Šis tas išskirtinio ir vienas geriausių rinkoje: „Labai galingas ir kokybiškas TV priedėlis. Visos reikalingos jungtys, puiki garso ir vaizdo kokybė - be problemų aukščiausios raiškos vaizdo įrašai ir daugiausiai resursų reikalaujantys 3D žaidimai“ („Ugoos AM6“ TV priedėlio apžvalga, Video)  (1)

Daugelis „Beelink GT King“ ir „Ugoos AM3“ TV priedėlius laiko vienais galingiausių rinkoje, tačiau atkeliavo ir dar galingesnis įrenginys - „Ugoos AM6“. Pasižiūrėkime ką apie jį sako apžvalgininkas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas jau yra išbandęs ne vieną TV priedėlį ir teigia, kad „Ugoos AM6“ yra vienas galingiausių TV priedėlių rinkoje.

Apžvalga pradedama nuo išpakavimo, priedėlio išvaizdos, jungčių, techninių charakteristikų, „Android 9.0“ operacinės sistemos, prijungimo prie televizoriaus ir šios OS įdomesnių momentų aptarimo.

Taip pat pateikiami vaizdo įrašų ir žaidimų pavyzdžiai bei testų rezultatai.

Pakuotės turinys, pagaminimo kokybė ir jungtys

Apžvalgininkas teigia, kad „Ugoos AM6“ TV priedėlis atkeliauja simpatiškoje dėžutėje ant kurios yra TV priedėlio užrašas ir surašytos visos techninės charakteristikos.

Pakuotės viduje randame „Ugoos AM6“ priedėlį, dvi pritvirtinamas antenas – „AM3“ modelis turi vieną anteną – maitinimo adapterį su europietišku kištuku, HDMI laidą ir nuotolinio valdymo pultelį.

„Jis, beje, yra toks pats, kaip ir AM3 modelyje – paprastas, nedidukas, lengvas, su pagrindiniais valdymo mygtukais ir maitinamas dviem AAA tipo baterijomis.“

Pakuotėje taip pat yra ir išsami naudojimosi instrukcija anglų kalba, kurioje parodyta, kaip prijungti šį TV priedėlį ir kokios pagrindinės jo savybės.

„AM6, kaip ir AM3, yra praktiškai tokio pačio dizaino ir išmatavimų: 117 x 117 x 18,5 mm. Tik AM6 tapo truputi sunkesnis ir sveria 295 gramus.

Korpusas AM6 yra iš metalo. Apačioje turime 4 gumines kojeles ir ventiliavimo angas.“

„O viršutinėje dalyje yra Ugoos logotipas ir jame gražiai įkomponuotas šviesos indikatorius.

Viename AM6 šone yra angos ir čia turime įtaisytą infraraudonųjų spindulių signalo imtuvą.“

„Kituose šonuose turime daugybę jungčių: USB 2.0; HDMI, SPDIF, interneto (LAN) ir kt.

O štai priedėlio nugarėlėje yra pritvirtinamos pakuotėje esančios WiFi antenos (2.4GHz + 5GHz WiFi, IEEE 802.11 a/b/g/n/ac ir 2x2 MIMO) ir taip pat čia rasime priedėlio įjungimo mygtuką.“

„Ugoos AM6“ operacinė sistema ir techniniai dalykai

TV priedėlis darbuojasi su „Android 9.0“ operacine sistema, kuri dar papildomai turi „Ugoos“ kompanijos priedų.

„Iš esmės, ši operacinė sistema yra lygiai tokia pati, kaip ir AM3 modelyje. Čia taip pat galima pasirinkti norimą kalbą – anglų, rusų, lietuvių ir kt; prisijungti prie interneto ir susikurti bei prisijungti prie Google paskyros.

Pradinis OS langas yra gana paprastas ir jį galima patiems modifikuoti taip, kaip norime – pridėti programėlių bei žaidimų. O gilesniuose nustatymuose rasime vaizdo, garso pasirinkimus ir kitus nustatymus.“

„Ugoos AM6“ darbuojasi su naujuoju, 10-ies branduolių „Amlogic S922X“ (Cortex-A73 + Cortex-A53) procesoriumi ir „Mali TM-G52 MP6“ vaizdo plokšte. Operatyviosios LPDDR4 RAM atminties turime 2 GB, o vidinės atminties 16 GB.

„Ugoos AM6 TV priedėlis palaiko visus šiuolaikinius vaizdo formatus, įskaitant „HDR“ ir „4K“, o dėl garso kokybės taip pat nėra jokių problemų.“

„Dėl tokių galingų techninių parametrų, AM6 TV priedėlis ne tik yra puikus žiūrėti filmams, bet ir puikiai susidoroja su naujausiais ir labai daug resursų reikalaujančiais žaidimais (4:00 min.). Ir patirsite dar daugiau malonumo, jei prie šio TV priedėlio prijungsite žaidimų valdiklį.

Tokius žaidimus, kaip PUBG, galima žaisti toli gražu ne su visais TV priedėliais, tačiau AM6 dėl to nekyla jokių problemų.“

Galutinis verdiktas

„Labai galingas ir kokybiškas TV priedėlis. Visos reikalingos jungtys, puiki garso ir vaizdo kokybė. Galima žiūrėti ir aukščiausios raiškos vaizdo įrašus ir žaisti daugiausiai resursų reikalaujančius 3D žaidimus, tokius kaip PUBG, online režimu, ir su jais nekyla jokių problemų. Apie paprastesnius žaidimus net nėra ką kalbėti.

Antutu testas parodė, kad šis TV priedėlis surenka virš 130 000 taškų ir AM6 aplenkia daugelio galingiausiu TV priedėliu laikomą AM3 modelį ir galingąjį Beelink GT King.

Bendrai, Ugoos AM6 yra puikus TV priedėlis. Jis labai funkcionalus ir daugybe galimybių pasižymintis TV priedėlis, galintis tapti pagrindiniu jūsų namų multimedijos centru. Šis TV priedėlis yra puikus priedas vaizdo projektoriui ar 4K televizoriui.“

Akcija ir sąlygos

„Ugoos AM6“ TV priedėlis:

  • Aliexpress - 108,25 € - galima įsigyti ir papildomus priedus;
    • 30 % nuolaida;
    • 8,60 € už siuntimą į Lietuvą.
  • Gearbest - 136,98 €;
    • 2 % nuolaida;
    • 0,26 € už siuntimą į Lietuvą.

„Ugoos AM3“ TV priedėlis:

  • Aliexpress - 60,90 € - galima įsigyti ir papildomus priedus;
    • 30 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

„Beelink GT King“ TV priedėlis:

  • Gearbest - 90,08 €, iš Kinijos sandėlio;
    • 21 % nuolaida;
    • 2,30 € už siuntimą į Lietuvą.
    • Geriausia kaina tarp visų pasiūlymų
  • Gearbest - 98,10 €, iš Čekijos sandėlio;
    • ​be jokios rizikos dėl papildomų mokesčių
    • 5.58€ siuntimas į Lietuvą
  • Aliexpress - 96,15 € - galima įsigyti ir papildomus priedus;
    • 34 % nuolaida;
    • 7,57 € už siuntimą į Lietuvą.
 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: