Išskirtinai daug funkcijų už labai gerą kainą - vienas perkamiausių, rankiniu ir automatiniu režimu veikiantis multimetras su NCV, žibintuvėliu ir apsaugomis nuo sugadinimo („Mestek DM100C“ kaina, Specifikacijos, Atsiliepimai)  ()

„Mestek DM100C“ – tai multimetras, kuris pasirinktus parametrus gali matuoti automatiškai, tačiau esant poreikiui taip pat leidžia ir rankiniu būdu pasirinkti matuojamų parametrų rėžius. Šis multimetras turi integruotą LED žibintuvėlį ir taip pat nuotoliniu būdu leidžia aptikti įtampą (gali praversti norint išsiaiškinti kur sienoje yra elektros laidai).


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trumpai: „Mestek DM100C“ specifikacija

  • Matuojami parametrai: 
    • varža,
    • įtampa,
    • talpa,
    • srovė,
    • diodai,
    • grandinės tikrinimas,
    • NCV,
    • dažnio ir temperatūros matavimas.
  • Maitinimas: 2x AA tipo baterijos.
  • Papildomos funkcijos:
    • galimybė nuotoliniu būdu aptikti įtampą (NCV);
    • integruotas LED žibintuvėlis;
    • automatinis parametrų aptikimas;
    • rankinė ir automatinė parametrų matavimo funkcija.
  • Matmenys ir svoris: 18 x 8 x 4 cm; 500 g.

„Mestek DM100C“ kaina

  • „Gearbest“ – 26,53 €.
  • Dabar parduodamas su 19% nuolaida, į Lietuvą siunčiamas nemokamai.
  • Lietuvoje neparduodamas.

Elektroninių prietaisų namuose yra tikrai daug. Jeigu jie pradeda veikti netinkamai, pirminei jų diagnostikai dažniausiai prireikia multimetro. Problema šiuo atveju yra tokia, kad apie šį prietaisą pagalvojame tik tuomet, kai jo reikia čia ir dabar. Skaitytojams, kurie šio nepatogumo nori išvengti ateityje, rekomenduojame šiuolaikišką multimetrą „Mestek DM100C“.

Verta pastebėti, kad tai yra perkamiausias multimetras iš Gearbesat su labai gerais vertinimais pagal kainos/kokybės santykį. Jis pasižymi labai plačia funkcijų įvairove ir tuo pačiu, kainuoja labai pigiai.

„Mestek DM100C“ multimetras gali būti naudojamas srovės, įtampos, varžos ir talpos matavimui, tačiau esant poreikiui dar gali būti naudojamas ir dažnio bei temperatūros matavimams ar netgi grandinės ir diodų tikrinimui.

Praktika rodo, jog daugelis šiuolaikinių multimetrų parametrų matavimą atlieka visiškai automatiškai. Vis dėlto jeigu ši funkcija yra tikras išsigelbėjimas mėgėjams, kartais ji teikia mažai naudos su elektronika dirbantiems profesionalams. Džiugu, jog gamintojas kurdamas „Mestek DM100C“ multimetrą pagalvojo apie abi naudotojų kategorijas. Trumpai tariant, „Mestek DM100C“ multimetras parametrų matavimą leidžia atlikti automatiškai, tačiau esant poreikiu taip pat leidžia ir rankiniu būdu pasirinkti matuojamų parametrų rėžius.

Pristatant „Mestek DM100C“ multimetrą būtina pridėti dar ir tai, jog jame yra įdiegtas specialus apsaugos mechanizmas, kuris padeda apsaugoti multimetrą nuo nenumatytų sugadinimų. Kitaip sakant, „Mestek DM100C“ dar prieš pradedant matavimą tiek garsiniu signalu, tiek klaidos pranešimu ekrane įspėja apie tokius atvejus, kai multimetro matavimo laidai būna prisijungti prie netinkamų multimetro korpuse integruotų kontaktų.

Maloniai stebina dar ir tas faktas, jog „Mestek DM100C“ multimetras geba įspėti naudotoją apie sugadintus saugiklius. Šiuo atveju „Mestek DM100C“ apie tai naudotoją informuoja tiek garsiniu signalu, tiek specialia užsidegusia saugiklio piktograma multimetro ekrane.

Svarbu pridėti ir tai, jog „Mestek DM100C“ multimetras gali tapti nepakeičiamu įrankiu atliekant namų remontą. Šis multimetras gali pasigirti integruota NCV funkcija, kuri padeda nuotoliniu būdu aptikti įtampą. Trumpai tariant, naudojantis „Mestek DM100C“ NCV funkcija galima lengvai identifikuoti kaip sienose yra išvedžioti laidai, o tai, pavyzdžiui, leidžia jaustis saugiai bei užtikrintai atliekant bet kokius gręžimo darbus.

Galiausiai dar norisi dėmesį atkreipti ir į tai, jog „Mestek DM100C“ multimetre yra integruotas LED žibintuvėlis, o paties multimetro korpuso šonai yra padengti silikonu. Šis sprendimas garantuoja gerą „Mestek DM100C“ sukibimą su bet kokiu paviršiumi, todėl esant reikalui šį multimetrą bus patogu laikyti rankoje net ir dėvint pirštines.

„Mestek DM100C“ atsiliepimai

Kinijoje parduodamas multimetras „Mestek DM100C“ gana teigiamai vertinamas pirkėjų tarpe. Šiuo metu „Mestek DM100C“ turi 4,82 žvaigždučių įvertinimą iš 5 galimų, o tai reiškia, jog didžioji dalis šį multimetrą įsigijusių pirkėjų jam skyrė maksimalų galimą vertinimą.

  • Osborn. Ieškojau paprasto multimetro, bet pamatęs „Mestek DM100C“ kainą negalėjau atsisakyti šio pasiūlymo. Šis multimetras turi kur kas daugiau funkcijų nei man gali prireikti, o kainuoja ne ką daugiau nei žymiai paprastesni multimetrai. Be to, man taip pat labai patinka kokybiškos „Mestek DM100C“ korpuso gamybai panaudotos medžiagos.
  • Robert. Įvertinus kainą, surinkimo kokybę bei funkcionalumą tiesiog tenka pripažinti, jog „Mestek DM100C“ šiuo metu yra vienas geriausių multimetrų iš Kinijos. Tiesiog įsigykite šį multimetrą ir suprasite apie ką aš kalbu. Esu tikras, jog savo pasirinkimu įsigyti „Mestek DM100C“ tikrai nesigailėsite.
  • Sebastian. Nors šiuo metu multimetro kasdien naudoti netenka, tačiau „Mestek DM100C“ man laikas nuo laiko itin praverčia dirbant prie automobilio. Ilgiau pasinaudojęs šiuo multimetru puikiai supratau, jog jis pilnai atitinka tiek mėgėjų, tiek profesionalų poreikius. Galiu drąsiai rekomenduoti „Mestek DM100C“ ir kitiems.
  • ZEbulon. Nors „Mestek DM100C“ naudojuosi dar tik kelias dienas, tačiau jau dabar yra aišku, jog šis multimetras man pilnai padeda atlikti mano norimus darbus. Įsimylėjau šį multimetrą nuo pirmos dienos, nes jis turi pakankamai didelį ekraną, lengvai perprantamą valdymą ir puikų patikimą stovą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(4)
(-1)

Komentarai ()