„Tikrai rekomenduoju šį prietaisą. Jis labai patiko mano vaikui - smagus toks daiktas“. Itin geros kainos automatinis muilo dozatorius su purškimo funkcija - kaip veikia, kokie įspūdžiai išbandžius praktiškai („Alfawise AD-1806“ apžvalga, Video)  ()

Automatiniai skysto muilo dozatoriai su infraraudonųjų spindulių jutikliu tampa vis populiaresni. Jais labai patogu naudotis, nereikia liesti nešvaraus mygtuko, tad užtikrinama maksimali higiena. Ir vieną tokį muilo dozatorių išbandė šis apžvalgininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jis teigia, kad automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD-1806“ atkeliavo tvarkingoje pakuotėje, kurioje yra pats dozatorius ir instrukcija anglų kalba.

„Alfawise AD-1806“ dozatorius yra plastikinio korpuso, gražios išvaizdos, su skaidria 280 ml talpa skystam muilui. Tai yra ypač gerai, nes bus galima matyti, kiek dar jo yra likę.

Beje, verta atkreipti dėmesį, kad „Alfawise AD-1806“ yra atsparus vandeniui (IPX4), maitinamas 4 AA tipo baterijomis bei palaiko du skirtingus muilo purškimo greičius.

Ant „Alfawise AD-1806“ viršaus yra du mygtukai: įjungimo ir muilo padavimo greičio. Taip pat LED indikatorius, kuris pradeda šviesti, kai purškiamos muilo putos.

Dozatoriaus apačioje nėra specialios gumos, bet apžvalgininkas tvirtina, kad „jis vienoje vietoje stovi stabiliai.“

Dozatoriaus „galvos“ apačioje yra infraraudonųjų spindulių jutiklis ir snapelis, pro kurį purškiamas muilas. Vos tik dozatoriaus talpą pripildysite, „Alfawise AD-1806“ nebereikės liesti kol ji ištuštės. Įrenginys turi infraraudonųjų spindulių jutiklį, kuris per maždaug 7 cm atstumą pajaučia artėjančias naudotojo rankas. Patogu ir higieniška.

Apžvalgininkas tik pastebi, jog dozatoriaus talpos anga jam pasirodė gana siaura, tad yra kiek nepatogu jį pripildyti skystu muilu.

Štai čia reikia įdėti 4 AA tipo baterijas (pakuotėje jų nėra) ir, pasak apžvalgininko, jų energijos užteks mėnesiui laiko.

Apžvalgininkas taip pat išardo „Alfawise AD-1806“ dozatorių ir nuotraukose parodo, kas gi slepiasi viduje: 1, 2, 3.

Tačiau turbūt įdomiausia, kaip gi darbuojasi „Alfawise AD-1806“ muilo dozatorius ir apžvalgininkas teigia, jog jis veikia puikiai. Štai, kaip jis darbuojasi.

„Infraraudonųjų spindulių jutiklis veikia labai gerai – tereikia po davikliu pakišti ranką ir jis išpurškia muilo putų.

Svarbu, kad skystą muilą praskiestumėte su vandeniu nuo 1/2 iki 1/6 santykiu. Tada gaunamas geriausias efektas. Gryno skysto muilo Alfawise AD-1806 dozatorius neišpurškia – matyt jam neužtenka energijos.

Taip pat gamintojas teigia, kad nedidelė muilo pompa dirba labai tyliai ir šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą. Testavimas parodė, kad tai yra praktiškai tiesa – triukšmo lygis vos vos didesnis.

Apibendrinant, Alfawise AD-1806 muilo dozatorius yra nebrangus ir kokybiškas įrenginys. Veikia be jokių sutrikimų ir problemų. Tikrai rekomenduoju šį prietaisą. Jis labai patiko mano vaikui – smagus toks daiktas. Manau, kad dar ir draugams nupirksiu Alfawise AD-1806.“

Speciali akcija

Automatinis muilo dozatorius „Alfawise AD-1806“ su purškimo funkcija:

  • Gearbest - su YNLQ4384A nuolaidos kuponu 11,63 €,
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą,
    • kuponas galioja tik 100 vnt.
  • Aliexpress - 21,70 €, kai įprastai kainuoja 30,99 €
    • 30 % nuolaida,
    • siuntimas į Lietuvą papildomai kainuos 2,06 €.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()