelgiamos dvi - ganėtinai specifinės ausinės: „Bone Conduction TWE“ ir „Discrete TWE“.

Apžvalgininkas jas išpakuoja, išbando ir teigia, kad tai visai įdomūs produktai. Žinoma, turi savų pliusų ir minusų.

Mažoji „Discrete TWE“ ausinė yra praktiškai nematoma ausyje ir „galima klausytis muzikos per paskaitas bei pamokas“, tačiau skambinant telefonu garso kokybė prastoka.

Turbūt pačią pigiausią rinkoje kaulais grojančią ausinę „Bone Conduction TWE“ galima nešioti ant bet kurios ausies, tačiau ji taip gerai nesilaiko, kaip pirmoji. Tačiau „Bone Conduction TWE“ garso kokybė yra geresnė.

Sveikatos tema: tarpdančių valytuvas - „Digoo DG-CX10“

Aliexpress - 26,70 €.

Nuo garso įrangos pereikime prie sveikatos temos. Šią savaite yra tik viena, bet įdomi apžvalga apie tarpdančių valytuvą - „Digoo DG-CX10“.

Reikia tokio daikto ar ne namuose? Išbandžius praktiškai, apžvalgininkui neliko klausimų, kaip ir jo žmonai, kuri pradžioje buvo nusiteikusi labai jau kritiškai.

„Iš pradžių žmona sakė: „kam čia jo reikia“, tačiau išbandžius prisipažino – „aš klydau, puikus daiktas. Labai gera kaina, puikiai išvalo tarpdančius, vieno įkrovimo užtenka ilgam, du skirtingi ir keičiami purkštukai, tad juo iškart gali naudotis du žmonės, patogus laikyti rankoje. Vien pliusai.“

Išmanusis laikrodis „Alfawise DX26 Sports Smart Watch“

Gearbest - 20,67 €.

Ir kaip gi be išmaniųjų laikrodžių. Tai yra turbūt vienas iš sparčiausiai pastaraisiais metais augančių prekių segmentų, kuris nuolatos turi ką naujo pasiūlyti. Ir šįkart apžvalgininkui patiko naujasis „Alfawise DX26 Sports Smart Watch“.

Tai yra hibridinis sportinis laikrodis, kuris iš esmės yra, kaip ir paprastas laikrodis, bet su papildomomis išmaniojo laikrodžio funkcijomis.

„Alfawise DX26 Sports Smart Watch“ skaičiuoja žingsnius, praneša apie gautus skambučius ir SMS žinutes, tačiau neseka širdies ritmo. Labai gera jo savybė, kad turimos baterijos užtenka 12 mėnesių. Taip pat jis yra atsparus vandeniui – galima nardyti iki 50 m. Tad tai yra tikrų vyrų, gyvenančių aktyvų ir kupina iššūkių gyvenimą, išmanusis laikrodis.

Daugiau jokių įdomesnių pastebėjimų autorius nepateikia - nesurado nei ryškių trūkumų, nei ryškių privalumų, apart to, kad yra labai geros kainos variantas. 

Išmanusis laikrodis „Zeblaze VIBE 3 Pro“

Gearbest - 54,78 €; Aliexpress - 36,08 €.

Jei jau prakalbome apie išmaniuosius laikrodžius, tai yra ir dar vienas, apžalgininko dėmesį patraukęs įrenginys - „Zeblaze VIBE 3 Pro“.

Apžvalgininkas iškart pabrėžia, kad tai yra atnaujinta išmaniojo laikrodžio versija.

„Zeblaze Vibe 3 Pro yra įdomus išmanusis laikrodis, kuriame suderinta verslo ir sporto laikrodžių savybės. Be stilingo dizaino, jame yra daug naudingų sporto laikrodžio funkcijų (seka širdies ritmą, skaičiuoja sudegintas kalorijas, palaiko įvairius sporto režimus) bei praneša apie gautus pranešimus. Vertinant bendrai: gera pagaminimo kokybė, jutiklinis ekranas, gerai matoma informacija ir ryškioje dienos šviesoje, apsauga nuo vandens (IP67), tinkamas dydis ir neblogas baterijos tarnavimo laikas.“

„PZOZ“ kompanijos įkrovimo laidai su magnetiniais antgaliais

Aliexpress - 3,60 € ir 4,06 €.

Išmaniesiams įrenginiams reikalingi ir kokybiški įkrovimo laidai ir šioje apžvalgoje yra išbandomi du „PZOZ“ kompanijos įkrovimo laidai.

Šioje apžvalgoje atliekamas testavimas dviejų skirtingų laidų. Apžvalgininkas apie juos labai gerai atsiliepia.

„Įkrovimo laidai kokybiškai pagaminti, skirtingų spalvų, dengia pintas audinys, tad yra patvarūs. Palaiko greitojo įkrovimo technologiją QC 3.0, net 5A, tai yra tiek, kiek ir žada gamintojas. Galima naudoti tiek įkrovimui, tiek duomenų perdavimui. USB Type-C, Micro Usb ir Lightning keičiami magnetiniai antgaliai, tad puikiai tinka ir naujos kartos iPhone, ir Samsung Galaxy S10, ir Huawei.

Per keletą dienų išbandžiau su telefonais, kompiuteriais ir kitais įrenginiais – jokių trūkumų nepastebėjau.“

Itin geras vaizdo registratorius „Jansun A930“

Gearbest - 161,71 €; Aliexpress - nuo 59,61 € ir kaina priklauso nuo to, kiek bus perkama papildomų priedų.

Be dėmesio nelieka ir automobilių savininkai - šią savaitę išbandytas itin geras vaizdo registratorius „Jansun A930“.

Apžvalgininkas teigia, kad tai labai įdomus ir geras vaizdo registratorius: milžiniškas 10 colių ekranas, puikiai reaguoja į prisilietimus, „Android“ sistema, galima net „Youtube“ žiūrėti. Pakuotėje yra ir galinė kamera, tad vienu metu galima iškart matyti ir į priekį, ir atgal vaizdą arba pasirinkti konkrečią pusę.

„Nuostabus įrenginys: tai ir veidrodėlis, ir vaizdo registratorius, ir GPS navigacija, ir FM moduliatorius, ir signalizacija, ir ko tik čia nėra. Per programėlę nuotoliniu būdu netgi galima stebėti kur yra jūsų automobilis ir iškart gaunate pranešimą jei kas nors į jį bando įsilaužti bei užvesti. Telefone iškart galima matyti ne tik ką mato kameros, bet ir girdėti garsą – tokių dalykų aš nesu matęs net ir brangiausiuose vaizdo registratoriuose.“

Lazerinis graviravimo įrenginys „2000 mW USB Dekstop CNC Laser Engraver“

Aliexpress - 69,94 €.

O su šiuo įrenginiu galima praktiškai bet kokiam daiktui suteikti naują išvaizdą. Tai yra lazerinis graviravimo įrenginys „2000 mW USB Dekstop CNC Laser Engraver“.

Iš išsamios apžvalgos matyti, kad „2000 mW USB Dekstop CNC Laser Engraver“ yra visai smagus ir pigus daiktas.

Ant įvairių paviršių galima graviruoti paveikslėlius, užrašus ir praktiškai viską, ką tik sugalvosite. Prijungiamas prie kompiuterio, įjungiama programa, nurodomas arba nupiešiamas užrašas/piešinys ir viskas.

Galima valdyti ir su ant įrenginio esančiais mygtukais. Maitinamas ne tik su įprastu maitinimo kabeliu, bet ir per USB laidą, kai yra prijungtas prie kompiuterio. Tad jį galima lengvai nusinešti ten, kur norisi.

Apžvalgininkas šiuo kompaktišku ir nebrangiu įrenginiu yra labai patenkintas - „naudotis juo paprasta ir smagu atnaujinti tiek žmonos rankinuką, tiek ir patį paprasčiausią žiebtuvėlį.

Biudžetinis, namams skirtas vaizdo projektorius „Excelvan Android Projector BL46“

Gearbest - „BL46“ kainuoja 89,90 €; Aliexpress - „BL45“ kainuoja 77,57 €, o „BL46“ kainuoja 108,18 €.

Na ir šios savaitės įdomiausių apžvalgų panoramą užbaigsime su biudžetiniu ir namams skirtu vaizdo projektoriumi „Excelvan Android Projector BL46“.

Šioje apžvalgoje yra detaliai ištestuojamas šis vaizdo projektorius ir atkreipiamas dėmesys, kad tai yra praktiškai toks pats vaizdo projektorius, kaip ir ankstesnė jo versija „BL45“, tačiau naujesnėje versijoje yra „Android“ operacinė sistema.

Apžvalgininkas teigia, kad „Excelvan Android Projector BL46“ yra gana paprastas ir namams skirtas projektorius žiūrėti filmams, nuotraukoms bei kitaip pramogauti.

Jį galima prijungti prie kompiuterio ar kito įrenginio. Ryškumas siekia 2000 liumenų, turi reikalingas jungtis (1 x VGA, 1 x USB, 1 x SD, 1 x HDMI, 1 x 3.5mm audio jungtis, 1 x AV), lengvas (1,18 kg), kompaktiškas (21 x 16 x 8 cm), iki 130 colių įstrižainės ekrane matomas vaizdas.

Bluetooth 4.0; RAM 1GB, ROM 8GB; o „Android“ operacinė sistema palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra ir anglų, rusų, vokiečių ir kt.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()