Prasidėjo didysis „Summer Prime Sale“ išpardavimas - Banggood skelbia apie didžiules nuolaidas ir informuoja apie specialius nuolaidų kuponus ypač kokybiškiems ir pirkėjų geidžiamiems daiktams  ()

Banggood.com išplatino pranešimą apie tik ką prasidėjusį didįjį „Summer Prime Sale“ išpardavimą. Čia yra visko tiek daug, kad galva net gali apsisukti. Ir įvairių nuolaidų kuponų, ir prizų, ir ypač gerų daiktų su nuolaidos kuponais iš ES sandėlių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2019-07-10 Prasidėjo didysis „Summer Prime Sale“ išpardavimas - Banggood skelbia apie didžiules nuolaidas ir informuoja apie specialius nuolaidų kuponus ypač kokybiškiems ir pirkėjų geidžiamiems daiktams  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viena iš įdomesnių „Summer Prime Sale“ akcijų yra taikoma perkant per PayPal. Jei bus perkama prekių už $ 33, tai gausime $ 3 kuponą, perkant už $ 54 - gauname $ 5, o perkant už $ 99 - $ 10 kuponas bus mūsų.

Ir tiesą sakant, čia praktiškai visoms prekėms yra taikoma bent 8 procentų nuolaida. Ir yra dar daugiau įvairioms prekėms skirtų specialių kuponų bei nuolaidų.

Verta atkreipti dėmesį, kad dalis jų vis keičiasi, tad specialūs pasiūlymai netruks amžinai. Taip pat pravartu laikas nuo laiko apsilankyti svetainėje, nes gali atsirasti būtent jus dominančiai prekei skirta speciali nuolaida.

Kalbant apskritai, „Summer Prime Sale“ išpardavimas truks vos kelias dienas: nuo liepos 9 iki liepos 12 dienos.

Čia yra daugybė įvairių prekių kategorijų, kaip: Recommendation, Electronics & Tools, Brand Sale, RC Toys & Outdoor, Hot Promotions ir kt.

Labai plati pasiūla ir net išrankiausi ras kažką įdomaus bei vertingo sau.

O kalbant konkrečiau ir apie tuos produktus, kurie yra teigiamai vertinami tiek pirkėjų bei apžvalgininkų, Banggood.com dalinasi ir naujausiais nuolaidų kuponais, su kuriais pavyks sutaupyti dar daugiau.

Štai keletas specialių nuolaidos kuponų ypač kokybiškiems ir pirkėjų geidžiamiems daiktams.

1. Populiarusis „Teclast T20“ planšetinis kompiuteris:

Su BG88b402​ nuolaidos kodu jis kainuoja 142,73 €; iš Kinijos sandėlio; pristatymas į Lietuvą kainuos tik 1,51 €.

„Teclast T20“ turi 10-ies branduolių Helio X27 (iki 2.6 GHz) procesorių, 4GB + 64GB atminties (palaiko atminties kortelę iki 128 GB), turi 10,1 colių įstrižainės ir puikios kokybės (2560*1600 raiškos) ekraną, dirba su Android operacine sistema (įvairios kalbos ir yra lietuvių), 4G (palaiko dvi SIM korteles), Bluetooth, WiFi, 13 MP priekinė kamera, 8000 mAh talpos baterija ir taip toliau.

„Teclast T20“ yra turbūt vienas geriausių vidutinės klasės planšetinių kompiuterių, o dabar dar ir parduodamas už itin patrauklią kainą. Kitose internetinėse parduotuvėse šiuo metu jis ir su akcijomis kainuoja bent 50 eurų brangiau.

2. Vienas geriausių pasaulyje už fantastiškai gerą kainą - „SOOCAS X3“ elektrinis dantų šepetėlis:

Su BGPSX29 nuolaidos kodu jis kainuoja vos 25,87 €; iš Kinijos sandėlio; pristatymas į Lietuvą kainuos tik 2,04 €; kuponas galioja 300 vnt.

Tai vienas iš populiariausių išmaniųjų šepetėlių, pagamintas „Xiaomi“. Paprastai jo kaina siekia apie 35€, o pigiau galima gauti tik per akcijas. 25€ ko gero rekordinė ir dar nematyta kaina. „Xiaomi Soocas Soocare X3“ yra išmanusis aukšto dažnio dantų šepetėlis, pasižymintis moderniu dizainu, vandeniui atspariu korpusu, keičiamomis kokybiškomis galvutėmis ir galimybe prisijungti prie išmaniojo telefono. Ne vienas apžvalgininkas elektrinį dantų šepetėlį „Soocare X3“ vadina „metų produktu, neturinčiu sau lygių“. Išsamiau apie jo veikimą ir galimybes -  „Xiaomi Soocas Soocare X3“ apžvalga

3. Vienas geidžiamiausių išmaniųjų telefonų „Xiaomi Redmi Note 7“ - 4GB RAM 128GB ROM, globali versija (yra lietuvių kalba ir palaikomi visi Lietuvoje esantys mobiliojo ryšio dažniai):

Su BGEMN7128 nuolaidos kodu jis kainuoja 164,68 €; iš Kinijos sandėlio; pristatymas į Lietuvą kainuos tik 2,04 €; kuponas galioja 100 vnt.

Šis telefonas yra neįtikėtinai populiarus Kinijoje bei perkamas tiesiog masiškai - daugelyje parduotuvių pradingsta iš prekybos net be jokių rimtesnių nuolaidų. O peržvelgus dabartinius kitų parduotuvių pasiūlymus matyti, kad „Xiaomi Redmi Note 7“ kainuoja bent 50 eurų brangiau.

Vienas iš pagrindinių šio telefono bruožų yra jo turima dviguba galinė kamera – 48 MP ir 5 MP – tačiau dėmesio vertas yra ir „Snapdragon 660“ procesorius bei „Adreno 512“ vaizdo plokštė. Daugybė RAM ir ROM (vidinę atmintį galima praplėsti). Ekrano priekį ir nugarėlę dengia „Gorilla Glass 5“ stiklas. Pats ekranas yra 6,3 colių įstrižainės, 2340 x 1080 taškų raiškos, 409 PPI ir vaizdo santykis yra 19,5:9. Naujausia MIUI operacinė sistema, WiFi, Bluetooth ir t.t. Už tokią kainą tiesiog nuostabus išmanusis telefonas.

4. Galingasis ir naujausias „Xiaomi Mijia Pro“ elektrinis paspirtukas:

Su issam365peu nuolaidos kodu jis kainuoja 490,67 €; iš JK sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių; nemokamas pristatymas; kuponas galioja 100 vnt.

Tai pats naujausias ir galingiausias „Xiaomi“ elektrinis paspirtukas. O dabar dar siūlomas iš JK sandėlio už puikią kainą. Kitose parduotuvėse jis brangesnis 50-70 eurų.

Kaip jau galima suprasti, naujasis paspirtukas yra ankstesniojo „Xiaomi M365“ atnaujinimas. Bendrai, „Xiaomi Mijia Pro“ išlaiko daugumą „M365“ privalumų ir turi keletą reikšmingų patobulinimų. „Xiaomi Mijia Pro“ padaugėjo baterijos energijos, nuvažiuojamas maksimalus atstumas padidėjo iki 45 km, atsirado valdymo skydelis bei paspirtukas tapo lengvesnis ir kompaktiškesnio dizaino. Taip pat „Pro“ palaiko vadinamą „energijos regeneravimo sistemą“. Tai reiškia, kad yra išnaudojama paspirtuko kinetinė energija ir ji paverčiama elektros energija.

Tad „Pro“ versija turi praktiškai vien pliusus ir jis bus nemažiau, o gal netgi savo populiarumu pralenks „M365“ elektrinį paspirtuką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(8)
(-2)

Komentarai ()