„Tai vienas geriausių mano pirkinių iš Kinijos“. 20 000 Lm ryškumo žibintuvėlis su labai kompaktišku aliuminio lydinio korpusu ir tiesiog fantastiška kaina („T6“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  (3)

„T6“ – tai naujos kartos XM-L tipo LED naudojantis LED prožektorius, kuris geba sukurti net 20000 liumenų siekiantį šviesos srautą. Šio LED prožektoriaus korpusas yra pagamintas iš patikimo ir patvaraus aliuminio lydinio, o keičiamą 18650 tipo bateriją bet kada galima įkrauti naudojant standartinę USB jungtį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„T6“ kaina

  • „Gearbest“ 11,34 €.
  • Dabar parduodamas su 21% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Dabar kiekvienas išmanusis telefonas turi įmontuotą LED blykstę, kurią esant reikalui galima naudoti kaip LED prožektorių. Vis dėlto jeigu turite poreikį nakties metu turėti tikrai gerą apšvietimą, tuomet išmanusis telefonas jūsų tikrai neišgelbės. Esant tokioms situacijoms po ranka reikėtų turėti kokybišką LED prožektorių.

Būtent tokiomis savybėmis pasižymi naujos kartos LED prožektorius „T6“. Gamintojas tvirtina, kad šis LED prožektorius gali užtikrinti 20000 liumenų siekiantį šviesos srautą. Tai reiškia, kad nakties metu naudodami „T6“ galėsite apšviesti objektus esančius maždaug už 200 – 500 metrų. Tuo tarpu stebėti iš arti į šio LED prožektoriaus sukuriamą šviesą yra netgi pavojinga – tai tik patvirtina „T6“ galingumą.

Gamintojas tvirtina, kad „T6“ LED prožektorius gali praversti ne tik plyname lauke, bet ir žygių metu ar stovyklaujant. Be to, reikėtų įvertinti ir tai, kad „T6“ turi universalų tvirtinimą, todėl esant poreikiui šį LED prožektorių lengvai galima primontuoti net ir prie dviračio korpuso.

Svarbu pridėti, kad „T6“ naudoja 18650 tipo įkraunamą bateriją. Šiame LED prožektoriuje taip pat yra integruota Micro USB jungtis, o tai reiškia, jog „T6“ bateriją bet kada galima įkrauti tiesiog naudojant kelioninį USB adapterį. Be to, esant galimybei „T6“ be jokių didelių problemų galėsite įkrauti ir automobilyje ar netgi naudodami išorinę bateriją.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad LED prožektorius „T6“ turi integruotą įspėjamąjį LED mygtuką, kuris savininką visuomet informuoja apie esamą baterijos įkrovos lygį. Jeigu įjungus prožektorių mygtukas dega žaliai, tai reiškia, kad baterija yra įkrauta pakankamai. Tuo tarpu raudona spalva degantis mygtukas praneša, jog atėjo laikas įkrauti LED prožektoriuje „T6“ įmontuotą bateriją.

Trumpai: „T6“ specifikacija

  • Šviesos srautas: 20000 lm.
  • LED tipas: XM-L.
  • Režimai: „High Light“; „Poleless Dimming“, „Flash“.
  • Baterija: 18650 tipo, įkraunama.
  • Korpusas: pagamintas iš aliuminio lydinio.
  • Matmenys ir svoris: 12,7 x 3,3 x 3,3 cm; 144 g.

„T6“ atsiliepimai

Naujos kartos LED prožektorius „T6“ kol kas gali didžiuotis vien teigiamais pirkėjų atsiliepimais. Šiuo metu Kinijoje šis LED prožektorius turi 5 žvaigždutes siekiantį įvertinimą, kas atitinkamai reiškia, kad visi „T6“ įsigiję pirkėjai šiam aksesuarui visuomet skiria maksimalų galimą įvertinimą.

  • BB. Tai tiesiog puikus LED prožektorius už prieinamą kainą. Man patinka, kad „T6“ baterija laiko ypač gerai. Be to, galiu šį LED prožektorių bet kada įkrauti savo automobilyje. Turiu pripažinti, kad „T6“ yra vienas geriausių mano pirkinių iš Kinijos.
  • Michael. Esu be galo patenkintas maža šio LED prožektoriaus kaina ir puikiu funkcionalumu. Maloniai stebina ne tik surinkimo kokybė, bet ir „T6“ LED prožektoriaus siūlomas puikus ryškumas.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(9)
(-3)

Komentarai (3)