Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: ypač detaliai palygino visus techninius „M365“ ir „M365 Pro“ paspirtukų skirtumus, pažangiausias „Alfawise“ lazerinis atstumo matuoklis ir kodėl po 3 mėnesių su „Xiaomi Mi Play“ teigiama, kad „štai dabar jį jau galima pirkti“ (6 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- „Xiaomi Mi Play“ išmanusis telefonas - verdiktas po 3 mėnesių su šiuo telefonu. Apžvalgininkas: „štai dabar jį jau galima pirkti“;

- „Alfawise LS-P Mini“ lazerinis atstumo matuoklis - pažangiausias šios serijos matuoklis, su pilnu funkcijų rinkiniu. Apžvalgininkas jį ištestuoja ir palygina su kitu įrankiu;

- „Alfawise A10“ vaiko vežimėlis - „puikus vežimėlis. Po mėnesio laiko galiu jį drąsiai rekomenduoti - puikus daiktas“;

- „Xiaomi M365 Pro“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi M365“ - ypač išsami apžvalga, testų rezultatai. Jos autorius „Xiaomi M365“ turi virš metų laiko ir dabar palygina su naujuoju „Pro“ modeliu;

- „Xiaomi Mi Band Avangers Limited Edition“ išmanioji apyrankė - „toks apyrankės variantas yra geras pasirinkimas tiems, kurie ieško dovanos“;

- „Xiaomi Xiaobai“ IP kamera - „patogi ir paprasta naudoti IP kamera. Gera nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybė dienos ir nakties metu bei aiški, išsami programėlė“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Mi Play“ išmanusis telefonas - globali versija (palaiko lietuvių kalbą), 4GB+64GB

Gearbest - 107,40 €; Aliexpress - nuo 113,88 €.

Išsami ir kokybiška apžvalga, kurios autorius teigia, kad šiuo telefonu naudojasi jau 3 mėnesius.

Taip pat teigia, kad kol jo kaina buvo apie 170 eurų, tai šio telefono nevertėjo pirkti, bet kai kaina nukrito iki 110-120 – jau galima jį rimtai svarstyti.

Apžvalga pradedama tradiciškai, nuo pakuotės. Paskui aptariama telefono išvaizda, dizainas, jungtys, techniniai parametrai, parodomi vaizdo įrašų, nuotraukų pavyzdžiai.

Kiek laiko dirba baterija, kokios kokybės garsiakalbiai, ar galima žaidimus žaisti ir galutinis verdiktas.

„Xiaomi Mi Play yra kokybiškas kompanijos išmanusis telefonas. Gražus, kokybiškai pagamintas. Telefonas aprūpintas gana neblogomis kameromis, kurios nušluosto nosį panašios kainos telefonams.

Jei nesate žaidimų mėgėjams, tada Helio P35 procesoriaus suteikiamos galios jums tikrai užteks.

Mi Play turi puikios kokybės ekraną, garsiakalbių kokybė manęs taip pat nenuvylė, labai patinka, kad yra standartinė 3,5 mm audio jungtis, palaiko papildomą atminties kortelę, visus šalyje esančius mobiliojo ryšio dažnius.

Prie minusų priskirčiau gana vidutinišką telefono optimizavimą, ypač kalbant apie sunkesnius žaidimus, ir NFC nebuvimą.“

„Alfawise LS-P Mini“ lazerinis atstumo matuoklis

„Šio lazerinio atstumo matuoklio dydis mane labai nustebino. Jau senokai ieškojo tokio įrenginio, kuris būtų kone žiebtuvėlio dydžio ir dar pasižymėtų puikiu funkcionalumu.“

Šioje apžvalgoje esame artimiau susipažindinami su lazeriniu atstumo matuokliu „Alfawise LS – P Mini“, jo galimybėmis ir jo matavimo rezultatus apžvalgininkas palygina su kitu lazeriniu atstumo matuokliu.

Apžvalgininkas iškart atkreipia dėmesį, kad yra 3 skirtingos „Alfawise“ lazerinio atstumo matuoklio versijos. Jų funkcijos ir, tuo pačiu kainos, šiek tiek skiria:

„Multifuncional Version“ - „Alfawise LS – P Mini“ - būtent pastarąją ir turi apžvalgininkas (pilnas funkcijų rinkinys – iš viso 8) - 17,90 €;

„Standard Version“ - „Alfawise LS – 1“ - paprasčiausia versija (ploto, kampo ir kt. neskaičiuoja) - 12,38 € su nuolaidos kuponu GBDEALLS123;

„Upgraded Version“ - „Alfawise LS – 1S“ - papildomai palaiko nuolatinių matavimų funkciją ir rodo minimalią/maksimalią reikšmes - 17 €.

„Šio mažylio tikrai pakaks atlikti remontui namuose ar ką nors išmatuoti. Mažas dydis ir užtikrinamas funkcionalumas yra pagrindiniai šio įrankio bruožai.

Įkrovimas microUSB-USB laidu yra patogus dalykas – šį daikčiuką galima įkrauti ir su išorine baterija.

Prie trūkumų priskirčiau kiek didoką kainą ir siūlyčiau palaukti geros nuolaidos. Taip pat galėtų būti ir garsinis signalas, kuris informuotų apie atliktą matavimą. Visais kitais atvejais tai labai geras įrankis.“

„Alfawise A10“ vaiko vežimėlis

Gearbest - 76,97 €.

Labi išsami ir kokybiška apžvalga. Jos autorius aptaria pagaminimo kokybę, reguliuojamus diržus, kaip vaiko vežimėlis greitai sulankstomas ir išlankstomas, koks ventiliavimas, nuleidžiamas stogelis, vaiko sėdėjimo-gulėjimo reguliavimas, ratų kokybė, kurie yra nuimami, amortizatoriai ir daugybė kitų labai svarbių aspektų.

Taip pat „Alfawise A10“ vaiko vežimėlis yra palyginimas su jau turimu vaikų vežimėliu ir įvardijami jų skirtumai, privalumai bei trūkumai.

„Alfawise A10 yra puikus vežimėlis. Greitai sulankstomas, išlankstomas, lengvas, tvirtas, kokybiškai pagamintas, automobilyje užima mažai vietos, vaikai jame jaučiasi gerai, o mums su žmona juo naudotis yra labai patogu.

Pasibuvai lauke, pavaikštinėjai su savo mažyliu, grįžai namo, ratus vežimėlio nuplovei, jį sulankstei ir padėjai į spintą. Taip, jis toks kompaktiškas, kad telpa spintoje. Tiesiog puiku.

Man, kaip daug automobiliu važinėjančiam žmogui, šis Alfawise vežimėlis labai patinka. Jį išlankstyti užtrunka vos kelias akimirkas ir jau galiu keliauti su savo vaiku. O ir bagažinėje Alfawise vežimėlis užima labai nedaug vietos, kas taip pat yra aktualu.

Bendrai, po mėnesio laiko galiu jį drąsiai rekomenduoti – puikus daiktas.“

„Xiaomi M365 Pro“ apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi M365“

„Xiaomi M365 Pro“:

„Xiaomi M365“:

Apžvalgininkas jau daugiau, kaip metai laiko turi „M365“ elektrinį paspirtuką ir tokį patį yra nupirkęs žmonai.

Jais yra labai patenkintas bei važinėja net ir žiemos metu. Jau yra nuvažiavęs daugiau, kaip 550 kilometrų. Tad apžvalgininkas tiesiog negalėjo susilaikyti nuo „M365 Pro“ versijos ir nusprendė užsisakyti šį elektrinį paspirtuką.

Šioje apžvalgoje jis ypač detaliai palygina visus techninius „M365“ ir „M365 Pro“ paspirtukų skirtumus: nuo įkrovimo jungties iki kur laikomos baterijos, stovėjimo aikštelės skirtumai ir taip toliau. Kiek laiko įkraunamos baterijos, kokie paspirtukų privalumai, trūkumai, atnaujinimai, važiavimo patogumas, testavimas ir t.t. Informacijos yra labai daug.

„M365 Pro yra labai šaunus paspirtuko atnaujinimas. Jis turi daugybę įvairių privalumų ir netgi yra šiek tiek didesnis, aukštesnis, tad dabar turime platesnę stovėjimo aikštelę ir vairas yra aukščiau. Tad tai yra ypač didelis privalumas stambesniems ir aukštesniems žmonėms.

Važiavimas su M365 Pro taip pat yra malonesnis, labai gerai įveikia posūkius. Jaučiamas didesnis stabilumas. M365 Pro yra galingesnis, geriau įsibėgėja, užtikrina gerą kopimą į įkalnes ir stabilų greitį.

Pasirinkus Eco režimą, greitis siekia 15 km/h, Drive režimą – 20 km/h, o Sport režimu pasiekiame 25 km/h. Toks yra šio paspirtuko greičio limitas ir man jo pilnai pakanka. Juolab, kad daugumoje šalių ir įstatymai numatoma, kad elektriniai paspirtukai neviršytų tokio greičio ribos.

Važiuojant nuokalne pasiekiau ir 32 km/h greitį, bet tada paspirtuko sistema automatiškai atjungia energijos padavimą ir galima riedėti savotiška laisva eiga ir akseleratoriaus spaudimas papildomai greičio tikrai nepridės. Kai greitis nukrenta iki 25 km/h ir žemiau, tada sistema vėl automatiškai paduoda energiją ir galima toliau važiuoti.

Gamintojas teigia, kad esant pilnai įkrautai baterijai ir idealiomis sąlygomis galima nuvažiuoti 45 km. Mano atliktas testas parodė, kad su pilnai įkrauta M365 Pro baterija galima nuvažiuoti 46 km. Ši kelionė geru dviračių kelių užtruko 3 valandas ir toliau jau nevažiavau, nors baterijos energijos dar buvo likę 6 %. Tiesiog fantastiški rezultatai.

Man jau net paskaudo kojas ir nugarą stovėti tris valandas, bet esu įsitikinęs, kad jei būčiau dar kiek pakentėjęs – tai pasiekęs ir 50 km ribą.

Žinoma, viskas priklauso nuo kelio kokybės, reljefo, jūsų svorio (aš sveriu 86 kg.) ir kt. Jei esate sunkesnis, važinėjate kalnuotomis vietovėmis ir dažnai pagreitėjate, tada baterija išsikraus žymiai greičiau. Bet jei važinėsitės miesto teritorijoje, įprastais keliais – tada nuvažiuojamas atstumas vienu įkrovimu bus itin didelis.“

„Xiaomi Mi Band Avangers Limited Edition“ išmanioji apyrankė

Aliexpress - nuo 71,65 €.

„Xiaomi Mi Band Avangers Limited Edition“ yra pakankamai įdomi naujosios „Xiaomi Mi Band 4“ apyrankės versija. Tad šioje trumpoje bei konkrečioje apžvalgoje ir paaiškėja, kuo gi ypatinga „Xiaomi Mi Band Avangers Limited Edition“.

„Realiai tai čia ta pati „Mi Band 4“ apyrankė, tik, kad skirta „Keršytojų“ fanams. Kinijoje šie herojai yra labai populiarūs, tad Xiaomi nusprendė išleisti „Keršytojų“ fanams skirtą Mi Band 4 apyrankės versiją.

Visos techninės specifikacijos yra lygiai tokios pačios. Tačiau gauname 3 skirtingas apyrankes su Kapitono Amerikos, Geležinio žmogaus ir Keršytojų logotipais bei Marvel užrašais. Taip pat šis užrašas yra ir ant pačio apyrankės modulio.

Taip pat gauname specialų „Keršytojų“ ekrano atvaizdavimą, kuris atrodo labai šauniai. Pakuotė yra itin šauni, išvaizdi.

Iš esmės – toks apyrankės variantas yra geras pasirinkimas tiems, kurie ieško dovanos. O ar verta tiek mokėti, jei tiesiog ieškote sau išmaniosios apyrankės? Palieku spręsti jums patiems.“

„Xiaomi Xiaobai“ IP kamera

Gearbest - 38,48 €; Aliexpress - 28,74 €.

„Xiaomi Xiaobai“ yra namų stebėjimo kamera, kuri užtikrina 1080P raišką, 360 laipsnių matymo kampas, yra naktinis matymas, filmuoja, fotografuoja, susiejama su telefonu WiFi ryšiu, palaiko atminties kortelę, yra pritvirtinama prie lubų, sienų ar tiesiog pastatoma ant stalo.

Apžvalgininkas supažindina su šia IP kamera, prijungia prie programėlės, papasakoja, kaip ja naudotis ir t.t.

„Patogi ir paprasta naudoti IP kamera. Gera nuotraukų ir vaizdo įrašų kokybė dienos ir nakties metu bei aiški, išsami programėlė.

Prie minusų priskirčiau kameros pritvirtinimą. Nors ją galima tiesiog kur nors pastatyti – yra 4 guminės kojelės – bet norint pritvirtinti prie baldų ar lubų, teks išgręžti skylutes ir pasinaudoti pakuotėje esančiais varžtais.

Taip pat kamera nėra atspari vandeniui, tad nėra galimybės ją naudoti lauko sąlygomis, ir nėra galimybės ją įtraukti į bendrą išmaniųjų namų ekosistemą – susieti su kitais Xiaomi išmaniaisiais įrenginiais.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()