ES sandėliai, jokių mokesčių ir su nuolaidos kuponais - GeekMaxi vėl džiugina puikiais pasiūlymais: labai galingas nešiojamas kompiuteris, geriausias pasirinkimas ieškantiems elektrinio paspirtuko ir tikras džiaugsmas siekiantiems įsigyti namų tvarkymo pagalbininką (Video)  ()

GeeKmaxi.com pasiūlymai:

- „Kugoo S1“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio;

- „Xiaomi Mi Notebook Pro“ 16GB RAM, 256GB SSD ROM, „Windows 10“ nešiojamas kompiuteris iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ - naujos kartos robotas dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio;

- „Xiaomi Roidmi F8“ - belaidis, rankinis dulkių siurblys iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kugoo S1“ elektrinis paspirtukas

Su nuolaidos kuponu PLRY9fj5 bus pritaikyta 23 eurų nuolaida, tad galutinė kaina sieks 276,99 €.

Iš Lenkijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija. Galima rinktis iš kelių spalvų: juodos, baltos, rožinės ir melsvos.

„Kugoo S1“ pasižymi labai geru kainos ir kokybės santykiu. Dažnu atveju šį elektrinį paspirtuką pirkėjai ir apžvalgininkai lygina su trečdaliu brangesniu ir neįtikėtino populiarumo sulaukusiu „Xiaomi M365“ elektriniu paspirtuku. Ir daugelis pripažįsta, kad „Kugoo S1“ yra fantastiškai geras pasirinkimas, ieškantiems pirmojo, kokybiško ir nebrangaus elektrinio paspirtuko.

„Kugoo S1“ aprūpintas 6 Ah talpos baterija, atsparus vandeniui (IP54) ir turi patogų LED ekraną.

Ant pačio vairo „Kugoo S1“ yra įtaisytas ekranas ir daugybė paspirtuko valdymo mygtukų. Spalvotame ekrane yra gerai matomi įvairūs parametrai: greitis, nuvažiuojamas atstumas, baterijos talpa bei įtampa, koks pasirinktas greičio režimas. Pastarųjų yra 3 pasirinkimai: 15 km/h, 25 km/h ir 30 km/h.

Taip pat yra mygtukas, kuriuo įjungiamas garsinis signalas bei galima įjungti priekyje esančius 24 LED žibintus.

Kai „Kugoo S1“ yra sulankstytas, jo ilgis siekia 95 cm, plotis – 15 cm., o aukštis – 30 cm. Jis tokiu kompaktišku tampa todėl, kad jo vairo rankenėlės yra nulenkiamos ir paspirtuko visa vairo konstrukcija yra nulenkiama žemyn bei pritvirtinama su užrakinimo sistema prie galinio rato sparno (purvasaugio).

Kompaktiškas paspirtukas sveria 11 kilogramų ir jį yra lengva neštis su savimi arba įdėti į automobilio bagažinę.

Ant galinio rato sparno yra raudonai šviečianti LED lempa. Ji įsijungia, kai pradedama stabdyti. Abu paspirtuko ratai yra kieti ir kokybiški, 8,5 colių dydžio, tad neverta nerimauti dėl nuleisto ar pažeisto rato.

Priekiniame rate yra 350W galios elektrinis variklis; priekinė šakė turi amortizatorių, kuris sugeria smūgius; stovėjimo aikštelė padengta guma, dėl ko ant šio paspirtuko yra stovima stabiliai. Gamintojas teigia, kad baterijos ir stabdymo sistema yra kokybiškos, įtaisytos paspirtuko apačioje ir jos veikia tinkamai.

Tad „Kugoo S1“ yra labai kokybiškai pagamintas ir itin geromis savybėmis pasižymintis elektrinis paspirtukas. Ir apžvalgininkas jį laiko puikiu pasirinkimu tiems, kurie ieško pirmojo elektrinio paspirtuko ir nenori išlaidauti:

„Xiaomi Mi Notebook Pro“ nešiojamas kompiuteris - 16GB RAM, 256GB SSD ROM, „Windows 10“

Su nuolaidos kuponu 7BAUkFQV​ bus pritaikyta 51 euro nuolaida, tad galutinė kaina sieks 999 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

Jei šiuo metu ieškote sau ar jūsų draugams reikia galingo nešiojamo kompiuterio už priimtiną kainą, tai vargiai pavyks rasti geresnį pasiūlymą už „Xiaomi Mi Notebook Pro“.

Galima drąsiai sakyti, kad „Xiaomi Mi Notebook Pro“ yra aukščiausio lygio nešiojamas kompiuteris, kuriam atlikti kasdienius darbus yra vienas juokas. 

Galingasis 8-nių branduolių Intel Core i7-8550U procesorius, 1.8GHz (mak. 4GHz), 16GB DDR4, 2400MHz, 256GB PCIe × 4 NVMe SSD, 1.5GB, NVIDIA GeForce® MX150 ir Intel UHD Graphics 620. Tiesiog puikūs techniniai parametrai.

Ir ne mažiau įspūdinga, kad „Xiaomi Mi Notebook Pro“ turi 15,6 colių (16 : 9) įstrižainės FHD 1920 x 1080 (142 ppi) ekraną su 170° matymo kampu.

„Xiaomi Mi Notebook Pro“ darbuojasi su Windows 10 operacine sistema (atkeliaus su kinų kalba, bet ją yra paprasta pakeisti į anglų).

WiFi 2.4Ghz ir 5GHz, Bluetooth V4.1, OTG, 1.0 MP priekinė kamera, 2 x Type-C jungtys, 2 x USB 3.0, 1 x HDMI, 3.5mm ausinių jungtis, 1 x TF atminties kortelės jungtis, apšviečiama klaviatūra, 60Wh baterija ir daugybė kitų privalumų.

Apžvalgininkas teigia, kad tai yra puikus nešiojamas kompiuteris, kuris lengvai susidoroja su kasdienėmis užduotimis ir suteikia daug malonumo, žaidžiant kompiuterinius žaidimus:

„Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ - naujos kartos robotas dulkių siurblys

Su nuolaidos kuponu hDchDkzU bus pritaikyta 20 eurų nuolaida, tad galutinė kaina sieks 369,99 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

„Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ arba tiesiog „Roborock S55“ yra išmanus robotas dulkių siurblys ir galima drąsiai sakyti, kad tai vienas geriausių rinkoje robotų dulkių siurblių tokioje kainų kategorijoje.

Beje, „Roborock S50“ ir „Roborock S55“ yra vienas ir tas pats robotas dulkių siurblys. Skirtumas tik tas, kad „Roborock S55“ yra juodos spalvos, o „Roborock S50“ - baltos.

Grįžtant prie „Roborock S55“, tai jis gali veikti visiškai savarankiškai. Pagrindinės funkcijos valdomos programėle, kurioje galite „Roborock S55“ nurodyti kada ir kur valyti namus.

Važinėja „Roborock S55“ pagal iš anksto sudarytą maršrutą - antrą kartą išvalytos vietos nesiurbia. Tai reiškia, kad visos grindys yra vienodai gerai išvalomos.

Jis susidaro virtualų namų žemėlapį ir jį atidžiai seka, kad efektyviai išvalytų visas grindis. Galiausiai, kai baterijoje senka energija, robotas pats sugrįžta į įkrovimo stotelę, kur ir yra įkraunama baterija.

Kalbant apie techninius „Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ dalykus, tai jis turi 58 W galios elektrinį variklį, o siurbimo galia siekia 2000 PA. 

Taip pat palaiko 4 siurbimo režimus: nuo tyliausio iki galingiausio, sudaro virtualų žemėlapį, turi plaunamą HEPA filtrą, perlipa 2 cm kliūtis, turi apsaugas bei jutiklius, kurie apsaugo nuo trankymosi į baldus ir kritimo nuo laiptų, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, 5200 mAh baterijos pakanka 2,5 valandoms darbo, plauna ir siurbia grindis, turi 480 ml talpos atliekų dėžutę ir 140 ml vandens talpą, palaiko „Mi Home“ ir „Mijia“ programėles.

„Xiaomi Roborock S55 Robot Vacuum Cleaner 2“ yra išmanus ir tiesiog puikus namų tvarkymo pagalbininkas.

Šioje apžvalgoje galite detaliai susipažinti su šiuo robotu dulkių siurbliu ir pamatyti, kaip jis darbuojasi:

„Xiaomi Roidmi F8“ - belaidis, rankinis dulkių siurblys

Su nuolaidos kuponu TWwwdDYm​​ bus pritaikyta 20 eurų nuolaida, tad galutinė kaina sieks 247,99 €.

Iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių. Europietiška garantija.

Kad ir kaip šauniai skambėtų ir daug naudos duotų robotas dulkių siurblys, bet net ir jis negali pasiekti visų kambario kampelių. Ypač jei turime nemažai įvairių baldų. O apie automobilio išvalymą negali būti nė kalbos.

Štai tada ir padeda belaidis, rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Roidmi F8“. Jis yra lengvas, patogus naudotis, su įkraunama baterija, jokių laidų, galingas, turi keičiamus antgalius. Puikus pagalbininkas.

O kokius trūkumus gali turėti akumuliatorinis dulkių siurblys? Na, tikriausiai pirmiausia susimąstote apie baterijas.

Tačiau „Xiaomi Roidmi“ turi net 2500 mAh talpos elementą, kuris gali būti įkrautas per 2,5 valandas. Tuomet dulkių siurblys be pertraukos veiks 50 minučių. Tai daug ar mažai? Gamintojas skaičiuoja, kad per šį laiką galima išvalyti net 350 kvadratinių metrų plotą.

Tikriausiai taip pat pagalvojote, kad akumuliatoriniai dulkių siurbliai siurbia kur kas silpniau, bet ir tai nėra tiesa. 

„Xiaomi Roidmi“ oro cirkuliacija pasiekia 1100 litrų per minutę. Šalia to pridėkite ir įspūdingą keturių lygių filtravimo sistemą ir lengvai įsivaizduosite, kaip šis dulkių siurblys atsikrato net 99 % dulkių.

Kaip jau galite įsivaizduoti, akumuliatoriniai dulkių siurbliai turi žymiai daugiau privalumų nei trūkumų. Pavyzdžiui, juos labai patogu naudoti ant kitų paviršių. „Xiaomi Roidmi“ galite sutrumpinti nuėmę pagrindinį vamzdžio segmentą. Taip galėsite nusiurbti baldus ir patalynę - gamintojas teigia, kad šis prietaisas negailestingai šalina ir patalynės erkutes. Lygiai taip pat „Xiaomi Roidmi“ pasitarnaus ir tvarkant automobilį - jis yra pakankamai mažas, o ir laidais nereikės rūpintis.

Prie „Xiaomi Roidmi“ siurblio antgalio yra sumontuotas LED apšvietimas, o pats antgalio šepetėlis sukasi, kad nuo kilimo pakeltų visus nešvarumus. „Xiaomi Roidmi“ pasižymi ergonomišku moderniu dizainu ir yra pakankamai lengvas - sveria 2,5 kg. Galiausiai, šis dulkių siurblys dar ir veikia palyginti tyliai - kelia 75 dB triukšmą.

Bendrai, „Xiaomi Roidmi“ yra labai šaunus belaidis dulkių siurblys, kuriuo ypač džiaugiasi net ir tie apžvalgininkai, kurie nemėgsta bei pritingi tvarkytis:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(3)
(5)

Komentarai ()