„Ašmenys tokie aštrūs, kad gali perpjauti praktiškai bet ką“. Praktiniai testai vieno geriausių „Ganzo“ atlenkiamų peilių ir kaip atrodo ašmenys po mikroskopu („Ganzo FireBird FH41-CF“ apžvalga, Video)  (3)

„Į mano rankas pateko peilis, pagamintas gerai žinomo gamintojo Ganzo. Tai yra Ganzo FireBird FH41-CF modelis ir jis man labai patiko.“ Šioje apžvalgoje jos autorius pasidalins savo įspūdžiais apie šį peilį, jį išardys, parodys, kaip atrodo ašmenys, žiūrint pro mikroskopą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas teigia, kad jau senokai ieškojo peilio, kuris būtų skirtas naudoti būtent namuose.

Jis jau turi porą „Ganzo“ daugiafunkcių įrankių ir teigia, kad „jų kokybė mane tik džiugina. Todėl ieškojau būtent šios kompanijos produkto, kuris pasižymėtų kokybiškais ir tvirto plieno ašmenimis. Štai kodėl pasirinkau Ganzo dukterinės įmonės FireBird peilį. Čia ir gera bei kokybiška rankena ir geros kokybės plienas.“

Taip pat apžvalgininkas teigia, kad peilio užsakymo metu dar nebuvo apie jį padarytų apžvalgų, todėl „aš labai atidžiai rinkausi savo pirmąjį sulenkiamą peilį.“

Tai ką randame pakuotėje?

Teigiama, kad pakuotė yra gana gražios išvaizdos ir ant dėžutės nurodytas peilio modelis, kad tai yra sulankstomas peilis, „FireBird“ prekės ženklas, QR kodas – tad galima jį nuskenavus gauti papildomos informacijos apie šį produktą.

Viduje randame patį „Ganzo FireBird FH41-CF“ peilį ir jam skirtą specialų maišelį.

Apžvalgininkas teigia, kad šio peilio rankena yra pagaminta iš tekstolito, maloni liesti ir peilį laikyti rankoje. Taip pat korpuse yra palikta ertmė, tad prie peilio galima pririšti ir dirželį.

Ašmenys pagaminti iš D2 plieno, yra 88 mm ilgio, 25 mm pločio ir 3,4 mm storio. Sulenktas peilis yra 114 mm ilgio, o išlenktas – 202 mm. Sveria 102 gramus.

Apžvalgininkas čia pademonstruoja, kad peilį galima atlenkti vos viena ranka ir jis automatiškai užsifiksuoja. Tai yra labai gerai, nes pats peilis netyčia nesusilenks ir taip nesužeis rankų. Norint vėl sulenkti peilį – reikia spustelėti štai šį peilio ašmenų užraktą (2:04 min.).

„Šis fiksavimo mechanizmas veikia puikiai. Peilio ašmenys laikomi tvirtai ir šiuo įrankiu naudotis absoliučiai saugu. Jokio ašmenų judėjimo, viskas yra savo vietose. Puiki kokybė.“

Verta atkreipti dėmesį, kad peilis turi ir segiklį, tad jį galima prisitvirtinti prie diržo. Apžvalgininkas teigia, kad segiklis pagamintas ir pritvirtintas labai gerai, tačiau „nors toks dalykas ir yra patogus, bet daug ir sunkiai pjaunant – jis gali šiek tiek trukdyti.“

Apžvalgininkas ne tik išardė šį peilį, bet ir pasidalino nuotraukomis, kaip „Ganzo FireBird FH41-CF“ ašmenys atrodo po mikroskopu. Štai keletas jų: 1, 2, 3.

O kaip gi pjauna „Ganzo FireBird FH41-CF“?

Apžvalgininkas su šiuo peiliu pjovė įvairius daiktus ir teigia, kad jo ašmenys tokie aštrūs, kad gali perpjauti praktiškai bet ką: tą pačią plastikinę pakuotę, pomidorus, sūrį, žuvies filė, žuvį, šiek tiek atšaldytą vištieną, kitą mėsą, žalią medį, sausą medieną ir nusmailinti pieštukus.

„Pjaustyti vištieną ir kitą mėsą yra vienas malonumas. Aštrūs ašmenys leidžia lengvai judėti palei kaulus ir pjauti mėsą.“

Galutinis verdiktas

„Jokių rimtų trūkumų nepastebėjau. Peilis ilgai išlaiko savo aštrumą. Puikiai tinka jei reikia ką nors perpjauti, atidaryti pakuotę, paaštrinti pieštukus ir taip toliau.

Peilis yra patogus naudoti, aukščiausios pagaminimo kokybės. Kai kuriems nelabai patinka šio peilio vadinamasis klipsas (segiklis), bet aš dėl jo neturiu jokių priekaištų. Labai gerai pagamintas, tvirtas, patogu peilį pritvirtinti prie diržo. Tikrai sėkmingas ir labai geras GANZO modelis.“

Speciali akcija

„Ganzo FireBird FH41-CF“ peilis:

Gearbest26,36 €,

  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(16)
(-6)

Komentarai (3)