„Tiesą sakant negalvojau, kad jis bus taip kokybiškai pagamintas“. Išbandė biudžetinės klasės lazerinį graviravimo įrankį - puikiai tinka medienos, plastiko, akrilo, PCB ir panašių medžiagų graviravimui („Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ apžvalga, Video)  ()

Ypatingai tvirtas aliuminio korpusas, kokybiškas lazeris, puiki pagaminimo kokybė, sklandus darbas ir labai gera kaina. Ar tikrai „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ lazerinis graviravimo įrankis yra be trūkumų? Pasižiūrėkime ką apie jį sako apžvalgininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad lazerinis graviravimo įrankis atkeliauja kompaktiškoje, vidutinio dydžio dėžėje.

Joje yra visos reikalingos detalės, kurios yra tvarkingai ir atskirai supakuotos. Patį įrankį teks surinkti patiems ir apžvalgininkas pastebi, jog „man tai padaryti buvo visai nesunku, nes aš jau ne pirmą kartą surenku tokius daiktus.

Tačiau jei jums tai bus pirmasis toks įrankis, rekomenduoju pasižiūrėti vaizdo įrašus, kuriuose detaliai parodoma, kaip žingsnis po žingsnio surinkti Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine.“

Techniniai dalykai

„Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ graviravimo diapazonas siekia 30 x 18 cm, o pats įrenginys yra 33 x 40 x 24 cm dydžio. Pagamintas iš aliuminio, sveria 7,3 kg.

Graviravimo įrenginys darbuojasi prijungtas prie kompiuterio. Tereikia atsidaryti programą (visus reikalingus dokumentus ir tvarkykles galima atsisiųsti iš čia aut. past.), įkelti paveikslėlį ar jį nupiešti ir duoti komandą šiam „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ įrenginiui.

Jis darbuojasi su „Windows XP/7/8/10“ ir „Linux“ operacinėmis sistemomis.

Su juo galima graviruoti pačius įvairiausius paviršius: ant medienos, plastiko, akrilo, PCB ir panašių medžiagų. Tačiau negalima graviruoti kietojo metalo (pvz: žalvario, plieno, geležies ir kt.) ir daiktų, turinčių labai kietą tekstūrą.

O kokie „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“ pliusai ir minusai?

Apžvalgininkas teigia, kad šis lazerinis graviravimo įrankis nors ir nėra pats galingiausias iš visų rinkoje esančių tokio tipo prietaisų, bet už tokią kainą „gauname puikios kokybės įrenginį. Kokybiškas aliuminio korpusas, pritvirtinamas lazeris ir visi kiti reikalingi dalykai.“

Deja, bet įrankis „nepalaiko jokių avarinių stabdžių ir graviravimo teritoriją apribojančių jungiklių, tad rankiniu būdu yra gana lengva visai netyčia peržengti numatytus apribojimus. Tokiu atveju greičiausiai būdas sustabdyti atliekamą darbą yra tiesiog išjungti maitinimą.

Kitas minusas, kurį pastebi apžvalgininkas, programinė įranga. „Ji yra ganėtinai paini ir jei į ją įkeliate paveikslėlį, Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine pradeda graviruoti pikselį po pikselio ir net mažas projektas gali užtrukti kelias valandas. Tačiau, kai jau išmokstama tinkamai naudotis šiuo įrankiu ir jo programine įranga – tampa vienu malonumu darbuotis Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine.

Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad graviravimo įrankis yra labai tvirtas - „tiesą sakant negalvojau, kad jis bus taip kokybiškai pagamintas.

Galutinis verdiktas

„Tai ką aš apskritai galvoju apie Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine? Ar ji tobula? Ne. Bet ir kaip daugelis mano namuose esančių CNC mašinų.

Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine yra puikus įrankis tokioje kainų kategorijoje ir veikia taip, kaip ir žada gamintojas. Kokybiškai ir užtikrintai atliksite savo projektą.

Šį nedidelį, kompaktišką lazerinį graviravimo įrankį rekomenduoju visiems, kuriems tai bus pirmasis tokio tipo prietaisas bei tiems, kurie nori išbandyti kažką naujo.“

Vaizdo įrašas, kuriame parodoma, kaip žingsnis po žingsnio surinkti „Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“:

Kaina ir sąlygos

„Alfawise C10 CNC 3018 Engraving Machine“:

Gearbest - 205,42 € su nuolaidos kuponu GBCNC10WA,

  • nemokamas siuntimas į Lietuvą,
  • kuponas galioja tik 50 vnt.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()