Anonso nuolaidos naujos kartos belaidžiam rankiniam siurbliui iš Kinijos: išskirtinis dizainas, 14 kPa siurbimo jėga, 170 W variklis, HEPA filtras, 2200 mAh keičiama baterija ir pigiau nei 100€ („ZEK K8“ kaina, Specifikacijos)  ()

„ZEK K8“- tai naujas, modernus belaidis rankinis dulkių siurblys. Jis gali būti naudojamas ir namie, ir automobilyje. 2200 mAh baterija užtikrina daugiau nei pusvalandžio darbą, o 170 W variklis sukuria 14 kPa siurbimo jėgą. Tai yra tylus ir efektyvus įrenginys, kuris dar ir nedaug kainuoja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„ZEK K8“ kaina:

„ZEK K8“ - tai naujas rankinis belaidis dulkių siurblys iš Kinijos. Anonsuotas 2019 birželio mėnesį, dabar jam taikomos anonso nuolaidos. 

Iš principo, tai tipinis belaidis rankinis dulkių siurblys, o iš konkurentų labiausiai jis išsiskiria savo išvaizda ir dizainu. Šis įrenginys yra skirtas buitiniam naudojimui namuose, gali valyti ir grindis bei kilimus, ir baldus, ir automobilių salonus. 

„ZEK K8“ yra universalus, pakankamai galingas ir turi visus reikalingus priedus.

„ZEK K8“ galia - 170 W, tačiau kur kas svarbesnė yra siurbimo galia, siekianti 14 kPa. Jei šis rodiklis jums nieko nesako, priminsime, kad šis siurblys pagal siurbimo galią net 7 kartus lenkia daugelį robotų-dulkių siurblių. Iki 100€ kainų grupėje tai vienas galingiausių rankinių siurblių - jei norite didesnės siurbimo galios, jau reikėtų ieškoti 120-150€ kainų diapazone. 

Variklis sukasi 100 tūkstančių apsisukimų per minutę greičiu, o dulkių daleles gaudo HEPA filtras. Tai labai geras sprendimas - pigūs rankiniai siurbliai dažnai neturi HEPA filtro, o jis svarbus norint surinkti maksimumą dulkių. 

Dulkių dėžutės talpa - 0,5 l.

Prie „ZEK K8“ efektyvumo, žinoma, prisideda ir antgaliai. Šis siurblys turi platų platų antgalį su besisukančiu šepečiu. Jis efektyviai surenka plaukus, gyvūnų kailį ir turi LED apšvietimą.

Anglies pluošto šereliai veikia itin efektyviai, tačiau negadina valomo paviršiaus. Rinkinyje yra du šepečiai ir plokščias antgalis baldams bei automobiliui.

Labai gerai ir tai, kad „ZEK K8“, lyginant su konkurentais, veikia labai tyliai. Šis siurblys skleidžia tik 78 dB triukšmą. Jį naudoti patogu ir dėl ergonomiškos rankenos, ir dėl 1,46 kg svorio.

„ZEK K8“ yra belaidis, todėl galiausiai tenka pakalbėti ir apie bateriją. Ji yra išimama, jos talpa siekia 2200 mAh. Išimima baterija visada yra didelis privalumas - prireikus, bus galima nesunkiai ją pakeisti. Gamintojas skelbia, kad maksimaliu režimu šis siurblys gali dirbti maždaug pusvalandį - tiek turėtų pakakti išvalyti visiems namams.

Trumpai: „ZEK K8“ specifikacijos

  • Galia: elektrinė galia – 170 W; siurbimo galia - iki 14000 Pa.
  • Garsas: 78 dB.
  • Filtras: HEPA filtras.
  • Dulkių dėžutės talpa: 0,5 l.
  • Baterija: 2200 mAh.
  • Antgaliai: 3 antgalių komplektas.
  • Matmenys ir svoris: 114.00 x 26.00 x 22.00 cm, 1,46 kg.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()