Naujos kartos išmanusis durų skambutis su 1080p raiška, dirbtiniu intelektu, duomenų saugojimu tiek debesyse, tiek SD kortelėje ir rekordiškai dideliu apžvalgos kampu („360 D819“ kaina, Specifikacijos)  ()

„360 D819“ – tai naujos kartos išmanusis durų skambutis su integruotu dirbtiniu intelektu, kuris geba atpažinti žmonių veidus. Šis durų skambutis iš karto atkeliauja su specialia garso kolonėle, turi integruotą 1080p raiškos kamerą ir užfiksuotus vaizdo įrašus gali saugoti tiek Micro SD kortelėje, tiek nutolusioje debesų kompiuterijos saugykloje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

 „360 D819“ kaina

  • „Gearbest“81,81 €.
  • Dabar parduodamas su 40% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai prioritetine linija.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Jeigu nusprendėte senąjį durų skambutį pakeisti nauju, tuomet greičiausiai sau tinkamo sprendimo teks dairytis Kinijoje. Norime atkreipti dėmesį, kad per pastaruosius keletą metų šioje rinkoje įvyko daug pokyčių, todėl nuotoliniu būdu veikiančių durų skambučių kainos priklausomai nuo galimybių taip pat gali ženkliai skirtis.

Pavyzdžiui, jeigu esate vienas iš tų pirkėjų, kuris nori išbandyti pačius pažangiausius sprendimus, tuomet jums be jokios abejonės derėtų pasidomėti dirbtiniu intelektu aprūpintu naujos kartos belaidžių durų skambučiu „360 D819“.

Dirbtinis intelektas šiuo atveju durų skambučiui „360 D819“ padeda tiksliai ir intuityviai identifikuoti žmones. Jeigu tai gerai žinomas žmogus, tuomet šis išmanusis durų skambutis ne tik praneš kokiu metu prie jūsų namų durų kažkas lankėsi, bet taip pat sugebės tiksliai jums pranešti ir jus norėjusio aplankyti žmogaus tapatybę.

Nuotoliniu būdu veikiantį „360 D819“ išmanųjį durų skambutį taip pat norisi pagirti dėl itin kokybiškos kameros. „360 D819“ turi 1080p raiškos (1920 x 1080) integruotą kamerą, kuri ypatinga tampa dar ir dėl tos priežasties, nes turi net 162 laipsnių apžvalgos kampą. Tai iš tiesų labai geras rezultatas, kurį retai gali pademonstruoti net ir IP kameros bei automobiliniai vaizdo registratoriai.

Gamintojas pristatydamas „360 D819“ dar pabrėžia ir integruotų ypač galingų IR LED privalumus, kurių dėka itin geras matomumas yra užtikrinamas net ir nakties metu. Čia dar svarbu pridėti ir tai, jog „360 D819“ geba automatiškai pereiti iš dienos į nakties režimą, todėl kas lankėsi prie jūsų namų durų galėsite stebėti nepriklausomai nuo esamo paros meto.

Maloniai stebina ir tas faktas, kad „360 D819“ durų skambutis užfiksuotus vaizdo įrašus priklausomai nuo poreikio gali saugoti tiek Micro SD kortelėje, tiek nutolusiame debesų kompiuterijos serveryje. Pavyzdžiui, kitas panašų funkcionalumą turintis „Xiaomi AI Face“ durų skambutis vaizdo įrašus leidžia saugoti tik nutolusiame serveryje, o tai dažnam pirkėjui gali asocijuotis su asmeninio privatumo pažeidimu.

Galiausiai norisi pridėti dar ir tai, kad artimiausias „360 D819“ durų skambučio konkurentas „Xiaomi AI Face“ šiam naujos kartos durų skambučiui taip pat neprilygsta ir pagal kameros galimybes. Kaip buvo minėta, „360“ siūlomas sprendimas filmuoja aukštąją raiška ir gali pasigirti net 162 laipsnių apžvalgos kampu, kai tuo tarpu „Xiaomi AI Face“ savininkai turi tenkintis 720p raiška ir 105 laipsnių apžvalgos kampu.

Žinoma, šiuo atveju už geresnes technines charakteristikas tenka mokėti šiek tiek daugiau, tačiau greičiausiai visi sutiks, jog atsitikus nemaloniam įvykiui geresnės raiškos vaizdo įrašas teiks kur kas daugiau naudos. Be to, dar reiktų atsižvelgti ir į tai, kad „Xiaomi AI Face“ yra maitinimas penkiomis AA tipo baterijomis, kurias laiko nuo laiko teks keisti, o tuo tarpu „360 D819“ iš karto atkeliauja su įkraunama nepalyginamai ilgiau tarnaujančia ličio jonų baterija.

Trumpai: „360 D819“ specifikacija

  • Kamera: 1080p raiškos (1920 x 1080).
  • Naktinis filmavimas: yra.
  • Apžvalgos kampas: 162 laipsniai.
  • Ryšiai: WiFi.
  • Atmintis: duomenys saugomi nutolusioje debesų kompiuterijos saugykloje arba Micro SD kortelėje.
  • Papildomos funkcijos: naktinis pašvietimas; integruotas garsiakalbis ir mikrofonas pokalbiams; dirbtiniu intelektu AI pagrįstas veidų atpažinimas.
  • Maitinimas: naudoja integruotą įkraunamą ličio jonų bateriją.
  • Matmenys ir svoris: 15,1 x 6,1 x 3,2 cm; 217 g.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(8)
(1)
(7)

Komentarai ()