Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: kas geriau - „Xiaomi Mi Band 4“ ar „Honor Band 4“, kaip veikia nešiojamas ir įkraunamas dušas ir ką apžvalgininkai sako apie „Oclean X“ (11 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- Norite „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės ekraną padaryti unikalų? Štai kaip tai reikia padaryti;

- „Xiaomi Mi Band 4“ prieš „Honor Band 4“ - išsami dviejų apyrankių apžvalga ir asmeninė nuomonė. Apžvalgininkas: „iš esmės Honor Band 4 truputi geresnė už Xiaomi Mi Band 4 tik dviem atvejais“​;

- „Xiaomi Mi Band 4“ prieš „Honor Band 4“ - labai detali apžvalga, su testų rezultatais. Apžvalgininkas: „jei jums reikia šios funkcijos - tada alternatyvų Mi Band 4 praktiškai nėra“​;

- „Sanrenmu“ daugiafunkcis įrankis - užtikrina 10 funkcijų ir net atkeliauja su atsuktuvo antgalių rinkinuku;

- „Ganzo FireBird FH41-CF“ atlenkiamas peilis - pademonstruojamos jo galimybės, aštrumas ir kaip atrodo ašmenys, žiūrint pro mikroskopą. Apžvalgininkas: „tikrai sėkmingas ir labai geras GANZO modelis“;

- „Alfawise AL – M1 Plus“ magnetinis žibintuvėlis - „visais atžvilgiais puikus daiktas“;

- Nešiojamas ir įkraunamas dušas - puikus daiktas stovyklaujantiems;

- „Alfawise AD-1806“ muilo dozatorius - detali apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi“ muilo dozatoriumi;

- „Oclean X“ elektrinis dantų šepetėlis - „iš pradžių aš gana kritiškai žiūrėjau į šį dantų šepetėlį, bet jį išbandęs likau sužavėtas. Jo galimybės stebėti ir kontroliuoti dantų valymo galimybes yra neįtikėtinos“;

- „SOOCAS X5“ elektrinis dantų šepetėlis - kokybiška apžvalga ir palyginimas su „Oclean X“. Apžvalgininkas: „tikri Xiaomi fanai tiesiog privalo savo vonios kambaryje turėti šios kompanijos dantų šepetėlį. Bet aš manau, kad Oclean X ir SOOCAS X5 yra ne tas pats“;

- „Tiso i4“ belaidės, „Bluetooth“, TWS ausinės - turbūt pačios perkamiausios belaidės TWS ausinės iš Aliexpress. Apžvalgininkas: „pirkėjai apie šias ausines atsiliepia labai teigiamai ir aš galiu patvirtinti, jog Tiso i4 yra geros belaidės ausinės“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmaniosios apyrankės

„Xiaomi Mi Band 4“ išmanioji apyrankė ir toliau susilaukia ypatingai daug dėmesio ir šią savaitę turime dvi įdomias apžvalgas, kuriose ji yra palyginama su „Honor Band 4“ apyranke.

O vienas apžvalgininkas pademonstruoja, kaip patiems pakeistį „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės ekranvaizdį.

Norite „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės ekraną padaryti unikalų? Štai kaip tai reikia padaryti

Gearbest - 29,25 €; Aliexpress - 30,16 €.

Daugelis labai džiaugiasi, kad naujoji „Xiaomi Mi Band 4“ palaiko net 46 skirtingus informacijos ekrane atvaizdavimo pasirinkimus. O ką daryti, jei norime uždėti savo nuotrauką? Savo paties, mylimo žmogaus, kokios nors garsenybės ar šiaip mielą širdžiai vaizdelį?

Pasirodo, kad tai jau tikrai galima padaryti patiems ir štai šis apžvalgininkas labai detaliai ir žingsnis po žingsnio parodo, kaip tai padaryti:

„Xiaomi Mi Band 4“ prieš „Honor Band 4“ - „iš esmės Honor Band 4 truputi geresnė už Xiaomi Mi Band 4 tik dviem atvejais“​

„Xiaomi Mi Band 4“:

Gearbest - 29,25 €; Aliexpress - 30,16 €.

„Honor Band 4“:

Gearbest - 31,23 €; Aliexpress - 26,46 €.

Galima sakyti, kad tai ypatingai panašios išmaniosios apyrankės ir, žinoma, daugeliui yra įdomu kuo gi jos viena nuo kitos skiriasi.

Apžvalgininkas išsamiai apžvelgia šių apyrankių skirtumus, nuo pakuotės iki funkcijų skirtumų, ir pasidalina savo asmeniniais įspūdžiais.

„Iš esmės Honor Band 4 truputi geresnė už Xiaomi Mi Band 4 tik dviem atvejais. Ji pateikia išsamesnės informacijos apie miego kokybę ir plaukimo režimas yra išsamesnis. Ir viskas.

Visais kitais atžvilgiais Xiaomi Mi Band 4 apyrankė yra geresnė. Talpesnė baterija, galimybė valdyti muzikos grotuvą, žadintuvą, režimą netrukdyti, 4 dienų orų prognozė, daugybė informacijos ekrane atvaizdavimo pasirinkimų ir t.t.

Tačiau prisiminkime ir akivaizdų faktą, kad Honor 4 jau gerokai anksčiau už Mi Band 4 pasirodžiusi apyrankė. Mi Band 4 yra visiška naujiena. Tad jas lyginti yra šiek tiek nekorektiška. Jau laukiu kada pasirodys Honor 5 apyrankė, juolab, kad internete apie tai sklando pirmosios naujienos. Štai tada ir bus įdomu palyginti Mi Band 4 su Honor 5.“

„Xiaomi Mi Band 4“ prieš „Honor Band 4“ - „jei jums reikia šios funkcijos - tada alternatyvų Mi Band 4 praktiškai nėra“​

„Xiaomi Mi Band 4“:

Gearbest - 29,25 €; Aliexpress - 30,16 €.

„Honor Band 4“:

Gearbest - 31,23 €; Aliexpress - 26,46 €.

Kitas apžvalgininkas taip pat nusprendė palyginti šias dvi išmaniąsias apyrankes ir jo apžvalga netgi dar išsamesnė.

Jis pateikia įvairių testų rezultatus, kaip tiksliai skaičiuoja nueitus žingsnius, baterijų tarnavimo laiko skirtumus, pagaminimo kokybės ir taip toliau.

„Vertinant bendrai, daugeliu atžvilgiu šios dvi apyrankės yra labai panašios. Užtikrina panašias funkcijas, yra atsparios vandeniui, turi ryškius AMOLED ekranus.

Mi Band 4 yra gražesnio dizaino, nors tai ir skonio reikalas, turi stiklinę ekrano apsaugą vietoje plastiko, daugybę ekrano vaizdų pasirinkimų ir, žinoma, galimybę nuotoliniu būdu valdyti muzikos grotuvą išmaniajame telefone. Jei jums reikia šios funkcijos – tada alternatyvų Mi Band 4 praktiškai nėra.

Honor Band 4 šiek tiek nusileidžia Mi Band 4 apyrankei ir tai neturėtų stebinti, nes ši apyrankė pasirodė anksčiau. Tačiau Honor Band 4 geriau fiksuoja miego kokybę ir jo palaikomas plaukimo režimas yra išsamesnis – programėlėje pateikiama daugiau informacijos. Tad jei jums yra labai svarbios šios funkcijos – tada rinkitės Honor Band 4.

Žinoma, rinkoje yra ir kitų išmaniųjų apyrankių. Ta pati Samsung kompanija neseniai išleido Galaxy Fit/Fit e, o ir Huawei turi Honor Band 3 Pro su GPS, tačiau realiai rimtesniu konkurentu Honor Band 4 ir Xiaomi Mi Band 4 galima laikyti tik labai gerą Xiaomi išmanųjį laikrodį Amazfit Bip.

Bet visi šie įrenginiai yra arba brangesni, arba nusileidžia funkcionalumu Honor Band 4 ir Mi Band 4 apyrankėms. Tad galiu drąsiai sakyti, kad tokioje kainų kategorijoje šios dvi apyrankės yra pačios geriausios.“

Įrankiai

„Sanrenmu“ daugiafunkcis įrankis - 10 funkcijų viename

Aliexpress - 24,62 €.

Apžvalgininkas teigia, kad tai labai šaunus daugiafunkcis įrankis ir savo apžvalgoje detaliai pademonstruoja, ką su juo galima nuveikti ir kam jis yra skirtas.

Apžvalgininkas parodo šio įrankio galimybes, kokias funkcijas jis atlieka. Įdomus dalykas, kad drauge su pačiu įrankiu atkeliauja ir atsuktuvo antgalių rinkinukas. Šie antgaliai pritvirtinami prie pačio „Sanrenmu“ ir taip galima jį naudoti, kaip įvairaus dydžio atsuktuvą. 

„Apibendrinus galiu pasakyti, kad Sanrenmu yra aukštos kokybės peilis. Kaip, beje, ir visi šios kompanijos peiliai. Yra tam tikrų dizaino momentų, tačiau jie visiškai negadina bendro ir labai gero įspūdžio apie šį daiktą.“

„Ganzo FireBird FH41-CF“ atlenkiamas peilis - „tikrai sėkmingas ir labai geras GANZO modelis“

Gearbest - 25,95 €.

„Į mano rankas pateko peilis, pagamintas gerai žinomo gamintojo Ganzo. Tai yra Ganzo FireBird FH41-CF modelis ir jis man labai patiko.“

Šioje apžvalgoje jos autorius pasidalins savo įspūdžiais apie šį peilį, jį išardys, parodys, kaip atrodo ašmenys, žiūrint pro mikroskopą ir dar daugiau.

„Pjaustyti vištieną ir kitą mėsą yra vienas malonumas. Aštrūs ašmenys leidžia lengvai judėti palei kaulus ir pjauti mėsą.

Jokių rimtų trūkumų nepastebėjau. Peilis ilgai išlaiko savo aštrumą. Puikiai tinka jei reikia ką nors perpjauti, atidaryti pakuotę, paaštrinti pieštukus ir taip toliau.

Peilis yra patogus naudoti, aukščiausios pagaminimo kokybės. Kai kuriems nelabai patinka šio peilio vadinamasis klipsas (segiklis), bet aš dėl jo neturiu jokių priekaištų. Labai gerai pagamintas, tvirtas, patogu peilį pritvirtinti prie diržo. Tikrai sėkmingas ir labai geras GANZO modelis.“

„Alfawise AL – M1 Plus“ magnetinis žibintuvėlis

Gearbest - 26,85 €.

Tai ką tik prekyboje pasirodęs naujas „Alfawise“ kompanijos produktas. Ir pagal gamintojo pateikiamą informaciją, tai yra labai šaunus žibintuvėlis, kurį galima naudoti praktiškai bet kokiomis aplinkybėmis.

Apžvalgininkas ir parodo, kaip šis žibintuvėlis ir tuo pačiu išorinė baterija veikia. Kaip šviečia naktį, kaip toli, kaip ryškiai, kaip jį galima naudoti tvarkant automobilį ir kt.

„Šis žibintuvėlis nakties metu yra nuostabus pagalbininkas. Daugiau nereikia įsikandus dantyse laikyti žibintuvėlio ar prašyti ko nors, kad pašviestų į variklio skyrių. Prie kapoto pritvirtinai Alfawise žibintuvėlį ir jis ten kabo. O kaip šviečia – ryšku, lyg dieną. Labai patogu ir praktiška.

Man šis žibintuvėlis labai patiko. Ryškiai šviečia, yra universalus ir funkcionalus. Puikus pagalbininkas keliaujant ar ilsintis. Rimtų problemų ir trūkumų nepastebėjau. Na, tik pora pageidavimų.

Baterijai įkrauti reikia 7 valandų – būtų trumpesnis laikas, būtų geriau. Ir smagu būtų, jei magnetai dar būtų pritvirtinti žibintuvėlio galuose. Tada jį galima būtų prie metalinių paviršių pritvirtinti ne tik horizontaliai, bet ir vertikaliai. Visais kitais atžvilgiais – puikus daiktas.“

Nešiojamas ir įkraunamas dušas - puikus daiktas stovyklaujantiems

Aliexpress - 27,53 €.

Leidžiant laiką gamtoje, nėra būtina nerti į šaltą upės vandenį. Net ir būtent toli nuo civilacijos suteikiamų privalumų, galima kai kuriuos jų pasiimti su savimi.

Būtent vieną pagrindinių privalumų - šiltą ir malonų dušą - galima pasiimti su savimi į keliones.

Apžvalgininkas detaliai pademonstruoja, kaip veikia šis prietaisėlis ir paneigia Aliexpress komentatorių išreiškiamus priekaištus, jog vandens talpa privalo būti kažkur aukštai iškelta. To tikrai nereikia ir tuo galite įsitikinti čia.

„Jį galima naudoti tiek kieme, norint nuprausti gyvūnus, tiek stovyklaujant. Iškeltas iki 180 cm aukščio, šis daiktas vis dar veikia puikiai ir užtikrina gerą vandens spaudimą. Tai puiki alternatyva maudymuisi šaltame kalnų upelyje.

O baterija mane labai nustebino. Jos energijos užteko perpumpuoti net 240 l vandens. Puikus rezultatas. Su vienu įkrovimu galės išsimaudyti net keli žmonės.“

„Alfawise AD-1806“ muilo dozatorius

Gearbest - 11,63 €; Aliexpress - 21,73 €. ​

Automatiniai skysto muilo dozatoriai su infraraudonųjų spindulių jutikliu tampa vis populiaresni. Jais labai patogu naudotis, nereikia liesti nešvaraus mygtuko, tad užtikrinama maksimali higiena. Ir vieną tokį muilo dozatorių išbandė šis apžvalgininkas.

Šioje apžvalgoje išsamiai aptariama „Alfawise AD-1806“ kokybė, kaip realiai veikia infraraudonųjų spindulių jutiklis, koks yra garso lygis ir kiti aspektai.

Apžvalgos autorius turi ir kitų muilo dozatorių, tad „Alfawise“ įrenginį palygina su brangesniu „Xiaomi“ muilo dozatoriumi. Parodo kokie jų skirtumai, kaip greitai reaguoja IR spindulių jutikliai ir kt.

„Oclean X“ elektrinis dantų šepetėlis

Gearbest - 48,91 € su nuolaidos kuponu GBAFF062704; Aliexpress - 63,35 €. ​

Didžiulė baterija, absoliučiai atsparus vandeniui, 0,96 colio OLED ekranas ir 32 dantų valymo pasirinkimai. Štai ką gali pasiūlyti naujasis Xiaomi Oclean X dantų šepetėlis. Bet ar jis tikrai toks geras? Apžvalgininkas jį išbandė praktiškai.

„Iš pradžių aš gana kritiškai žiūrėjau į šį dantų šepetėlį. Nejau jis gali būti toks išmanus? Aš išbandžiau visas Oclean X funkcijas ir esu juo pilnai patenkintas. Galimybės stebėti ir kontroliuoti dantų valymo galimybes yra neįtikėtinos. Be to, jis kainuoja mažiau nei 70 dolerių. O tai yra tiesiog puiku, palyginus su turimomis funkcijomis ir kiek kainuoja konkurentų elektriniai dantų šepetėliai.

Visgi, manęs dar neaplankė tas jausmas, kad tik su Oclean X noriu valytis savo dantis. Bet čia tik mano asmeninis požiūris ir jis gali visiškai skirtis nuo kitų apžvalgininkų.

Be to, tai visai nesusiję su Oclean X dantų šepetėliu, kadangi jis turi aiškių privalumų: daugybė valymo režimų (32), individualiai susikuriami dantų valymo planai, kokybiška ir informatyvi programėlė. Tik pats ekranėlis galėtų būti ryškesnis.

Tad man dar reikia savaitę kitą pasinaudoti šiuo Oclean X dantų šepetėliu ir galbūt mane aplankys tas jausmas, jog tai yra būtent tas dantų šepetėlis.“

„SOOCAS X5“ elektrinis dantų šepetėlis

Gearbest - 53,46 € su nuolaidos kuponu GB-HBZSCAX5; Aliexpress - 51,04 €. ​

„Neseniai išbandžiau elektrinį dantų šepetėlį Oclean X, tačiau ne mažiau dėmesio vertas yra ir naujasis SOOCAS X5. Išbandęs šį šepetėlį jau galiu pasakyti, ko jis iš tikrųjų yra vertas.“

Tai yra sekanti šio apžvalgininko apžvalga apie naujuosius „Xiaomi“ elektrinius dantų šepetėlius. Ir šioje apžvalgoje išsamiau susipažinsime su „SOOCAS X5“ elektriniu dantų šepetėliu, kaip jis darbuojasi ir jį šiek tiek palyginsime su „Oclean X“.

„Tikri Xiaomi fanai tiesiog privalo savo vonios kambaryje turėti šios kompanijos dantų šepetėlį. Bet aš manau, kad Oclean X ir SOOCAS X5 yra ne tas pats.

SOOCAS X5 dantis valo gerai, jis yra funkcionalus ir nebrangus. Bet Oclean programėlė, skirta Oclean X dantų šepetėliui, yra žymiai išsamesnė ir siūlo didžiules valymo režimų pasirinkimo galimybes. Ji tiesiog naudingesnė ir geriau pritaikytam kiekvienam vartotojui individualiai.

Keturi SOOCAS X5 valymo režimai (ir kiekvienam skirti 3 intensyvumo lygiai aut. past.) ir šviesos elementai yra tikrai praktiški dalykai, bet aš manau, kad Oclean X turimas ekranas suteikia daugiau privalumų. Bendrai, SOOCAS X5 yra geras elektrinis dantų šepetėlis.“

„Tiso i4“ belaidės, „Bluetooth“, TWS ausinės

Aliexpress - 17,58 €. ​

Šiuo metu „Tiso i4“ yra turbūt pačios perkamiausios belaidės TWS ausinės iš Aliexpress. Jas jau užsisakė daugiau, kaip 6820 pirkėjų ir pirkėjų atsiliepimai apie šias ausines yra labai geri.

Tad ir šis apžvalgininkas nusprendė išbandyti „Tiso i4“ ausines ir pasidalinti savo įspūdžiais. Šioje apžvalgoje išsamiai supažindinama su „Tiso i4“ ausinėmis, jų pagaminimo kokybe, baterijų tarnavimo laiku, kaip jas prijungti prie telefono ir, žinoma, kokia gi garso kokybė.

„Apibendrinant, man šios ausinės patiko. Gera pagaminimo kokybė, kokybiškas garsas, baterijų užtenka 4 valandoms ir puiki kaina.

Tikrai ne veltui pas pardavėją šias ausines jau užsisakė daugiau nei 6600 kartų (apžvalgos paskelbimo metu, o dabar južsakymų jau daugiau 6820 au. past.), kaip ir paliko beveik 3200 atsiliepimų (dabar 3330 aut. past.). Pirkėjai apie šias ausines atsiliepia labai teigiamai ir aš galiu patvirtinti, jog Tiso i4 yra geros belaidės ausinės.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(2)
(6)

Komentarai ()