Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: „Už tokią kainą tai yra beprotiškai geras pasirinkimas“. Ką apžvalgininkai sako apie „Redmi K20 Pro“ ir „Xiaomi Mi 9T“ telefonus, kuo ypatingas „NO.1 DT 28“ išmanusis laikrodis (5 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Xiaomi Mi 9T“ išmanusis telefonas - „tokioje kainoje tai yra beprotiškai geras pasirinkimas“;

- „Xiaomi Mi 9T“ ir „Redmi K20 Pro“ palyginimas - „po visų bandymų galiu pasakyti, kad tai visiškai skirtingi išmanieji telefonai“;

- „NO.1 DT 28“ išmanusis laikrodis - matuoja širdies pulsą, kraujo spaudimą, EKG ir kt., bet ar jis tikrai toks geras? Apžvalgininkas - „puikus funkcionalumas, gera programinė įranga ir daug išsamios informacijos programėlėje“;

- „Alfawise AD-1806“ automatinis muilo dozatorius su purškimo funkcija - pademonstruojama, kaip veikia ir kokie įspūdžiai išbandžius praktiškai. Apžvalgininkas - „tikrai rekomenduoju šį prietaisą. Jis labai patiko mano vaikui - smagus toks daiktas“;

- „Raitool 21V“ belaidis, akumuliatorinis suktuvas - „tiems, kurie ieško ganėtinai galingo suktuvo modelio - labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į Raitool 21V“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji telefonai

Šią savaitę turime porą gerų apžvalgų, kuriose aptariami ir išbandomi naujieji „Redmi K20 Pro“ ir „Xiaomi Mi 9T“ išmanieji telefonai.

„Xiaomi Mi 9T“ - „tokioje kainoje tai yra beprotiškai geras pasirinkimas“

Gearbest - nuo 322 €; Aliexpress - nuo 304 €

„Xiaomi Mi 9T“ yra naujausias kompanijos išmanusis telefonas, kurio pavadinimas šiek tiek klaidina ir pačius apžvalgininkus. Nepaisant šio keisto kompanijos sprendimo - „Xiaomi Mi 9T“ yra puikios kokybės išmanusis telefonas.

Ir šioje išsamioje apžvalgoje galima pamatyti, kaip jis atrodo, kaip veikia, kokios kokybės nuotraukos, vaizdo įrašai ir dar daugiau.

„Vienas keistesnių dalykų, kad Xiaomi kompanija nusprendė šitaip pavadinti šį telefoną. Čia iš tikrųjų yra globalios versijos Redmi K20, bet kažkodėl jį pavadino Mi 9T. Niekaip nesuprantu kodėl taip pasielgė, nes šis telefonas visai kitoks nei Mi 9 serijos išmanieji. Nepaisant šiokio tokio vartotojų painiojimo, Xiaomi Mi 9T yra nuostabus išmanusis telefonas.

Puikios išvaizdos, labai kokybiškai pagamintas, už tokią kainą tiesiog nuostabus techninis derinys – surenka virš 214 000 Antutu taškų ir patenka į 30-tuką geriausių telefonų.

Talpi 4000 mAh baterija, greitas jos įkrovimas, labai kokybiškos kameros ir tas išvažiuojantis priekinės kameros modulis atrodo šauniai.

Jei ieškote gero išmanaus telefono, kuris atliktų visas jūsų užduotis bei suteiktų daug malonumo žaidžiant žaidimus – Xiaomi Mi 9T yra puikus pasirinkimas. Jei ieškote telefono, kuris turėtų puikiai kameros ir darytų kokybiškas nuotraukas bei vaizdo įrašus – Xiaomi Mi 9T yra būtent tai. Tokioje kainoje tai yra beprotiškai geras pasirinkimas.“

„Xiaomi Mi 9T“ ir „Redmi K20 Pro“ palyginimas - „po visų bandymų galiu pasakyti, kad tai visiškai skirtingi išmanieji telefonai“

„Xiaomi Mi 9T“:

Gearbest - nuo 322 €; Aliexpress - nuo 304 €

„Redmi K20 Pro“ :

Gearbest - nuo 411 €; Aliexpress - nuo 370 €

Kad jau išsiaiškinome, jog „Xiaomi Mi 9T“ iš tikrųjų yra globali „Redmi K20“ versija, kyla natūralus klausimas: o tai kuo šis išmanusis telefonas skiriasi nuo „Redmi K20 Pro“?

Šioje apžvalgoje būtent šie du išmanieji telefona ir yra palyginami. Apžvelgiami praktiškai visi apsektai: nuo pakuotės ir išvaizdos iki mygtukų, techninių specifikacijų, veikimo greičių, kamerų, testų ir taip toliau.

„Xiaomi Mi 9T iš tikrųjų yra globali Redmi K20 versija, tačiau ji tikrai skiriasi nuo galingesnio Redmi K20 Pro. Po visų bandymų galiu pasakyti, kad tai visiškai skirtingi išmanieji telefonai.

Redmi K20 Pro yra tikras flagmanas, o štai Xiaomi Mi 9T arba Redmi K20 yra ženkliai paprastesnė versija. Tik skirtumas dar yra tas, kad Redmi K20 Pro yra skirtas Kinijos rinkai, o štai Xiaomi Mi 9T – globaliai rinkai.

Ar verta laukti Redmi K20 Pro globalios versijos kol kas yra sunku pasakyti, nes apie tai yra mažai informacijos. Galbūt verta kiek luktelėti, kol rinkoje atsiras globali Redmi K20 Pro versija (Aliexpress jau gali įsigyti globalią Redmi K20 Pro versiją aut. past.), bet jei nekantraujate – galite jau ir dabar drąsiai pirkti šį telefoną.

Nors Xiaomi Mi 9T yra globalios versijos ir taip pat labai kokybiškas, geras išmanusis telefonas, bet kai jį lygini su Redmi K20 Pro – supranti, jog pastarasis telefonas yra ženkliai galingesnis.“

„NO.1 DT 28“ išmanusis laikrodis - „puikus funkcionalumas, gera programinė įranga ir daug išsamios informacijos programėlėje“

Gearbest - 22,37 €

Šiuolaikiniai laikrodžiai nėra vien tik stiliaus, įvaizdžio dalis. Dabar jie tampa mažu kompiuteriu ant riešo ir šįkart apžvelgiamas vienas toks įdomus modelis. 

Apžvalgininkas iš arčiau supažindina su NO.1 kompanijos išmaniuoju laikrodžiu DT28, turinčiu daugybę įdomių funkcijų, kuriomis gali pasigirti tik gerokai brangesni laikrodžiai.

NO.1 DT28 netgi palaiko EKG (elektrokardiagramos funkcija) ir matuoja kraujo spaudimą. Tik ar 25 eurus kainuojantis išmanusis laikrodis gali šias funkcijas atlikti kokybiškai?

„Galiu pasakyti, kad NO.1 DT28 yra visai geras išmanusis laikrodis, pasižymintis puikiu funkcionalumu, gera programine įranga ir išsamios informacijos pateikimu programėlėje.

Pagaminimo kokybė gera, laikrodis klasikinio dizaino, su madinga apyranke (silikonine arba metaline). Na, o smulkius laikrodžio trūkumus kompensuoja puiki kaina.

Su kraujo spaudimo matavimo tikslumu dar reikėtų padirbėti. Bet, manau, kad gamintojas dar padirbės su programine įranga, tad greitoje ateityje turėtume gauti atnaujinimą.“

„Alfawise AD-1806“ automatinis muilo dozatorius su purškimo funkcija - „nebrangus ir kokybiškas įrenginys“

Gearbest - 11,63 €; Aliexpress - 21,63 €

Automatiniai skysto muilo dozatoriai su infraraudonųjų spindulių jutikliu tampa vis populiaresni. Jais labai patogu naudotis, nereikia liesti nešvaraus mygtuko, tad užtikrinama maksimali higiena. Ir vieną tokį muilo dozatorių išbandė šis apžvalgininkas.

Šioje apžvalgoje išsamiai aptariama „Alfawise AD-1806“ kokybė, kaip realiai veikia infraraudonųjų spindulių jutiklis, koks yra garso lygis ir kiti aspektai.

„Infraraudonųjų spindulių jutiklis veikia labai gerai – tereikia po davikliu pakišti ranką ir jis išpurškia muilo putų.

Svarbu, kad skystą muilą praskiestumėte su vandeniu nuo 1/2 iki 1/6 santykiu. Tada gaunamas geriausias efektas. Gryno skysto muilo Alfawise AD-1806 dozatorius neišpurškia – matyt jam neužtenka energijos.

Taip pat gamintojas teigia, kad nedidelė muilo pompa dirba labai tyliai ir šis prietaisas skleidžia vos 40 dB triukšmą. Testavimas parodė, kad tai yra praktiškai tiesa – triukšmo lygis vos vos didesnis.

Apibendrinant, Alfawise AD-1806 muilo dozatorius yra nebrangus ir kokybiškas įrenginys. Veikia be jokių sutrikimų ir problemų. Tikrai rekomenduoju šį prietaisą. Jis labai patiko mano vaikui – smagus toks daiktas. Manau, kad dar ir draugams nupirksiu Alfawise AD-1806.“

„Raitool 21V“ belaidis, akumuliatorinis suktuvas - „tiems, kurie ieško ganėtinai galingo suktuvo modelio - labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į Raitool 21V“

Banggood - 37,43 €.

Labai konkreti, trumpa ir aiški apžvalga. Detaliai išvardijami šio belaidžio, akumuliatorinio suktuvo pliusai bei minusai. Ir panašu, jog „Raitool 21V“ yra tiesiog puikus įrankis: labai kokybiškai pagamintas, tvirtas, galingas bei ypač puikus grąžtų ir antgalių laikymo mechanizmas.

„Šis atsuktuvo modelis yra labai geras. Ypač įsigijus su papildoma baterija. Kompaktiškas atsuktuvas ir galingas.

Rimtesnis minusas, kad neaiškus baterijos gamintojas, bet ją labai paprasta pakeisti kita, 2,5-3 Ah baterija.

Raitool 21V galios (sukimo momento) užtenka bet kokiai užduočiai atlikti. Todėl tiems, kurie ieško ganėtinai galingo suktuvo modelio – labai rekomenduoju atkreipti dėmesį į Raitool 21V.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()