Savaitės įdomiausių apžvalgų panorama: pirmosios dienos su „Amazfit GTR“, itin geros kainos drėgmės bei oro temperatūros matuoklis, „Xiaomi M365 Pro“ palyginimas su „Xiaomi M365“ (8 apžvalgų suvestinė, Video)  ()

Šios savaitės įdomiausios apžvalgos:

- Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR“ - „tai labai, labai geras Xiaomi produktas. Dabar Amazfit GTR yra mano kasdienis palydovas“;

- Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR“ - puikiai išmaniuosius laikrodžius ir apyrankes išmanančio apžvalgininko nuomonė;

- Belaidės ausinės „UMIDIGI Ubeats Bluetooth 5.0 Headphones“ - išsami apžvalga ir palyginimas su „Xiaomi LYXQEJ01JY“;

- Langų valymo roboto „Alfawise S70“ praktinis testavimas;

- „PUPPYOO T10 Home“ belaidis siurblys - išsami apžvalga, testavimas ir palyginimas su „PUPPYOO A9 Home“. Apžvalgininkas: „​tai yra idealus pasirinkimas kiliminei dangai“;

- „Xiaomi Happy Life Multi-function Storage Hook“ kabliukai - apžvalgininkas pademonstruoja, kaip juos tinkamai pritvirtinti;

- „Inkbird ITH-20“ drėgmės ir oro temperatūros matuoklis - išsami apžvalga, testavimas ir gautų matavimo rezultatų palyginimas su „ВИТ-2“;

- „Xiaomi M365 Pro“ elektrinis paspirtukas ir palyginimas su jau 1,5 metų turimu „Xiaomi M365“. Apžvalgininkas: „tai ar M365 Pro yra M365 atnaujinimas? Tikrai taip“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanieji laikrodžiai

Šią savaitę turime dvi įdomias ir skirtingas apžvalgas, kuriose apžvelgiamas naujausias „Amazfit GTR“ išmanusis laikrodis.

Stilingas, labai gražus išmanusis laikrodis itin domina pirkėjus ir apžvalgininkus. Tad štai ką pastarieji sako apie  „Amazfit GTR“.

Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR“ - „tai labai, labai geras Xiaomi produktas“

Gearbest - 136,35 €.

Apžvalgininkas teigia, kad šiuo išmaniuoju laikrodžiu naudojasi jau keletą dienų ir pateikia savo pirmuosius įspūdžius.

Žinoma, viskas pradedama nuo išpakavimo ir tada pereinama prie detalaus funkcijų aptarimo, dėvėjimo patogumo, pagaminimo kokybės, poravimo su telefonu ir „Mi Fit“ programėle.

„Bendrai, GTR laikrodis man patiko. Žinoma, keletą dalykų būtų galima patobulinti, bet šis išmanusis laikrodis yra labai, labai geras Xiaomi produktas. Dabar Amazfit GTR yra mano kasdienis palydovas. Ir ne vien tik dėl savo turimų funkcijų, bet ir dėl to, kaip šauniai šis laikrodis atrodo.“

Išmanusis laikrodis „Amazfit GTR“ - šį prekių segmentą išmanančio apžvalgininko nuomonė

„Amazfit GTR“:

Gearbest - 136,35 €.

„Amazfit Verge“:

Gearbest - 118,17 €

Verta atkreipti dėmesį, kad šioje apžvalgoje detalių testų rezultatų nebus, bet apžvalgininkas ypač gerai supranta šį prekių segmentą ir jau po pirmųjų kelių dienų su „Amazfit GTR“ gali pasakyti, kas su juo gerai, o kas nelabai.

„Supraskite mane teisingai – aš labai gerai orientuojuosi išmaniuosiuose laikrodžiuose.

Esu jų išbandęs visą galybę, tad jau ir iš pirmo GTR pabandymo galiu pasakyti kas yra gerai, blogai, kodėl taip galvoju ir kam gi labiausiai tinka Amazfit GTR.“

„Taigi. Laikrodis puikaus dydžio – nei per didelis, nei per mažas. Puikios kokybės ekranas, spalvotas, ryškus, kokybiškas. Tik štai nėra always on display funkcijos, o tai nėra gerai.

Nors GTR vadina išmaniuoju laikrodžiu, bet jis tokiu nėra. Čia, kaip ir su paprastais telefonais ir išmaniaisiais. Kuo jie skiriasi? Teisingai, operacine sistema. Taip ir čia tas pats. Išmanusis laikrodis turi turėti operacinę sistemą ir galimybę įdiegti programėles. GTR to negalima daryti.

Štai jums pavyzdys, jūs galėsite perskaityti Viber žinutes, tačiau nebus galimybės į jas atsakyti. Tikrame išmaniajame laikrodyje tokia galimybė būtų. Tas pats ir su skambučiais – informaciją gausite, bet atsiliepti negalėsite.

GTR yra aprūpintas gana standartiniu funkcijų paketu ir kadangi nėra tikras išmanusis laikrodis – tai jo baterijos energijos užteks 2,5 mėn. Ir tuo metu jis nuolat skaičiuos širdies ritmą, žingsnius, galėsite naudotis sporto režimais ir kt.

GTR yra patobulintas Amazfit Bip, tik 3 kartus brangesnis. Ir taip yra dėl to, kad jo baterija tarnauja ilgiau, jutikliai geriau dirba, tad sporto režimai yra naudingesni ir rodiklius fiksuoja geriau, ženkliai kokybiškesnis ir ryškesnis ekranas.

Iš esmės Xiaomi padarė Honor Watch Magic ir Huawei Watch GT konkurentą. Tik visi šie trys laikrodžiai iš tikrųjų nėra išmanieji. Tai ar verta pirkti tokį laikrodį, kaip GTR?

Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių. Jei jums būtinai reikia stilingo aksesuaro, kuris sektų jūsų fizinę veiklą, tada į tokius laikrodžius galima atkreipti dėmesį. Jie atrodo labai gražiai, o ir baterijos tarnauja ypač ilgai.

O jei jums reikia gal ir ne tokio gražaus laikrodžio bei įkrauti bateriją kas 5 dienas jums nesukelia problemų, tada, mano asmenine nuomone, žymiai geriau įsigyti Amazfit Verge.“

„UMIDIGI Ubeats Bluetooth 5.0 Headphones“

„UMIDIGI Ubeats“:

Aliexpress - 22,58 €.

„Xiaomi LYXQEJ01JY“:

Gearbest - 57,93 €; Aliexpress - 43,36 €.

Šioje kokybiškoje ir išsamioje apžvalgoje išsamiau susipažinsime su „UMIDIGI Ubeats Bluetooth 5.0 Headphones“ ausinėmis.

Apžvalgininkas pademonstruoja kas yra pakuotėje, aptaria ausinių pagaminimo kokybę, dizainą, ausinių valdymą, baterijos tarnavimą, poravimą su telefonu, dėvėjimo patogumą ir garso kokybę.

Taip pat apžvalgininkas šias „UMIDIGI Ubeats Bluetooth 5.0 Headphones“ ausines šiek tiek palyginina su „Xiaomi Mi Neckband Headphones/Xiaomi LYXQEJ01JY“ ausinėmis.

„Jei ieškote gana nebrangių ausinių su galimybe jas nešioti pasikabinus ant kaklo, tada UMIDIGI Ubeats yra geras pasirinkimas.

Ausinių garsas yra kokybiškas – nei labai prastas, nei kažkuo stebinantis. Palyginus su Xiaomi Mi Neckband, yra keletas trūkumų.

Pavyzdžiui, nors UMIDIGI ausinių dizainas praktiškai toks pats, tačiau panaudotos medžiagos yra žemesnės kokybės. Tačiau tarp šių dviejų ausinių yra didžiulis kainų skirtumas. Tad tai yra rimtas UMIDIGI privalumas. Ir tik jums belieka spręsti, ką pasirinkti.“

Langų valymo roboto „Alfawise S70“ praktinis testavimas

„Alfawise S70“:

Gearbest - 107,10 € su nuolaidos kuponu YISELX43676​.

„Alfawise S60“:

Gearbest - 154,53 €

„Alfawise S70“ yra naujausias kompanijos langų valymo robotas. Ir „Alfawise“ ypač pabrėžia, kad šis robotas yra manevringesnis, ypač greitai valo langus, plyteles ir kitus paviršius. Bet ar tikrai? Ar jis geresnis už „S60“? Šioje apžvalgoje tai ir sužinosime.

Jos autorius iškart keliauja prie „Alfawise S70“ testavimo ir pirmiausiai šį langų valymo robotą išbando ant plytelėmis dengtos sienos, o paskui ant stiklinio lango.

„Jei šiuo metu turite S60, tada nėra prasmės jį keisti į naująjį S70. O jei ieškote sau visiškai naujo langų roboto, tada žiūrėkite į kainų skirtumus, kadangi šių robotų veikimo principas yra identiškas.

Vienas bendras pastebėjimas – visi tokio dizaino langų valymo robotai susiduria su ta pačia kliūtimi, jiems fiziškai yra neįmanoma išvalyti pačių langų kampų. Tačiau bendrai, S70 dirba labai gerai. Pritvirtinote, įjungėte ir paliko darbuotis. Po kelių minučių perkėlėte ant kito lango ir vėl galite užsiimti savo veikla. Labai patogus dalykas.“

„PUPPYOO T10 Home“ belaidis siurblys - „​tai yra idealus pasirinkimas kiliminei dangai“

Aliexpress - 184,86 €.

„PUPPYOO T10 Home“ yra naujausias kompanijos belaidis, rankinis siurblys. Ir šioje apžvalgoje išsamiai susipažinsime su šiuo siurbliu.

Jos autorius pradeda nuo išpakavimo, aptaria priedus, pagaminimo kokybę, techninius dalykus, atlieka testavimus ir palygina su jau turimu ir naudojamu „PUPPYOO A9 Home“.

„Galiu pasakyti, kad abu belaidžiai dulkių siurbliai yra puikios kokybės. Tačiau T10 yra geriau išbaigtas, tobulesnė siurblio versija, o ir papildomų priedų gauname daugiau, kas man ypač patinka.

Jei jūsų namuose vien tik kietos grindys, tada pilnai užteks ir A9 Home modelio, bet jei turite kiliminės dangos – tada rekomenduoju rinktis T10 Home. Tai yra idealus pasirinkimas kiliminei dangai.“

„Xiaomi Happy Life Multi-function Storage Hook“ kabliukai

„Xiaomi Happy Life Multi-function Storage Hook“:

Gearbest - už 3 vnt. 5,86 €.

„Xiaomi Happy Life Hook“:

Gearbest - už 6 vnt. 7,27 €.

Šioje apžvalgoje yra aptariami „Xiaomi Happy Life Multi-function Storage Hook“ kabliukai, jų pagaminimo kokybė.

Taip pat apžvalgininkas pademonstruoja, kaip juos teisingai pritvirtinti prie sienos, kaip nuvalyti sieną, kiek reikia paspausti pačius kabliukus, kad jie neatsiklijuotų ir ilgai tarnautų.

„Aš jau ir anksčiau buvau įsigijęs Xiaomi Happy Life kabliukų ir man jie labai patiko. O štai šie naujieji Happy Life kabliukai yra kiek kitokio dizaino.

Turi tokias guma padengtas nosytes ir jos yra tam, kad nuo jų neslystų koks nors šilkinis drabužis, chalatas bei panašiai. Garantuoju 100 %, jog pakabinti drabužiai, rankšluosčiai neslysta.“

„Inkbird ITH-20“ drėgmės ir oro temperatūros matuoklis

Aliexpress - 10,68 €.

Apžvalgininkas iškart pradeda nuo išpakavimo, išardo patį „Inkbird ITH-20“ drėgmės ir oro matuoklį bei parodo, kas jo viduje.

Išsamiai aptaria „Inkbird ITH-20“ pagaminimo kokybę, specifikacijas, valdymą. Taip pat atlieka matavimų testavimą ir palygina gautus rezultatus su senu temperatūros ir drėgmės matuokliu „ВИТ-2“.

 

„Bendrai, Inkbird ITH-20 yra visai geras drėgmės ir oro temperatūros matuoklis. Atliktas testavimas parodė, kad jo rezultatai ir sertifikuoto ВИТ-2 termometro yra labai arti vienas kito. Temperatūros skirtumas buvo 0,9 laipsnio, o drėgnumo rezultatai praktiškai vienodi.“

„Xiaomi M365 Pro“ elektrinis paspirtukas ir palyginimas su „Xiaomi M365“

„Xiaomi M365 Pro“:

Gearbest - 473,18 € su nuolaidos kuponu GBMIPRO529;

„Xiaomi M365“ iš Lenkijos sandėlių:

Gearbest - 363,60 €;

Šioje detalioje apžvalgoje elektrinis paspirtukas „Xiaomi M365 Pro“ yra palyginimas su „M365“ paspirtuku. Pastarąjį apžvalgininkas jau turi daugiau, kaip 1,5 metų ir nuolat su juo važinėjasi. Tad puikiai supranta kuo gi skiriasi šie du elektriniai „Xiaomi“ paspirtukai.

„Tai yra vienas mano mėgstamiausių daiktų iš Xiaomi. Aš iki šiol nuolat naudojuosi M365 paspirtuku, o jau praėjo daugiau nei 1,5 metų. Tad galite įsivaizduoti, kaip nekantravau išbandyti M365 Pro.

Esu labai juo patenkintas. Xiaomi padarė daugybę įvairių atnaujinimų. Magnetinis įkrovimo jungties dangtelis, LCD ekranėlis, didesnė stovėjimo aikštelė, aukščiau esantis vairas ir taip toliau. Man, kaip aukštam žmogui, tokie dizaino atnaujinimai yra labai svarbu.

Ir M365 Pro yra galingesnis už M365. Į įkalnes dabar M365 Pro tiesiog užlekia – nuostabi akceleracija ir puikūs stabdžiai. Tai ar tai yra M365 atnaujinimas?

Taip, ypač jei gyvenate kalnuotose vietovėse, važinėjate ilgus atstumus, esate aukštas žmogus. Bet jei tokie dalykai jums neaktualūs ir padidėjęs dydis bei svoris jums kelia susirūpinimą, tada geresniu pasirinkimu gali tapti ir M365 paspirtukas.

Žinoma, viskas priklauso nuo jūsų asmeninių poreikių ir finansinių galimybių. M365 yra šiek tiek pigesnis, bet jei kainos skirtumas yra 75-100 eurų, tada asmeniškai rinkčiausi M365 Pro.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()