Paprasta, bet geniali idėja: stilingas žibintuvėlis, kuris gali būti naudojamas ir kaip stalinė lempa, ir kaip dviračio žibintas („Allocacoc Rechargeable LED“ kaina, Specfikacijos, Atsiliepimai, Video)  ()

„Allocacoc Rechargeable LED“ – tai itin mobilus LED žibintuvėlis, kuris ypatingas tampa dėl tos priežasties, nes esant reikalui gali atstoti ne tik standartinį žibintuvėlį, bet ir stalinę lempą ar netgi dviračio priekinį žibintą. Šis LED žibintuvėlis taip pat garsėja kompaktiškais korpuso matmenimis (14,2 x 2,5 x 2,5 cm), todėl yra lengvai transportuojamas bei pasižymi geromis mobilumo savybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „Allocacoc Rechargeable LED“ kaina

  • Gearbest“ – 27,30 €.
  • Dabar parduodamas su 12% nuolaida, su nuolaidos kodu GBLED950801 taikoma papildoma 3,64 € nuolaida.
  • Į Lietuvą siunčiamas nemokamai,
  • Lietuvoje neparduodamas.

Rinkoje įsitvirtinę LED šiuo metu leidžia kurti įvairius itin lanksčius apšvietimo sprendimus. Visa tai šiuo metu tampa įmanoma dėl optimalaus LED lempučių dydžio. Pavyzdžiui, būtent LED dėka kinams galiausiai pavyko sukurti originalaus dizaino LED žibintuvėlį „Allocacoc Rechargeable LED“. Net tarp daugybės netradicinių prekių iš Kinijos šis žibintuvėlis nepasimeta ir iš karto patraukia akį.

Unikalus „Allocacoc Rechargeable LED“ korpusas šiam LED žibintuvėliui suteikia plačias pritaikymo galimybes. Esant poreikiui jį galima naudoti kaip įprastą žibintuvėlį, tačiau svarbu atkreipti dėmesį ir į tai, kad „Allocacoc Rechargeable LED“ komplekte yra pridedamas specialus šviesos srautą išsklaidantis antgalis. Šis antgalis išsklaido LED į vieną tašką fokusuojamą šviesą kur kas didesniame plote, todėl esant poreikiui „Allocacoc Rechargeable LED“ taip pat gali atstoti stalinę lempą ar netgi dviračio priekinį žibintą.

Be to, ant „Allocacoc Rechargeable LED“ korpuso integruotas mygtukas atlieka ne tik įjungimo ir išjungimo funkciją. Jo pagalba taip pat galima keisti šio LED žibintuvėlio skleidžiamos šviesos ryškumą. Šis sprendimas itin pravers tada, jeigu „Allocacoc Rechargeable LED“ naudosite namuose patalpai apšviesti. Pavyzdžiui, nakties metu mažiausio ryškumo režime šis LED žibintuvėlis gali padėti sukurti simbolinį patalpos apšvietimą, kuris neerzins nei jūsų, nei aplinkinių.

Gamintojas pabrėžia, kad „Allocacoc Rechargeable LED“ korpusas daugiau mažiau yra atsparus vandeniui, tačiau tuo pačiu atkreipia dėmesį, jog nardinti viso LED žibintuvėlio į vandenį tikrai nerekomenduoja. Kitaip sakant, „Allocacoc Rechargeable LED“ gali atlaikyti lietų, tačiau tikrai nėra tinkamas naudoti nardant ar užsiimant kito tipo veikla vandenyje.

Galiausiai reikia atkreipti dėmesį į tai, jog „Allocacoc Rechargeable LED“ turi integruotą 2400 mAh talpos ličio jonų bateriją. Pastarąją bateriją galima įkrauti bet kada naudojant standartinį USB C tipo laidą. Gamintojas taip pat prideda, kad su pilnai įkrauta baterija šis LED žibintuvėlis maksimaliu ryškumu gali veikti net 75 valandas.

Trumpai: „Allocacoc Rechargeable LED“ specifikacijos

  • Šviesos srautas: 9 – 600 lm.
  • Baterija: 2400 mAh.
  • Papildomos funkcijos: reguliuojamas ryškumas; įkraunama baterija; universalios panaudojimo galimybės dėl itin originalaus korpuso dizaino.
  • Korpusas: pagamintas iš 6063 tipo aliuminio lydinio.
  • Komplektacija: LED žibintuvėlis; šviesos srautą išsklaidantis antgalis.
  • Matmenys ir svoris: 14,2 x 2,5 x 2,5 cm; 168 g.

„Allocacoc Rechargeable LED“ atsiliepimai

Praktiškas LED žibintuvėlis „Allocacoc Rechargeable LED“ aktyviai domina pirkėjus visame pasaulyje. Pirmieji pirkėjai jau spėję įsigyti šį LED žibintuvėlį neslepia savo susižavėjimo. Tai puikiai patvirtina ir 5 žvaigždutes iš tiek pat galimų siekiantis „Allocacoc Rechargeable LED“ įvertinimas Kinijoje.

  • Pandora. Tai itin praktiškas LED žibintuvėlis. Jis gali būti naudojamas kaip įprastas žibintuvėlis, tačiau įdomiausia yra tai, kad esant poreikiui jis greitai gali virsti universaliu apšvietimo įrankiu tiek nakties metu lauke, tiek namuose sukuriant minimalų apšvietimą.
  • Vivian. Puikus reguliuojamą ryškumą turintis LED žibintuvėlis. Man patinka, kad naudotis „Allocacoc Rechargeable LED“ yra itin paprasta. Vos vienu mygtuku galiu ne tik įjungti ar išjungti LED žibintuvėlį, tačiau esant poreikiui dar galiu keisti ir „Allocacoc Rechargeable LED“ apšvietimo ryškumą.
  • Jerome. Itin kompaktiškas, lengvai perprantamas ir labai lengvas. Svarbu pridėti, kad yra labai mažas, todėl užima nedaug vietos, o tai leidžia „Allocacoc Rechargeable LED“ naudoti kaip santykinai mobilų papildomą aksesuarą.
  • Noel. Galiu rekomenduoti „Allocacoc Rechargeable LED“ bet kam, nes tai tikrai labai geras produktas už visiems prieinamą kainą. Dabar belieka viltis, kad „Allocacoc Rechargeable LED“ man pasiūlys gamintojo žadamą ilgaamžiškumą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai ()