TOP 6 priedai „iPhone 11“ ir ne tik: išskirtinių belaidžių įkroviklių pasiūlymai iš Choetech su nemokamu siuntimu į Lietuvą  ()

Belaukiant „iPhone 11“ pristatymo, įvairių laidinių ir belaidžių įkroviklių, išorinių baterijų ir panašių prietaisų srityje besispecializuojanti Choetech.com nusprendė pradžiuginti ieškančius labai kokybiškų belaidžių įkroviklių. Ir štai keletas geriausių jų pasiūlymų:

- „4 in 1 iPhone + Apple Watch Wireless Charging Dock (MFi Certified)“;

- „CHOETECH Fast Dual Wireless Charger“;

- „T315 2 in 1 Portable Wireless Quick Charger for iWatch“;

- „T524S 7.5W Fast Wireless Charging Stand“;

- „CHOETECH 18W Power Delivery Type-C Wall Charger + USB C to Lightning Cable“;

- „CHOETECH Wireless Car Charger“.

- Su specialiu nuolaidos kodu SAVE20WH visoms prekėms taikoma 20% nuolaida.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„4 in 1 iPhone + Apple Watch Wireless Charging Dock (MFi Certified)“

  • Šis universalus 4 in 1 įkroviklis šiuo metu parduodamas už 99,99 $;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Pagrindinis šio įkroviklio bruožas, kad vienu metu, belaidžiu būdu galima įkrauti keturis skirtingus įrenginius - išties unikali savybė.

Palaiko 10W, 7.5W belaidį krovimą, o Apple laikrodžiams palaikomas 5W įkrovimas. Kuo puikiausiai suderinamas su visais įrenginiais, palaikančiais Qi ir Lightning įkrovimo poreikius.

Taip pat šis įkroviklis atitinka MFi standartą, kuris garantuoja aukščiausią kokybę ir saugumą. Šaunus daiktas - visi įrenginiai vienoje vietoje ir patogiai įkraunami.

„CHOETECH Fast Dual Wireless Charger“

  • Šis belaidis įkroviklis šiuo metu parduodamas už 51,99 $;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Šis įkroviklis užtikrina greitąjį belaidį įkrovimą ir yra itin patrauklaus dizaino. Korpuse yra neslystančios dangos, kuri užtikrina, jog išmanusis telefonas laikosi tvirtai vienoje vietoje ir neslidinėja, o guminės kojelės užtikrina pačio įkroviklio stabilų laikymąsi ant stalo. Na, o apačioje yra specialios ertmės, kurios užtikrina kokybišką įkroviklio aušinimą.

Įdomus techninis sprendimas yra ir tas, kad „CHOETECH Fast Dual Wireless Charger“ viduje turi 5 rites, kurios užtikrina maksimaliai didelę įkrovimo zoną ir taip padidina pačio įkrovimo efektyvumą. Tad nereikia savo išmaniajam telefonui ieškoti geresnės įkrovimo padėties.

Iš žemiau pateikto paveikslo galite matyti, kad įkroviklis palaiko greitąjį 10W, 7.5W ir standartinį 5W įkrovimą.

Su šiuo šauniai atrodančiu, labai kokybiškai pagamintu ir efektyvų belaidį įkrovimą palaikančiu įkrovikliu pavyks įkrauti puikiai žinomų gamintojų išmaniuosius telefonus.

„T315 2 in 1 Portable Wireless Quick Charger for iWatch“

  • Šis belaidis įkroviklis šiuo metu parduodamas už 66,29 $;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Įkroviklis pasižymi net keletų apsaugų: nuo per didelės įtampos, srovės, temperatūros ir trumpo jungimo. O saugus ir kokybiškas magnetinis laikiklis leidžia patogiai įkrauti išmanųjį laikrodį.

Įdomus momentas, kad vienu metu galima belaidžiu būdu (5V/1A) įkrauti tiek Apple išmaniuosius laikrodžius, tiek ir laidiniu būdu (5V/2.1A) išmaniuosius telefonus.

„T524S 7.5W Fast Wireless Charging Stand“

  • Šis laikiklis/įkroviklis šiuo metu parduodamas už 23,39 $;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Integruotos dvi ritės užtikrina gerokai didesnį įkrovimo plotą ir gamintojas teigia, kad dėl to įkrovimo greitis padidėja 10 proc.

Įkroviklis/laikiklis tinka daugeliui naujų išmaniųjų telefonų ir palaikomas 10W, 7.5W, 5W įkrovimas.

Taip pat užtikrinamos įvairios apsaugos: nuo per didelės įtampos, srovės, temperatūros ir trumpo jungimo. Ir ant šio telefono laikiklio/įkroviklio yra labai patogu laikyti savo išmanųjį telefoną - apačia yra padengta specialia ir nuo slidimo apsaugiančia silikonine danga.

„CHOETECH 18W Power Delivery Type-C Wall Charger + USB C to Lightning Cable“

  • 18W įkroviklis ir Lightning laidas šiuo metu parduodami už 44,18 $;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

MFi sertifikatas, aukščiausia pagaminimo kokybė, patvarumas, apsaugos nuo per didelės įtampos, srovės, temperatūros ir trumpo jungimo bei didelis suderinamumas su naujausiais telefonas. 

Tiek greitąjį įkrovimą palaikantis įkroviklis, tiek ir Lightning - USC C-tipo laidas yra puikus pasirinkimas kelionių metu.

„CHOETECH Wireless Car Charger“

  • automobilyje naudojamas belaidis įkroviklis šiuo metu parduodamas už 33,79 $;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Belaidis automobilinis įkroviklis yra su fiksavimo mechanizmu, gražiu dizainu, nuo telefono korpuso subraižymų apsaugančiu silikoniniu kilimėliu.

Taip pat 360 laipsnių kampu pasisukantis pats įkroviklio laikiklis leidžia lengvai keisti žiūrėjimo kampą į išmanųjį telefoną ir patogiai naudotis Face ID. Tad viskas padaryta taip, kad būtų maksimaliai patogu naudotis šiuo telefonų įkrovikliu-laikikliu.

Svarbu paminėti, kad įkroviklis palaiko 10W, 7.5W belaidį greitąjį įkrovimą ir 5W standartinį belaidį įkrovimą ir į „CHOETECH Wireless Car Charger“ galima įstatyti praktiškai visus išmaniuosius telefonus. Laikiklio plotis kinta nuo 2,6 iki 4 colių. Tad ir didžiausi išmanieji telefonai čia tilps.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()